Jump to content
geos3

Help για αγορα κρανους arai

Recommended Posts

Θελω τη βοηθεια σας για την αγορα ενος κρανους Arai.Ημουν σχεδον αποφασισμενος για την αγορα ενος rx7 corsair.Στην εκθεση ομως με μπερδεψαν παλι γμτ.Στην συζητηση που ειχα με τον πωλητη μου ειπε οτι το corsair ειναι ακριβως το ιδιο με το viper εκτος απο μια επιστρωση(νομιζω) και τους αεραγωγους.Μου εξηγησε οτι για την μηχανη που εχω (fazer s2) και δεδομενου οτι δεν μπαινω σε πιστα και ειναι περισσοτερο για μεσα στην πολη και λιγοτερο για ταξιδια θα ειμαι πολυ καλυτερα με το viper απο αποψη θορυβου.Εκει ειναι που μπλεχτηκα παλι.Για ριχτε τα φωτα σας παιδια μπας κ βγαλω καμια ακρη κ το παραγγειλω τελικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιπόν το πράγμα είναι απλό :

1) RX7 : Κατα την εταιρία super sport χρήση και πλήρης εκμετάλλευση του άριστου κατά τα άλλα εξαερισμού σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

Κατασκευαστικά περιέχεται στο κέλυφος του ένα πολύ ισχυρό πλέγμα (structural net composite).

2) Viper : Κράνος πολλών χρήσεων με αρκετά καλό εξαερισμό. Το κέλυφός του είναι σάντουιτς διαφόρων υλικών, επίσης είναι τεχνολογικά

νεότερο από το RX7.

Και τα δύο παρόμοιο βάρος, αντιθαμβωτική, 2D. Σε άγριες βροχές και τα δύο βάζουν νερό από κάτω στα μάγουλα.

Εφόσον το κράνος ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ στο κεφάλι σου, και δεν σε ενδιαφέρουν τα 200+ ευράκια, RX7 δαγκωτά!!! Το κράνος κοστίζει όσο το κεφάλι μας ....

Ειδικά στην υπέροχη Αθήνα.

όσο για τον "θόρυβο" (αν και καθαρά αυτοκινητάδικη παράμετρος, τι αγοράζεις jagouar και μετράς dB?) σου στέλνω σε φωτό το δικό μου RX7...

post-2687-1207774309_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Σε άγριες βροχές και τα δύο βάζουν νερό από κάτω στα μάγουλα'

Αυτο παντως δεν εχει συμβει σε εμενα και εχω φαει αρκετες και με ταχυτητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατασκευαστικά περιέχεται στο κέλυφος του ένα πολύ ισχυρό πλέγμα (structural net composite).

Αυτο ειναι που με κανει κ το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω την συγκεκριμενη σειρα.Απ'οτι καταλαβαινω αυτο ειναι που το κανει ανωτερο απο την σειρα viper.Απλα οπως ειπα κ πριν με προβληματιζει λιγο ο θορυβος.Δεν το εχω φορεσει να κανω βολτα για να ξερω για τι ποσοστο θορυβου μιλαμε γι'αυτο κ ρωταω αλλα αν δεν ειναι τρελλη διαφορα σιγουρα δεν θα το θυσιασω προκριμενου να εχω ενα καλυτερο κρανος.Κ τα 2 τα εχω δοκιμασει κ ταιριαζουν καλα στο κεφαλι μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Εγω πιστευω πως οποιος αγοραζει arai ξερει οτι θα τα σκασει τα κασσερια χοντρα και αγοραζει οτι καλυτερο κυκλοφωρει,δηλ.το rx7.Το 80 σε κρανη που εχω δει να φοριουντε ειναι rx7.Μαλλον τους εχουν μεινει τα viper στο ραφι και προσπαθουν να τα σπρωξουν,οπως παλιοτερα τα condor.

Κατα τη γνωμη μου και συμφωνα με το μοτερ που εχεις καλο θα ηταν και ενα xr1000shoei μονοχρωμο κι'ολας να καθαρισεις με 350 ευρουλακια ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
B) Εγω πιστευω πως οποιος αγοραζει arai ξερει οτι θα τα σκασει τα κασσερια χοντρα και αγοραζει οτι καλυτερο κυκλοφωρει,δηλ.το rx7.Το 80 σε κρανη που εχω δει να φοριουντε ειναι rx7.Μαλλον τους εχουν μεινει τα viper στο ραφι και προσπαθουν να τα σπρωξουν,οπως παλιοτερα τα condor.

Κατα τη γνωμη μου και συμφωνα με το μοτερ που εχεις καλο θα ηταν και ενα xr1000shoei μονοχρωμο κι'ολας να καθαρισεις με 350 ευρουλακια ;)

Το κρανος που εχω ειναι ενα xr 900 και δεν ειχα προβλημα απλα ειπα να αλλαξω και να παρω arai αυτη τη φορα.Το ποσο ειναι κοντα σε αυτο που ειπες απο αμερικη.Λες να προσπαθουν να διωξουν τα viper για να αλλαξουν σειρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα αποφασισα κ χτυπησα το Rx7 κ τωρα ειμαι σε αναμονη μεχρι να ερθει απο αμερικη.Επαθα πλακα μιλαμε με την διαφορα τιμης με τα εδω μαγαζια!!!Anyway ευχαριστω για την βοηθεια παιδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τελικα αποφασισα κ χτυπησα το Rx7 κ τωρα ειμαι σε αναμονη μεχρι να ερθει απο αμερικη.Επαθα πλακα μιλαμε με την διαφορα τιμης με τα εδω μαγαζια!!!Anyway ευχαριστω για την βοηθεια παιδια

δεν ειναι ρισκο να παραγγειλεις απο αμερικη? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι ρισκο να παραγγειλεις απο αμερικη? :huh:

Δεν νομιζω.Απο οσο εχω διαβασει εδω μεσα εχουν φερει πολλα παιδια χωρις προβλημα.Κ ο αδερφος μου φερνει συνεχως πραγματα απο εκει χωρις προβλημα.Φιλε μιλαμε για τρελλη διαφορα.Ριξε μια ματια να δεις για τι πραγμα μιλαμε

Τροποποιήθηκε από τον geos3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από που μπορώ να κάνω τέτοια αγορά? Κάποιο αξιόπιστο site υπάρχει? Εγώ βρήκα ένα τύπο εδώ στην Αθήνα, που φέρνει Arai από Αμερική με 330 €, αλλά δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Του τα στέλνει ένας φίλος του και κάτι τέτοια μου λέει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από που μπορώ να κάνω τέτοια αγορά? Κάποιο αξιόπιστο site υπάρχει? Εγώ βρήκα ένα τύπο εδώ στην Αθήνα, που φέρνει Arai από Αμερική με 330 ?, αλλά δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Του τα στέλνει ένας φίλος του και κάτι τέτοια μου λέει.

Δοκιμασε στο www.j-helmet.com

Aλλα τα εχει βγαλει απο την βιτρινα τα arai επειδη του καναν παραποντα πιθανον απο ευρωπη οτι τα δινει φτηνα..

Εχει shoei αλλα αν του στειλεις email για arai θα σου πει ποια εχει..ριξε μια ματι στο σαιτ του που εχει καπου πανω δεξια τα arai japan σελιδα για να τα δεις ποια υπαρχουν.

Η απλα πεστου ποιο σε ενδιαφερει με ενα μαιλ και τι μεγεθος θελεις να σου πει αν υπαρχει διαθεσιμο -_-

3-4μερες στην πορτα σου εχω παραγγειλει ηδη 3 φορες B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O j-helmet ταν ακριβος.Μου το εδινε 465?.Το πηρα τελικα απο Powersport Closeouts στα 385? κομπλε.Exei 100% positive στο ebay οποτε δεν νομιζω να σου κανει στραβη.Πηρα το Majestic.Το ακομα μεγαλυτερο προβλημα ηταν οτι ο Ιαπωνας μου ειπε οτι δεν εχουν τα ιδια μεγεθη στο εσωτερικο τα γιαπωνεζικα με τα ευρωπαϊκα κ το φοβηθηκα αρκετα αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
O j-helmet ταν ακριβος.Μου το εδινε 465?.Το πηρα τελικα απο Powersport Closeouts στα 385? κομπλε.Exei 100% positive στο ebay οποτε δεν νομιζω να σου κανει στραβη.Πηρα το Majestic.Το ακομα μεγαλυτερο προβλημα ηταν οτι ο Ιαπωνας μου ειπε οτι δεν εχουν τα ιδια μεγεθη στο εσωτερικο τα γιαπωνεζικα με τα ευρωπαϊκα κ το φοβηθηκα αρκετα αυτο.

Aμερικανικα και japan εχουν τα ιδια μεγεθη παντος απο οτι μου ειχε πει οταν μιλησαμε με μαιλ..

Πολυ καλη τιμη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το ξερω αυτο που λες φιλε tasouli.Εμενα μου συγκρινε τα γιαπωνεζικα με τα ευρωπαϊκα.Απ'την αλλη ο αμερικανος μου ειπε οτι τα αμερικανικα με τα ευρωπαϊκα ειναι τα ιδια.Οντως ειναι πολυ καλη τελικα.Σε λιγες μερες θα λυθουν οι αποριες.Καλοφορετο κ παντα αγρατζουνιστο (μαζι κ εσυ βεβαια ;) ) το κρανακι σου :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν το ξερω αυτο που λες φιλε tasouli.Εμενα μου συγκρινε τα γιαπωνεζικα με τα ευρωπαϊκα.Απ'την αλλη ο αμερικανος μου ειπε οτι τα αμερικανικα με τα ευρωπαϊκα ειναι τα ιδια.Οντως ειναι πολυ καλη τελικα.Σε λιγες μερες θα λυθουν οι αποριες.Καλοφορετο κ παντα αγρατζουνιστο (μαζι κ εσυ βεβαια ;) ) το κρανακι σου :vv:

Θα περιμενουμε νεα οποτε να ξερουμε για το επομενο B)

Καλα λεμε το Majestic ειναι ολα τα λεφτα λεμε :_w00t::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηνομαι για αυτο > http://www.araihelmet-europe.com/php/page/...kenGPgrey_p.jpg

Ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορω να βρω και που ?

Ο j-helmet δεν το εχει μαλλον σε αυτο το χρωμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω που εψαχνα για το δικο μου εδω κ μερες το απο τον τυπο που λεω πιο πανω επειδη ειχε 100% positive.Τωρα απο τιμες λιγο πολυ ολοι στην ιδια ηταν.Απο αμερικη μιλαμε παντα.Για αυτο που θελεις ριξε μια ματια εδω http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Arai-RX-7-R...bayphotohosting και εδω http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Arai-Helmet...22146QQtcZphoto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κρανακι ηρθε την Δευτερα σπιτι.Ο τυπος ηταν σωστος σε οτι κ να ειπαμε.Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες.Εχει καλυτερη αεροδυναμικη απο το XR900 που φορουσα εως τωρα.Πχ το shoei μετα τα 160 κουναγε ενω αυτο κ με 180 δεν κουνιετε ρουπι(ορθιος πανω στη μηχανη μιλαμε).Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η αεροδυμανικη του κ ο εξαερισμος του.Οταν ειμαι ορθιος ειναι μια χαρα αλλα οταν σκυψω γινετε εντελως αλλο κρανος.Ειναι σαν να ανοιγω air condition!Απο θεμα θορυβου δεν εχω καταλαβει διαφορα σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα.Αυτα τα ολιγα προς το παρων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το κρανακι ηρθε την Δευτερα σπιτι.Ο τυπος ηταν σωστος σε οτι κ να ειπαμε.Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες.Εχει καλυτερη αεροδυναμικη απο το XR900 που φορουσα εως τωρα.Πχ το shoei μετα τα 160 κουναγε ενω αυτο κ με 180 δεν κουνιετε ρουπι(ορθιος πανω στη μηχανη μιλαμε).Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η αεροδυμανικη του κ ο εξαερισμος του.Οταν ειμαι ορθιος ειναι μια χαρα αλλα οταν σκυψω γινετε εντελως αλλο κρανος.Ειναι σαν να ανοιγω air condition!Απο θεμα θορυβου δεν εχω καταλαβει διαφορα σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα.Αυτα τα ολιγα προς το παρων

μπραβο φιλος!πηρες κορυφαιο κρανος!

και αφου εμεινες ευχαριστημενος απο την αγορα (καλη εξυπηρετηση και τιμη) ολα ζαχαρη! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα