Jump to content
ducatisti999

ducati 999

Recommended Posts

sti sxoli odigwn tha pareis mia poli mikri empeiria tou ti einai mixani...m ayti tin poli mikri empeiria tha mporeseis koutsa straba na to pas to 999,mexri na to sinithiseis.alla otan tha nomizeis oti to xereis, ekei einai pou prepei na prosexeis gt den tha to xereis oso nomizeis..Egw protinw na to pareis, arga i grigora tha apoktiseis empeiria...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπάρχουν άνθρωποι θαύματα που τα ποιάνουν όλα με τη πρώτη και προσαρμώζονται αμέσως.....(σπάνια....)

Το μέσο όρο όμως θα δυσκολευόταν για αρχή να ξεκινήσει με ένα ducati999..... (συνυθησμένο...εννοείται)

Γιατί δεν παίρνεις κάτι άλλο πρώτα...μεταχειρισμένο και ας το κρατήσεις 3 μήνες....και καλή αρχή θα είναι και θα επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου....

και σιγά..πόσα λεφτά θα χάσεις στη μεταπώληση...μπροστά στο ducati ($$$$$!!!!)....?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΑΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Ι.Χ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΟΝΟ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ Ή DUCATI Ή ΤΙΠΟΤΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ

Αυτο ειναι οτι καλυτερο ακουσα/διαβασα σημερα απο εσενα. ;)

Ετσι πρεπει να εισαι :_thumbsup:

Και μπραβο στους κυριους πιο πανω που το καταφεραν :clapping2:

Τροποποιήθηκε από τον retriver

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κάθε φορά που βγαίνω έξω, βγαίνω με το σκεπτικό ότι κάποιος, κάποιοι έχουν ξαμολυθεί να με φάνε κι εγώ πρέπει να προλάβω να τους δω πριν τα καταφέρουν. Όπως είπα, δεν το κάνω επειδή είμαι βαρεμένος, ψάχνω για φανταστικούς εχθρούς κλπ, αλλά για να είμαι πάντα σε ετοιμότητα.

B) Δεν εχεις αδικο φιλε,αλλα μηπως εχεις μανια καταδιωξεως??? :lol: :lol: :P

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ...

B) Γιατι εισαι μπερδεμενος???Δεν ξερεις οτι η αλφαβητα ξεκιναει απο το Α και τελειωνει στο Ω????

Πως θες να πας εσυ στο Ω απο το πρωτο μαθημα???

Αγορασε εναν μεσοκοπο γιαπωνεζο που θα σου ερθει φθηνος και οταν μαθεις καλα και ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελεις το ξανασκεφτεσε ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Ducatisti 999 εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχω δικια μου μηχανη ενα χρονο τωρα, ξεκινησα απο 600 κυβικα και ειμαι στα 1200 εχωντας κανει αρκετα δυσκολα δρομολογια, αλλα το 999 ακομα και για μενα φανταζει δυσκολο μηχανακι (ειναι δικυλινδρο επομενως ακομα και στς στροφες του ρελαντι εχει πολυ ροπη και δυναμη). Ειναι απολυτο και δεν συγχωρει λαθη, και μια πτωση με 150χλμ + (που τα πιανει για πλακα) μπορει και να σε σκοτωσει..

Ακου την προταση της Τονιας και παρε κατι μικροτερο για λιγο καιρο ωστε να εξικιωθεις και μετα κανε το ονειρο σου πραγματικοτητα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Γιατι φρεναρε βρε παιδια ο ανθρωπος και δεν βγηκε για προσπεραση????

Μηπως ερχοταν ο κολλητος του να περασει και δεν μπορεσε να βγει τελικα???

Γι'αυτο,παντα ο πισω εχει την ευθυνη να υπολογισει τι θα κανει ο μπροστινος :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρτην ρε φιλε..το ρωτας??? (Ειναι και κατι γνωστοι, απο δω μεσα, που θα σε βοηθησουν στο "στρωσιμο"!!) :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε το διπλωμα,κανε μια συμφωνια με το δασκαλο να σου κανει παραπανω ωρες πρακτικη ωστε να αρχισεις σιγα σιγα να συνηθιζεις μια μετριας ιπποδυναμης μηχανη,και μετα παρε τη ντουντουκα των ονειρων σου και καλη απολαυση.

Αφου εισαι νταλικερης ξερεις καλα τι θα πει υπομονη και προβλεψη στην οδηγηση και ποσο σημαντικο ειναι να ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΗΣ.

Αλλα δεν ξερω τους ισχυοντες κανονισμους με τα διπλωματα.Μηπως δεν μπορεις να παρεις κατευθειαν απεριοριστου ισχυος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλλα δεν ξερω τους ισχυοντες κανονισμους με τα διπλωματα.Μηπως δεν μπορεις να παρεις κατευθειαν απεριοριστου ισχυος?

Εφ' όσον είναι πάνω από 21 ετών, μπορεί και κατ' ευθείαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν και κάτι ελικόπτερα, τα Απάτσι .....πολύ όμορφα και βγαίνουν και σε κόκκινο!!!! Αν το οδηγήσεις θα κολλήσεις και δεν θα ξαναασχοληθεις με άλλα οχήματα. Απλώς καίει πολλή βενζίνη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4 ροδες και να κρυωνεις το χειμωνα για πεταμα ειναι :lol:

αλλα να μου πεις κτμ ειναι οποτε θα σπρωχνεις για να ζεστενεσαι χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπάρχουν και κάτι ελικόπτερα, τα Απάτσι .....πολύ όμορφα και βγαίνουν και σε κόκκινο!!!! Αν το οδηγήσεις θα κολλήσεις και δεν θα ξαναασχοληθεις με άλλα οχήματα. Απλώς καίει πολλή βενζίνη.

Εισαι κακος!!!!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εισαι κακος!!!!!! :D

Ε μα συγνώμη τώρα ρε παιδιά...... 24 χρονών, χωρίς να έχει οδηγήσει ούτε παπί και να θέλει να πάρει κατευθείαν ένα ''υπερόπλο'' της Ντουκάτι με νεύρο και γκάζι που και χεράδες έμπειροι χρειάζονταν χρόνο να την τιθασεύσουν , εμένα μου δείχνει πλήρη ανοριμότητα !!!!

<_< <_< <_<

Εχω άδικο ρε συ Φούρναρη????? :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν εχεις αδικο αλλα τουλαχιστον πιστευω (ελπιζω δηλαδη) οτι το καταλαβε και ο ιδιος ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπορώ ρε παιδιά που το συζητάτε ακόμα!!!! Όταν σου λέει ο άνθρωπος..."epeidi den mporo na paro kapio oraio fortigo (einai panakriva)leo gia thn 999" τι να πεις από κει και πέρα?

Εγώ τόσα χρόνια πάνω σε μοτοσυκλέτες, με μεγάλη εμπειρία και αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα και πολλές φορές τυχαίνει να ανοίξω το γκάζι σε λάθος στιγμή και ψιλοχέζομαι. Και με τί? Με ένα πάνβαρο μηχανάκι 85 αλόγων. Και δεν πιστεύω να είμαι ο μοναδικός πεπειραμένος που το παθαίνει αυτό!

Σκεφτείτε τώρα κάποιον με 140+ άλογα σε ένα μηχανάκι ξυράφι που δεν έχει εμπειρία ούτε παπιού :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eurocopter Lynx's the best, f@ck all the rest! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...