Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Πρωταθλητής ποδοσφαίρου 2008.

Recommended Posts

:blink: Υπάρχει άλλη χώρα άραγε που κάνει τέτοιες εξυπνάδες? Δηλαδή οι διεθνείς θα πάνε στο Euro και δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Α ρε αθάνατη Ελλάδα :greece:

Ρε όξω ρεεεεεεεεεεεεεεε :mB_faskelo::mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν και ειμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΣΣΣ νομιζω οτι θα επρεπε να το παρει η ΑΕΚ.......... :blowup:

Για ενε και μονο λογο χαλασανε περισσοτερα γιουρο σε ντοπα απο τον οσφπ που στο τελοσ εσερνοτανε.......... :P :P :2guns:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
[

:_thumbsup: ΣΩΣΤΟΣ!!! Eσύ είσαι η κάποιος μπήκε με το account σου ρε συ DUCATISTI??? :P

Καλυτερα πες οτι ειναι αποψη σου και οχι εαν εχω λαθος ή οχι.Ειπαμε εγω δεν ειμαι μονοφθαλμος!

Πανω στο τοπικ, νομικα ειναι καλυμενος ο γαβρος κ δικαιη η αποφαση ηθικα ομως εγινε ακομα μια φορα ρομπα. . .

Ειναι σαν εισαι πρωτο ραντεβου με τη γκομενα να στη κολλαει αλλος κ αντι να φερθεις αντρικια, του κανεις μηνυση . . . :kaaaala::kaaaala:

Αυτο ακριβως που ειπες με καλυπτη ΠΛΗΡΩΣ!!!ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:blink: Υπάρχει άλλη χώρα άραγε που κάνει τέτοιες εξυπνάδες? Δηλαδή οι διεθνείς θα πάνε στο Euro και δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Α ρε αθάνατη Ελλάδα :greece:

Ρε όξω ρεεεεεεεεεεεεεεε :mB_faskelo::mB_faskelo:

Γίνεται και αλλού. Σίγουρα στην Σκωτία, ίσως και σε άλλες χώρες. Βέβαια γίνεται σε χώρες όπου ο ανταγωνισμός είναι μικρός και δεν αλλάζουν εύκολα οι παραστάσεις.

Μην αποκλείσετε να δούμε τον Άρη στα προκριματικά του Champions League.

Και για να είμαι ον τοπικ, παρότι είμαι Ολυμπιακός δεν πιστευω πως η ομάδα μου άξιζε το πρωτάθλημα. Παρόλαυτα ζούμε σε μια χώρα με νόμους, που πρέπει να τηρούνται. Όχι όπως το '91 που στέφθηκε πρωταθλήτρια η ΑΕΚ με παρόμοιο τρόπο. Είχε γίνει παρατυπία, αλλά δεν εφαρμόσθηκε ποτέ ο νόμος.

Δυστυχώς η Ελλαδίτσα είναι μια χώρα, που παρόλο τους σωστούς και δίκαιους νόμους, το παρασκήνιο δεν την αφήνει αν προχωρήσει...

Τροποποιήθηκε από τον panosxlv650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι είναι αυτός ο Ολυμπιακός ρε σεις!!! Ακόμα και στην ψευτοφιέστα του με γκολ οφ σάιντ πήρε το Χ από την Vitesse :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Tι είναι αυτός ο Ολυμπιακός ρε σεις!!! Ακόμα και στην ψευτοφιέστα του με γκολ οφ σάιντ πήρε το Χ από την Vitesse :lol:

..Αμ το... "πεναλτυ"??? :2funny: :2funny:

:mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχρονως ακουγα και τις δηλωσεις του "προεδρου" στην τηλεοραση.. Τι να πεις, ρε π@υστη μου.. 'Η απευθυνεται σε καφρους, 'η θα ηθελε να ειναι! (Οι οπαδοι του "πρωταθλητη"...)

Μιλησε για επιστροφη των πριμ που πηρε ο Ριβαλντο, για την κατακτηση των πρωταθληματων! (Δεν ειπε ομως, αν επεστρεφε αυτος τα πρωταθληματα! :_innocent: )

Ειχε και το απυθμενο ΘΡΑΣΟΣ! να πει οτι περνουν τα πρωταθληματα, επειδη "επενδυουν" στις ακαδημιες!!! :_zeppelin::fool: (Οποιος βρει παικτη στην ομαδα, απο τις ακαδημιες, κερδιζει αλλα 5 πρωταθληματα!!! :tease: )

...Μεγα το θρασος της ατιμωρησιας.... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Αμ το... "πεναλτυ"??? :2funny: :2funny:

:mB_faskelo:

Όσο γι αυτό άστο...θα το έχει επιβεβαιώσει ήδη ο Βαρούχας ότι ήταν πέναλτι, οπότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα