Jump to content
Sign in to follow this  
μάθο...

Η δικη σου μοτοσυκλετα...

Recommended Posts

Σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής μου μου αρέσει και επιδιώκω να είμαι μοναδικός...Όσον αφορά τα απτά και υλικά αγαθά, όσο μοναδικός μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου. Το ίδιο ισχύει και για την καλή μου. Ένας από τους λόγους που τη γουστάρω τόσο πολύ και την ερωτεύτηκα όταν την είδα, ήταν γιατί είναι από σόι εκλεκτική. Σε μια θάλασσα από μηχανάκια (πχ parking ή καράβι), ξεχωρίζει από μακριά και χωρίς προσπάθεια, είτε είναι φρεσκολουσμένη είτε μάχιμη από ταξίδι.

Δεν θα το άντεχα να γυρνάω να την πάρω και να δοκιμάζω τα κλειδιά να δω ποια από τις 15 μαύρες TDM (πχ) και τα 10 γκρι GSR(πχ2) είναι το δικό μου. Ακόμα και αν το 2ο "θεωρείται" πολύ καλύτερο σαν μηχανάκι.

Βέβαια στην αντιπροσωπεία όταν πήγα να γνωριστούμε και να την πάρω σπίτι και μου είπε το παλικάρι "αυτή είναι η δικιά σου", ανάμεσα στις 5-6 που είχε εκεί, αυτή και μόνο μου έκλεισε το μάτι και αμέσως οι αδελφούλες τις εξαφανίστηκαν από το μαγαζί, μόνο η δικιά μου υπήρχε...Η δικιά μου...

Παρόλα αυτά όταν βλέπω αδελφούλα στο δρόμο το χαίρομαι τρομερά και νοιώθω σαν να βλέπω παλιό γνωστό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν ηθελα να ξεχωριζω να ειμαι μοναδικος δεν θα επαιρνα xt

μου φτανει που το γουσταρω εγω δε πα να τοχει και η κουτση

μαρια και ο μουγκος θανασης το ιδιο μου κανει

(η δικια μου θα ειναι παντα η καλυτερη) :grin: :grin: :grin: :grin:

οχι οχι δεν ειμαι ψωνιο :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειμΑνε τινγκα στο κομπλεξ θα σπαζομουνα να βλεπω να εχεις αλλος την ιδια μοτο με μενα...

... τωρα ομως γουσταρω να βλεπω την ιδια μοτο με την δικια μου κυριως οταν ειναι και ιδιο χρωμα :D

στο κατω-κατω οταν δεν βλεπεις το μηχανακι σου να "περπατει" στην αγορα λες "τι εγινε ρε παιδια? "

Τροποποιήθηκε από τον Dummy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω στο Πολυκαστρο κυκλοφορουν 3 Venom..Οταν τα βλεπω ζηλευω και δεν ξερω γιατι..Αφου οταν ανεβω στο δικο μου νιωθω πολυ ωραια..Χαιρομαι που εχω ενα μηχανακι που το εχουν και οι αλλοι..Αυτο σημαινει 1 πραγμα...Και οι 3 εχουμε γ@μ@το γουστο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω το GS το οποιο εχει πλεον η μιση Ελλαδα, εχω και το ducati sportclassic 1000s το οποιο ειναι ιδαιτερο και κυκλοφορουν καμια δεκαρια στην ελλαδα. Και με τα δυο αισθανομαι το ιδιο ομορφα (αν και χαιρομαι καμια φορα που δεν χρειαζεται να θυμαμαι την πινακιδα μου για να βρω την ducati)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο ήμουν στην Ελλάδα χαιρόμουν γιατί ήμουν από τους λίγους :D . Τώρα που είμαι στην Ευρώπη χαίρομαι γιατί η επιλογή μου ταιριάζει πολύ με την πλειοψηφία των Ευρωπαίων :_thumbsup: .

υ.γ.: Πού και πού στεναχωριέμαι που όλοι γύρω μου έχουν το Bandit τους, ενώ εγώ το άφησα πίσω.............αχ.......βαχ........ και ξανά μανά ααχ!!!!! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα