kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 μακαρι ολες η τουμπες σου να ειναι ετσι χαζοπτωσης... περαστικα σου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Αμαν ρε παληκαρε steven!!!!!! 2 πτώσεις σε μια μέρα???? Πάλι καλά που δεν έχεις χτυπήσει σοβαρά! Πρόσεχε λίγο παραπάνω στο τιμόνι! Για το μηχανάκι μην ανησυχείς!Οπώς προείπαν και τα αλλα παιδιά τα ανταλακτικα για το μηχανάκι σου είναι φτηνά και θα το φτιάξεις με μικρό κόστος! Άντε απο εδω και πέρα πάντα όρθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 μηπως θελεις λαστιχα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veniamin z 750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΦΙΛΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΣΤΟΣ!!ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Thank's guys... ευχομαι να ειστε παντα ορθιοι @snatch δεν επεσα σε μια μερα 2 φορες αλλα 2 φοες σε μια βδομαδα. την τριτη το πηρα απο το συνεργειο, σημερα το χαιρομουνα το μηχανακι και στο καπακι επεσα. μια βδομαδα ακριβως @thumber, ναι θελω λαστιχα, αυτα που φοραει πανω ειναι κατι αθλια κινεζικα nylon που εχει απο τη μανα του. απο βδομαδα ομως θα τ'αλλαξω γιατι δεν παει αλλο, αυτη τη φορα την γλτωσα ελαφρα... @veniamin, το μικρο κοστος ειναι σχετικο αφου το μηχανακι δεν εχει πολυπερπατησει και καποια ανταλακτικα θα πρεπει να τα αγοραζω απο την αντιπροσωπεια μονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Αυτο το θεμα με το ματι....προτεινω να το δεις λιγο. (προσωπικη αποψη & ανευ πλακας) Αλλο κακο να μη σε βρει τουλαχιστον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DAIMOND 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 τέτοιες τούμπες φίλε μου..είναι όντως εκνευριστικές ..εμένα μου έφυγε η μηχανή από τα χεριά σχεδόν σταματημένος ...μανετα και ποδόφρενο..έπεσε το βάρος της στο αριστερό πόδι και απλά δεν το άντεξα..τι να πεις...γ@μω την τύχη μας..όντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
epp1640 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 τυχαινει να εχω τιμοκαταλογο ανταλακτικων γιαμαχα. απο εκει ειναι οι τιμες. 12? Εγώ που ρώτησα για ένα συνάδελφο άλλο με ybr με είπαν 150 και μας έκοψε κρύος ιδρώτας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Αυτο το θεμα με το ματι....προτεινω να το δεις λιγο. (προσωπικη αποψη & ανευ πλακας) Αλλο κακο να μη σε βρει τουλαχιστον. δν ειπαρχουν μωρε ματια και μαλακιες .... δεσιδαιμονιες ειναι ολα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Το τιμόνι δυο βίδες είναι να το φτιάξεις και μόνος σου.Δεν είναι τίποτα ρε συ κι αν πάρεις και το πλαστικό το αλλάζεις εσύ. Δεν είναι πράμα δύσκολο αν δεν κάνω λαθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Πωπω γκαντεμιά...περαστικά φίλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Πού το ξεθάψατε αυτό το topic; Έχει κλείσει ήδη πάνω από ένα χρόνο....:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
epp1640 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 παράγκειλα σήμερα τιμονι + πλαστικό σύνολο 35.. οπότε μάλλον μου έχωσε έξτρα κανένα 15άρι.. τεσπα χαλάλι για το ybrάκι.. ΥΓ εγώ το ξέθαψα :Ρ γιατί ήθελα να ρωτήσω για τα ανταλλακτικά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
UltraViolet 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 πάντως πριν από αρκετά χρόνια όταν είχα φάει γερό τράκο στη λεωφόρο Αθηνών (και ναι σηκώθηκα χωρίς γρατζουνιά αφού το φορτηγό πίσω μου έκοψε κάθετα στο δρόμο για να μη με πατήσει εμένα και τον κάφρο μηχανόβιο που με χτύπησε) και είχε στραβώσει το τιμόνι ο μάστορας το επανέφερε με μια κλοτσιά! και δε τη χρέωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Περαστικά, σιγά το πράμα: ένα φλασάκι και ένα τιμόν... πφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
epp1640 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 πάντως πριν από αρκετά χρόνια όταν είχα φάει γερό τράκο στη λεωφόρο Αθηνών (και ναι σηκώθηκα χωρίς γρατζουνιά αφού το φορτηγό πίσω μου έκοψε κάθετα στο δρόμο για να μη με πατήσει εμένα και τον κάφρο μηχανόβιο που με χτύπησε) και είχε στραβώσει το τιμόνι ο μάστορας το επανέφερε με μια κλοτσιά! και δε τη χρέωσε. Σίγουρα ισιώνει ως ένα βαθμό, σε εμένα είχε στραβώσει ελάχιστα και δεν φαινόταν με την πρώτη ματιά.. οπότε είναι δύσκολο να το επαναφέρεις με ακρίβεια... ενδεχομένως να έχει να κάνει και με το υλικό κατασκευής του τιμονιού.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Πω πω που το ξεθαψατε αυτο το topic. Το ειχα ξεχασει τελειως τι πατατα εκανα :P τοτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες