Jump to content
Elias_IDA

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΒΑΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ V-strom 650 η ΤΟ Transalp 650 ?

Recommended Posts

Ειμαι 1,86 εχω τι ζελατινα στη 2η θεση και δεν εχω κανενα προβλημα απο τον αερα στο στηθος και στο κεφαλη μου ελα ομως που το χειμωνιατικο μπουφαν που εχω ειναι αρκετα φαρδη και φουσκωνει απο κατω αρκετα ενοχλητικα ιδιως ανοιξη και φθινοπωρο που δεν εχω την εσωτερικη επενδηση απο μεσα :what: :what: :what:

δεν κοπανει ο αερας στο κρανος σου ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δεν βγενει ακρη απο οτι καταλαβενω με αυτο το θεμα , εγω αυτο που καταλαβα εχοντας ακομα την μαμισια ζελατινα ειναι οτι στην τριτη θεση και 3 ποντους ακομα ισως να ειναι ολλα οκ , εχω 1,87 υψος . σημαντικο ρολο πεζει το κρανος με μια δοκιμη που εκανα εντελος διαφορετικα δεδομενα οσον αφορα τους θορυβους οταν το κρανος δεν μπαζει.

θελω παντος να δοκιμασω και τη βαση που δινει κλιση στη ζελατινα ισως να δινει πιο ομαλη ροι στον αερα γιατι με την υπαρχουσα κατασταση νιοθω το v strom φολα μετα τα 130 αλλο να σε βρισκει αερας και αλλο να σε ταραζει στη σφαλιαρα . μηπως τελικα η ψιλη της suzuki με το φρυδακι ειναι η καλυτερη λυση ?

Σωστός :_thumbsup: !

Τόσο το κράνος όσο κι όλη η υπόλοιπη ένδυση παίζει ρόλο στους στροβιλισμούς (μπουφάν που μπάζει αέρα είναι μεγάλο πρόβλημα). Με την ζελατίνα χαμηλά (Θέση 1-2) έτρωγα αέρα στους ώμους αλλά συνολικά είχα την καλύτερη αεροδυναμική συνολικά και μπορούσα να εκμεταλλευτώ την μέγιστη ταχύτητα σε ταξίδι (καθώς κυρίως οδηγώ σε εθνική (κι όχι εντός πόλης).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες