Jump to content
kiriakos

Yamaha XT1200Z Super Tenere

Recommended Posts

Για την ducati που πουλαει το 848 χωρις ABS :_innocent:

Τις εξυπνάδες ''after''..............

Για το Gs λέω που το πουλάει επι ξύλου κρεμμάμενο 14300. Ότι άλλο βάλεις αρχίζει και ανεβαίνει το κοντέρ. Το Σούπερ πουλιέται στα 14900 με στάνταρ: 3 mode Traction control,ABS-UBS,Γκάζι fly by wire,Διαγνωστικό στα όργανα,Ακτινωτές ζάντες tubeless,Full ρυθμιζόμενες αναρτήσεις,Ρυθμιζόμενη σέλλα,Ηλεκτρονική με επιλογή Sport και Touring mode και ίσως κάτι άλλο που ξεχνάω αυτή την στιγμή. Προσθέστε δηλαδή την σούμα σε ευρώ για να τα βάλετε στο άλλο μηχανάκι και θα δείτε-εκπλαγείτε με την ''τιμή''! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ά και επίσημα.................. καλοτάξιδο Taksidiotis! :_thumbsup: Καλώς ήρθες στο Club!

φιλε μου να σαι καλα,σε ευχαριστω.

για πες μου 2 λογια για την μηχανη,πως σου φαινεται εσενα.φανταζομαι οτι εχεις φιλους που εχουν gs...για κανε μου μια μικρη συγκριση.

και ξαναρωταω εγω,σου εχει βγαλει προβληματα το gs εσενα και μιλας για θεμα αξιοπιστιας ή απλα το λες επειδη το γραφουν μερικοι στα φορουμ???και λεω παλι σαν αφελης που συνεχιζω να ειμαι,ποιος σου υπογραφει οτι το super tenere ειναι αξιοπιστο?μονο και μονο το οτι ειναι yamaha,μιλωντας παντα για ενα μηχανακι που μολις εχει ξεκινησει να κυκλοφορει στην αγορα.

μ`αυτη την λογικη ακυρωνουμε οτιδηποτε ειναι made in europe και κοιταμε μονο γιαπωνεζικα.

αν σου πω εγω οτι εσκασα 2.500 χιλιαρικα να αγορασω το σουπερ-ντουπερ παπι της yamaha και εμεινα απο τρομπα στο αλεποχωρι νταλα κατακαλοκαιρο να σπρωχνω μπας και παρει μπροστα και γυρισω σπιτι μου τοτε τι θα μου πεις?

εγω δεν ειμαι υπερμαχος καμμιας εταιρειας και μ`αρεσει να λεω και τα σωστα αλλα και τα λαθος χωρις παρωπιδες,ειναι διαφορετικο να λες θελω να παρω το super tenere γιατι το ειδα και μου αρεσε και διαφορετικο να λες θα δωσω το gs γιατι μ`εχει τρελανει στις βλαβες.

ολα αυτα στα λεω καλοπροαιρετα χωρις ιχνος ειρωνιας για να πληροφορηθω και εγω και ολοι απο ενα κατοχο του gs τι γινεται πραγματικα. :cheers:

ναι μου χε παρουσιασει κατι,η μηχανη φτιαχτηκε στην εγγυηση κι ολα καλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια ερωτηση,στο trip computer του st,υπαρχει ενδειξη για ποσα χιλιομετρα απομενουν για ανεφοδιασμο καυσιμου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρμένο απο το Αμερικάνικο advrider.com, διαφημιστικό της Yamaha!

s1035340003.jpg

Η λαχταρα του καθε on-off. :rolleyes:

NΑ ΓΙΝΕΙ GS :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tdm900R ή εχεις κομπλεξ οτι δεν σε προσεχουν ή εισαι Εθνικωφρων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1ον Εσύ ασχολήθηκες πρώτος μαζί μου και όχι εγώ

και

2ον Εάν έχεις προσωπικά πρόβλημα μαζί μου υπάρχουν και τα π.μ.

Το τόπικ είναι για το Σούπερ και όχι για τις γελοιότητες που αναφέρεις.

Επι του θέματος λοιπόν εάν έχεις κάτι καλώς, αλλιώς στείλε μου μήνυμα ................... ή άνοιξε καινούριο τόπικ περί κομπλεξικών και εθνικόφρονων! :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου να σαι καλα,σε ευχαριστω.

για πες μου 2 λογια για την μηχανη,πως σου φαινεται εσενα.φανταζομαι οτι εχεις φιλους που εχουν gs...για κανε μου μια μικρη συγκριση.

Έχω φίλους με GS και το έχω οδηγήσει, και μπορώ να σου πώ διαφορές και ομοιότητες των 2 μηχανών. Αλλά θεωρώ πως τώρα που θα πάρεις το Σούπερ και σαν πρώην ιδιοκτήτης GS που είσαι θα μας τα πείς εσύ καλύτερα! :cheers:

μια ερωτηση,στο trip computer του st,υπαρχει ενδειξη για ποσα χιλιομετρα απομενουν για ανεφοδιασμο καυσιμου?

Ναι έχει ένδειξη, όταν αρχίσει να αναβοσβήνει ρεζέρβα, μπαίνει ο χιλιομετρητής της ρεζέρβας και αρχίζει να μετρά τα χιλιόμετρα που κάνεις. Η ρεζέρβα του φθάνει σίγουρα για 70+ χιλιόμετρα! :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνώμη, όντως λάθος, Drive by Wire YCC-T είναι το σωστό! :_thumbsup:

Παλι λαθος κανεις........drive ειναι στα αυτοκινητα.

Ride ειναι στις μοτο. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον Εσύ ασχολήθηκες πρώτος μαζί μου και όχι εγώ

και

2ον Εάν έχεις προσωπικά πρόβλημα μαζί μου υπάρχουν και τα π.μ.

Το τόπικ είναι για το Σούπερ και όχι για τις γελοιότητες που αναφέρεις.

Επι του θέματος λοιπόν εάν έχεις κάτι καλώς, αλλιώς στείλε μου μήνυμα ................... ή άνοιξε καινούριο τόπικ περί κομπλεξικών και εθνικόφρονων! :thumbsdown:

Μονος σου μιλας, μονος σου τζαντιζεσαι

Δεν με νοιαζει καθολου ειτε ειναι καλυτερο ειτε χειροτερο απο το GS, εγω ετσι κι αλλιως περναω απο πανω του οποτε τζαμπα θα εδινα τοσα λεφτα για 1200cc και 270 κιλα

Πριν προλαβεις να πεις κατι για τα ''εντονα γραμματα'', να σου πω πως οτι και να πιστευεις γραψεις, δεν αλλαζει την πραγματικοτητα, δηλαδη του να περναω ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

Λυπαμαι, κριμα τα λεφτα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω φίλους με GS και το έχω οδηγήσει, και μπορώ να σου πώ διαφορές και ομοιότητες των 2 μηχανών. Αλλά θεωρώ πως τώρα που θα πάρεις το Σούπερ και σαν πρώην ιδιοκτήτης GS που είσαι θα μας τα πείς εσύ καλύτερα! :cheers:

Ναι έχει ένδειξη, όταν αρχίσει να αναβοσβήνει ρεζέρβα, μπαίνει ο χιλιομετρητής της ρεζέρβας και αρχίζει να μετρά τα χιλιόμετρα που κάνεις. Η ρεζέρβα του φθάνει σίγουρα για 70+ χιλιόμετρα! :bye:

θα με ενδιεφερε να γραψεις μια αληθινη γνωμη δικη σου...διαφορες και ομοιοτητες.

κοιτα,με αυτη την λογικη με το 650αρι σου τσαγιαζεις και varadero,gs,gsa,super tenere....γρηγορο...

Δεν με νοιαζει καθολου ειτε ειναι καλυτερο ειτε χειροτερο απο το GS, εγω ετσι κι αλλιως περναω απο πανω του οποτε τζαμπα θα εδινα τοσα λεφτα για 1200cc και 270 κιλα

Πριν προλαβεις να πεις κατι για τα ''εντονα γραμματα'', να σου πω πως οτι και να πιστευεις γραψεις, δεν αλλαζει την πραγματικοτητα, δηλαδη του να περναω ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα,με αυτη την λογικη με το 650αρι σου τσαγιαζεις και varadero,gs,gsa,super tenere....γρηγορο...

Oh yes

Αλλα για να μην κοροϊδευω, ειναι πειραγμενο αγρια το δικο μου οποτε δεν πιανει, μαμα το versys δεν ειναι τοσο γρηγορο :angel_not:

Τεσπα μην αλλαζουμε θεμα, ουτε ειμαι απο αυτους που δαφνοσταφανωνουν το μηχανακι τους και ειμαστε και σε λαθος θεμα

Απλα βρηκα ελευθερο τον tdm900r και τον πειραζω :devil::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλι λαθος κανεις........drive ειναι στα αυτοκινητα.

Ride ειναι στις μοτο. :_thumbsup:

Όχι, όπως το έγραψα είναι!

s1036101006.jpg

Μάλλον μπέρδεψες το νήμα, για τους ''γρήγορους'' υπάρχουν άλλα νήματα για να τους προκαλέσεις! :uglystupid2:

Και μάλλον μπέρδεψες και τα λεφτά ποιός τα ''έδωσε''!

Oh yes

Αλλα για να μην κοροϊδευω, ειναι πειραγμενο αγρια το δικο μου οποτε δεν πιανει, μαμα το versys δεν ειναι τοσο γρηγορο :angel_not:

Τεσπα μην αλλαζουμε θεμα, ουτε ειμαι απο αυτους που δαφνοσταφανωνουν το μηχανακι τους και ειμαστε και σε λαθος θεμα

Απλα βρηκα ελευθερο τον tdm900r και τον πειραζω :devil::tooth:

Τον tdm900r άμα τον βρείς ελεύθερο τότε θα καταλάβεις ότι είναι κι αυτός ''πειραγμένος'', οπότε.............:sopase:

Στείλε μου π.μ. , σε περιμένω!!!!!!!:sopase:

θα με ενδιεφερε να γραψεις μια αληθινη γνωμη δικη σου...διαφορες και ομοιοτητες.

Στείλε μου το τηλ. με π.μ. να τα πούμε! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον tdm900r άμα τον βρείς ελεύθερο τότε θα καταλάβεις ότι είναι κι αυτός ''πειραγμένος'', οπότε.............:sopase:

Στείλε μου π.μ. , σε περιμένω!!!!!!!:sopase:

Θα ερθω!!!!!! :smoke:

Αλλα κανονισε γιατι την τελευταια φορα που ηρθα στην Πρεβεζα ειχα φαει σε μια ταβερνα παραλιακη στον πεζοδρομο, και θελω να ξαναφαω εκει, κλεισε τραπεζι μετα την κοντρα!!!

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μην μαλωνετε! Τι μισος ειναι αυτο πια με το tenere!

Δεν ειναι ολα "SPECS", ειναι τι αισθηση σου δινει καθε μηχανη, κατι που δεν ειναι μετρησημο...

ΧΑΛΑΡΑ παιδες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ερθω!!!!!! :smoke:

Αλλα κανονισε γιατι την τελευταια φορα που ηρθα στην Πρεβεζα ειχα φαει σε μια ταβερνα παραλιακη στον πεζοδρομο, και θελω να ξαναφαω εκει, κλεισε τραπεζι μετα την κοντρα!!!

:tooth:

Έλα εσύ και μην σε νοιάζει τίποτα, θα ''καλοπεράσεις''!

Το @αμ@σαμε το νήμα! :offtopic:

Π.μ. βρέ!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κωστα μου καλο θα ηταν να κανεις ποστ την γνωμη σου σχετικα με τις διαφορες,ομοιοτητες ωστε να ενημερωθουν κι αλλοι ενδιαφερομενοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κωστα μου καλο θα ηταν να κανεις ποστ την γνωμη σου σχετικα με τις διαφορες,ομοιοτητες ωστε να ενημερωθουν κι αλλοι ενδιαφερομενοι

Άν και πιο πίσω στο ίδιο νήμα έχω ξαναγράψει, θα ξαναγράψω αλλά απο αύριο αυτή η δουλειά. Είχαμε και την γιορτή μας σήμερα βλέπεις! :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άν και πιο πίσω στο ίδιο νήμα έχω ξαναγράψει, θα ξαναγράψω αλλά απο αύριο αυτή η δουλειά. Είχαμε και την γιορτή μας σήμερα βλέπεις! :drunk:

περιμενω μια αναλυτικη παρουασιαση,συγκρητικο μεταξυ gs.αν δε κανω λαθος,καποια στιγμη σκεφτοσουν να το αλλαξεις και να παρεις gs adv???γιατι λιγους μηνες πριν που το χα βαλει αγγελια καποιος με χε παρει που ειχε st και ζητουσε ανταλλαγη.δε θυμαμαι ομως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, ναι!! Συγγνωμη, δεν το καλοπροσεξα!!!

:P

Ελα.. Τον... "μπαρμπα στην Κορωνη", ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ! :tease:

Ο "μπαρμπας απο το Σικαγο" μας εμεινε ακομα!! :lol: :lol:

ή καλύτερα, να το ξεπεράσει!

Aμην και πότε!! (Αλλα τουτη η προσπαθεια, παρ'ολο που ειχε ολες τις δυνατοτητες, εμεινε ελλειπης.. :/ )

Aν δεν αρκεισαι σε διαφημιστικα φυλλαδια, ΕΔΩ! ειναι το μοναδικο! πραγματικο συγκριτικο, μεταξυ των δυο μηχανων, που κυκλοφορει μεχρι τωρα στο διαδικτυο (Οχι παραθεση τεχνικων χαρακτηριστικων, αλλα ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ!)

Εν περιληψει, το αποτελεσμα (google-oμεταφρασμενο! :wacko: )

bmw1.jpg?1283979576yamaha1.jpg?12839796331.jpg?t=12839796742.jpg?t=1283979716

(Καλυτερα ομως να διαβασεις ολοκληρο το συγκριτικο, στο link που εβαλα..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα