sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 ειμαι ενας απο αυτους που μπροστα τους βλεπουν πολυ συχνα τους αριθμους 11:11 , 22:22 ,12:34.... σε παρα πολες ψηφιακες συσκευες,ρολογια κτλ... αλλος??τι φαση?καπου διαβασα οτι οντως ειναι φαινομενο.. του 11:11!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 eh ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Τι αλλα βλεπεις?? :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 δες στο google για το 11:11 phenomenon.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArhoN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 και μια θεια μου τα'βλεπε αυτα μεχρι που την πηρε η NASA να της κανει κατι πειραματα. Θα σε συμβουλευα να μην το διαδιδεις και πολυ. Η θεια η Τασια τωρα απο'τι ξερω την μεταφερουν σε περιοχες εντος της νοητης γραμμης του Γκρινουιτς {11.11} :o προσπαθωντας να καταλάβουν τις επιδράσεις του φαινομένου των Βερμουδων . τωρα που καλοκαιριάζει κιόλας B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 κι εγώ το παθαίνω all the time, αλλά δεν μπορώ ότι μου έχει προκαλέσει ανησυχία... μόνο έκπληξη ^_^ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Τι ειναι το 11:11???????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Ελέγξτε το με στατιστικό τρόπο βρε παιδιά. Δηλ. κοιτάξτε πόσες φορές βλέπετε 11.11 ή 22.22 κ.τ.λ απο το σύνολο των περιπτώσεων που κοιτάτε το ρολόι...επειδή μπορεί στην πραγματικότητα να σας συμβαίνει 1 στις 60 (που είναι το φυσιολογικό) και απλά επειδή σας προκαλεί τρομερή εντύπωση το θυμάστε σαν να σας συμβαίνει 1 στις 2! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Τι ειναι το 11:11???????????? Τωρα τιποτα, ηταν πριν 2,5 ωρες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Εγω διαβασα αυτο και δεν θελω να διαβασω παραπερα. WELCOME ! 11:11 PHENOMENON MADE SIMPLE My name is Gary L. Johnson and I am a Lightworker/Spirit Master. Just in case you haven't already heard about it, people all over the world have been experiencing the most amazing phenomenon in the history of our planet. It has come to be known as the 11:11 phenomenon. As unbelievable as it may be, this phenomenon is one of the major indicators that our planet is in a state of ascension from the 3rd dimension into the 4th dimension (where we are now) and finally into the 5th dimension. Everything else pales by comparison. ............................................. Like it or not, believe it or not, you are mutating from your 3rd dimensional human body into a 5th dimensional Lightbody much like a caterpillar into a butterfly. The scary part of this phenomenon is there is no turning back or any way to stop it. As I see it, you have only a few options about what you can do from this point forward: 1. You can exit this website and go about your life as if you had never read this material. I wouldn't blame you one bit. 2. You can die and get off this planet thereby skipping the mutation process altogether. 3. Or you can deal with what is happening the best way you can. Obviously, this is the option that I recommend, but you must know that you may go kicking and screaming into the upper dimensions or you can take the easier route, but you are going one way or the other. The choice is up to you. ................................................ The angels and other assorted entities also recommend that you stick around and watch the fireworks because this is the one and only time our planet will ascend. The information contained in this website is about taking the easier route. Το χει χαμενο ο ανθρωπος. Δεν ξερω αν συμφωνειτε. Αυτη εδώ! ειναι η σελιδα αν εχετε αντοχες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Oφθαλμίατρο είδες? ...ή βλέπεις μόνο 11:11 22:22 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Εμένα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα χρόνια τώρα. Τα βράδυα όταν κοιτάξω στο video player του σαλονιού την ώρα, είναι σχεδόν πάντα 22:22 :o Ποτέ 22:21...ποτέ 22:23! Πάντα 22:22 το νου σου... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Τι αλλα βλεπεις?? :lol: :P Τωρα τιποτα, ηταν πριν 2,5 ωρες :P :D :D :D :D :D χαχαχαχαχα!!! Σιγά βρε παιδιά!!! το παλικάρι αλήθεια λέει κι εγώ το παθαίνω συνέχεια... Μη σε νοιάζει εγώ σε πιστεύω... ραντεβού στη NASA!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Εγω διαβασα αυτο και δεν θελω να διαβασω παραπερα. WELCOME ! 11:11 PHENOMENON MADE SIMPLE My name is Gary L. Johnson and I am a Lightworker/Spirit Master. Just in case you haven't already heard about it, people all over the world have been experiencing the most amazing phenomenon in the history of our planet. It has come to be known as the 11:11 phenomenon. As unbelievable as it may be, this phenomenon is one of the major indicators that our planet is in a state of ascension from the 3rd dimension into the 4th dimension (where we are now) and finally into the 5th dimension. Everything else pales by comparison. ............................................. Like it or not, believe it or not, you are mutating from your 3rd dimensional human body into a 5th dimensional Lightbody much like a caterpillar into a butterfly. The scary part of this phenomenon is there is no turning back or any way to stop it. As I see it, you have only a few options about what you can do from this point forward: 1. You can exit this website and go about your life as if you had never read this material. I wouldn't blame you one bit. 2. You can die and get off this planet thereby skipping the mutation process altogether. 3. Or you can deal with what is happening the best way you can. Obviously, this is the option that I recommend, but you must know that you may go kicking and screaming into the upper dimensions or you can take the easier route, but you are going one way or the other. The choice is up to you. ................................................ The angels and other assorted entities also recommend that you stick around and watch the fireworks because this is the one and only time our planet will ascend. The information contained in this website is about taking the easier route. Το χει χαμενο ο ανθρωπος. Δεν ξερω αν συμφωνειτε. Αυτη εδώ! ειναι η σελιδα αν εχετε αντοχες ΦΥΣΙΚΑΑΑΑ!!! Εν τω μεταξύ αν ρίξεις μια ματιά σ' αυτόν τον Gary μπορείς να καταλάβεις την σοβαρότητα του όλου θέματος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 εγω δεν ειπα οτι ισχυουν αυτα που λεει ο τυπος.απλα βλεπω συχνα τα νουμερα... anyway βλεπω να με ντυνουν με αυτο το απσρο πουκαμισο με τα μεγαλα μανικια. just kidding. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!! ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΤΕ!!!! Εεεελα έεεεεελα sgianno....... φόρεσε αυτό το πουκαμισάκι...... Τι ??? .... Είναι μεγάλα τα μανίκια???........ Είναι της μόδας έτσι........ να και τα δένεις γυρω γύρω............ Αντε, πάμε άτα τωρα προς Δαφνί ....... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArhoN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Για να μην σε βγάλουμε και τρελόν@#$ υπάρχει η πιθανότητα να συντονίζονται στα 4 Hertz τα εγκεφαλικά σου κύματα Δ με την συχνότητα λειτουργίας του ντου-βου-ντου και εκπέμποντας το σήμα της ώρας 11.11 από το ντου-βου-ντου να ανταποκρίνεται αυνανιζόμενος--συγνώμη συντονιζόμενος ο εγκέφαλος σου σε κάποιο ερέθισμα που κατά πάσαν πιθανότητα Φροϋδικά προυπάρχει και παράλληλα συνυπάρχει με μια δεδόμενη λειτουργία{ένα καλό γ@μ!@$ι, μια στιγμή οδηγικής αποκορύφωσης,κατι}.Θα το μελετήσω και θα σου απαντήσω για τη θεραπέια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Για να μην σε βγάλουμε και τρελόν@#$ υπάρχει η πιθανότητα να συντονίζονται στα 4 Hertz τα εγκεφαλικά σου κύματα Δ με την συχνότητα λειτουργίας του ντου-βου-ντου και εκπέμποντας το σήμα της ώρας 11.11 από το ντου-βου-ντου να ανταποκρίνεται αυνανιζόμενος--συγνώμη συντονιζόμενος ο εγκέφαλος σου σε κάποιο ερέθισμα που κατά πάσαν πιθανότητα Φροϋδικά προυπάρχει και παράλληλα συνυπάρχει με μια δεδόμενη λειτουργία{ένα καλό γ@μ!@$ι, μια στιγμή οδηγικής αποκορύφωσης,κατι}.Θα το μελετήσω και θα σου απαντήσω για τη θεραπέια σου. Γουάτ ?????? :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Σε χαπακι πλιζ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Σε χαπακι πλιζ. Και σε χαπακι και σε ενεσουλα και σε υποθετο μπορει να βγει η θεραπεια αυτη χα χα χα χα χα χα χα χα :2funny: :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2008 Μήπως όταν βλέπεις 13:28 ( και οτιδήποτε άλλο) δεν το δίνεις σημασία; Μήπως επίσης αυθυποβάλλεσαι και τελικά κοιτάς το ρολόι εκείνες τις στιγμές; Δυο φορές την μέρα είναι όλο κι όλο, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) Κι εμενα μου τυχαινει παρα πολυ συχνα να βλεπω 11:11......περισσοτερο το βραδυ ........αλλα ενταξει ... ειναι διοτι συνηθως εκεινη την ωρα καθομαι στον υπολογιστη. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2008 από τον laksof Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 απο εχτες επαψα να βλεπω τα νουμερα.ολα ειναι οκ!ειμαι μια χαρα.εσπασε η καταρα. τελοςςςςςςςςςςςς δεν το ειπα ποτε,δεν ανοιξα θεμα ποτε,δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα,δεν,δεν,δεν, :D :D :D :D :D :D :vv: :vv: DONE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArhoN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) απο εχτες επαψα να βλεπω τα νουμερα.ολα ειναι οκ!ειμαι μια χαρα.εσπασε η καταρα. τελοςςςςςςςςςςςς δεν το ειπα ποτε,δεν ανοιξα θεμα ποτε,δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα,δεν,δεν,δεν, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif v.gif v.gif DONE XMμμμμ. Κλασσική περίπτωση ηθελημένης άρνησης του υποκειμένου να δεχθεί την έταιρη φύση του η οποία υποσυνείδητα τον προτρέπει να εθελοτυφλήσει μπροστά στην σωματική, ψυχολογική και πάραυτα εγκεφαλική του ανάγκη να συντονιστεί με το ντου-βου-ντου. Με προβληματίζεις ιδιαίτερα, αν και είμαι σε καλό δρόμο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2008 από τον ArhoN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες