Jump to content
Sign in to follow this  
^tasoulis^

Προγραμμα για PDA..GPS..?

Recommended Posts

Αγορασα λογω επιδοτησης μου απο την Vodafone την συσκευη που ειναι PDA,GPS, και τηλεφωνο μαζι αλλιως θα πηγαινα για σκετο PNA. ^_^

Glofiish X650

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog...product=1102052

Εχω ενα προβλημα,δεν ξερω τι προγραμμα να του βαλω :huh:

Εσεις τι προτιματε?Τι εχετε δοκιμασει? :mellow:

Destinator 7?

Destinator 6?

I GO8?

MIO MAP?

Kατι αλλο ισως?

Eχω μπερδευτει :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απο τα 2 destinator που εχω στο mio μονο το 7 αξιζει .τα αλλα δεν τα ξερω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτην την στιγμή χρησιμοποιώ destinator,

όμως σίγουρα θα αναβαθμιστω στο IGO8 αφού είναι πολύ πιο εύχρηστο και γρήγορο...(μολις βγει και καποιος αξιοπρεπής χάρτης Ελλαδας)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το destinator 7 είναι κλάσεις ανώτερο από το miomap. Μόνο αυτά τα δυο έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα αλλά πιστεύω πως το destinator είναι το πιο πλήρες από όλα. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στη χαρτογράφηση.

Το έχω περάσει τόσο σε mio pna (αφού το ξεκλείδωσα) και σε htc touch και lg pda. Σε όλες τις συσκευές και κυρίως στα pdas είναι αρκετά γρήγορο. Δοκίμασέ το ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Destinator χρησιμοποιώ εδώ και 2 περίπου χρόνια (τώρα έχω το 6).

Έχω δει απείρως καλύτερα προγράμματα (π.χ. iGo, TomTom) αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζονται από αξιοπρεπείς χάρτες για Ελλάδα. Είναι τέλεια αλλά μόνο για το εξωτερικό.

Για Ελλάδα το Destinator είναι μονόδρομος λόγω του πολύ καλού χάρτη της NGI. Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Ιταλία έβαλα τον αντίστοιχο χάρτη και έκανα χωρίς πρόβλημα 2500 χιλιόμετρα βρίσκοντας στην πορεία ξενοδοχεία, σημεία ενδιαφέροντος κλπ. Προτείνω λοιπόν Destinator 6 (έχω ακούσει ότι το 7 έχει ακόμη "παιδικές ασθένειες" αλλά δεν το έχω δουλέψει οπότε καλύτερα να ακούσεις όσους το έχουν δοκιμάσει).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

destinator 6 ποιο αξιοπιστο και ο χαρτης του ειναι ενημερωμενος καλυτερα απο igo tom tom κτλ!!

Destinator 7 εχει προβληματα το software,o χαρτης ειναι ο ιδιος με τον 6!!

Ιgo8 φανταστικο interface αλλα ο χαρτης του ειναι για πεταμα!

Τοm tom κτλ δουλευουν καλυτερα στο εξωτερικο!

Το καλο με το destinator ειναι και οι ενημερωσεις που δεχεται στο θεμα καμερων-ρανταρ-επικινδινα σημεια κτλ τα οποια μπορειτε να τα βρειτε στο mploka.gr και στο φορουμ της ΝGI!

προτιμηστε να βαλετε την φωνη της Σαπφω νοταρα η οποια δεν παιζετε.

Μερικες ατακες που θα ακουσετε απο την φωνη της ενω οδηγειτε ειναι ....

Περνωτας εξω απο μπαρακια-οικους ανοχης η σαπφω λεει Εδω μεσα γινονται σοδομα και γομορα!

Οταν ειναι να συναντησετε αστυνομια-μπλοκο, λεει Βλεπω κατι στρουμφακια!

Εαν χαθει το σημα απο το gps σε κανενα τουνελ λεει ,Το ματζαφλαρι δεν δουλευει.....και πολλα αλλα !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
destinator 6 ποιο αξιοπιστο και ο χαρτης του ειναι ενημερωμενος καλυτερα απο igo tom tom κτλ!!

Destinator 7 εχει προβληματα το software,o χαρτης ειναι ο ιδιος με τον 6!!

Ιgo8 φανταστικο interface αλλα ο χαρτης του ειναι για πεταμα!

Τοm tom κτλ δουλευουν καλυτερα στο εξωτερικο!

Το καλο με το destinator ειναι και οι ενημερωσεις που δεχεται στο θεμα καμερων-ρανταρ-επικινδινα σημεια κτλ τα οποια μπορειτε να τα βρειτε στο mploka.gr και στο φορουμ της ΝGI!

προτιμηστε να βαλετε την φωνη της Σαπφω νοταρα η οποια δεν παιζετε.

Μερικες ατακες που θα ακουσετε απο την φωνη της ενω οδηγειτε ειναι ....

Περνωτας εξω απο μπαρακια-οικους ανοχης η σαπφω λεει Εδω μεσα γινονται σοδομα και γομορα!

Οταν ειναι να συναντησετε αστυνομια-μπλοκο, λεει Βλεπω κατι στρουμφακια!

Εαν χαθει το σημα απο το gps σε κανενα τουνελ λεει ,Το ματζαφλαρι δεν δουλευει.....και πολλα αλλα !!!!

ελα ρε φιλε. σοβαρα? εγω εχω στο pda μου το destinator αλλα δεν ηξερα οτι εχεις τοσες επιλογες. πως τα κατεβαζεις ολα αυτα??? :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ωρα εβαλα το destinator 7 ακομα δεν το πολυ ξερω αλλα θα το μαθω το ρημαδι που θα παει.ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια..

Αληθεια πως βαζουμε εξτρα φωνες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω το ΡΝΑ ΜΙΟ C220 (καμμια σχεση με PDA αλλα δεν μιλαω για την συσκευη) που εχει το MIOMAP και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....πολυ φιλικο μου φανηκε στη χρηση το MIOMAP για εναν νεο χρηστη σαν εμενα και hackeυοντας το περασα σχεδον οτι χαρτη υπαρχει (το ιντερνετ βρωμαει απο χαρτες! B) και τον τελευταιο της ελλαδας οπου ειναι αρκετα ενημερωμενος.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από πλευράς χάρτη το destinator7 ειναι το πιο ανανεωμένο, αλλά σαν πρόγραμμα δε λέει μια. Λένε (δεν το έχω δοκιμάσει) πως το καλύτερο είναι το TomTom....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι στιγμής μόνο το Destinator 6 έχω χρησιμοποιήσει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Κάποια στιγμή όταν βρω όρεξη θα το αναβαθμίσω και σε 7... το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα ρε φιλε. σοβαρα? εγω εχω στο pda μου το destinator αλλα δεν ηξερα οτι εχεις τοσες επιλογες. πως τα κατεβαζεις ολα αυτα??? :unsure:

http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic....37c1d20275a4875

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για Ελλαδα, destnator7 (Πιο ενημερωμενο σε χαρτες απο το 6)

Οι χάρτες είναι κοινοί και δεν έχουν να κάνουν με το Software που δουλεύεις. Απλά στο 7 παρουσιάζονται με καλύτερα γραφικά λόγω δυνατοτήτων του software.

Για την ωρα εβαλα το destinator 7 ακομα δεν το πολυ ξερω αλλα θα το μαθω το ρημαδι που θα παει.ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια..

Αληθεια πως βαζουμε εξτρα φωνες?

Έχω δουλέψει το PapaGO7 (Καλό software αλλά μάπα χαρτογράφιση)

Έχω δουλέψει το Dest 6 , Dest 6,1 και τώρα δοκιμάζω το Dest7

Το 6 καλό αλλά αργό. Το 6,1 το διόρθωσαν ως προς την ταχύτητα και με τους πολύ καλούς χάρτες της NGi είναι ίσως το κορυφαίο (αναγκαστικά) πρόγραμμα για την Ελλάδα.

Το 7 έχει κάποια bugs ακόμα. Aς πούμε κάποιες φορές ενώ κινούμαι σε κάποιο δρόμο, αυτό δείχνει ότι είμαι σε κάποιον παράλληλο. :huh: Πρόβλημα στίγματος?...πρόβλημα, συνεργασίας χάρτη με software?....

Πάντως το βρίσκω πιο γρήγορο από το 6,1 και πιο κομψό στα γραφικά του πλέον. Το μόνο που με χαλάει είναι που έχουν μικρά γράμματα οι ετικέτες (δεν το έχω ψάξει αν μεγαλώνουν) και στραβώνομαι να δω τι γράφει (ειδικά την μέρα)

Έξτρα φωνές μπορείς να βρεις εδώ κι εκεί στο ιντερνετ. Είναι μικρά αρχειάκια που τα ρίχνεις μέσα στον φάκελο Voice και μετά το πρόγραμμα στα βγάζει σαν επιλογή εκεί που επιλέγεις τις φωνητικές οδηγίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λένε (δεν το έχω δοκιμάσει) πως το καλύτερο είναι το TomTom....

Μονο για Ευρωπη, ομως..

Οι χάρτες είναι κοινοί και δεν έχουν να κάνουν με το Software που δουλεύεις. Απλά στο 7 παρουσιάζονται με καλύτερα γραφικά λόγω δυνατοτήτων του software.

:nono:

Το εχω τσεκαρει σε συγκεκριμενους δρομους που ειχε λαθος στο 6 και διορθωμενους στα 7! (Κοντα σπιτι μου, συγκεκριμενα,στο 6 δεν ειχε τη ζευξη δυο μεγαλων οδικων κομβων, ενω στο 7 την εχει!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη μου κουνάς εμένα το δάχτυλο γερομπισμπίκη :kill: :lol: (Πολύχρονος επί της ευκαιρίας)

Η NGi ΕΝΑΝ χάρτη βγάζει κάθε φορά και δεν διαχωρίζεται χάρτης για Dest6 ή Dest7 κτλ. Ένας και μοναδικός είναι με τις ίδιες πληροφορίες. Εγώ τον τελευταίο του 2008, τον "τρέχω" και στο 6,1 και στο 7. Λες στο 6,1 να τρέχει λάθος? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μη μου κουνάς εμένα το δάχτυλο γερομπισμπίκη :kill: :lol: (Πολύχρονος επί της ευκαιρίας)

Η NGi ΕΝΑΝ χάρτη βγάζει κάθε φορά και δεν διαχωρίζεται χάρτης για Dest6 ή Dest7 κτλ. Ένας και μοναδικός είναι με τις ίδιες πληροφορίες. Εγώ τον τελευταίο του 2008, τον "τρέχω" και στο 6,1 και στο 7. Λες στο 6,1 να τρέχει λάθος? :P

Χμ..Μπορει να εχεις και δικιο,και να το μπερδευω, γιατι εβαλα το 7 συγχρονως με τον τελευταιο ανανεωμενο χαρτη.. :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμ..Μπορει να εχεις και δικιο,και να το μπερδευω, γιατι εβαλα το 7 συγχρονως με τον τελευταιο ανανεωμενο χαρτη.. :what:

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Garmin mobile XT for symbian 3rd edition/Windows mobile μαζι με αναβαση 3.50: :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον retriver

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX οντως και εγω αυτο παρατηρησα με το Destinator 7 οτι ειμουν στον ενα δρομο και ωρες ωρες με πεταγε στον παραληλο δρομο :wacko:

To μονο κακο τωρα οτι πρεπει να βρω βαση στηριξης για το pda στο busa :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και απο μένα.

Κατα αρχάς όλες οι επιπρόσθετες πληροφορίες που μπαίνουν στο destinator όπως μπλόκα κάμερες αλλα και πολλά άλλα όπως πχ E-SHOP μαγαζϊα και οτιδηποτε αλλο μπαϊνουν μέσα απο το favorites. (αγαπημένα) σαν κατηγορίες .

στο http://index.pois.gr/ υπάρχει πληθώρα επιλογών τέτοιων κατηγοριών που έχουν φτιάξει οι διάφοροι χρήστες του destinator και οδηγίες εγκατάστασης για το κάθε τύπο συσκευής. Φυσικά οι κατηγορίες αυτές δημιουργούνται και χειροκίνητα μεσα απο το destinator.

οι κατηγορίες αυτές μπορούν να αναγγέλονται και φωνητικά εφόσον υπάρχει αρχείο ήχου wav μέσα στο folder voice/greek το οποίο έχει το ίδιο όνομα με το όνομα της κατηγορίας αγαπημένων.

Δηλαδή εάν φτιάξετε μια κατηγορία αγαπημένων με όνομα πχ ΚΑΜΕΡΕΣ μέσα απο το destinator και ζητήσετε αναγγελία τότε θα ακούγεται η γενική αναγγελία "αγαπημένος προορισμός" και αν φτιάξετε ένα αρχείο ΚΑΜΕΡΕΣ.wav που να μιλάτε εσείς και το κανετε copy στο folder voice/greek, θα ακούγεται η δική σας ηχογράφηση.

στο ίδιο folder υπάρχουν όλες οι αναγγελίες σε μορφή (.spx) πχ 500.spx (σε πεντακόσια ) meters.sxp (μέτρα) εάν αυτά τα αρχεία αντικατασταθούν με αρχεία τύπου wav τότε αλλάζουν και οι φωνητικές οδηγίες.

επίσης υπάρχουν και skins έτοιμα στο ιnternet όπου μπορεί κανείς να αντικαταστήσει τα βελάκι με το αυτοκινητάκι της αρεσκείας του και σε 2D και σε 3D μορφή. Τα αρχεία αυτά είναι τύπου png και βρίσκονται μέσα στο folder skins/all

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω ATHA. λεπτομερέστατη η απάντηση. θα δοκιμασω και θα πω αποτελεσματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα