Jump to content
kiriakos

Yamaha XT1200Z Super Tenere

Recommended Posts

καλή η ειρωνία αλλά το ποστ μου αφορούσε στην έκφραση του ALX ότι ειναι υπερτιμημενο μεχρι τα μπουνια το XTZ.

εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι δηθεν η τεχνολογια του Multi,

όσο για την άστοχη σύγκριση με το TDM... :clapping2:

Ναί βρέ DESMO, μην προτρέχεις. Αλλού ήθελε να καταλήξει ο themata!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτό ρε άνθρωπε ΠΩΣ το ξέρεις? (και μην μου απαντήσεις πάλι "χωριό που φαίνεται...κολαούζο δεν θέλει" γιατί θα με αποστομώσεις πάλι και θα ντρέπομαι)

Πάντως... πραγματικά νιώθω ότι δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σου. Ξέρω από πριν ακριβώς τις απαντήσεις σου και λόγω του ποιόν τους, αδυνατώ να ανταπαντήσω γιατί απλά δεν υπάρχει λογική απάντηση σε αυτά που λες. Δεν σου επιτίθομαι, απλά προσπαθώ να καταλάβω μέσα από τη συζήτηση προς τι αυτές οι υπερβολές που λες! :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άρα συμπεραίνω ότι σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν δειχνουμε εμπιστοσυνη,

μόνο αν καταφερουμε να τις οδηγησουμε για 5000χλμ την κάθε μία μπορουμε να αποφασίσουμε?

να σε ρωτησω όμως και κατι ακομα: εσύ γιατί κατακρίνεις το XTZ ότι δεν αξιζει τα λεφτα του χωρις να το έχεις οδηγήσει?

Το κατακρίνει με αυτά που διαβάζει εδώ κι εκεί! Άλλα την μιά φορά και άλλα την άλλη λέει. Όπως τον συμφέρει.

Αμφιβάλλω εάν εχει δεί και ζωντανά το Σούπερ, πόσο μάλλον να το οδηγήσει.!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σε ρωτησω όμως και κατι ακομα: εσύ γιατί κατακρίνεις το XTZ ότι δεν αξιζει τα λεφτα του χωρις να το έχεις οδηγήσει?

Δεν κατάλαβες μου φαίνεται. Κανένα μηχανάκι δεν αξίζει να κοστίζει τόσο. Νομίζεις ότι επικροτώ τα 20000 του multi? Ό,τι κι αν είναι, 20000€ είναι πάρα πολλά. Τα ίδια πιστεύω και για τα GS. Τα έχουν υπερτιμήσει πολύ τα μηχανάκια.

Απλά εγώ εξέφρασα την αντίθεσή μου για το υψηλό κόστος του συγκεκριμένου, χωρίς να είναι κάτι το σπέσιαλ ανάμεσα στα άλλα. (έστω και σε αυτές τις υπερβολικές τιμές που παίζουν όλα)

Αυτό που πραγματικά δικαιούται να είναι ακριβότερο όλων, είναι σαφώς το multi... αλλά όχι και 20000€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλή η ειρωνία αλλά το ποστ μου αφορούσε στην έκφραση του ALX ότι ειναι υπερτιμημενο μεχρι τα μπουνια το XTZ.

εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι δηθεν η τεχνολογια του Multi,

όσο για την άστοχη σύγκριση με το TDM... :clapping2:

χωρις να το έχεις οδηγήσει?

Συγνωμη, βιαστικα .Αλλα για το ΤDM

εχω δικιο :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ρε άνθρωπε ΠΩΣ το ξέρεις? (και μην μου απαντήσεις πάλι "χωριό που φαίνεται...κολαούζο δεν θέλει" γιατί θα με αποστομώσεις πάλι και θα ντρέπομαι)----Γιατί εκτός απο τα περιοδικά έχω οδηγήσει και τα 2 μηχανάκια!

Πάντως... πραγματικά νιώθω ότι δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σου. Ξέρω από πριν ακριβώς τις απαντήσεις σου και λόγω του ποιόν τους, αδυνατώ να ανταπαντήσω γιατί απλά δεν υπάρχει λογική απάντηση σε αυτά που λες.--------Τότε γιατί με ρωτάς αφού ξέρεις τις απαντήσεις μου? Δεν σου επιτίθομαι, απλά προσπαθώ να καταλάβω μέσα από τη συζήτηση προς τι αυτές οι υπερβολές που λες! <ahttp://www.mybike.gr/uploads/emoticons/surrender.gif' alt=':surrender:'>------Ούτε και εγώ νοιώθω έτσι αλλά σου απάντησα τί προσφέρει περισσότερο στην τιμή των 15000 το Σούπερ απο το BMW.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κατακρίνει με αυτά που διαβάζει εδώ κι εκεί! Άλλα την μιά φορά και άλλα την άλλη λέει. Όπως τον συμφέρει.

Αμφιβάλλω εάν εχει δεί και ζωντανά το Σούπερ, πόσο μάλλον να το οδηγήσει.!!!!!!!

Έχει διαφορά τι διαβάζεις και από ποιους (νομίζω) και μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελό. Εγώ μίλησα για λεγόμενα ανθρώπων που το αγόρασαν, κι όχι για λεγόμενα δημοσιογράφων ειδικού τύπου (που κι αυτοί πάνω κάτω τα ίδια λένε αλλά πιο μασημένα)

Κανείς δεν λέει ότι το μηχανάκι είναι κορυφή. Όλοι λένε για μέτριες καταστάσεις. Εσύ όμως το θεωρείς κορυφή σε όλα του (και το μόνο που το "νικάει" είναι το multi στα γκάζια. (ε αυτό δεν μπορείς τουλάχιστον να το ανατρέψεις. Είναι αριθμοί και οι αριθμοί δεν λένε ψέματα)

Το αν το έχω δει ζωντανά... θα αλλάξει κάτι? Ναι το είδα μια φορά. Και?

Κάποια στιγμή θα το οδηγήσω κιόλας... απλά για να το δω. Δεν θα πάω να το αγοράσω. Έχω μέγκα ον οφ κι ας είναι χειρότερο. Το τενερέ περίμενα για να το αλλάξω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κατάλαβες μου φαίνεται. Κανένα μηχανάκι δεν αξίζει να κοστίζει τόσο. Νομίζεις ότι επικροτώ τα 20000 του multi? Ό,τι κι αν είναι, 20000€ είναι πάρα πολλά. Τα ίδια πιστεύω και για τα GS. Τα έχουν υπερτιμήσει πολύ τα μηχανάκια.

Απλά εγώ εξέφρασα την αντίθεσή μου για το υψηλό κόστος του συγκεκριμένου, χωρίς να είναι κάτι το σπέσιαλ ανάμεσα στα άλλα. (έστω και σε αυτές τις υπερβολικές τιμές που παίζουν όλα)

Αυτό που πραγματικά δικαιούται να είναι ακριβότερο όλων, είναι σαφώς το multi... αλλά όχι και 20000€

Τώρα τα συμάζεψες αρκετά! Συμφωνώ ότι ''ΟΛΑ'' είναι ακριβά.Ως εκεί.............

Έχει διαφορά τι διαβάζεις και από ποιους (νομίζω) και μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελό. Εγώ μίλησα για λεγόμενα ανθρώπων που το αγόρασαν, κι όχι για λεγόμενα δημοσιογράφων ειδικού τύπου (που κι αυτοί πάνω κάτω τα ίδια λένε αλλά πιο μασημένα)

Κανείς δεν λέει ότι το μηχανάκι είναι κορυφή. Όλοι λένε για μέτριες καταστάσεις. Εσύ όμως το θεωρείς κορυφή σε όλα του (και το μόνο που το "νικάει" είναι το multi στα γκάζια. (ε αυτό δεν μπορείς τουλάχιστον να το ανατρέψεις. Είναι αριθμοί και οι αριθμοί δεν λένε ψέματα)

Το αν το έχω δει ζωντανά... θα αλλάξει κάτι? Ναι το είδα μια φορά. Και?

Κάποια στιγμή θα το οδηγήσω κιόλας... απλά για να το δω. Δεν θα πάω να το αγοράσω. Έχω μέγκα ον οφ κι ας είναι χειρότερο. Το τενερέ περίμενα για να το αλλάξω?

Δεν το σύγκρινα ποτέ με το Μούλτι, για το BMW και το Τενερέ μιλούσαμε τόση ώρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΚ. Επειδή κι εγώ έχω οδηγήσει κάποιες φορές το GS ενός φίλου, στην πρώτη ευκαιρία θα οδηγήσω και το Τενερέ για να αποκτήσω σφαιρική και προσωπική άποψη για τις διαφορές τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΚ. Επειδή κι εγώ έχω οδηγήσει κάποιες φορές το GS ενός φίλου, στην πρώτη ευκαιρία θα οδηγήσω και το Τενερέ για να αποκτήσω σφαιρική και προσωπική άποψη για τις διαφορές τους.

Ούφ συνεννοηθήκαμε!!!!!!!!!!:_thumbsup:

Άντε τώρα περιμένω να συνεννοηθούμε και με τον Μαυρογέρακα!!!!!!!!!!! Αλλά δεν το βλέπω.:wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ κωστα το σεπτεπμβρη που ειχαμε πανελληνια Λευκαδα πως και δεν ηρθες μια βολτα απο εκει να δουμε το εργαλειο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

One by one! (Επεσαν πολλα, εν τη απουσια μου!! :P

ή καταβαθος το γουσταρεις το μηχανακι και το ζαχαρωνεις

ή σε ενοχλει η υπαρξη του

Παντα! δηλωνα οτι το περιμενα το συγκεκριμενο μοντελο (επιτελους!)

Απλα εφαγα χοντρο ξενερωμα, οταν παρουσιαστηκε!

(Με 30-40 κιλα κατω και 10-20 αλογα παραπανω, ('η εστω 5-6.000 ευρω παρακατω..) ΝΑΙ! θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη και για μενα! :_thumbsup:

(Y.γ. Την 10% παραπανω καταναλωση δεν την αναφερω, αν και, πια, παιζει ρολο και αυτη.. :what: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..

Nαι.. Προφανως παιζουν διαφορετικες φορολογικες "πολιτικες" απο "state to state" στις USA, οποτε δεν εχει νοημα η συζητηση (Και προσεξα οτι αυτος που εγραφε για το Texas, ΗΤΑΝ απο το Τεξας..)

Γι'αυτο εξ'αλλου μιλαμε για "προτεινομενες τιμες" απο την (καθε) εταιρεια (MSRP) μιας και αυτο ειναι ο μονος "μπουσουλας" για τις τιμες εκει..

(Και στο φιναλε, με 'η χωρις φορους, αναλογα με την πολιτεια και τον εμπορο, το "σκόντο" μεχρι 2.000 $ συνεχιζει να υπαρχει! Αυτο δεν ειναι και το θεμα μας?? :winking: Ουτως 'η αλλως, "εκει" πουλανε ΠΟΛΥ πιο φτηνα γενικως, σε σχεση με εδω..)

Τελος παντων, καλυτερο θα'ταν να ασχολουμαστε με τις διαφορες στις τιμες που εχουμε εδω, σε σχεση με "εκει" και τις.. εκπτωσεις που κανουν (γιατι αραγε??? :_innocent: ) και να τα ειχαμε και δω..

(Παρεπιπτοντως, την ιδια ακριβως κουβεντα κανουν και στο site http://www.yamahasupertenere.com

ΕΔΩ! :D

..με βαση τις πωλησεις, μαλλον η YAMAHA "¨εκλογικευεται"..

Eγώ θα το πω απλούστερα. Η μοτοσυκλέτα ξεκίνησε αδικαιολόγητα με πολύ υψηλή τιμή...

Τα ιδια λεμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για τους Γαλλομαθείς, μια συγκριση με το 1200GS >

http://www.motorevue.com/site/face-a-face-complet-yamaha-xtz-1200-super-tenere-bmw-r-1200-gs-adventure-55675.html

..Καλα..

Εκτος απο τα κλασσικα δημισιογραφικα "ηξεις, αφήξεις"* του αρθρου, το μονο που αξιζει ειναι οι λεξεις που ξεκιναει το αρθρο!

"L’élève et le maître!" (Ο μαθητης και ο δασκαλος) :P :P

(* "Η φράση προήλθε από το χρησμό της Πυθίας "ηξεις αφήξεις ου θνήξεις εν πολέμω". Βάζοντας κόμμα σε διαφορετικά σημεία του χρησμού, αλλάζει το νόημα:

"ηξεις, αφήξεις, ου θνήξεις εν πολέμω" = "θα φύγεις, θα επιστρέψεις, δε θα πεθάνεις στον πόλεμο"

ενώ "ηξεις, αφήξεις ου, θνήξεις εν πολέμω" = "θα φύγεις, δε θα επιστρέψεις, θα πεθάνεις στον πόλεμο".

Έτσι, ο ερωτών για το αν θα γλιτώσει το θάνατο στον πόλεμο άκουγε αυτό που ήθελε να ακούσει.." εδω!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε τώρα περιμένω να συνεννοηθούμε και με τον Μαυρογέρακα!!!!!!!!!!! Αλλά δεν το βλέπω.:wallbash:

Oταν απο τα 240 μηνυματα σου μεχρι τωρα, τα 200 ειναι για το super tenere, τα υπολοιπα 20 για TDM και ΧΤΧ και τα υπολοιπα 20, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ! θεματα του forum, ναι, και γω χλωμο το κοβω..

Ελπιζω απο κοντα να ειναι καλυτερα.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(Με 30-40 κιλα κατω και 10-20 αλογα παραπανω, ('η εστω 5-6.000 ευρω παρακατω..)

αν αυτο το διαβαζε σε καποια ντιρεκτιβα ο υπευθυνος του οικονομικου τμηματος της Γιαμαχα, θα πηδουσε κατευθειαν απο τον 15ο στην κεντρικη λεωφορο του Iwata.... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:grin:

(Εννοειται, 'Η τα δυο πρωτα, 'η εστω το τριτο! ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι υπερβαλετε! Αν η καθε εταιρια εκανε τοσο μεγαλα βηματα καθε φορα τοτε απλα θα ξεμεινουν... ΦΥΣΙΚΑ και εγω οταν θα σκασω τα λευτουδακια μου θελω να διαφερει απο τον ανταγωνισμο σε μεγαλο βαθμο αλλα δεν ειναι ετσι, το μπαμ γινεται ανα πολλα χρονια σε καθε εταιρια, αν ειναι δυνατον να εκανε μπαμ σε καθε μοντελο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι υπερβαλετε! Αν η καθε εταιρια εκανε τοσο μεγαλα βηματα καθε φορα τοτε απλα θα ξεμεινουν...

Δεν μιλαμε για "μεγαλα βηματα" αλλα οταν θες να λες οτι δινεις κατι καινουριο στην κατηγορια, ΠΡΕΠΕΙ! να εχεις εστω περιπου τα ιδια κιλα και αποδοση κινητηρα μ'αυτον που θες να "πολεμησεις" (Και, λιιιγο εως ελαχιστα! καλυτερα! Αλλοιως, τι "νέο" φερνεις???) :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλοιως, τι "νέο" φερνεις???) :what:

Χμμμ...τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει.....Α! ναι...Ολοκληρη τη γκαμα της honda!!!! :P :P

On topic τωρα εγω δεν πιστευω οτι χρειαζετε ντε και καλα να φερνεις κατι νεο...Απλα θα μπορουσε η yamaha εστω για μαρκετινιστικους και μονο λογους να βγαλει αλλα 15 αλογα απο το μοτερ, μονο και μονο για να μη γινονται αυτες οι συζητησεις...Και λεω για μαρκετινιστικους λογους γιατι εχοντας οδηγησει το s10 οι επιδοσεις (για τα δικα μου μετρα και σταθμα) ειναι ικανοποιητικοτατες και το βαρος δε φαινεται...Αλλα επειδη εκ των πραγματων, μηχανη ειναι δε μπορει ευκολα ο καθενας να κανει ενα test ride και επειδη ευκολα ο καθενας βγαινει και λεει, θα πρεπε η yamaha να το προβλεψει αυτο και να εβαζε αυτα τα παραπανω αλογα, εστω και σαν sport mode (με την υπαρχουσα sport σαν touring και την υπαρχουσα touring σαν rain η δεν ξερω γω τι... :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι υπερβαλετε! Αν η καθε εταιρια εκανε τοσο μεγαλα βηματα καθε φορα τοτε απλα θα ξεμεινουν... ΦΥΣΙΚΑ και εγω οταν θα σκασω τα λευτουδακια μου θελω να διαφερει απο τον ανταγωνισμο σε μεγαλο βαθμο αλλα δεν ειναι ετσι, το μπαμ γινεται ανα πολλα χρονια σε καθε εταιρια, αν ειναι δυνατον να εκανε μπαμ σε καθε μοντελο...

Συμφωνώ, το μπαμ γίνεται ανά πολλά χρόνια σε κάθε εταιρεία.... τα 15 χρόνια διαφοράς με το προηγούμενο μοντέλο δεν της έφταναν της Yamaha για να κάνει το μπαμ;... :whistling:

Πόσα είναι τα "πολλά" χρόνια στην τελική;... :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι...:dance::rotfl:Στειλε ενα ΠΜ στη Μαρίλυ...:tooth:ισως βοηθησει αυτο...Θανασεεεεεεεν :bop: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι εχοντας οδηγησει το s10 οι επιδοσεις (για τα δικα μου μετρα και σταθμα) ειναι ικανοποιητικοτατες και το βαρος δε φαινεται...

Ρε παιδιά... αυτό το παραμύθι, "το βάρος δεν φαίνεται" ξέρετε ποιοι το δημιούργησαν? Οι ίδιες οι εταιρίες για να δικαιολογήσουν το βάρος των δικών τους μοτοσυκλετών έναντι του ανταγωνισμού. τώρα ποια το πρωτόκανε δεν ξέρω. Πιθανότατα κι η BMW. To θέμα είναι ότι το έχουν πάρει όλοι σχοινί-κορδόνι και το λένε για όποια μοτοσυκλέτα και να βγάλουν! Μα είναι δυνατόν?

Εμένα σε καμιά μοτοσυκλέτα που έχω οδηγήσει ως τώρα δεν μου φαίνεται το βάρος όταν αρχίσει και ρολάρει. Όλες σαν ποδήλατα μου φαίνονται και οι όποιες διαφορές κατά την οδήγηση, είναι κυρίως στη γεωμετρία παρά στο βάρος (ή το κέντρο βάρους αν θέλετε)

Σίγουρα, το να είναι χαμηλά το Κ.Β, παίζει σπουδαίο ρόλο, αλλά αυτό το "κρύβει τα κιλά της" 'εχω βαρεθεί να το ακούω. Όλες τα κρύβουν μόλις κυλίσουν οι ρόδες! Αμάν πια!

Σαν να μου λέτε μια χοντρή 150κιλών με μαύρη κελεμπία και μια χοντρή 150κιλών με λευκή κελεμπία. Έ αυτή με την λευκή θα φαίνεται περισσότερο τόφαλος γιατί η άλλη με την μαύρη τα κρύβει τα κιλά της. Αλλά στην πραγματικότητα έχουν καμία διαφορά με την άλλη?

Την πραγματική διαφορά θα την δεις στις επιτόπου αλλαγές κατεύθυνσης (ελιγμούς ανάμεσα από αυτοκίνητα ας πούμε, ή προσπάθεια να μπεις σε χώρο να παρκάρεις) ή στην μετακίνηση της μοτοσυκλέτας με τα πόδια για παρκάρισμα ξεπαρκάρισμα-μετακίνηση κτλ΄.

Εκεί αν έχεις πολλά κιλά κι είσαι και φορτωμένος... όχι απλά φαίνονται τα κιλά, αλλά βρίζεις όποιον άγιο ξέρεις!

Για να μην πω για καμιά πτώση που θα πρέπει να την σηκώσεις κιόλας! Κι όταν μιλάμε για adv μοτοσυκλέτες, οι πτώσεις είναι μέσα στο παιχνίδι αν πας χώμα... κι άλλο λοιπόν να σηκώσεις 200 κιλά κι άλλο 240! (στεγνά μιλάμε πάντα)

Συμφωνώ, το μπαμ γίνεται ανά πολλά χρόνια σε κάθε εταιρεία.... τα 15 χρόνια διαφοράς με το προηγούμενο μοντέλο δεν της έφταναν της Yamaha για να κάνει το μπαμ;... :whistling:

Πόσα είναι τα "πολλά" χρόνια στην τελική;... :yeahright:

Έλα μου ντε! :D

15 χρόνια αναμονής ο ΥΑΜΑΗΟκοσμος και του βγάζει ένα μηχανάκι που δυσκολεύεται να κοιτάξει τον ανταγωνισμό στα μάτια!

Το ίδιο βέβαια έκανε και με το μικρό τενερέ.

Εξάλλου σε ποια άλλα μοντέλα έκανε το μπαμ για να πούμε ότι δεν μπορεί να το κάνει σε όλα τα μοντέλα όπως ειπώθηκε από κάποιον παραπάνω? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε πάλι τα ίδια! Βρεεεέ πηγαίνετε πρώτα κι οδηγήστε το μηχανάκι κι αφήστε τα συμπεράσματα απο τον καναπέ. Ακόμα δεν το είδατε ούτε κάν ζωντανά και ''Γιάννη'' τον βαφτίσατε. Μήν το παίζετε πολύξεροι!

Για την τιμή της Αμέρικής (αφού μάλλον απο κεί θα το αγοράσει ο Μαυρογέρακας :angel_not:) είναι $13990 το σκέτο και όχι το first edition με τα αξεσουάρ και τις βαλίτσες. Όπως και στην Γερμανία οι τιμή του είναι στα 13750(σκέτο) απο 14600(first edition).

Ρε συ κωστα το σεπτεπμβρη που ειχαμε πανελληνια Λευκαδα πως και δεν ηρθες μια βολτα απο εκει να δουμε το εργαλειο?

Γιατί το Σάββατο περίμενα να περάσει ο Μαυρογέρακας που δεν πέρασε (έβρεχε λέει):P και το βράδυ-απογευματάκι του Σαββάτου πήγα Αθήνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά... αυτό το παραμύθι, "το βάρος δεν φαίνεται" ξέρετε ποιοι το δημιούργησαν? Οι ίδιες οι εταιρίες ......

Την πραγματική διαφορά θα την δεις στις επιτόπου αλλαγές κατεύθυνσης (ελιγμούς ανάμεσα από αυτοκίνητα ας πούμε, ή προσπάθεια να μπεις σε χώρο να παρκάρεις) ή στην μετακίνηση της μοτοσυκλέτας με τα πόδια.......

οτι πιο σωστο σε ολο το τοπικ. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα