dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 6 ώρες για το τελικό και βάλε και τα δοκιμαστικά.... συνόλικα το πήρε το διήμερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Ξερω ξερω το φανταστικα και εγω ειμαι Σχεδιαστης-γραφιστας και ξερω ολο το πακετο ωραιο keep going αν και πιστευω πως αυτες οι δουλειες δεν πληρωνονται anyway Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 To τελείωσα χτες το βράδυ...δεν είχα τι να κάνω.Σκεφτόμουν την αναγάννηση του πνεύματος και το έκανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 To τελείωσα χτες το βράδυ...δεν είχα τι να κάνω.Σκεφτόμουν την αναγάννηση του πνεύματος και το έκανα Τα πανιτάρια είναι όλα τα λεφτά!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Τα πανιτάρια είναι όλα τα λεφτά!!!!! Για να το εξηγήσω...αν το πάρεις απο πάνω αριστερά και ακολουθήσεις την αντίθετη φορα του ρολογιού.Είναι μια νεράιδα που μετα βίας αφου έχει σπασμένα φτερά κρέμεται απο το γερασμένο φεγγάρι.Μετά έχουμε την πτώση,εξου και ο κάτω μικρόκοσμος όπου η νεράιδα μαθαίνει απο τους ποντικούς και τους τυφλοπόντικές....και η άνοδος όπου η νεράιδα ξαναγεννιέται μέσα απο ένα μπουμπούκι. Μανιτάρια,δενδρα κτλ...είναι ο εμπλουτισμός του θέματος.Ευχαριστώ πάντος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eroden 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Για να το εξηγήσω...αν το πάρεις απο πάνω αριστερά και ακολουθήσεις την αντίθετη φορα του ρολογιού.Είναι μια νεράιδα που μετα βίας αφου έχει σπασμένα φτερά κρέμεται απο το γερασμένο φεγγάρι.Μετά έχουμε την πτώση,εξου και ο κάτω μικρόκοσμος όπου η νεράιδα μαθαίνει απο τους ποντικούς και τους τυφλοπόντικές....και η άνοδος όπου η νεράιδα ξαναγεννιέται μέσα απο ένα μπουμπούκι. no comments..... :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 no comments..... :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Αντρέα...............................τα σέβη μου................ είναι τέλειο................με μαρκαδόρο!?!?!? με τι είναι ? είναι γαματο........................ :worthy: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Αντρέα...............................τα σέβη μου................ είναι τέλειο................με μαρκαδόρο!?!?!? με τι είναι ? είναι γαματο........................ :worthy: :_thumbsup: Ναι....μαρκαδόρο και στυλο.Μαυρο όλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 φοβερός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 δεν εχω καλο χερι,τα φτιαχνω στην δουλεια οταν δεν εχω τι να κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 δεν εχω καλο χερι,τα φτιαχνω στην δουλεια οταν δεν εχω τι να κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2008 δεν εχω καλο χερι,τα φτιαχνω στην δουλεια οταν δεν εχω τι να κανω ωραίος φίλε .... να ασχοληεθεις κι άλλο έχεις χέρι .... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Μαμάνε και τα δύο σχεδιάκια σου amanda..... Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη πως να ανεβάζω πραγματάκια στο forum Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Στο πρώτο λίγο αληθωρίζει και επίσης κάτι έχει σβησεί απο το στήθος! Διόρθωσέ τα και θα σου πώ! Το 2ο είναι επιοικώς ΑΨΟΓΟ !!!!! Απο τα πιό όμορφα πρόσωπα που έχω δεί σε ζωγραφιά!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Στο πρώτο λίγο αληθωρίζει και επίσης κάτι έχει σβησεί απο το στήθος! Διόρθωσέ τα και θα σου πώ! Το 2ο είναι επιοικώς ΑΨΟΓΟ !!!!! Απο τα πιό όμορφα πρόσωπα που έχω δεί σε ζωγραφιά!!!! το πρωτο βασικα....... ειναι ατελειωτο ακομα και εχει πολλα λαθακια...(ναι οντως αληθωριζει... το δεξι βυζ...στηθος εννοω ειναι καπως... και τεσπα η βρυκολακινα θελει στρωσιμο)...το δευτερο βγηκε χτες...σε μια στιγμη χαλαρωσης με βροχη και τσιγαρο... με ει πιασει και ξαναρχισα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Μαμάνε και τα δύο σχεδιάκια σου amanda..... Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη πως να ανεβάζω πραγματάκια στο forum ευχαριστω αγαπητε............................... :D θα σου στειλω με Πμ πως να ανεβασεις... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Μερικά νέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μην με κραξετε,θα σας καταραστω να σας γλεντησουν δεκα μαυροι σκυλοι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2008 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) κ αυτα ειναι απο σχεδια του καταπληκτικου Boris YΓ. χρωματιστα καρβουνα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2008 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Μην με κραξετε,θα σας καταραστω να σας γλεντησουν δεκα μαυροι σκυλοι. Πολύ αδύνατη και κοκκαλιάρα!!! Ι dont like her...... :( κ αυτα ειναι απο σχεδια του καταπληκτικου Boris YΓ. χρωματιστα καρβουνα Kάπως καλύτερα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 κ αυτα ειναι απο σχεδια του καταπληκτικου Boris YΓ. χρωματιστα καρβουνα exeis poli kali skiasi kai aplwneis poly kala to xrwma....dioti thewrw dyskolo na douleueis me ksiropastel...... welldone...eleutherwse ligo tis grammes sou sta perigrammata na min einai toso se style eikonografisis alla na nai pio polu skitsa... exeis polu kales prooptikes... ta 2 teleutaia kai eidika h gorgona m aresan pio poly... :D ζητώ συγγνωμη για τα greeklish ...εκ παραδρομης.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) την πρωτη την ειχα κανει πριν δωδεκα χρονια βρε μογγολο καραφλοδαιμωνιο ,το μοντελο εκανε διαιτα :D Και τα αγαπημενα μου.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2008 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 την πρωτη την ειχα κανει πριν δωδεκα χρονια βρε μογγολο καραφλοδαιμωνιο ,το μοντελο εκανε διαιτα :D Και τα αγαπημενα μου.... Εεεεεετσι μπράβο πουλάκι μου!!! Αυτά είναι πιό ζουμερά!!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες