Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 (τροποποιήθηκε) Ας κανω και εγω μια καλλιτεχνικη ερωτηση! :P Για να ξεχωρισουμε τα μυδια απ'τα στριδια! :P Αγαπημενο/αγαπημενα γρουπ??? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 poly dyskolo den mporw na apantisw!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 poly dyskolo den mporw na apantisw!! <{POST_SNAPBACK}> Αιντε ρε! :P Καποιο "λιγο" πιο πολυ απ'τα αλλα πρεπει να εχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Eγω (αν μιλαμε για ξενο γκρουπ) ακουω ακομα ποιο ευχαριστα απ ολα AC/DC και Iron Maiden (τα παλια τους βεβαια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Απο που να ξεκινήσω!! Αν δεν ήμουν στη δουλειά θα έγραφα μέχρι αύριο! :P Λοιπόν.. My Dying Bride Anathema Moonspell Opeth Katatonia Dead can Dance κτλ. Εννοείτε Pink Floyd (η αρχή των πάντων ) όπως και οι υπόλοιποι δάσκαλοι της εποχής τους. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 ...PINK FLOYD FOR EVER! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Dead can Dance <{POST_SNAPBACK}> +1 Θεϊκή μπάντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Ξένοι καλλιτέχνες: Queen (αδιαμφισβήτητα πρώτοι) Beatles (εκτός συναγωνισμού...) David Bowie Jethro Tull Bruce Springsteen Mike Oldfield Dire Straits Led Zeppelin Pink Floyd κλπ.κλπ. Έλληνες καλλιτέχνες: Μάνος Χατζιδάκις (εκτός συναγωνισμού) Μίκης Θεοδωράκης (εκτός συναγωνισμού) Βασίλης Τσιτσάνης (εκτός συναγωνισμού) Μάρκος Βαμβακάρης (εκτός συναγωνισμού) Γιάννης Σπανός Γιώργος Χατζηνάσιος Σταύρος Ξαρχάκος Δημήτρης Παπαδημητρίου Διάφανα Κρίνα Τρύπες Blues Wire κλπ.κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Οτι ειναι εκει πισω στις δεκαετιες του 60 και 70 ειναι διαχρονικο... Tι να πω δλδ ? Deep Purple Pink Floyd Black Sabbath Scorpions Ενα μικρο παραδειγμα groups (δεν εννοω φυσικα μονο ροκ μουσικη,αλλα εκεινη την εποχη ηταν το mainstream) που απ οτι βλεπουμε σημερα δεν υπαρχουνε, εκτος ελαχιστων καλλιτεχνων (Depeche Mode etc etc) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 U2 Pink floyd Scorpions Kansas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 wraia afou me piezeis tha sou pw britney spears, jessica simpson, jojo, backstreet boys, peter andre kai otan thelw hardcore, GARETH GATE. apo elinika: bezentakou, ONE (god y? y did they split..), kyria elisabet, souglako, basili ksepleni. most loved song: lebesis, bouti den katafera na kleisw :D :D :P :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Το΄ξερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 IRON MAIDEN - NIGHTWISH - LAKE OF TEARS - SAVATAGE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Επειδή παίζω ερασιτεχνικά ηλεκτρική κιθάρα (Εδώ μπαίνει smily που ροκάρει), ασχολούμαι και μ' αρέσουν σχεδόν τα πάντα. Απλά στην εφηβία ήμουν ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με MetallicA (κανείς που να είχε έρθει στην συναυλία το 99' ?). Γενικότερα άκουγα σχετικά σκληρή μουσική από μικρός αρχίζοντας με Alice Cooper στο δημοτικό. Γουστάρω και καφρίλα (Pantera) αλλά γενικότερα είμαι αμερικανόφιλος σε αυτό το είδος μουσικής. Ποτέ δεν κατάφερα να χωνέψω τους Iron Maiden και γενικότερα την ευρωπαϊκή μελωδική metal μουσική. Ξέρω πολύ θα με βρίσουν αλλά όταν εγώ λέω metal εννοώ άλλο πράγμα, την βαριά, μπάσα κιθαριά, με την full παραμόρφωση και το παχύ palm muting... Μετά εξευγενίστικα. :P Τώρα τρελλά ερωτευμένος με Hendrix (ΘΕΟΣ) αλλά και άλλα ακούσματα από 60's 70's (ακόμη και 50's). 80's μμμ όχι και τόσο. Μεγάλη επιρροή ο Bob Dylan. Κορυφή ο Stevie Ray Vaughn. Κατα τα άλλα, Queen, Led Zeppelin και, και, και..... Κανείς για να ροκάρουμε μαζί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 DREAM THEATER MEGADETH KREATOR SAVATAGE QUEENSRYCHE SLAYER ANNIHILATOR RUNNING WILD SODOM OBITUARY CANNIBAL CORPSE STEVE VAI JOE SATRIANI YNGWIE MALMSTEEN SEPULTURA FLOTSAM N JETSAM DESTRUCTION HELLOWEEN GAMMA RAY ...τι να λεμε τωρα? Κυριως σολο καλλτεχνες και ποιοτηκη μουσικη τα τελευταια χρονια dream theater για παραδειγμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 αφοι κατσάμπα! μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Κυριως σολο καλλτεχνες και ποιοτηκη μουσικη τα τελευταια χρονια dream theater για παραδειγμα! <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 (τροποποιήθηκε) Ο Barchman μόλις έγινε ένας από τους αγαπημένους μου γιούζερς :D Επίσης ΠΡΕΠΕΙ να αποκαλύψει ποιο βινύλιο είναι στο άβαταρ του! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2005 από τον chris_boss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 (Εδώ μπαίνει smily που ροκάρει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Εννοούσα κάτι με ηλεκτρική κιθάρα στο χέρι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Γεια και απο μενα! FOREIGNER! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Γεια και απο μενα! FOREIGNER! <{POST_SNAPBACK}> !!!!! Το 4 είναι από τους αγαπημένους μου δίσκους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Εννοούσα κάτι με ηλεκτρική κιθάρα στο χέρι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 DiK RULEZZZZZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Τα λογια ειναι περιττα... . Απλά στην εφηβία ήμουν ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με MetallicA (κανείς που να είχε έρθει στην συναυλία το 99' ?) Queen (αδιαμφισβήτητα πρώτοι) +1 ... κατα την ταπεινη μου γνωμη η καλυτερη μπαντα που εχει περασει ποτε απο τον πλανητη .. δεν εχουν βγει ακομα ισαξιοι τους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες