Jump to content

Recommended Posts

..Λοιπον,τωρα μου'ρθε!

Επειδη το ΣΚ που ερχεται ειναι απο τα τελευταια ηλιολουστα του χρονου(και να λεμε και thanks!)ελεγα με μια φιλη να την "κανουμε"Πηγες Αχεροντα-Θεογεφυρο..(Και που δεν ξερετε,εσεις χανετε! :P :D )

Της ειπα,και το λεω και εδω,ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ???

Δηλ.συναντηση Αρτα,Σαββατο μεσημερακι,περναμε τη νοτια Πινδο και βγαινουμε Περτουλι(Τρικαλα)απο βατο χωματοδρομο,ως επι το πλειστον..Την εχω κανει την διαδρομη ειναι easy(ειδικα αυτον τον καιρο που δεν εχει βρεξει..)

Διανυκτερευση εκει,την αλλη μερα βολτιτσα στην Καλαμπακα και γυρω, και μετα σπιτακι μας!!(Κυριακη βραδακι,ΣΚ Αλλοιως δεν βγαινει,εκτος και αν πουμε-εσεις δηλ. το λετε-καφε στο Σουνιο-αλλα αυτο δεν ειναι εκδρομουλα,ειναι ΚΑΦΕΣ!!) :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γνωρίζω τα μέρη που αναφέρεις στο ποστ σου, καθώς ενιοτε ανεβαινω προς Τρίκαλα.

Το 3ημερο της 28ης ημουν Ελάτη Τρικάλων. Συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν εχουν παει να συναντηθουν με τον Black hawk και να περιηγηθουν στα μέρη που προτεινει....ειναι απλα εκπληκτικα!

Προσωπικα, εγω δεν μπορω αυτο το ΠΣΚ (11-12-13/11) να ακολουθησω. Ισως το επομενο ή μεθεπομενο ΠΣΚ να μπορω αλλα πιστευω οτι το μηχανακι μου δεν ειναι για τετοιες αποστασεις (δηλ Αθηνα - Τρικαλα).....

Τροποποιήθηκε από τον Λυγκέας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...το επαναφερω(αν και δεν το βλεπω να γινεται :thumbsdown: )οσο ειναι ακομα καιρος!(Τι καιρος δηλ.ωρες!)

Υπ'οψιν οτι απο Δευτερα χαλαει ο καιρος( :yes: ) και θα ξαναφτιαξει...ΑΠΡΙΛΗ!!! :grin::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπ'οψιν οτι απο Δευτερα χαλαει ο καιρος( :yes: ) και θα ξαναφτιαξει...ΑΠΡΙΛΗ!!! :grin:  :grin:

Ψευτη! για να μας παρασυρεις στη βολτα το λες! :grin: :P :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ψευτη! για να μας παρασυρεις στη βολτα το λες! :grin:  :P  :grin:

<{POST_SNAPBACK}>

:D :D Ε...Σε εκδρομη θελω να σας παρασυρω,οχι στην..ακολασια!!! :lol: :lol:

('Η τοτε θα υπηρχε συμμετοχη??!! :grin: :P )

Any way,θα "τραβηξουμε" για Θεογεφυρο τελικα εμεις..

(Και απο Δευτερα, θα απολαμβανουμε τις φωτογραφιες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! :grin::grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry για την ωρα/τελευταια στιγμη!l. τι ωρα εχεται κανονισει για κορινθο? μηπως μπορεσω και εγω δηλαδη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν καταλαβα ποια τα σχεδια για μετα αλλα πολυ πιθανο να σας βρω εκει,μαζι με ενα "μεσηλικα" γρηγορο φιλο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....Kαλησπερα!

Μολις γυρισα σπιτι(πηγαμε τελικα Γλυκη,που ειναι οι πηγες του Αχεροντα και Θεογεφυρο,που ειναι οι πηγες του Καλαμα),περασα καποιες φωτο (απο κινητο,παντα,εχω "φιλματη"μηχανη) και σας τις δειχνω,ετσι για μια γευση..Αναλυτικη περιγραφη απο αυριο,μαζι με φωτογραφιες "κανονικες"!

..Παντως, ειναι,για μενα, απο τις πιο ομορφες περοχες που εχω δει ποτε!Αν σας τυχει,ΜΗΝ το προσπερασετε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φσσσσ Θαναση τρομερες οι φωτος .... :_w00t:

(κριμα να ξεχαστουν σε αυτο εδω το τοπικ... ανοιξε καλυτερα ενα νεο στο Ταξίδια, Περιπέτειες, Προορισμοί :_thumbsup: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
φσσσσ Θαναση τρομερες οι φωτος ....  :_w00t:

(κριμα να ξεχαστουν σε αυτο εδω το τοπικ... ανοιξε καλυτερα ενα νεο στο Ταξίδια, Περιπέτειες, Προορισμοί  :_thumbsup: )

<{POST_SNAPBACK}>

ΛΕΣ,Ε?.. :huh: Μπααα...εδω λεω... ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..Παντως, ειναι,για μενα, απο τις πιο ομορφες περοχες που εχω δει ποτε!Αν σας τυχει,ΜΗΝ το προσπερασετε!!

<{POST_SNAPBACK}>

black_hawk πράγματι πανέμορφα... :)

Αυτό είναι ζωή :_thumbsup:

Λές?Να αρχίσω να τον ξεσηκώνω για χειμερινά ταξιδάκια? :P

ΘΕΛΩ ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :/

black_hawk ωραίες οι φώτο :_thumbsup: να περνάς πάντα καλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Παιδια,sorry για την ωρα,παλευω να σκαναρω τα καλυτερα απο το film..(ειναι χρονος αλλα,ακομα, μ'αρεσει το film περισσοτερο..Αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα,αλλη ωρα..)

Any way,παρτε μια πρωτη γευση(ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ,ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ!)και ελπιζω απο αυριο να τα ταξινομησω σε ενοτητες.(τοσο τα γραπτα,oσο και τις fotos..) :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επανερχομαι,γιατι δεν καταφερα(παρ,οτι το "παλεψα"το θεμα..)να "σκαναρω"τις υπολοιπες fotos... :blush: Bαριομουν,μετα απο τη δουλεια!!!... :( :(

...Σιγουρα αυριο ολα!!

(Και μην ξεχνατε τα συγκεκριμενα μερη..Αυριο θα εχω και χαρτες!για να μη λετε οτι δεν ξερετε που ειναι!!!!... :P :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον,σημερα Τεταρτη και απογευμα,αραζω σπιτι και εχουμε..

1)ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Απο Ηγουμενιτσα παιρνουμε την Εγνατια που φτανει μεχρι το χωριο Παραμυθια,22 km, που γινονται σε 10 min..Απο εδω παμε αλλα 25 km ακομα και φτανουμε στο χωριο Γλυκη..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!! Ενα km ακομα και σταματαει ο δρομος..Απο πανω μας τα χωρια του(γνωστου)Σουλιου που ειναι επισκεψιμα και αξιζει να τα επισκευτει καποιος..Εμεις δεν προλαβαιναμε γιατι φτασαμε αργα,,ισα-ισα για φωτογραφιες..εδω υπαρχει και ΠΟΛΥ μερος για free camping!(Φανταζομαι το καλοκαιρι τι θα γινεται..)Στο χαρτη,ειναι το ΚΑΤΩ βελακι..

...Στην τελευταια oto ειναι το τελος του δρομου.. (και επεισης φαινεται οτι ειχε αρχισει να βραδιαζει για τα καλα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2)ΘΕΟΓΕΦΥΡΟ(ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΑΜΑ)

Απο τα Γιαννενα,περνουμε τον "παλιο"δρομο προς Ηγουμενιτσα και στα 20 km περιπου,βρισκουμε μια διασταυρωση που λεει "προς Σουλοπουλο-Δεσποτικο".Περνουμε αυτο το δρομο για 11 km (στις δυο διασταυρωσεις που θα βρουμε,παμε ΔΕΞΙΑ και ΑΜΕΣΩΣ μολις περασουμε το χωριο Λιθινο(δεν το εχει ο χαρτης.. :blush: )συνανταμε μια παλια σιδερενια γεφυρα..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!Σταματαμε και κατεβαινουμε κατω δεξια!

Να μην ξεχασω οτι μετα τη γεφυρα ,αριστερα,(δεξια παμε προς Ζιτσα) και μετα 500 m. μεριπου υπαρχει ταβερνα-καφενειο κλπ ακριβως ΜΕΣΑ :_w00t: στο ποταμι!

Φο-βε-ρα!! :yes::yes:

Απο εδω ,η μια μονο που εχω(τις αλλες δεν τις σκαναρισα ακομα.. :blush: )ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ απο εκει που πινεις τον καφε σου!!!

Ολες οι υπολοιπες fotos απο εδω,αυριο..(..ελπιζω!!!)

(Το "σκαναρισμα"του φιλμ ειναι ποοολυ χρονοβορο ..αντε να τι δεις τι αξιζει,αντε να περιμενεις,στο μεταξυ scanner εχω μονο στη δουλεια.. :/ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα