Jump to content
ducatisti999

ducati 999

Recommended Posts

ναι εχεις δικιο αλλα κοιτα και τα υπολοια οπως ανταλακτικα και service!(αν και παλι μου φαινονται παρα πολλα αυτα τα λεφτα)

οσο για κρανος ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο το δικο μου ου ειναι ενα shoei xr1000

Τροποποιήθηκε από τον astore

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε φιλαράκο, άκου να δεις. Το πρώτο σου ποστ προκαλούσε άφθονο γέλιο με αυτά που έλεγες, όσο σοβαρά κι αν τα εννοούσες. Όταν ακούς τον άλλον να σου λέει "αφού δεν έχω λεφτά να πάρω ένα ωραίο φορτηγό, τότε θα πάρω Ducati" εσύ πως θα αντιδρούσες? Ή θα γέλαγες, ή θα κορόιδευες ή θα νόμιζες ότι σου κάνουν πλάκα!

Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ πως γουστάρω τρελά μια μοτοσυκλέτα αλλά επειδή έχω πολλά λεφτά θα πάρω ένα πανάκριβο επικαθήμενο επειδή μου αρέσουν κι αυτά τι θα μου έλεγες?

Όλα αυτά στα είπα για να σου ξεκαθαρίσω τον λάθος τρόπο που σύνταξες την συγκεκριμένη πρόταση.

Αν απλά μας έλεγες, είμαι λάτρης των μεγάλων φορτηγών αλλά γουστάρω τρελά και μια συγκεκριμένη Ducati και θέλω να πάρω μία, θα σου απαντούσαμε διαφορετικά. Πρόσεξε όμως... άλλο το ένα, και άλλο το άλλο! Δεν συγχέουμε το φορτηγό με την μοτοσυκλέτα. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα! Χρειάζονται διαφορετικές γνώσεις και ικανότητες να τα χειριστείς. Όπως ο κάθε ένας άνθρωπος που οδηγάει ένα απλό αυτοκίνητο, δεν μπορεί να κουμαντάρει και να ελέγξει ένα συρόμενο όπως εσύ, έτσι και εσύ δεν μπορείς να κουμαντάρεις μια μοτοσυκλέτα γνωρίζοντας μόνο από αυτοκίνητα. Και το 999 δεν είναι μια απλή καθημερινή μοτοσυκλέτα! Είναι μια μοτοσυκλέτα race ready ( έτοιμη να συμμετάσχει σε αγώνα)

Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι ένας μέσος αναβάτης δυσκολεύεται να την χειριστεί και να την πάει όπως μπορεί να πάει.

Βέβαια το φορτηγό δεν απέχει στην φιλοσοφία από το ΙΧ.Απλά διαφέρει το μέγεθος και ο έλεγχος.

Η μοτοσυκλέτα όμως με το αυτοκίνητο/λεωφορείο/φορτηγό διαφέρει τα μάλα! Θέλει άλλες ικανότητες. Άλλες τεχνικές. Αυτές τις ικανότητες και τεχνικές πρέπει να τις αποκτήσεις με μικρότερα και φιλικότερα μηχανάκια. Δεν πας απευθείας σε μια τέτοια μοτοσυκλέτα. Δεν είναι αυτοκίνητο να πεις, ωχ έκανα μια μαλακιούλα λόγω της απειρίας μου και κοπάνισα ένα φτερό ή έναν προφυλακτήρα!

Στην μοτοσυκλέτα η μαλακιούλα μπορεί να σου στοιχίσει στην καλυτερότερη περίπτωση μόνο υλικές ζημιές. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός να μείνεις μόνο σε αυτές. Είναι πολύ εύκολο ακόμα και με ελάχιστη ταχύτητα να πάθεις τέτοια ζημιά στο σώμα σου που δεν μπορείς να φανταστείς. Το ίδιο εύκολο είναι να χάσεις και την ζωή σου! Δεν χρειάζεται να πας με 200 για να συμβεί αυτό. Φτάνουν και τα 40.

Αν δεν έχεις λοιπόν τις στοιχειώδεις ικανότητες να χειριστείς μια απλή και φιλική μοτοσυκλέτα, πως θέλεις να πας κατευθείαν σε ένα υπερόπλο θα το έλεγα?

Κάνε υπομονή ένα χρόνο. Πάρε ένα μικρό μηχανάκι να μάθεις τα βασικά. Να κατανοήσεις πως δουλεύει (όχι μηχανολογικά) η μοτοσυκλέτα. Πως φρενάρεις, πως επιταχύνεις, πως στρίβεις, πως πως πως.... Πολλά πως! Στην μοτοσυκλέτα δεν φτάνει να στρίψεις το τιμόνι όπως στα αυτοκίνητα για να στρίψεις. Στις μοτοσυκλέτες συμβάλει και το σώμα του αναβάτη για να γίνει αυτό. Κι όσο καλύτερα συμβάλει (εδώ είναι η εμπειρία και η ικανότητα) τόσο καλύτερα και ασφαλέστερα στρίβει η μοτοσυκλέτα. Τόσο καλύτερα φρενάρει, τόσο καλύτερα ελέγχεται.

Γνωρίζεις ας πούμε πως όταν τρέχεις και θες να στρίψεις δεξιά με την μοτοσυκλέτα πρέπει να πιέσεις το τιμόνι προς τα αριστερά?

Είναι πολύ σημαντικά και βασικά πράγματα αυτά που πρέπει να τα μάθεις, να τα εμπεδώσεις και να αρχίσεις να τα εφαρμόζεις συνειδητά πάνω στην μοτοσυκλέτα. Την μοτοσυκλέτα την διέπουν άλλοι κανόνες και αρχές απ ότι το ΙΧ.

Αν θες να ακούσεις την γνώμη μου αλλά και την γνώμη όλων αυτών που σου είπαν ΜΗ, και μπορείς να καταλάβεις τι λέω, κάνε αυτό που σου είπα. Ένας χρόνος είναι...θα περάσει. Όμως θα σε μάθει τα βασικά για να μπορέσεις στην συνέχεια και πάντα με την δέουσα προσοχή να περάσεις σε μια μοτοσυκλέτα που ακόμα και έμπειροι αναβάτες δυσκολεύονται να την κουμαντάρουν. Πόσο μάλλον ένας άπειρος σαν κι εσένα!

Αυτά από μένα και συγνώμη αν ειρωνεύτητα στην αρχή. Αλλά αφού σε βλέπω πως επιμένεις, πάει να πει πως δεν μας έκανες πλάκα όπως νόμιζα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε φιλαράκο, άκου να δεις. Το πρώτο σου ποστ προκαλούσε άφθονο γέλιο με αυτά που έλεγες, όσο σοβαρά κι αν τα εννοούσες. Όταν ακούς τον άλλον να σου λέει "αφού δεν έχω λεφτά να πάρω ένα ωραίο φορτηγό, τότε θα πάρω Ducati" εσύ πως θα αντιδρούσες? Ή θα γέλαγες, ή θα κορόιδευες ή θα νόμιζες ότι σου κάνουν πλάκα!

Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ πως γουστάρω τρελά μια μοτοσυκλέτα αλλά επειδή έχω πολλά λεφτά θα πάρω ένα πανάκριβο επικαθήμενο επειδή μου αρέσουν κι αυτά τι θα μου έλεγες?

Όλα αυτά στα είπα για να σου ξεκαθαρίσω τον λάθος τρόπο που σύνταξες την συγκεκριμένη πρόταση.

Αν απλά μας έλεγες, είμαι λάτρης των μεγάλων φορτηγών αλλά γουστάρω τρελά και μια συγκεκριμένη Ducati και θέλω να πάρω μία, θα σου απαντούσαμε διαφορετικά. Πρόσεξε όμως... άλλο το ένα, και άλλο το άλλο! Δεν συγχέουμε το φορτηγό με την μοτοσυκλέτα. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα! Χρειάζονται διαφορετικές γνώσεις και ικανότητες να τα χειριστείς. Όπως ο κάθε ένας άνθρωπος που οδηγάει ένα απλό αυτοκίνητο, δεν μπορεί να κουμαντάρει και να ελέγξει ένα συρόμενο όπως εσύ, έτσι και εσύ δεν μπορείς να κουμαντάρεις μια μοτοσυκλέτα γνωρίζοντας μόνο από αυτοκίνητα. Και το 999 δεν είναι μια απλή καθημερινή μοτοσυκλέτα! Είναι μια μοτοσυκλέτα race ready ( έτοιμη να συμμετάσχει σε αγώνα)

Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι ένας μέσος αναβάτης δυσκολεύεται να την χειριστεί και να την πάει όπως μπορεί να πάει.

Βέβαια το φορτηγό δεν απέχει στην φιλοσοφία από το ΙΧ.Απλά διαφέρει το μέγεθος και ο έλεγχος.

Η μοτοσυκλέτα όμως με το αυτοκίνητο/λεωφορείο/φορτηγό διαφέρει τα μάλα! Θέλει άλλες ικανότητες. Άλλες τεχνικές. Αυτές τις ικανότητες και τεχνικές πρέπει να τις αποκτήσεις με μικρότερα και φιλικότερα μηχανάκια. Δεν πας απευθείας σε μια τέτοια μοτοσυκλέτα. Δεν είναι αυτοκίνητο να πεις, ωχ έκανα μια μαλακιούλα λόγω της απειρίας μου και κοπάνισα ένα φτερό ή έναν προφυλακτήρα!

Στην μοτοσυκλέτα η μαλακιούλα μπορεί να σου στοιχίσει στην καλυτερότερη περίπτωση μόνο υλικές ζημιές. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός να μείνεις μόνο σε αυτές. Είναι πολύ εύκολο ακόμα και με ελάχιστη ταχύτητα να πάθεις τέτοια ζημιά στο σώμα σου που δεν μπορείς να φανταστείς. Το ίδιο εύκολο είναι να χάσεις και την ζωή σου! Δεν χρειάζεται να πας με 200 για να συμβεί αυτό. Φτάνουν και τα 40.

Αν δεν έχεις λοιπόν τις στοιχειώδεις ικανότητες να χειριστείς μια απλή και φιλική μοτοσυκλέτα, πως θέλεις να πας κατευθείαν σε ένα υπερόπλο θα το έλεγα?

Κάνε υπομονή ένα χρόνο. Πάρε ένα μικρό μηχανάκι να μάθεις τα βασικά. Να κατανοήσεις πως δουλεύει (όχι μηχανολογικά) η μοτοσυκλέτα. Πως φρενάρεις, πως επιταχύνεις, πως στρίβεις, πως πως πως.... Πολλά πως! Στην μοτοσυκλέτα δεν φτάνει να στρίψεις το τιμόνι όπως στα αυτοκίνητα για να στρίψεις. Στις μοτοσυκλέτες συμβάλει και το σώμα του αναβάτη για να γίνει αυτό. Κι όσο καλύτερα συμβάλει (εδώ είναι η εμπειρία και η ικανότητα) τόσο καλύτερα και ασφαλέστερα στρίβει η μοτοσυκλέτα. Τόσο καλύτερα φρενάρει, τόσο καλύτερα ελέγχεται.

Γνωρίζεις ας πούμε πως όταν τρέχεις και θες να στρίψεις δεξιά με την μοτοσυκλέτα πρέπει να πιέσεις το τιμόνι προς τα αριστερά?

Είναι πολύ σημαντικά και βασικά πράγματα αυτά που πρέπει να τα μάθεις, να τα εμπεδώσεις και να αρχίσεις να τα εφαρμόζεις συνειδητά πάνω στην μοτοσυκλέτα. Την μοτοσυκλέτα την διέπουν άλλοι κανόνες και αρχές απ ότι το ΙΧ.

Αν θες να ακούσεις την γνώμη μου αλλά και την γνώμη όλων αυτών που σου είπαν ΜΗ, και μπορείς να καταλάβεις τι λέω, κάνε αυτό που σου είπα. Ένας χρόνος είναι...θα περάσει. Όμως θα σε μάθει τα βασικά για να μπορέσεις στην συνέχεια και πάντα με την πρέπουσα προσοχή να περάσεις σε μια μοτοσυκλέτα που ακόμα και έμπειροι αναβάτες δυσκολεύονται να την κουμαντάρουν. Πόσο μάλλον ένας άπειρος σαν κι εσένα!

Αυτά από μένα και συγνώμη αν ειρωνεύτητα στην αρχή. Αλλά αφού σε βλέπω πως επιμένεις, πάει να πει πως δεν μας έκανες πλάκα όπως νόμιζα.

+695 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μην ακους κανεναν..ποτε να πουμε καλοριζικη?

Κατσε ρε φίλε...πάτα λίγο φρένο!Μπορείς να μου εξηγήγεις γιατί το κρίνεις σωστό να πάρει μηχανή? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΙ ΕΝΩΟΥΣΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΗΧΑΝΗ.ΟΚ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΤΩ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΩΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ(ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΑΥΤΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΤΟ ΜΕΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΑΙΟ ΔΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 4+ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατσε ρε φίλε...πάτα λίγο φρένο!Μπορείς να μου εξηγήγεις γιατί το κρίνεις σωστό να πάρει μηχανή? :huh:

Ναι ναι ας πλακωθουμε τωρα και μεταξυ μας.

Μου φαινεται ξεφυγαμε :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ναι ας πλακωθουμε τωρα και μεταξυ μας.

Μου φαινεται ξεφυγαμε :blink:

Δε κυνηγάω τον καβγά αλλά δε είναι λίγο ενοχλητικό να πετάς ένα "πάρτην ρε φίλε μην ακους κανέναν" και να μην αιτιολογείς εδώ και τόση ώρα γιατι να τη πάρει και γιατί εμείς κάνουμε λάθος?

Περιμένω το παλικάρι να απαντήσει αιτιολογώντας την άποψη του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?

Ενα πολύ καλό κράνος το πέρνεις καπου 350-400 ευρώ

Απο μαρκες σου πα και πριν SHOEI KAI ARAI ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

Τροποποιήθηκε από τον Dare-Devil

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?

Μη ρωτας, αν ειναι τελικα να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για να παρεις τη μηχανη, εκει που θα την αγορασεις πες τους οτι δεν ξερεις απο κρανη και θα σου δωσουν το καλυτερο. Μη στεναχωριεσαι. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα πολύ καλό κράνος το πέρνεις καπου 350-400 ευρώ

Απο μαρκες σου πα και πριν SHOEI KAI ARAI ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

και βαλε 430 πηρα με εκπτωση το xr1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7 σελιδες μεσα σε λιγες ωρες δεν γεμισαν νομιζω απο τον Ιανουαριο που ειμαι παρων.

Ετσι για να δεις Χρηστο οτι δεν σ'αφηνουμε στην τυχη σου ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και βαλε 430 πηρα με εκπτωση το xr1000

Στο περιπου το είπα.Παντως το xr1000 είναι ιδανικο κράνος για το φίλο που θέλει να πάρει ducati

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
7 σελιδες μεσα σε λιγες ωρες δεν γεμισαν νομιζω απο τον Ιανουαριο που ειμαι παρων.

φτου μας μην μας ματιασω :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και δε τον αφήνουμε.Να πάει να σκοτωθεί με τέτοιο θυρίο? (Χτύπα ξύλο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΤΟ ΜΕΝ

Καθόλου βατό δεν είναι. Δεν έχεις οδηγήσει ούτε παπί. ΔΕΝ μπορείς να οδηγήσεις αυτή την μοτοσυκλέτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ(ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ) ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 500ΑΡΑ ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΠΕΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΝΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99,9% ΘΑ ΠΑΘΩ ΖΗΜΙΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ(ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΑ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΙ 100 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ).

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθόλου βατό δεν είναι. Δεν έχεις οδηγήσει ούτε παπί. ΔΕΝ μπορείς να οδηγήσεις αυτή την μοτοσυκλέτα.

Σωστός!!!Ρε ALX έχεις απόλυτο δίκιο αλλά αφού του μιλήσαμε του είπαμε πως έχειας τον αφήσουμε να επιλέξει τώρα αν και πιστεύωοτι θα τη πάρει και θα καταλάβει οτι δε μπορεί να οδηγήσει τετοιο θηριο.Ας ελπίσουμε να το καταλάβει πριν πάθει κανένα κακο (χτύπα ξύλο).Ακόμη και γω που έχω μια εμπειρία στα παπιά και το έχω όνειρο ζωής μου ειναι να παρω μια μεγαλου κυβισμου δε τολμάω ούτε για πλάκα να πω στο ξαδερφό μου να καβαλησω τη BMW R1200GS και οφίλος μας χωρίς καμια εμπειρία πάνω σε δικυκλο και χωρίς να ξέρει έστω θεωρητικά πως να στήνει το σώμα του οταν μπαινει σε στροφες κτλ θέλει να πάρει ένα τέρας??Δυκίλινδρο κιόλας?Πάλι καλα που το μοντέλο αυτο που θέλει να πάρει δνε ειναι δίχρονο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι ειναι σιγα και σταθερα! ;)

και μην ξεχνας το κρανος

Τροποποιήθηκε από τον astore

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ(ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ) ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 500ΑΡΑ ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΠΕΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΝΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99,9% ΘΑ ΠΑΘΩ ΖΗΜΙΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ(ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΑ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΙ 100 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ).

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ρε παλήκαρε τι θέλεις να ακούσεις?

Οτι μπορείς και εισαι πανετοιμος να οδηγήσεις 1000αρι supersport μηχανακι?

Δεν είσαι και ολά όσα σου λενε εδω μέσα για το καλό σου σου τα λένε όλοι!!!

Ξεκίνα με κάτι μικρό και σιγα σιγα μετα απο αρκετό καιρό (ίσως και χρόνια) να είσαι σε θεση να το οδηγήσεις σωστά χωρίς να κινδυνέψεις!

Τροποποιήθηκε από τον snatch

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Φίλε μου είναι πολύ απλό.Πάρε το παπί τώρα πέρνα κάποιους μήνες με αυτό και μετα επέλεξε να πάρεις κάτι με συμπλέκτη στα 125 cc για ν αμάθεις πως είναι με συμπλέκτη.Κράτα το πάλι αυτό και μετά ανέβα κατηγορία.Συνήθως αμέσως μετα πας στα 250 cc αλλοι όμως πάνε στα 600cc.ΑΑΑ και να ξέρεις ότι ένα παπί στα 125cc και ένα παπί ή μηχανη στα 125 cc με συμπλέκτη έχουν διαφορά δεν είναι το ίδιο.

Αυτα τα σταδιά που σου λέω να ακολουθήσεις στα λέω γιατι τα ίδια μου είπαν και μενα πολλά άτομα και αυτο γιατί.

Το μηχανακι θα το παρεις για να κανεις τ απρωτα σου βήματα στα δικυκλα.Να μαθεις ισοροπια και να μάθεις γενικα το δικυκλο.Μετ απερνεις κατι με συμπλέκτη για να μάθεις να χειριζεσαι το συμπλέκτη και προσοχη δ επερνουμε κανενα θυριο περνει κατι στα 125 κυβικα που δεν ειναι υπουλα και "συγχωρουν λάθη" με το συμπλεκτη.Οταν μαθεις καλα και τον συμπλέκτη ανεβαινεις κυβικα και περνεις μαι πραγματικη μηχανη.Όχι ομως κατευθείαν χιλιάρα προς θεου...

Τροποποιήθηκε από τον Dare-Devil

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...