BER3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 B) B) Καλησπεραααα σε ολουσ και σε ολεσ......... Ποσ θα σασ φενοταν ενα ταξιδακι τον ιουνιο στο MUGELO για να δουμε αυτουσ τουσ αχρηστουσ οδηγουσ του μοτοgp να τσακονονται.................... Αθηνα-Πατρα-ANCONA-MYGELO ANCONA - MUGELO ειναι μονο 3 ωρεσ και κατι πσσσσλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 To ειχα σκεφτει κι εγώ αλλά γαμώτο πέφτει πάνω στην εξεταστική μου :'( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BER3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 ειναι κοντα ...................... πρεπει να κανονιστει fast.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 εχει εκδρομη και το μοτο νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 B) B) Καλησπεραααα σε ολουσ και σε ολεσ......... Ποσ θα σασ φενοταν ενα ταξιδακι τον ιουνιο στο MUGELO για να δουμε αυτουσ τουσ αχρηστουσ οδηγουσ του μοτοgp να τσακονονται.................... Αθηνα-Πατρα-ANCONA-MYGELO ANCONA - MUGELO ειναι μονο 3 ωρεσ και κατι πσσσσλα B) Ψηφιζω να βγουμε λιγο αργοτερα και πιο κοντα MISANO B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BER3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Δεν βλεπω να γουσταρετε και πολυ..............?????? Παντοσ αν θελει καποιοσ.........??? κατα 99% εγω και ενασ φιλοσ με TDM 850 θα παμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veniamin z 750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Εχει και το euro γαμωτο τον Ιουνιο!! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες