Jump to content
ducatisti999

ducati 999

Recommended Posts

Μα γιατί το λές αυτό???????????? :P

Κοιτα και εγω ειχα προβληματισμους πριν παρω το busa αλλα ευτιχως που δεν πηρα κανα scania turbo intercooler :_zeppelin::_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παντως εγω θα επαιρνα VOLVO ή SCANIA επειδη ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τη Ducati.Και εχουν και περισσοτερη ροπη.Και για τα MAN εχω ακουσει καλα λογια σε αντιθεση με τα DAF.Δεν ξερω,μπερδευτηκα. :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παντως εγω θα επαιρνα VOLVO ή SCANIA επειδη ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τη Ducati.Και εχουν και περισσοτερη ροπη.Και για τα MAN εχω ακουσει καλα λογια σε αντιθεση με τα DAF.Δεν ξερω,μπερδευτηκα. :wacko:

Οχι οχι !!! Τα SCANIA ΣΠΑΝΕ !!!!! :lol: :lol: :P Να ανοίξουμε και θρέντ!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΠΙΩΣ ΘΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.

ΣΤΟ 35:KATAΡΧΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ 200+ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΣΦΗΝΕΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΧΥΡΟ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΤΛ.

ΣΤΟ 40: ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΡΩ.

ΣΤΟ 43: ΦΙΛΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΣΤΟ 49: ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

ΣΤΟ 56: SCANIA ΚΑΛΗ ΡΟΠΗ ΦΟΒΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΡΕΛΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΕΝΗ ΜΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ.

VOLVO ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ.

MERCEDES ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΑΖΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ!!

ΜΑΝ, ΜΕΤΡΙΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΤΙΑ.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ IVECO DAF KTΛ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CAT!!!!!

ΑΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ VOLVO SCANIA ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ MAN MERCEDES!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΥΒΟΥΣ!!

TO ΣCANIA BRYXATAI!

ΤΟ VOLVO KEΛΑΗΔΑΕΙ!

ΤΟ ΜΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ!

ΚΑΙ ΤΟ MERCEDES ΓΚΑΡΙΖΕΙ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ρίξει τοοοοο γέλιο εδώ μέσα... και συν της άλλης νομίζω πως μετά απ όλα αυτά ψήνομαι να αγοράσω φορτηγό :P διότι είναι ευκολοοδήγητο σαν ΙΧ ένα πράγμα κι αφού γερά μπράτσα έχω γιατί να μην το τολμήσω???

Βρε παλικάρι το πράγμα φωνάζει από μόνο του τι επιμένεις??? (να δίνεις απαντήσεις... και να ρωτάς ξανά τα ίδια μετά από τόσες αρνητικές, κατά βάση, απαντήσεις???) απορώ... συγνώμη κιόλας αλλά απορώ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανή δεν είναι φορτηγό ούτε αυτοκίνητο.Εννοώ ότι αν έχεις ένα φιατάκι 500 cc και πας να πάρεις το nissan GT-R θα το οδηγήσεις μια χαρά.Στις μηχανές αυτό δεν ισχύει.Πρέπει πρώτα να πάρει ένα παπί να μάθεις να οδηγείς σωστα (να κρατάς ισσοροπία κτλ) ύστερα κατι μικρο σε κυβισμο με συμπλέκτη π.χ ενα fx η αμα δε θες κατι σε παπί μια yzf 125cc ή cbr 125cc και μετά ανεβαίνεις κατηγορία.

Αν πάρεις τη ducati χωρις να περάσεις απο αυτό το στάδιο που σου περιεγραψα θα καταλάβεις και μόνο σου τι δε μπορεις να την οδηγήσεις ειδικά αυτο το μοντέλο το οποίο είναι δυκίλινδρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙΛΕ ΟROUMBE ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ?ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΟΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΕΣΥ Π.Χ ΕΑΝ ΛΕΜΕ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΓΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΩΤΑΩ.

ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΙΖΩ!!!

ΕΣΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ 2 ΚΥΛΙΔΡΟ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΡΟΠΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΩ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΚΑ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου ολοι οσοι εχουν πει την αποψη τους τοκανουν μονο με καλο σκοπο και προσπαθοντας να σε προφυλαξουν απο μια λαθος επιλογη για την οποια στο μελλον θα μετανοιωσεις (στην καλυτερη περιπτωση)

Αλλα εσυ απο την αλλη κρατας μια αρνητικη σταση σε οποιες συμβουλες δεν σου αρεσουν (τοτε γιατι ανοιξες το τοικ????)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι κακο που ρωτας......

Απλα ειναι λιγο αφυσικο αυτο που ζητας....

Δεν εχεις καμια σχεση με δυο ροδες και θελεις να πας κατευθειαν σε ενα "πυραυλο".......

Ολοι οσοι σου απαντανε εδω μεσα ο καθενας εχει την δικη του ιστορια πανω στις δυο ροδες και στο πως ξεκινησανε την μοτοσυκλετιστικη τους ζωη..... αραγε και οι απαντησεις ειναι αναλογες.....

Εμενα προσωπικα με εχεις μπερδεψει...απο την μια νομιζω οτι μας δουλευεις...και απο την αλλη αφηνω και το ενδεχομενο ανοιχτο οτι πραγματικα θελεις να κανεις αυτη την κινηση....

Παρολο που οδηγαω ducati....και να ειχα τα χρηματα διαθεσιμα.....αν ηθελα να παω σε κατι ποιο μεγαλο δεν θα την εκανα ακομα αυτη την κινηση....

Φιλικα παντα οτι λεω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ SCANIA ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΤΡΟΧΟΥΣ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΦΙΛΕ ΟROUMBE ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ?ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΟΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΕΣΥ Π.Χ ΕΑΝ ΛΕΜΕ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΓΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΩΤΑΩ.

ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΙΖΩ!!!

ΕΣΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ 2 ΚΥΛΙΔΡΟ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΡΟΠΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΩ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΚΑ?

Τα δικύλινδρα βγάζουν την υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές.Ένα τετρακύλινδρο π.χ Yamaha R1 σου βγάζει τη μεγιστη ροπή αν θυμάμαι καλά καπου στις 13.000 σαλ. (βασικά λίγο πριν τη κόκκιν ηπεριοχή του στροφόμετρου)

Θέλω να σου πω δηλαδή ότι τα δυκίλινδρα είναι πιο δύσκολα απο τα τετρακύλινδρα στην οδήγηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ αν ήθελα να πάω να γίνω οδηγός σε φορτηγά θα πήγαινα και θα ρωτούσα "με τι με συμβουλεύεται να ξεκινήσω ρε παιδιά?" "τι πρέπει να ξέρω?" "τι πρέπει να προσέξω?"

Νομίζω πως από την αμάθειά σου, γίνεσαι προκλητικός, απέναντι σε ανθρώπους που για να φτάσουν στο επίπεδο που εσύ ονειρεύεσαι έχουν φτύσει αίμα, έχουν κάνει τα άπειρα χλμ, ενδεχομένως έχουν αρπάξει και κάτι ψιλές (ή χοντρές) στενές επαφές με την άσφαλτο κι άλλα πολλά!

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ 2 ΚΥΛΙΔΡΟ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΡΟΠΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΩ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΚΑ?

Σε αυτή σου την ερώτηση δυστυχώς δεν είμαι γνώστρια για να σου απαντήσω! Ίσως μπορούν να βοηθήσουν οι υπόλοιποι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ καλα ανεις και ρωτας αλλα το ducati999 δεν ειναι ενα μηχανακι που μπορει να το οδηγησει ο καθε ενας μας (βαζω και εμενα μεσα σε αυτους που οδηγαω απο τα 15 και ειμαι 23)γιαυτο εφοσων εχεις αρκετα χρηματα οπως καταλαβα για να παρεις μια τοσο ακριβη μηχανη θα σου περισευουν να παρεις και ενα παπι για αρχη μονο ετσι θα γλυτωσεις πολα χρηματα αλλα και το βασικοτερο την υγεια σου

φιλικα Αντωνης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δεν ξέρω τι όνειρα έχεις αλλά ένα θα σου πω εάν θέλεις να έχεις όνειρα για πολύ καιρό ακόμα μην την πάρεις ως πρώτη μηχανή.Μπορεί να μην έχω εμπειρίες από μηχανές αλλά σου μιλάω από την λογική

πλευρά.όι κι να σου πουν εδω μέσα στο λένε για το καλό σου και για να μην πας άδικα όπως πολλοί οδηγοί 2τροχων.(πιστεύω πως συμφωνούν σχεδόν ολοι μαζί μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΑΜ ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΟΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ 13000-16000 ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΡΚΑΣ ΜΕ ΕΚΑΨΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΝΟΣ?

2 απο τις καλυτερες εταιριες κατασκευης κράνων τις οποίες σου τις προτείνω ειναι SHOEI και ARAI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...