Jump to content
steven_04

Την εκανα την πατατα μου...

Recommended Posts

Αμαν ρε παληκαρε steven!!!!!!

2 πτώσεις σε μια μέρα???? :shock:

Πάλι καλά που δεν έχεις χτυπήσει σοβαρά!

Πρόσεχε λίγο παραπάνω στο τιμόνι!

Για το μηχανάκι μην ανησυχείς!Οπώς προείπαν και τα αλλα παιδιά τα ανταλακτικα για το μηχανάκι σου είναι φτηνά και θα το φτιάξεις με μικρό κόστος! :_thumbsup:

Άντε απο εδω και πέρα πάντα όρθιος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΦΙΛΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΣΤΟΣ!!ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thank's guys... ευχομαι να ειστε παντα ορθιοι

@snatch δεν επεσα σε μια μερα 2 φορες αλλα 2 φοες σε μια βδομαδα. την τριτη το πηρα απο το συνεργειο, σημερα το χαιρομουνα το μηχανακι και στο καπακι επεσα. μια βδομαδα ακριβως

@thumber, ναι θελω λαστιχα, αυτα που φοραει πανω ειναι κατι αθλια κινεζικα nylon που εχει απο τη μανα του. απο βδομαδα ομως θα τ'αλλαξω γιατι δεν παει αλλο, αυτη τη φορα την γλτωσα ελαφρα...

@veniamin, το μικρο κοστος ειναι σχετικο αφου το μηχανακι δεν εχει πολυπερπατησει και καποια ανταλακτικα θα πρεπει να τα αγοραζω απο την αντιπροσωπεια μονο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το θεμα με το ματι....προτεινω να το δεις λιγο. (προσωπικη αποψη & ανευ πλακας)

Αλλο κακο να μη σε βρει τουλαχιστον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τέτοιες τούμπες φίλε μου..είναι όντως εκνευριστικές ..εμένα μου έφυγε η μηχανή από τα χεριά σχεδόν σταματημένος ...μανετα και ποδόφρενο..έπεσε το βάρος της στο αριστερό πόδι και απλά δεν το άντεξα..τι να πεις...γ@μω την τύχη μας..όντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τυχαινει να εχω τιμοκαταλογο ανταλακτικων γιαμαχα. απο εκει ειναι οι τιμες.

12? Εγώ που ρώτησα για ένα συνάδελφο άλλο με ybr με είπαν 150 και μας έκοψε κρύος ιδρώτας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτο το θεμα με το ματι....προτεινω να το δεις λιγο. (προσωπικη αποψη & ανευ πλακας)

Αλλο κακο να μη σε βρει τουλαχιστον.

δν ειπαρχουν μωρε ματια και μαλακιες .... δεσιδαιμονιες ειναι ολα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τιμόνι δυο βίδες είναι να το φτιάξεις και μόνος σου.Δεν είναι τίποτα ρε συ κι αν πάρεις και το πλαστικό το αλλάζεις εσύ. Δεν είναι πράμα δύσκολο αν δεν κάνω λαθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παράγκειλα σήμερα τιμονι + πλαστικό σύνολο 35.. οπότε μάλλον μου έχωσε έξτρα κανένα 15άρι.. τεσπα χαλάλι για το ybrάκι..

ΥΓ εγώ το ξέθαψα :Ρ γιατί ήθελα να ρωτήσω για τα ανταλλακτικά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως πριν από αρκετά χρόνια όταν είχα φάει γερό τράκο στη λεωφόρο Αθηνών (και ναι σηκώθηκα χωρίς γρατζουνιά αφού το φορτηγό πίσω μου έκοψε κάθετα στο δρόμο για να μη με πατήσει εμένα και τον κάφρο μηχανόβιο που με χτύπησε) και είχε στραβώσει το τιμόνι ο μάστορας το επανέφερε με μια κλοτσιά! και δε τη χρέωσε. :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πάντως πριν από αρκετά χρόνια όταν είχα φάει γερό τράκο στη λεωφόρο Αθηνών (και ναι σηκώθηκα χωρίς γρατζουνιά αφού το φορτηγό πίσω μου έκοψε κάθετα στο δρόμο για να μη με πατήσει εμένα και τον κάφρο μηχανόβιο που με χτύπησε) και είχε στραβώσει το τιμόνι ο μάστορας το επανέφερε με μια κλοτσιά! και δε τη χρέωσε. :worthy:

Σίγουρα ισιώνει ως ένα βαθμό, σε εμένα είχε στραβώσει ελάχιστα και δεν φαινόταν με την πρώτη ματιά.. οπότε είναι δύσκολο να το επαναφέρεις με ακρίβεια... ενδεχομένως να έχει να κάνει και με το υλικό κατασκευής του τιμονιού..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω που το ξεθαψατε αυτο το topic. Το ειχα ξεχασει τελειως τι πατατα εκανα :P τοτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα