ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 kalispera paidia eimai o xristos apo kalamata basika apo athina eimai apo xasia kai thelo na agoraso mia ducati 999 tou 2004-05-06 .proton den exo kavalisi pote mixanaki alla eimai odigos fortigon bareon opos eidikes metafores taper siromena kai oti allo iparxei kai mporo na po oti oloi lene oti eimai apo tous kaliterous odigous bareon kai mh oximaton genika ta perno poly grigora para ta 24 xronia moy isos epeidi mou aresoun para poly.emena dyo pragmata mou aresoun sxetika me ta mhxanokinita ta forthga kirios kai meta mono h ducati 999 gia paradeigma otidipote alli mixani den tha thn hthela opos den trelenomai kai gia aytokinhta ti porche ti fiat 124 to idio sxedon mou einai,epeidi den mporo na paro kapio oraio fortigo (einai panakriva)leo gia thn 999.alla den exo ksanakabalisi pote ditroxo.pite mou ti gnomh sas gia ti 999 kai kati allo asfalia klopis kai mikth dexontai h mixanes giati logika sthn arxi kanena fanaraki tha to spaso se kamia ptosh :o etsi den einai?kai einai kai panakriva tis ducati ta antalaktika. parakalo boithiste me. euxaristo poly gia to endiaferon xristos neos xrisths. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 kalispera paidia eimai o xristos apo kalamata basika apo athina eimai apo xasia kai thelo na agoraso mia ducati 999 tou 2004-05-06 .proton den exo kavalisi pote mixanaki alla eimai odigos fortigon bareon opos eidikes metafores taper siromena kai oti allo iparxei kai mporo na po oti oloi lene oti eimai apo tous kaliterous odigous bareon kai mh oximaton genika ta perno poly grigora para ta 24 xronia moy isos epeidi mou aresoun para poly.emena dyo pragmata mou aresoun sxetika me ta mhxanokinita ta forthga kirios kai meta mono h ducati 999 gia paradeigma otidipote alli mixani den tha thn hthela opos den trelenomai kai gia aytokinhta ti porche ti fiat 124 to idio sxedon mou einai,epeidi den mporo na paro kapio oraio fortigo (einai panakriva)leo gia thn 999.alla den exo ksanakabalisi pote ditroxo.pite mou ti gnomh sas gia ti 999 kai kati allo asfalia klopis kai mikth dexontai h mixanes giati logika sthn arxi kanena fanaraki tha to spaso se kamia ptosh ohmy.gif etsi den einai?kai einai kai panakriva tis ducati ta antalaktika. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) kalispera paidia eimai o xristos apo kalamata basika apo athina eimai apo xasia kai thelo na agoraso mia ducati 999 tou 2004-05-06 .proton den exo kavalisi pote mixanaki alla eimai odigos fortigon bareon opos eidikes metafores taper siromena kai oti allo iparxei kai mporo na po oti oloi lene oti eimai apo tous kaliterous odigous bareon kai mh oximaton genika ta perno poly grigora para ta 24 xronia moy isos epeidi mou aresoun para poly.emena dyo pragmata mou aresoun sxetika me ta mhxanokinita ta forthga kirios kai meta mono h ducati 999 gia paradeigma otidipote alli mixani den tha thn hthela opos den trelenomai kai gia aytokinhta ti porche ti fiat 124 to idio sxedon mou einai,epeidi den mporo na paro kapio oraio fortigo (einai panakriva)leo gia thn 999.alla den exo ksanakabalisi pote ditroxo.pite mou ti gnomh sas gia ti 999 kai kati allo asfalia klopis kai mikth dexontai h mixanes giati logika sthn arxi kanena fanaraki tha to spaso se kamia ptosh :o etsi den einai?kai einai kai panakriva tis ducati ta antalaktika. parakalo boithiste me. euxaristo poly gia to endiaferon xristos neos xrisths. μικτη δε συμφερει στο μηχανακι ειναι με απαλαγη 1.000 ευρω και δινεις κανα 1000ρικο καθε χρονο για τιν ασφαλεια αν θυμαμαι καλα οταν λες δλδ πρωτη σου μηχανη δεν εχεις καναοδηγησει αλλα μηχανακια εστω και πιο μικρου κυβισμου?? αν οχι φιλε μη παρεις με τπτ 999 για πρωτο μηχανακι... θελει να εχεις πειρα.. αλλιως δεν... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2008 από τον GrigorisK7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 file oute papaki. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 esi miyu ti gnomi exeis? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 kalispera paidia eimai o xristos apo kalamata basika apo athina eimai apo xasia kai thelo na agoraso mia ducati 999 tou 2004-05-06 .proton den exo kavalisi pote mixanaki alla eimai odigos fortigon bareon opos eidikes metafores taper siromena kai oti allo iparxei kai mporo na po oti oloi lene oti eimai apo tous kaliterous odigous bareon kai mh oximaton genika ta perno poly grigora para ta 24 xronia moy isos epeidi mou aresoun para poly.emena dyo pragmata mou aresoun sxetika me ta mhxanokinita ta forthga kirios kai meta mono h ducati 999 gia paradeigma otidipote alli mixani den tha thn hthela opos den trelenomai kai gia aytokinhta ti porche ti fiat 124 to idio sxedon mou einai,epeidi den mporo na paro kapio oraio fortigo (einai panakriva)leo gia thn 999.alla den exo ksanakabalisi pote ditroxo.pite mou ti gnomh sas gia ti 999 kai kati allo asfalia klopis kai mikth dexontai h mixanes giati logika sthn arxi kanena fanaraki tha to spaso se kamia ptosh :o etsi den einai?kai einai kai panakriva tis ducati ta antalaktika. parakalo boithiste me. euxaristo poly gia to endiaferon xristos neos xrisths. κατά αρχήν καλώς μας ήρθες. Και για να καταλάβω δεν έχεις καμιά εμπειρία από μηχανές οποιαδήποτε τύπου και θες να καβαλισης ενα 1000αρι V2 το οποίο ειναι 140 άλογα κοντά 200 κιλά, 11 και κάτι ψιλά kg/m ροπη, χχμμμμμμμμμμμμμμ... Εκτος αυτου το θεμα δεν ειναι αν πεσεις και σπασεις ενα φαναρι η πτώσεις με μηχανές πονάνε και κατα κανονα πονανε πολυ , δεν εισαι περικυκλωμένος απο λαμαρινα και ειδικα λαμαρινα φορτηγου ,σε μια πτωσει πρωτα εσυ θα ακουμπησεις στην ασφαλτο και μετα τα μεταλα οποτε η λογικη κανα φαναρακι στην αρχη θα το σπασω ειναι λαθος. Ας το παρουμε αλλιως , πως θα σου φαινόταν αν εγω που δεν εχω καμια απολύτως εμπειρια απο φορτηγα η γενικως απο τετρατροχα να ηθελα να αγορασω ενα φορτηγω επειδη μου αρεσουν απλως και να ηθελα να κανω βολτες στην ευρωπη ??? θα μου το συνηστουσες??? δεν νομιζω. Το 999 ειναι ενα εξαιρετικο μηχανημα στην εποχη του ηταν ενα κοσμημα των 2 τροχων και οχι μονο αλλα σε καμια περιπτωσει δεν θα στο συνιστούσα να το καβαλήσεις για το δικο σου καλο και μονο. Ανεβα σε αλλα μηχανακια κανε χιλιομετρα πολλα απέκτησε εμπειρία εστω μικρη και αν και τοτε το θες ακομα τοτε ναι μαζι σου αλλα τωρα ετσι οπως το παρουσιαζεις οχι και παλι οχι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 esi miyu ti gnomi exeis? Η γνωμη μου για την 999 ειναι ευνοητη.... :) Υπαρχουν εδω μεσα ποιο γνωστες του θεματος να σου απαντησουν....... Αλλα απο την στιγμη που ΔΕΝ εχεις καβαλησει ουτε παπι...θα σου ελεγα να το ξανασκεφτης...και να κοιταξεις σε κατι ποιο μικρο σε κυβικα..... και μετα σιγα σιγα να ανεβεις .... Δεν ειναι ευκολο οσο και αν το νομιζεις...... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyBoy 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 :vv: :P File to mixanaki pou sou kanei einai zzr1400.Vima den paei to italiko. Diploma gia 2kiklo exeis? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Τι Scania τι Ducati 999! Φιλε εσυ δεν χρειαζεσαι μικτη ασφαλεια, χρειαζεσαι μικτο κλιμακιο του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης! Αν ειναι να σπασεις πλακα, τα κουβαδακια σου και σε αλλο Φορουμ! Αν ειναι δυνατον... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Τι Scania τι Ducati 999! Φιλε εσυ δεν χρειαζεσαι μικτη ασφαλεια, χρειαζεσαι μικτο κλιμακιο του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης! Αν ειναι να σπασεις πλακα, τα κουβαδακια σου και σε αλλο Φορουμ! Αν ειναι δυνατον... Μην τον αποπαιρνεις ειναι ακομα νεος κυριολεκτικα και μεταφορικα. Θα μαθει. Εγω θα προτεινα παντως απο τη στιγμη που δεν εχει εμπειρια να προσφερθει καποιος απο εδω μεσα να τον κανει μια βολτα με κατι γρηγορο για να δει περιπου τι ειναι αυτο που θελει να αποκτησει. Ισως αλλαξει γνωμη ή δει τα πραγματα πιο ψυχραιμα και λογικα. ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 nai dikio exeis xx1100 alla den me ton katalilo eksoplismo den tha me sosi toulaxiston stin arxi den tha pigaino kai san trelos kai ean pali den me sigini tipota allo ditroxo diladi na afiso to oneiro mou? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 fournari den leo oti einai to idio scania h ducati.kai se grigori mixani exo anevei os sinodigos fisika gsx 600-650? den kseso akrivos kapou ekei tou 98-99? kai oute thelo na skaso plaka apla rotao kai ean den goustaris min apantas den se anagase kanenas. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 φιλε αν νομιζεις εσυ οτι θα μπορεσεις να το κουμανταρεις παρτο... μην ασχολησαι αλλο εδω περα γιατι θα σου γραφουν οτι θες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα. Πάρτο, πάρε και μιά φόρμα, κράνος, μπότες, γάντια, πήγαινε λιώστο στα Μέγαρα κι αφου το έχεις λειώσει για κάμποσους μήνες, τότε βγες στον δρόμο και να θυμάσαι....πάντα καραχεσμένος. Έξω κυκλοφορούν δολοφόνοι κι ο μόνος τρόπος για να τους ξετρυπώνεις πριν στην ανάψουν, είναι η πολύχρονη εμπειρία. Αν και να σου πω...δεν νομίζω ότι θα σου αρέσει η Duci. Η ροπή του Scania δεν συγκρίνεται με τίποτα!!!!! :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 sostos o grigoris alla mia gnomi parapano ithela kai petaxtikan i gnostes tin katastrofis na poun tin piperia tous.kai na sou po kati se mia erotisi tou xx1100 nai file tha pas europi kai me siromeno 60 tonon!gia protaris den tha trexeis opos enas empeiros kai leo trexeis mi fantastis taxites treles alla timonia sfixta kai balatza tis rimoulkas tha pas giati exeis aisthisi tou fobou kai tha ta kataferis ean sou diksi kapios duo mono fores ti mikro ti megalo to idio pane kai ta duo timoni,pedal kai taxutes to ena to idio kai to allo etsi kai ego pisteuo sthn mixani(kai den eno timoni) oute magizo kai leo ego tha pao kateythian sthn 1000ara tha pao alla den tha ti trexo mexri na matho den eimai asynaisthitos.ego rotao ean vgazoun asfalies klopis se mixanes kai mikti ean kapios kseri na mou pei etairia kai genika pragmata pano stin ducati. tipota allo euxaristo. na eixame kanena r600 kala tha itane alla to eidikon metaforon einai ena mercedes 680ari. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 nai dikio exeis xx1100 alla den me ton katalilo eksoplismo den tha me sosi toulaxiston stin arxi den tha pigaino kai san trelos kai ean pali den me sigini tipota allo ditroxo diladi na afiso to oneiro mou? To πρέπει να εχεις το σωστό ντύσιμο είναι αυτονόητο , και σίγουρα σε κάποια στιγμή κακια θα σε προστατέψει αλλά δεν είναι πανάκεια . Το 999 έχει πολύ γκάζι . Το μυαλό σου εσένα έχει ας πούμε εκπαιδευτή στα φορτηγά με της δυνατότητες που έχουν στο γκάζι και φρένο και το στήσιμο τους στον δρόμο . Σενάριο Το εχεις πάρει το 999 και σιγά σιγά το ξεκινάς και το πας μια απλή βόλτα αλλά ως γνωστών το γκάζι είναι γλυκό και κάποια στιγμή το ανοίγεις το αίσθημα προγνορω για σένα και το σώμα σου και το μυαλό σου, πως νομίζεις όμως ότι θα αντιδράσεις όταν δεις την στροφή να πλησιάζει με + 50και λιγα λεω , από ότι έχει συνηθίσει το μάτι σου από τα φορτηγα???ΠΑΝΙΚΟΣ . Πως νομίζεις ότι θα αντιδράσεις σε ένα φρένο πανικού ???, το σώμα σου και το βλέμμα σου θα παγώσει, όντας ανεκπαίδευτο. Δεν σου λέω να εγκαταλείψεις το όνειρο σου αλλά μαθέ ,καβάλα πιο μικρά μηχανακια,απεκτησε εμπειρία και τότε και μονό τότε ανέβα και καβάλα το όνειρο σου ας είσαι και 30 χρονών δεν πειράζει, γιατί αλλιώς υπάρχει και το σενάριο εσύ στην άκρη του δρόμου - αρτιμελής βέβαια το σωστό ντύσιμο σε έσωσε - αλλά το όνειρο σου να μην κάνει ούτε για τασάκι Το 999 είναι ένα σπορ μηχανάκι αλλά για ανθρώπους που έχουν εμπειρία ΔΕΝ είναι για άπειρους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Μην τον αποπαιρνεις ειναι ακομα νεος κυριολεκτικα και μεταφορικα. Θα μαθει. Εγω θα προτεινα παντως απο τη στιγμη που δεν εχει εμπειρια να προσφερθει καποιος απο εδω μεσα να τον κανει μια βολτα με κατι γρηγορο για να δει περιπου τι ειναι αυτο που θελει να αποκτησει. Ισως αλλαξει γνωμη ή δει τα πραγματα πιο ψυχραιμα και λογικα. ;) Φιλε δεν σε αποπηρα εγω μαθε να διαβαζεις. Ισα ισα που απαντησα με σοβαροτητα δεν εκανα πλακα. Καθε αποψη παντως ειναι σεβαστη. Τωρα αν δεν θες να ακους τις δικες μας τοτε γιατι ανοιξες θεμα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου, ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, μια πληροφορία θέλω να σου δώσω μόνο. Τα 140 άλογα σε μηχανάκι είναι επικίνδυνα, άσχετα από το αν τρέχεις. Σε λίγα χιλιοστά διαδρομής του γκριπ, βγάζεις στον δρόμο 140 άλογα με ένα ελαστικό το οποίο ονομαστικά μπορεί να είναι 180 ή 190 αλλά ουσιαστικά πατάει στον δρόμο μόνο η κόψη του. δεν μπορείς να φανταστείς το πως γλιστράνε (κυρίως στα λίγα) πάνω στις διαβάσεις, στις άσπρες γραμμές, σε μια πιτσιλιά νερό. Δεν στα λέω ούτε για να σε κράξω, ούτε για να σου κάνω τον έξυπνο, ούτε για να σε αποτρέψω από το να το πάρεις. Ίσα ίσα, αφού είναι το όνειρο σου, τότε κάντο. Απλά σου λέω από τι να προσέχεις, όπως επίσης σου ξαναλέω να πάρεις στα σοβαρά αυτό που σου είπα για την πίστα. Είναι πολύ σημαντικό το να μπορείς να το χειριστείς ΠΡΙΝ βγείς στον δρόμο να μάθεις την κυκλοφορία. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2008 από τον helonaracer Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 oso gia tous dolofonous pou iparxoun simfono.alla oxi opos lene oloi oi fortigatzides oi dolofonoi,tha sou po paradeigma exoun ola ta forthga shma oti apagoreuete na tous beneis apo deksia?tote gia srimoxnontai oloi apo deksia nomizeis tous blepoume apo ta 3,5 metra ipsos kai porta sto plai?stin strofi to anigoume aristera na stripsoume se kanena stenoma deksia kai auti xonontai na perasoun den leo den tha tous pathsoume alla ean emeis imaste dolofoni epeidi se ena pithano trakarisama tha skotothi o odigos autokinitou i motosykletas emeis fteme i pou kanoun sfines sta forthga me toso varos eukola stamatane? nai fournari signomi eimai kainourgios sto site kai akoma to psaxno. den pareksigoume me esas kai me kanenan isa isa me esena helonracer kai fournari giati na pareksigitho afou me boithate? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Με τον όρο "δολοφόνοι", δεν εννοούσα τους φορτηγατζήδες. Ίσα ίσα που οι φορτηγατζήδες είναι οι πιό σοβαροί. (με εξαίρεση ίσως αυτούς που κάνουν διανομές σε σουπερ μάρκετ και τέτοια) Επίσης με τον όρο "δολοφόνοι" δεν προσπαθούσα να επιυεθώ σε κανέναν ή να βγάλω απωθημένα. Τον ανέφερα αυτόν τον όρο, με σκοπό να σου δείξω (και να προτείνω) τον δικό μου τρόπο να επιβιώνω (που είναι και το μόνο σημαντικό) Κάθε φορά που βγαίνω έξω, βγαίνω με το σκεπτικό ότι κάποιος, κάποιοι έχουν ξαμολυθεί να με φάνε κι εγώ πρέπει να προλάβω να τους δω πριν τα καταφέρουν. Όπως είπα, δεν το κάνω επειδή είμαι βαρεμένος, ψάχνω για φανταστικούς εχθρούς κλπ, αλλά για να είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 sosta kaneis makari na einai oloi san kai esena! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Κάθε φορά που βγαίνω έξω, βγαίνω με το σκεπτικό ότι κάποιος, κάποιοι έχουν ξαμολυθεί να με φάνε κι εγώ πρέπει να προλάβω να τους δω πριν τα καταφέρουν. Όπως είπα, δεν το κάνω επειδή είμαι βαρεμένος, ψάχνω για φανταστικούς εχθρούς κλπ, αλλά για να είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Και πολύ καλά σκέφτεσαι!!!!!!!!! Μπορεί να μη βγαίνουν με σκοπό να χτυπήσουν μηχανάκι....αλλά πολλοί οδηγούν σα να μην έχουν πρόβλημα να χτυπήσουν.....γι'αυτό Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 ....ή όπως έλεγα σε έναν φίλο σήμερα...." όταν ο άλλος περάσει από πάνω σου στην διασταύρωση, δεν θα πονέσεις λιγότερο επειδή είχες προταιρεότητα" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Ετσι παντως για να σου πω και εγω τη δικη μου αποψη ολοκληρωμενα. Ουτε εγω εχω τρελη εμπειρια απο μηχανες Οδηγαω μηχανακια απο τα 15 και εχω γινει αισιως 31. Ουτε μηνα δεν εχει που πηρα το δικο μου. Το παω πολυ χαλαρα. Μεχρι τωρα ανεβαινα μονο σε ξενα ή στου αδερφου μου. Πολυ νωριτερα ειχα μονο παπακια. Απο εμπειρια δρομου φιλε Χρηστο εχω παντως αρκετη. Απο αυτοκινητα ΙΧ, μικρα φορτηγακια (κλουβακια) , ταξι μεσα στη Θεσσαλονικη, μικρα βυτια (Mercedes 814) και φορτηγα μεχρι 12T. Καποτε ανεβηκα σε επικαθημενο θαλαμο ΜΑΝ 464 και οδηγησα 200 χιλιομετρα εντος Ελλαδος και αλλα 300 στη Γερμανια. Ηταν απο τις πιο ομορφες εμπειριες αλλα δεν θα ηταν και η ασφαλεστερη αν ημουν μονος. Ειχα διπλα μου εναν εμπειρο. Παρ'ολα αυτα μετα απο πολλες εκατονταδες χιλ σε αλλα οχηματα αισθανομουν σαν τη μυγα μεσα στο γαλα. Εχω διπλωμα Γ, Δ, Ε αλλα σε επικαθημενο ή σε συρμο δεν ανεβαινω μονος με τιποτα. Θελω βοηθεια για να μαθω. Αυτα στα λεω για να ξερεις οτι κατεχω απο το επαγγελμα σου και το πως αντιμετωπιζεις το δρομο. Εσυ τωρα απο μηχανες δεν κατεχεις και αυτο που ζητας ειναι γρηγορο και επικινδυνο. Ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματικα πανω στη σελα ενος μηχανηματος με 140 αλογα σε ενα τροχο. Εγω ας πουμε το μεγαλυτερο αυτοκινητο που ειχα ποτε ηταν 135 αλογα Σκεψου τωρα. Αυτα που σου ειπαν τα παιδια πιο πανω ο καθενας με τον τροπο του δεν σου τα ειπαν για να σε προσβαλλουν αλλα για να σε προστατεψουν. Ο εξοπλισμος απο μονος του δεν σε σωζει. Πρεπει πρωτα να μαθεις. Παρε κατι μικρο και ευκολοδηγητο και σιγα σιγα ανεβαινεις. Δε θα σου προτεινω κατι συγκεκριμενο αλλα κατι απο 250-400 κυβικα πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση σου. Και μετα αν σου αρεσει και δεις οτι σου παει ανεβα και ανεβα και ανεβα (νομιζω μεχρι 1400 μπορεις να φτασεις). Παντως προσεχε. Φιλικα FOURNARIS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ,ΕΝΩ ΠΑΠΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΕ 1000 ΑΡΑ ΠΑΛΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ. ΞΕΡΩ ΕΓΩ... ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΔΗΛΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΚΑΜΟΙΑ DUCATI!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες