xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 faith_dog.pps μου το εστειλαν email και μολις το ειδα εμεινα βλακας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Το είχα δεί πρίν απο κανένα χρόνο αυτό το μέιλ!!!! Τί να πεί κανείς!!!!!....!!!! Όλα γίνονται αν υπάρχει θέληση και αγάπη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eroden 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) την εχω δει στην τηλεόραση , είναι όντως τρομερή!!!! αν και αυτη έτσι γεννήθηκε, φαντάσου οτι υπάρχουν καποια ζωάκια που για λόγους υγείας χρείαζεται να χάσουν κάποιο μέλος τους και τα "δήθεν" αφεντικά τους διαλέγουν να τους κάνουν ευθανασία επειδή "λυπούνται" και καλα το καημένο να είναι ανάπηρο..... αν είναι δυνατόν, όταν αγαπάς ένα ζώο και όχι μόνο , το αγαπάς και νοιάζεσαι για αυτό-ν κι οταν ακόμη έχει κάποια αναπηρία. Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2008 από τον eroden Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Δεν έχω λόγια ...έμεινα :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Φοβερο!. :o . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Αααααααααααααχου Θεε μου είναι τέλειο!!!!!!!! Το κουτσουνοσκυλάκι μου μωρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο στον άνθρωπο που τη νοιάστηκε, την φρόντισε, την αγάπησε κι απ' ότι βλέπω δίνει το καλό παράδειγμα να μαθαίνουν κι υπόλοιποι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Μπράβο μόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 πω πω . :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Έμεινα πραγματικά.... Πρέπει να βλέπουμε τα "ζώα" για παίρνουμε δύναμη και κουράγιο εμείς τα πραγματικά ζώα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Έμεινα πραγματικά.... Πρέπει να βλέπουμε τα "ζώα" για παίρνουμε δύναμη και κουράγιο εμείς τα πραγματικά ζώα. Πες τα αδελφε, πεσ τα ! Για εμας το ζωα εννοω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BER3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 μπραυω στα (αφεντικα) του αν και τον δικο μου τον εχω σαν φιλο.... δεν μου πολυ κανει η λεξη αφεντικο...... το κακο μερικεσ φορεσ ειναι οτι η ευθανασια ειναι αναγκαστικη.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες