sotirisp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δεν παιζει και πολυ αυτο με τα χρονια.. Ειδικα στην Yamaha που την ξερω καλα.. μπορεις να βρεις αντ/κα για 30 ετων μοτοσυκλετα και απο ενα 2-3 ετων να εχουν καταργησει καποια.. ένα Update για πάσα ενδιαφερόμενο: Μόλις επέστρεψα στο γραφείο από τη Yamaha της Μεσογείων (δουλεύω πολύ κοντά) όπου παρέλαβα σήμερα κάποια ανταλλακτικά που είχα παραγγείλει... Σύμπτωση, χωρίς να έχω δει τα posts εδώ σήμερα, άνοιξα μια κουβέντα (για αρκετή ώρα και σε πολύ φιλικό επίιπεδο, στο στυλ: "η μηχανή μου είναι παλιά, τι να περιμένω από πλευράς κάλυψης ανταλλακτικών;" ) με τα παιδιά στα ανταλλακτικά σχετικά με τις διαθεσιμότητες. Οι πληροφορίες που πήρα είναι οι εξής: 1) Η Yamaha Japan παράγει και διαθέτει ανταλλακτικά για τις μοτοσυκλέτες που παράγει, για 20 χρόνια μετά την επίσημη διακοπή παραγωγής του μοντέλου. 2) Το ευρωπαικό κέντρο ανταλλακτικών της Yamaha ακολουθεί αυτό το χρονικό πλαίσιο. 3) Έχει τύχει στους ανθρώπους των ανταλλακτικών της Yamaha να βρουν και να διαθέσουν ανταλλακτικά για μοτοσυκλέτες ΠΟΛΥ παλαιότερες των 20 ετών σε πελάτες τους μια που τα υπάρχοντα stock της Yamaha παγκόσμια είναι μεγάλα. 4) Το ανταλλακτικό που παραγγέλνει κάποιος για την πολύ παλιά του μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα (το οποίο η Yamaha δεν έχει υποχρέωση να διαθέτει εφόσον πέρασε η 20ετία) μπορεί να υπάρχει σε οποιαδήποτε χώρα π.χ. Ισραήλ (με την έννοια ότι έχει ξεμείνει στις αποθήκες). Το κέντρο ανταλλακτικών της Ολλανδίας το βρίσκει στις databases των αποθηκών το παραγγέλνει και το διοχετεύει στην Ελλάδα όπου το παράγγειλε ο πελάτης. Πράγμα που σημαίνει ότι και αν ακόμα η μηχανή σας έχει ξεπεράσει τα 20 χρόνια παλαιότητας, μπορεί να βρείτε αυτό που ψάχνετε ακόμα και αν δεν υπάρχει στην Ελλάδα ή και στην Ευρώπη ακόμα! Όλα αυτά εμένα μου "μυρίζουν" ένα άρτιο κύκλωμα διάθεσης ανταλλακτικών το οποίο πραγματικά "δουλεύει" τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον κατασκευασή (ο μεν φτιάχνει τη μηχανή του ο δε βγάζει λεφτά ακόμα από ένα μηχανάκι που πούλησε πριν 10, 20 30 χρόνια!!! ) Τώρα το τι κάνει ο Σαρακάκης στο μαγαζί του -> άλλο θέμα, πάντως η Honda Japan ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει μια διαφορετική πολιτική διάθεσης ανταλλακτικών από αυτήν της Yamaha, για ευνόητους στον καθένα μας εμπορικούς λόγους. Κυνηγήστε τους μάγκες, ΜΠΟΡΟΥΝ να σας καλύψουν με ανταλλακτικά...το θέμα είναι : θέλουν; EDIT: Ξέχασα να πω, το πιο μεγάλο πρόβλημα σε έλλειψη ανταλλακτικών που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς μετά την 20ετία είναι στα "κοστούμια" μιας μηχανής απ'ότι μου είπαν οι άνθρωποι της Yamaha. Δλδ. πλαστικά, φαίρινγκ κ.λ.π. Για μηχανικά είναι λίγο σπάνιο να μην βρεθεί κάτι. επίσης όταν λέω "βρεθεί" βγάζω έξω τον παράγοντα σε πόσο χρόνο θα βρεθεί...Δλδ προσωπικά εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί το ανταλλακτικό έστω και μετά από 1 μήνα (συλλογή ανταλλακτικού από αποθήκες εκτός Ευρώπης). Πιστεύω αυτό μας "καίει" όλους ... το αν θα βρεθεί και παραγγελθεί το ανταλλακτικό και όχι το εύλογο διάστημα που θα πάρει για να φτάσει στα χέρια μας... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2008 από τον sotirisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 ΠΟλυ σωστος φιλε μου εισαι!!! Το θεμα ειναι οτι ο Σαρακακης εχει κανει γκετο μαλλον... και δεν υπολογιζει κανεναν γιατι στην ελλαδα μας εχει βρει λαλακες...Βρηκα το φτερο σε ενα ατομο που εχει ξεκοψει τις επαφες με σαρακακη Honda motor parts tsitinis... Ευχαριστω παιδια... και μακρια απο σαρακκακη ευλπιστω να μαζεψω λεφτα για το KAWASAKI Z 750.... τΩΡΑ παω στρατο... ελπιζω νβα μην χαθω απο το φορουμ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
polymoto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 Γεια σας Το μοντελο σου ειναι ευτυχως ινδονησιακης κατασκευης δηλαδη αθανατο αλλα δυστηχως ο αντιπροσωπος δεν εχει πολλες φορες στοκ. Τωρα θα πρεπει να βρεις συνδεσμο να στο φερουν απο ινδονησια με courier το φτερο σου κοστιζει 15 ευρω στην ινδο αλλα για νε ερθει εδω λογω διαστασεων ποιο πολλυ θα σου ερθει + 45 συνολο 60 και θα πρεπει να δωσεις και καποια tips στον ανθρωπο που θα ασχοληθει διοτι δεν υπαρχουν online μαγαζια για να το αγορασεις στην ινδονησια Ευχαριστω ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.....ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΜΑΝΙΩΔΩΣ 1 ΦΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ TIGER 2000 HONDA 200CC ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΚΑ 1 ΤΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΡΩ ΔΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΕΡΝΑΕΙ 1 ΜΗΝΑΣ 2,3,4,5,6 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΙΩΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ HONDA ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΙ ΤΑ ASTRA (ΟΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ) ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ (ΜΑΛΛΟΝ) ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.... ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ KAWASAKI, SUZUKI, YAMAHA, HONDA ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΕΡΟ.. Η ΡΟΔΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2.75- 18REINF . 48P (ΕΤΑΙΡΙΑ METZELLER ME22 (ΔΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ) ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΑΛΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΡΟΔΑΣ(ΛΑΣΤΙΧΟΥ) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣ ΥΠΟΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Α ΡΕ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 το μηχανάκι σου να φανταστώ δεν έκανε μεγάλες πωλήσεις εδώ για να έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 δεν εχει σημασια τι εισαγωγης ειναι ουτε απο που το πηρες ... μια μια επιστολη στην μαμα εταιρεια και θα σου το στειλουνε δωρεαν και θα σου πουνε και συγνωμη!!!! το λεω απο προσωπικη εμπειρια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες