karharias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Λοιπόν.. την πήρα στα χέρια μου επιτέλους σήμερα πρωί. Δυστυχώς βρέχει συνέχεια κ δε μπόρεσα να κάνω αρκετά μεγάλη βόλτα. Μερικές εδώ και εκεί. Δε ξέρω τι να πω.. πάντως είναι πολύ βολική και πολύ όμορφη. Αρκετά ψηλή σε σημείο εγώ που είμαι 1.80κάτι να μη πατάω με άνεση κάτω! Χρειάζεται συνήθεια.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rantaplan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 Kαλα και ασφαλη χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisaok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 Είναι το πρώτο μου ποσταρισμά στο forum σας οπότε καλησπέρα σας καταρχάς. Ειμαι σε αναζήτηση πρώτης μοτο και απο όσα διαβάζω βρήκα μερικά μοντέλα (τα έχετε ήδη αναφέρει) 1. Υamaha YBR250 2. Κawasaki Ninja 250R 3. Honda CBF 250 Από όσα διάβασα μέχρι στιγμής νομίζω και τα τρία είναι πανομοιότυπα. Λόγου όμως οτι οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες δώστε μια βοήθεια να κάνω μια σωστή επιλογή. Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 Μια χαρα 250αρια ειναι αυτα που διαλεξες. Προσωπικα τα κατατασω: 1)Ninja 2)YBR 3)CBF ως προς την αποδοση τους (το κυριοτερο) και την ποιοτητα τους (αλλα και την προσωπικη μου προτιμηση). Αν παντως θες κατι μονο για μεσα στην πολη απεφυγε το Kawasaki... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisaok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Μια χαρα 250αρια ειναι αυτα που διαλεξες. Προσωπικα τα κατατασω: 1)Ninja 2)YBR 3)CBF ως προς την αποδοση τους (το κυριοτερο) και την ποιοτητα τους (αλλα και την προσωπικη μου προτιμηση). Αν παντως θες κατι μονο για μεσα στην πολη απεφυγε το Kawasaki... Και γω ninja σκεφτόμουνα λόγου οτι είναι νέα μοντέλο ενώ τα άλλα έχουν δυο με τρία χρόνια. Γιατί να το δεν κάνει μέσα στην πόλη; Γι΄αυτό το πέρνω. Μόνο μέσα στην πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 κοιτα, κ εγω ζαχαρωνω τη ninja οχι επειδη ειναι καινουρια ΑΛΛΑ για το 2κιλυνδρο μοτερ της που μπορει να πιασει τα 160-170 και ειναι οτι πρεπει για ταξιδια και μακρινες βολτες. Αν θες μηχανακι αποκλειστικα για μεσα στην πολη τοτε ΜΗΝ την παρεις για τους εξης 3 απλους λογους: 1)Σκυφτη,κουραστικη θεση οδηγησης για μεσα στην πολη 2)Υψηλοτερη καταναλωση λογω 2 κιλυνδρων 3)Υψηλοτερο κοστος συντηρησης αφου διατηρει ολα τα στοιχεια μιας supersport ενω σε μια ενδεχομενη πτωση (που σιγουρα θα εχεις), θα μαζευεις λεφτα για να παρεις τα πλαστικα που θα εχουν σπασει και κοστιζουν.... Ολα αυτα στα λεω σε συγκριση με τα YBR-CBF ανω αποτελουνε και προσωπικες αποψεις. πιστευω για την δουλεια που θες το καλυτερο ειναι το YBR250. θα σε καλυψει ανετα μεσα στην πολη οικονομικοτατα και θα μπορεις να βγαινεις και βολτες παραεξω (με μια καλη ζελατινουλα).... αν ψαξεις μεσα στο φορουμ εχουμε ξανασυζητησει τετοιο θεμα και εχουν ειπωθει πολλες σωστες αποψεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisaok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Οπότε κάτι καινούργιο δεν είναι και πάντα το καλύτερο ;) ευχαριστώ για την βοήθεια. Και μια ερώτηση. Υπάρχει εταιρία που να πουλάει μηχανές μέσω διαδυκτίου; Με δόσεις διακονονισμούς και τα λοιπά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Γουρουνι στο σακι θες να παρεις??? Προτεινω να πας σ'εναν αντιπροσωπο της μοτοδυναμικης, να το κανεις ενα test ride να δεις αν σε βολευει και αν σου αρεσει και μετα να πιασεις τον εκει πωλητη και να κανετε μαζι το παζαρι (καλυτερη τιμη, δωρακια κτλ). Face to Face θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα. Ασε που δεν ξερω και καμια εταιρεια που να πουλαει μηχανες μεσω ιντερνετ... Think about it... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karharias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 rantaplan να σαι καλά! Να ρωτήσω λίγο.. Λοιπόν γνωρίζεται που μπορώ να βρω καμιά σελίδα με αξεσουάρ για το συγκεκριμένο μοντέλο (Honda Transalp 08). Από την αντιπροσωπεία μου έδωσαν ένα κατάλογο που απλά λέει accessories κ είναι 2 σελίδες. Αυτό μόνο.. εγώ ενδιαφέρομαι να δω τι ακριβώς μπαίνει στο μηχανάκι αυτό, όχι γενικά στα μοντέλα της HONDA, έτσι ήταν το "κατάλογος", και το βασικότερο να περιέχει τιμές. πχ.. το travel kit του transalp εκτός από τις βαλίτσες κ 5-6 χαζομάρες περιέχει κ GPS. GPS έχω στο κινητό μου (HTC Touch Cruise) αλλά πως θα το στηρίζω στην μηχανή? Σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι που να πιάνει στο τιμόνι... Οτιδήποτε πληροφορίες είναι καλοδεχούμενες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Μεγιές το μοτόρι φίλος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karharias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 να σαι καλά μαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες