Jump to content

Recommended Posts

Μοτοσυκλετα και καμπινγκ "πανε".

Για δωστε εμπειριες- εντυπωσεις απο διακοπες σε καμπινγκ ανα την Ελλαδα.

Σε ποιο αξιζει να παμε , ποιο να αποφυγουμε .

Τροποποιήθηκε από τον πανος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χμ, κατά την ταπεινή μου άποψη (μιας και δεν έχω πάει μόνος σε Camping αλλά με πήγαν), ήταν το Camping στην Ασίνη (ή Ασήνη δεν θυμάμαι ακριβώς), λίγα χιλιόμετρα έξω απο το Ναύπλιο. Μέσα σε ένα λεμονοδάσος, απαλαγμένο απο κάθε είδους κουνούπι και σκνίπα, με καθαρούς χώρους και άπλα, μπαράκια και παραλία δίπλα ήταν πανέμορφη εμπειρία.

Το site με παραπάνω απο αρκετές φωτογραφίες και πανοραμικές όψεις:

http://assinibeach.focusgreece.gr/index_gr.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμένα το πιο super camping που έχω πάει είναι το Aghia Anna club στην Παραλία Αγίας Άννας στην Β. Εύβοια.

Μέσα στο πράσινο με μια εκπληκτική παραλία 9 χιλιομέτρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω εμπειριες απο καμπινγκ πλην αυτου στη λευκαδα οπου ειχαμε μαζευτει περσι,καποια ατομα απο εδω μεσα,πανεμορφο,πολυ καθαρο και η παραλια με μια λεξη..ονειρο.περιοχη μικρος γυαλος-λευκαδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχεδον παντα σε καμπινγκ την εκανα για διακοπες και ποτε δεν το μετανιωσα -_-

Λευκαδα οντως εχει ωραια καμπινγκ αν και λιγα απο οσο θυμαμαι δεν εχεις πολλες επιλογες.

Κερκυρα ηταν τελεια στο καμπινγκ που ειχα παει με κολητο στην δασια Karda Camping και επισης κεφαλονια απο τα ποιο περιποιημενα και μεσα στο πρασινο αλλα βαρεθηκα επειδη παρα ηταν κυριλε κατασταση

Στην παρο δεν μου αρεσε και τοσο γιατι παρα ηταν βαβουρα και μου θυμισε μπουρναζι με μηχανακια που πηγαινοερχονταν.

Τωρα ονοματα δεν πολυθυμαμαι να σου πω εκτος απο της κερκυρας που θα το θυμαμαι για παντα. ^_^

Υ.Γ Να προτιμησεις camping σε νησι με πρασινο γιατι αμα πεσεις σε κανενα ξερονησι και σε βαραει ο ηλιος απο το πρωι δεν λεει εκτος αν ειναι σουπερ οργανωμενο και εχει φροντισει γιαυτο.

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σχεδον παντα σε καμπινγκ την εκανα για διακοπες και ποτε δεν το μετανιωσα -_-

Λευκαδα οντως εχει ωραια καμπινγκ αν και λιγα απο οσο θυμαμαι δεν εχεις πολλες επιλογες.

7 καμπινγκ ειναι λιγα?????????? :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχμ ναι ε?εγω γιατι οταν εψαχνα γαμωτο μου δεν εβρισκα :ranting:

Την επομενη φορα με τον κηδεμονα σου!!!!! :bop:

Σορρι για το σπαμ :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηταν !!! Πριν το 1998 Μετά έκαναν καμπιγκ και διωχνουν τους ελευθερους Ειχαν γινει και ζημιές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ροβιές στην Εύβοια ! Ύσηχο καθαρό με την θάλλασα στο μισό μέτρο από την σκηνή και αν τύχεις

περίοδο με γεμάτο φεγγάρι θα περάσεις τις πιο όμορφες καλοκαιρινές νύκτες της ζωής σου !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα, εμένα μου φτάνει ένας υπνόσακος στην πλάτη και την πέφτω για νάνι όπου βρω και μ'αρέσει :D

Το καλύτερο πάντως, ήταν στο νότιο πήλιο, έξω από το χωριό Συκιές.

Ήταν ένας φίλος μου από κει και είχαμε πάει μαζί ένα καλοκαίρι.

Πριν το χωριό έστριβες σ'ένα χωματόδρομο γκρεμίλα κανονική και κατέβαινες για περίπου 6-7 χλμ

Όλη η διαδρομή μέσα στην ζούγκλα του πηλίου και στο τέλος έμπαινε ο δρόμος μέσα στην κοίτη του φαραγγιού και σ'έβγαζε σε μιά μικρή παραλία, λίγο μεγαλύτερη από το στόμιο του φαραγγιού. Δεξιά αριστερά κοβόταν από βράχια η παραλία.

Η παραλία η ίδια ήταν από βότσαλο χοντρό(λόγο φαραγγιού).

Είχε μόνο 3 οικογένειες αραγμένες εκεί κανονικά με όλα τα συμπράγκαλα τους για να την β γάλουν όλο το καλοκαίρι.

Οι οποίοι πήγαιναν εκεί γύρω στα 5 με 10 χρόνια σερί.

Επίσης στο φαράγγι είχε μιά πηγή με παγωμένο νερό το οποίο έκανε τέλεια φραπεδιά.

Το χωριό επάνω είχε μπακαλομανάβικοφούρνο για ψωμίτυριντοματαγοουρι κλπ

Γενικά τέλειο για όσους είναι χύμα τελείως!!!!

Υ.Γ. Α είχε και μιά ταμπέλα που έλεγε ότι απαγορεύεται το κάμπινγκ, αλλά ξέρεις τώρα...βρε δε πα να γ@μηθούνε που θα μας πουν και που θα κοιμηθούμε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπα, εμένα μου φτάνει ένας υπνόσακος στην πλάτη και την πέφτω για νάνι όπου βρω και μ'αρέσει :D

Πριν το χωριό έστριβες σ'ένα χωματόδρομο γκρεμίλα κανονική και κατέβαινες για περίπου 6-7 χλμ

Όλη η διαδρομή μέσα στην ζούγκλα του πηλίου και στο τέλος έμπαινε ο δρόμος μέσα στην κοίτη του φαραγγιού και σ'έβγαζε σε μιά μικρή παραλία, λίγο μεγαλύτερη από το στόμιο του φαραγγιού. Δεξιά αριστερά κοβόταν από βράχια η παραλία.

Είχε μόνο 3 οικογένειες αραγμένες εκεί κανονικά με όλα τα συμπράγκαλα τους για να την β γάλουν όλο το καλοκαίρι.

Επίσης στο φαράγγι είχε μιά πηγή με παγωμένο νερό το οποίο έκανε τέλεια φραπεδιά.

Υ.Γ. Α είχε και μιά ταμπέλα που έλεγε ότι απαγορεύεται το κάμπινγκ, αλλά ξέρεις τώρα...βρε δε πα να γ@μηθούνε που θα μας πουν και που θα κοιμηθούμε!!!!

Ετσι.........

Πάντως ο νούμερο 1 προορισμός για κάμπινγκ είναι ο Σίμος στην Ελαφόνησο.

Εχω 4 χρόνια τώρα που πηγαίνω κάθε χρόνο.

Είτε ελεύθερο, είτε οργανωμένο, είναι απίστευτη η ομορφιά.

Θετικά σχόλια έχω να κάνω και για τα κάμπινγκ της Φοινικούντας στη Μεσσηνία.

Αλήθεια, γνωρίζεται αν υπάρχει κανένα στην Ιθάκη;

Τροποποιήθηκε από τον deadhead_pirate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλήθεια, γνωρίζεται αν υπάρχει κανένα στην Ιθάκη;

επισήμως όχι http://www.ithaki.gr/el/camping.php

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eτσι ακριβώς ειναι φιλε μου.......μήπως ειχε και κάτι τεράστιες ΜΥΓΕΣ που βγαίνανε παγανια με το σουρουπο???? :D :D :D

Επειδή ειμαι ο "μισος" απο τον Βόλο και εχω προλάβει παραλιες πρωτού παει ο "πολιτισμος" πχ Αγ.Σαρράντα το ελεύθερο καμπινγκ ήταν όνειρο!!!!

Ευτυχώς υπαρχουν ακομη καποιες παραλίες που μπορεις να την "πέσεις" έχοντας όμως πάντα το νού σου τους νερόμπατσους, τα Junky και τους εκληματίες....

Να μερικές φωτο από Πηλιο σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες που χρειάζεται αρκετό ομως ποδαρόδρομο......γιαυτό όμως ειναι ακομη ωραίες και δεν ειναι γεματες απο κοπρίτες που πανε για μπάνιο ή καμπινγκ και βάζουν "ρόδες" στο σπίτι τους και παρατανε ότι τους περισεύει εκει!!!!!!!!!!!!!

post-4055-1213265448_thumb.jpg

post-4055-1213265550_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα να σου πω, αυτό με τις μύγες δεν το θυμάμαι.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι είχαμε φτάσει αργά απόγευμα, στήσαμε τους υπνόσακους κάτω, την πέσαμε και κατά τα μεσάνυχτα ξυπνήσαμε από την θύελα που τα είχε πάρει όλα κι είχε ρίξει και τις μηχανές κάτω. Στα τυφλά μέσα σουρθήκαμε μέχρι άκρη άκρη κοντά στο κύμα, που είχε μιά σπηλιά και σουρθήκαμε στην κυριολέξια μέσα και την κάναμε σπίτι για το υπόλοιπο δεκαήμερο :D

Α κι άλλο ένα που θυμάμαι είναι ότι αργότερα, κάποιο άλλο βράδυ μας επισκέφτηκε κάποιο ζούδι(όχι εμάς, εμάς χεσμένους μας είχε. Τα αποφάγια μας ήταν που το καλούσαν)

Τώρα, έτσι όπως το έκοψα μες το σκοτάδι, μάλλον κουνάβι ήταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγω παραδοσιακα παω Aρχαία Eπίδαυρο στον Mπέκα.

Πολύ όμορφο camping, καθαρότατο με συμπαθητικη θαλασσα και mini market με κανονικες τιμες.

1 ωρα & 15' απο Aθηνα.

Γυρω στα 17 ευρω τη μερα με αυτοκινητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για νησάκια τα εξής με τυχαία σειρά:

1. Στη Νάξο στην παραλία Πλάκες το τελευταίο καμπινγκ (έχει τρία στη σειρά), άνετο, με καλαμωτές για σκιά, και ωραία παραλία ακριβώς απ' έξω, προτείνεται για αρχάριους καμπίστες. Τον Αύγουστο έχει κόσμο, όπως παντού άλλωστε.

2. Στην Αμοργό στα Κατάπολα, εκτός από το παλιό που ήταν κοντά στο λιμάνι, το οποίο είχε μεν σκιά αλλά μέτριο από καθαριότητα, έχει ανοίξει καινούριο στο δρόμο για τη χώρα και έχω ακούσει τα καλύτερα και για καθαριότητα και για σκιά.

3. Μήλος, καλό κάμπινγκ με σκιά και καθαρό αλλά τον αύγουστο γίνεται χαμός.

4. Σέριφος, συμπαθητικό κάμπινγκ , αλλά όταν πήγα επίσης χαμός, (ήμουν γκαντέμης γιατί συνέπεσα με εκδρομή της νεολαίας του ΣΥΝ)

5. Λευκάδα, στη Βασιλική, ωραίο καμπινγκ, με πολύ σκιά και άπειρη δροσιά, φροντισμένο και γενικά ήσυχο, μόνο πρόβλημα ότι δεν κλαδεύουν τα δέντρα (με δυνατό αέρα ένα κλαδί, ευτυχώς μικρό έσπασε και έπεσε στο κεφάλι του αδελφού μου που την είχε πέσει έξω από τη σκηνή το μεσημέρι, δεν είχαμε απώλειες εκτός από την τρομάρα του)

Στη Φολέγανδρο με πρόβλημα ήλιου όμως, θέλει ψάξιμο που θα στήσεις, στην Κρήτη έξω από τα Χανιά αλλά μέτριο, στην Παλαιόχωρα στη Νότια Κρήτη στο Νομό Χανίων έχει ξεμείνει από τους χιπις, Κουφονήσια ελεύθερο για έμπειρους όμως.

Αυτά μου έρχονται για την ώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι βρε αλλά και ακριβά είναι και καλή παραλία δεν εχει στις Ροβιές

2 άτομα μηχανή και σκηνή 18 ευρώ έδινα θυμάμαι ! Δεν νομίζω ότι είναι πολλα !!!

Όσο για την παραλία , όντως δεν είναι μεγάλη , αλλά η θάλασσα είναι πεντακάθαρη με μεγάλη πέτρα κάτω .

Επίσης για τους ψαράδες και ψαροτουφεκάδες θα πω πως έχει ενδιαφέρον η παραλία .

Αν θέλεις πάντως μεγάλη παραλια και ψιλή άμμο , πας χαλκιδική ή και θάσο !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσα για Θασο. Χρυση αμμουδια και απο εκει πας οπου θες. Φοβερο. Με ωραιες εγκαταστασεις και καθαρα και μινι μαρκετ που δεν σε κολοπιανουν και ο συναδελφος λιγα μετρα πιο περα για ψιλικα(τυροπιτες σταφιδοψωμα κτλ) σε πολυ λογικες τιμες. Πεντακαθαρα νερα και επιλογες για ολα τα γουστα.

Φευγω και τωρα αμα λαχει Κανενας εμπειρος αρτεργατης να με αντικαταστησει και εφυγα λεμε. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κατω απο τα μετέωρα...χωριό καστράκι...καμπινγκ βραχος...απίστευτο :_thumbsup:

Καλοκαιράκι είναι, να πάρουμε τα βουνά;

Στο Γιαννιτσοχώρι (σύνορα Ηλείας - Μεσσηνίας) έχει πάει κανείς πατριώτης;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα