Jump to content

Recommended Posts

Το ξέρω. Το είδα αυτό το κομμάτι...

Χωρίς πλάκα...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που δεν τους στήριξε η ΚΤΜ και αντίστοιχα ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ που τους "βγήκε" η δεύτερη επιλογή τους...  :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Oταν δεις και τα υπολοιπα επεισοδια θα δεις πως μιλανε για τα BMW και τι λενε χαρακτηριστικα......."its amazing bikes!!!" (oταν ειδικα εχουν περασει τα πανδεινα,εχουν περασει μεσα απο ποταμια,απο κροκαλα,κι απο λασπη σαν βαλτο,κι αυτα δουλευουν αψογα!!!)

Ο Τσαρλυ παντως οταν τους αρνηθηκε τις μοτο η ΚΤΜ εσκιζε της αφισσες που ειχε στο δωματιο του!!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το μονο που ξέρω έιναι

1) Τα σουζουκι δεν είναι τα μοναδικά μηχανακια που κόβουν πλαίσια (το μαλακα το φωτογραφο :lol: :lol: )

2) με τέτοια υποστήριξη και με το βεστρομ να πηγαινα θα την εβγαζα καθαρή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oχι...πλαισιο....ΥΠΟπλαισιο...εχει διαφορα.Εκτος του οτι επεσε πανω σε βραχο ο μαλακας και κοπανησε την ουρα της μοτο πεφτοντας με τοσο φορτιο πισω της!!!

Το strom δεν θα πηγαινε με τιποτα εκει....οση υποστηριξη και να 'χε :yes: γιατι τα χωματινα του γονιδια...απλα δεν υπαρχουν :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Oχι...πλαισιο....ΥΠΟπλαισιο...εχει διαφορα.

<{POST_SNAPBACK}>

...Εμ βεβαια.....ΠΟΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλχ αμα εχεις τη βεβαιότητα ότι ανα πασα στιγμη η βοήθεια δεν είναι πάνω απο μιση μερα μακρυά πάς όχι με στρομ αλλά με σιμπιαρ 1000.

Ελα τωρα με τους κουλους που το παιζουν και ουκάδες.

Τόσα παιδια εχουν κάνει 3φορες πιο δύσκολα πραγματα και μόνοι τους και με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μηχανες (γκουχου - ελα πλακα κανω)

Ποιος διαβαζε στο μότο το ζευγαρι που περάσανε με ΧΤ και κάτι άλλο(?)τη σιβηρία? Η τον τυπάκο που παει νεπαλ με το ΧΡακι?

Νταξ πολύ καλό διαφημιστικό αλλά μη τρελλαθουμε κιολας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά, τι διαφημιστικό;

Πιστεύεις ότι το vstrom μπορεί να περάσει από τη μογγολία; και τι σχέση έχει η βοήθεια; η βοήθεια σου δίνει την αίσθηση ότι κινδυνεύεις λιγότερο, όχι ότι θα "τερματίσεις". Με σιμπιάρ θα έφταναν μόνο δεμένοι με βίντσι από ελικόπτερο.

Τα τυπάκια αποφάσισαν να κάνουν ένα περιπετειώδες ταξίδι κι επειδή έχουν και τα μέσα το γύρισαν σαν ντοκυμαντέρ. Τώρα επειδή έγινε γνωστό, πέφτουν μερικοί να τους φάνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α γεια σου Chris :ok:

Μονο τετοια μηχανακια μπορουσαν να ολοκληρωσουν αυτο το ταξιδι (χωματερα εννοω)

Και τα μονα μηχανακια μεγκα ον οφ που εχουν μεινει στην παραγωγη με χωματινα γονιδια ειναι τα BMW και τα ΚΤΜ adv

Τα υπολοιπα απλα τα ξεχνας.

Αν επισης προσπαθησεις να κανεις το ιδιο ταξιδι απο την ιδια διαδρομη με μονοκυλινδρο (οποιο θες) δυσκολα θα τερματισεις.Ή εσυ ή το μηχανακι θα κλαταρετε. (Μιλαμε για 34000χιλ ετσι)

Για τετοια ταξιδια θες το μηχανακι να ειναι ικανο να παει λασπη/χωμα (και τι χωμα!!!) να εχει ΚΑΙ μεγαλο ρεζερβουαρ ΚΑΙ αξιοπιστια ΚΑΙ ανεση ΚΑΙ δυναμη ΚΑΙ χωρο να φορτωσεις τα απαραιτητα.

Αρα θελεις μεγαλο ον οφ.

Αρα? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βασικά, τι διαφημιστικό;

Πιστεύεις ότι το vstrom μπορεί να περάσει από τη μογγολία; και τι σχέση έχει η βοήθεια; η βοήθεια σου δίνει την αίσθηση ότι κινδυνεύεις λιγότερο, όχι ότι θα "τερματίσεις". Με σιμπιάρ θα έφταναν μόνο δεμένοι με βίντσι από ελικόπτερο.

Τα τυπάκια αποφάσισαν να κάνουν ένα περιπετειώδες ταξίδι κι επειδή έχουν και τα μέσα το γύρισαν σαν ντοκυμαντέρ. Τώρα επειδή έγινε γνωστό, πέφτουν μερικοί να τους φάνε.

<{POST_SNAPBACK}>

το διαφημιστικό κολλάει στο εξης

Οι δυο τυποι ΔΕΝ ξεκίνησαν για το γύρο του κόσμου. Ούτε καν για το γύρο της ευρώπης. Μετά προέκυψε το θέμα.

Ποιος ξερει τι τους είπαν στο αντρο της μπεμβε????

Εσυ κόλλησες στο βεστρομ. Ειπα κατι και το τραβηξες απο τα μαλλια!!! Βαριεμαι να βαζω εμοτικον πολλές φορες αλλα ασ χρησιμοποιεί ο καθεις την κρίση του.

Οσο για το σιμπιαρ να σου πω ότι αγγλάρας πήρε ενα 1000 γυμνο και περασε τη σαχαρα. Αρθρο ή στο TWO ή στο BIKE. (!!!)

Kai σιγα? ποιος έπεσε να τους φαει. Ισα ισα νομιζω ότι οι περισσότεροι θα ηθελαν να το κανουν αυτο το ταξίδι και το μονο που τους εμποδίζει ειναι το θεμα χρονου και ρευστου. (Εγω προσωπικά δε θα το έκανα).

ΑΛΧ ->Εννοείς ότι ενα μονοκύλινδρο δε μπορεί να το κάνει το ταξίδι? χμμμ. Εγω αμφιβαλλω. Νομιζω ότι μπορεί. Ισως να θελει καποια τροποποίηση "από το ράφι" αλλα σίγουρα μπορεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρεχουν αλλα με τι αλλαγες πανω τους και με τι κορυφαια πραγματα πανω στην μοτο τους!!!Υπαρχουν ομαδες υποστηριξης με ανταλλακτικα κτλ.

Οι μαγκες ειναι οι ιδιωτες που τρεχουν.Κι οτι κι αν κανουν (τερματισουν δεν τερματισουν) ειναι αξιοι.

Αντιθετα στο Long way round,τα BMW ηταν "μαμα" και φορτωμενα μεχρι τον Θεο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
To akator8wto twra pou to eidate eseis??

<{POST_SNAPBACK}>

..Ελα μου ντε... :what::what:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:crazy::crazy::crazy:

Ε μα ποιος λογικος ανθρωπος θα περναγε ενα βαθυ κα ορμητικο ποταμι με μια μοτοσυκλετα 350κιλων με το φορτωμα??? :stunned:

Παντως περασαν αλλα ποταμια,πιο ρηχα (μεχρι το ρεζερβουαρ :shock: ) αλλα τουλαχιστον εκεινα δεν ηταν ορμητικα.

Μετα εβγαλαν τις εξατμισεις και τα μπουζι να φυγει το νερο,τα εβαλαν και συνεχισαν :thumbsup:

Τα δυσκολα δεν ηταν τα ποταμια (εκεινα ηταν τα ακατορθωτα),τα δυσκολα ηταν στην Μογγολια που ηταν ολη οφ ροουντ με φοβερα δυσκολες συνθηκες.Χαρακτηριστικη ηταν η ατακα που ειπε ο Εwan οταν δεν μπορουσε να σταθει πανω στην μοτοσυκλετα απο την λασπη που ειχε κατω πανω απο 2 δευτερολεπτα!!!!

8 χιλιομετρα σε μια μερα καταφεραν να κανουν καποια μερα απ ολες στην Μογγολια για να περασουν το συγκεκριμενο κομματι απο την δυσκολια του εδαφους κι εσυ λες που ειναι το ακατορθωτο?

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ακατορθωτο αυτο που εκαναν,αλλα δυσκολα θα το εκανε οποιος να ναι.(Μην ξεχναμε πως αυτοι οι δυο δεν ειναι τιποτα οδηγοι αγωνων τετοιου τυπου.Σαν κι εμας ειναι αλλα ειχαν το σθενος και την δυναμη να το καταφερουν)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ma den milame gia ta atoma alla gia tis mixanes tous...Poio allo on-off den 8a to kataferne auto???Ola 8a to katafernan gia na min sou pw oti an itan monokilindra 8a pernagan poio aneta...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν , την ταινια δεν την έχω δει . Δεν παύει όμως να ειναι αντικειμενικα δυσκολο σαν ταξιδι .

Δεν πιστευω ότι το δικο μου θα το έκανε το ιδιο ανετα . Πιστευω ότι θα το εκανε αλλα ίσως να τους επαιρνε μερες παραπανω .Και για σημεια που αναφερετε με υπερβολικη λάσπη πάλι εχω ενδοιασμους.

Αν τωρα είχαν και τα σουζουκι την υποστηριξη που όπως λετε ειχαν τα bmw τότε η κατασταση αλλαζει υπέρ των σουζουκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπόν , την ταινια δεν την έχω δει . Δεν παύει όμως να ειναι αντικειμενικα δυσκολο σαν ταξιδι .

Δεν πιστευω ότι το δικο μου θα το έκανε το ιδιο ανετα . Πιστευω ότι θα το εκανε αλλα ίσως να τους επαιρνε μερες παραπανω .Και για σημεια που αναφερετε με υπερβολικη λάσπη πάλι εχω ενδοιασμους.

Αν τωρα είχαν και τα σουζουκι την υποστηριξη που όπως λετε ειχαν τα bmw τότε η κατασταση αλλαζει υπέρ των σουζουκι.

<{POST_SNAPBACK}>

είπαμε να λεμε καμια μ@λ@κι@ να περναει η ώρα αλλά εσύ το πηγες πολύ μακρυά. :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ποιο απ'όλα ειναι μ@λ@κι@? :police::katana: Ε?? Πιο δυνατα, δε σε ακουω?? :P

Δεν τρεφω αυταπάτες , όσον αφορα το χωμα , δεν παιζονται τα GS . Αλλά δε θελω και να ακουω ότι όλα τα άλλα δεν ξερουν τι χρωμα εχει το χωμα :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πατε μακρυα.

Μονο και μονο σκεφτειτε τις τουμπες που μαζεψαν αυτα τα μηχανακια,σε πετρες,σε λασπες...παντου και πεστε μου ποσα απο τα μεγκα ον οφ που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη θα μπορουσαν να τερματισουν σε σωστη κατασταση.(αν καταφερναν να τερματισουν)

Μην ξεχνατε οτι ειναι πολυ ευκολο σε μια πτωση σε πετρες να χασουν και το ψυγειο τους περα απο τα υπολοιπα πλαστικα κτλ.

Δεν μιλαμε δηλαδη μονο για αξιοπιστια,αλλα και για απλη κατασκευη που τα κανει περισσοτερο ατρωτα ή λιγοτερο ευπαθη αν προτιματε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεε αν ειναι να το γυρισουμε παλι εκει....ενταξει :/ Αρχαιολογια και αεροψυξη κτλ

Δεν ειπε κανεις οτι το ΚΤΜ δεν θα τα καταφερνε,αλλα οι υπευθηνοι δεν τους τα εδωσαν.Γιατι ομως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μην πατε μακρυα.

Μονο και μονο σκεφτειτε τις τουμπες που μαζεψαν αυτα τα μηχανακια,σε πετρες,σε λασπες...παντου και πεστε μου ποσα απο τα μεγκα ον οφ που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη θα μπορουσαν να τερματισουν σε σωστη κατασταση.(αν καταφερναν να τερματισουν)

Μην ξεχνατε οτι ειναι πολυ ευκολο σε μια πτωση σε πετρες να χασουν και το ψυγειο τους περα απο τα υπολοιπα πλαστικα κτλ.

Δεν μιλαμε δηλαδη μονο για αξιοπιστια,αλλα και για απλη κατασκευη που τα κανει περισσοτερο ατρωτα ή λιγοτερο ευπαθη αν προτιματε.

<{POST_SNAPBACK}>

Για να καταλάβω καλά δηλαδή...Τα GS τι τα γλυτώνει από τις επιπτώσεις αυτών των πτώσεων? :huh:

Μα, ναι.... Τα βυζιά τους... Τα "φυσικά" τους "μανιτάρια"... Τα προστατευτικά των αντίβαρων...Γιατί αν πέσει ένα GS και κάνει μοχλό πάνω στον ένα κύλινδρό του, σίγουρο είναι ότι δεν θα γρατζουνίσει τίποτε άλλο...Ούτε ακόμη και τα αντίβαρα του τιμονιού που είναι το πρώτο πράγμα που χτυπιέται... :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:ok:

Ετσι ειναι φιλε.Τα καγκελα που προστατευουν τους κυλινδρους κανανε καλα την δουλεια τους.Δεν αφησαν να παθει τιποτα κανενα αλλο σημειο της μοτοσυκλετας παρολες τις πτωσεις.Και αυτο ειναι πολυ βασικο οταν ταξιδευεις off road.

Oυτε καν το τιμονι δεν στραβωνει!!! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι σαν να λέμε:

"Δεν με νοιάζει κι αν πέσω και σπάσω τα μούτρα μου. Έτσι κι αλλιώς είμαι αρκετά άσχημος..." :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα