kostasvale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 εχω ενα dayang 50cc του πατερα και ψαχνω για εξατμιση γιατι εχει σκουριασει. Γνωριζεται αν μπαινουν οι κλασσικες εξατμισεις που φορανε και τα honda (motorsport,top exaust) Aν μπορει να μπει και πουλαει καποιος ας στειλει ενα πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 ΦΙΛΕ ΜΟΥ KOSTASBALE ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕI ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ(ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ MOTORSPORT THN ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ PAIRNEI TIS EJATMISEIS KAI APO HONDA ΣΑΝ ΤΗΝ SEBRIG Η ΑΚΟΜΑ KAI ALLES POLLES EPILOGES.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ MOTORSPORT ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑ ΜΙΑ SEBRIG ΣΤΟ GLX ΜΟΥ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΩ 20 ΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ(ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ MOTORSPORT ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 40 ΕΥΡΟ. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 φιλε μου θα την επερνα αλλα εισαι λαρισα απ οτι ειδα εγω αθηνα οποτε δε βολευει εκτος αν εχεις κανα δρομολογιο προς τα μερη μας οποτε το συζηταμε.Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 ΜΠΑ. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 ΦΙΛΕ ΜΟΥ KOSTASBALE ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕI ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ(ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ MOTORSPORT THN ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ PAIRNEI TIS EJATMISEIS KAI APO HONDA ΣΑΝ ΤΗΝ SEBRIG Η ΑΚΟΜΑ KAI ALLES POLLES EPILOGES.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ MOTORSPORT ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑ ΜΙΑ SEBRIG ΣΤΟ GLX ΜΟΥ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΩ 20 ΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ(ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ MOTORSPORT ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 40 ΕΥΡΟ. ;) τις DAYTONA τις ξερεις??? η καλυτερη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ GLXAKI ΜΟΥ DAYTONA ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ SEBRIG!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 καλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η DRAGON 100ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ. Η ΑΜΑ ΘΕΣ ΦΤΗΝΗ ΠΑΡΕ ΜΙΑ FUEGO 20 ΕΥΡΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η DRAGON 100ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ. Η ΑΜΑ ΘΕΣ ΦΤΗΝΗ ΠΑΡΕ ΜΙΑ FUEGO 20 ΕΥΡΟ. βαλτε και καμια φοτο ρε παιδια τι εστι daytona και τι fuego ?σε ποια μαγαζια μπορω να τις βρω προς βορεια προαστεια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Η FUEGO ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ MOTORSPORT ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ. DAYTONA:AYTHN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ SEBRING: DRAGON ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) ________.jpg]AYTHN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ καπου το ξερω αυτο.χαχαχα.ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΟΛΕ Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2008 από τον TASOS :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 ________.jpg]AYTHN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ καπου το ξερω αυτο.χαχαχα.ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΟΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona_dy50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 exw akousei sto motofox sto xaidari gia motorsport ekdosh honda.tn thelw gia to datona dy50.na tn parw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2008 Motorsport Power leme ! ! ! ! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ SITE!!!AN EXEI THN DIAUESH KAPOIOS NA MOY APANTHSH SE MERIKES ERVTHSEIS UA ME SWSEI!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2008 Pes k ama xeroume tha sou apadisoume :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2008 ΕΧΩ ΕΝΑ HONDA CF50!!!ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ CHALY!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΠΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΔΩ Κ 5 ΜΗΝΕΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΤΕΡ ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΣΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ(72CC) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΕΦΑΛΗ ΚΤΛ?ΕΧΩ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ KEIHIN 17''!ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ!!ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΑ ΒΑΛΛΩ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2008 ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2008 Απλώς βάλε μια χοάνη,ενα κλικ μεγαλύτερο καρμπυρατέρ και καμια motorsport.Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις με κυλινδροπίστονα και υπερκυβισμούς.Υπάρχει και η λύση να βάλεις άλλο μοτέρ π.χ Lifan 110. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2008 Απλώς βάλε μια χοάνη,ενα κλικ μεγαλύτερο καρμπυρατέρ και καμια motorsport.Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις με κυλινδροπίστονα και υπερκυβισμούς.Υπάρχει και η λύση να βάλεις άλλο μοτέρ π.χ Lifan 110. ρε παιδια αλλο μοτερ κ μιλατε για lifan? οταν βαζεις αλλο μοτερ θες δυναμη αρα σε αυτο το μηχανακι βαζεις μονο απο αστρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2008 ρε παιδια αλλο μοτερ κ μιλατε για lifan? οταν βαζεις αλλο μοτερ θες δυναμη αρα σε αυτο το μηχανακι βαζεις μονο απο αστρα. Γούστα είναι αυτά...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Απλώς βάλε μια χοάνη,ενα κλικ μεγαλύτερο καρμπυρατέρ και καμια motorsport.Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις με κυλινδροπίστονα και υπερκυβισμούς.Υπάρχει και η λύση να βάλεις άλλο μοτέρ π.χ Lifan 110. Αυτο για το lifan το σκεφτομαι και γω οταν παραδωσει εις κυριον το μοτορι του dy50 .ξερετε τιμες για μετατροπη η προτασεις για αλλη λυση?μα σημειωσω οτι εχω ηδη εξατμιση apo supra και εχω βαλει και πισω πιο φαρδυ λαστιχο οποτε μονο μοτερ και καρμπυρατερ προφανως χρειαζωμαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες