steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2008 Το 15-50 στο προτεινε ο κατασκευαστης οπως ανεφερες πιο πανω αλλα σαν 15-40 (που νομιζω πλεον ισως να μη βγαινει κιολας...) και καλα εκανε και στο προτεινε μιας και θα εχεις καλυτερη προστασια για το μοτερακι σου...(αντε να θελει λιγο παραπανω ζεσταμα μονο το μοτερ το χειμωνα) Δηλαδη για να καταλαβω, το 15-40 ειναι ιδιο με το 15-50? ειχα βρει λαδι 15-50 αλλα δεν το πηρα γιατι ο κατασκευαστης ελεγε 15-40 και ετσι πηρα 10-40 το οποιο ο μαστορας με συμβουλεψε να μην το βαλω. λολ πεταμενα λεφτα... την επομενη φορα θα τον ρωτησω απο πριν τι θα βαλουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2008 Δηλαδη για να καταλαβω, το 15-40 ειναι ιδιο με το 15-50? ειχα βρει λαδι 15-50 αλλα δεν το πηρα γιατι ο κατασκευαστης ελεγε 15-40 και ετσι πηρα 10-40 το οποιο ο μαστορας με συμβουλεψε να μην το βαλω. λολ πεταμενα λεφτα... την επομενη φορα θα τον ρωτησω απο πριν τι θα βαλουμε.... Προσεξε να δεις...και εμενα στο τεφτερι του λεει για 10-30 15-40 κτλ...πλεον εχουν σταματησει αυτα ακομα και απο την yamaha στα yamalube και βγαινουν σε πυκνοτητες 10-40 15-50 20-50 οπως και το 99% των λαδιων (εκτος απο το σπορελαιο νομιζω :P )..Ενα 10-30 ας πουμε υποτιθετε οτι ειναι για χρηση σε εξωτερικες θερμοκρασιες απο 10 μεχρι 30 βαθμους,αρα το 10-40 καλυπτει μεγαλυτερο φασμα χρησης σε εξωτερικες θερμοκρασιες και παει λεγοντας...Κατι τελευταιο να τονισω πως δεν ειμαι μηχανολογος/χημικος/αστροναυτης η τιποτα αλλο απλα καποια πραγματα τα εχω διαβασει /ψαξει /μου τα εχουν εξηγησει κτλ... :D Οποτε σε περιπτωση που κατι υποθει λαθος τα καντιλια ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2008 οκ thank's . το πηρα το μυνημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες