aris_n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Αλλα για USA αναφερομαι, που ξεκιναει με επισημη τιμη $13,900 και φτανει να πωλειται (αναφερομαι στο "μοντελο 2012" οπως ονομαζεται, που θ'αρχισουν οι παραδοσεις απο του χρονου) και φτανει να πωλειται $12,499 (πρωτο post) 'η και $11,999! (παλι πρωτο post) Επίσης ξεχνάς οτι στην Αμερική οι τιμές σε όλα είναι before taxes. Οπότε σε αυτή την τιμή πρόσθεσε και το sales tax που ισχύει σε κάθε πολιτεία στην οποία θα γίνει η αγορά (USA sales taxes) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Eδω μιλαει για "OTD" (On the door:"στην πορτα" 'η "με το κλειδι στο χερι" οπως λεμε εμεις) και επεισης (στο ιδιο): "No hidden fees!" ;) Γενικα παντως, στις ΗΠΑ παιζουν πολλα με τις τιμες, απο πολιτεια σε πολιτεια και την περιφημη συνιστωμενη τιμη (MSRP)γενικα ομως:".. in recent years the trend has tended towards setting the MSRP closer to the actual market value." (Περισσοτερα για την MSRP, εδω :) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Μαυρογερακοπουλο... 2 πραγματα πρεπει να παιζουν με εσενα... ή καταβαθος το γουσταρεις το μηχανακι και το ζαχαρωνεις ή σε ενοχλει η υπαρξη του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Μαυρογερακοπουλο... 2 πραγματα πρεπει να παιζουν με εσενα... ή καταβαθος το γουσταρεις το μηχανακι και το ζαχαρωνεις ή σε ενοχλει η υπαρξη του Καλώς ήρθες Ηλία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Καλώς ήρθες Ηλία! ευχαριστω πολυ Κωστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris_n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Eδω μιλαει για "OTD" (On the door:"στην πορτα" 'η "με το κλειδι στο χερι" οπως λεμε εμεις) και επεισης (στο ιδιο): "No hidden fees!" ;) Γενικα παντως, στις ΗΠΑ παιζουν πολλα με τις τιμες, απο πολιτεια σε πολιτεια και την περιφημη συνιστωμενη τιμη (MSRP)γενικα ομως:".. in recent years the trend has tended towards setting the MSRP closer to the actual market value." (Περισσοτερα για την MSRP, εδω :) ) To OTD που αναφέρεται στο site είναι για non Texas residents. Για Texas residents αναφέρει οτι έχει plus tax and registration. Το OTD για non Texas residents αφορά στο γεγονός οτι μπορώ να την αγοράσω εγώ που μένω στην California π.χ και να πληρώσω τον φόρο της California, αφου θα κάνω registration στην Califfornia και μπορεί να με συμφέρει καλύτερα. Κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ έχει δικό της taxation μην το ξεχνάς αυτό. Τωρα, το no hidden fees, αφορά σε άλλες χρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν, όπως μεταφορά, έκδοση πιστοποιητικών στο DMV κτλ κτλ... Ο "Αμερικάνος" φίλος σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Ωρέ τι μας νοιάζει πόσο θα πωλείται αλλού? Αφού ξέρετε.....!!!!!! 100€ πάνω ή κάτω απο τους ανταγωνιστές!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Eγώ θα το πω απλούστερα. Η μοτοσυκλέτα ξεκίνησε αδικαιολόγητα με πολύ υψηλή τιμή. Πιο (έως πολύ πιο) ακριβή ακόμα και από την παραδοσιακά ακριβή BMW GS. Όταν λείπεις από την κατηγορία των μεγάλων ον οφ 15 χρόνια και έρχεσαι με ένα μοντέλο που δεν κάνει δα και την επανάσταση στο χώρο, δεν μπορείς να ζητάς τόσα χρήματα! Τι περισσότερο έχεις δηλαδή από τον (καταξιωμένο) ανταγωνισμό και ζητάς τόσα λεφτά? Εμένα πάντως γνωστός που είχε παλιότερα το 750, σκεφτόταν τι ον οφ μεγάλο να πάρει. Είχε ακούσει ότι θα έβγαινε ξανά το τενερέ και περίμενε να το δει όπως να δει και την τιμή. Στην κουβέντα που είχαμε πρόσφατα, τον ρώτησα αν το πήρε (δεν μιλάμε και συχνά) και μου είπε ότι τελικά πήρε το GS. Bασικά μου είπε, δεν πήγαινε ούτε για το BMW καθώς οι τιμές ήταν απαγορευτικές γι'αυτόν αλλά όταν άκουσε την τιμή του Τενερέ, του φάνηκε φτηνό το GS (μου το είπε κατά λέξη αυτό όπως το λέω) Κάτι άλλο δεν υπήρχε στον ορίζοντα (Varadero απαρχαιωμένο, το 990 δεν ήταν για τα γούστα του... οπότε.. το GS ήταν μονόδρομος) Επιστρέφοντας στο θέμα, πρέπει να πω πως αν λογικεύσει την τιμή η ΥΑΜΑΗΑ, θα πουλήσει, ειδάλλως όταν θα το βλέπουμε που και που στο δρόμο θα το λέμε με τέτοιο ύφος λες και ανακαλύψαμε την Αμερική. -Μαλάκα μου ξέρεις ποιο μηχανάκι είδα σήμερα?!?!!?! -Ποιο ρε? -Το Τενερέ το καινούριο!!! -Άσε ρε παλιοψεύτη που είδες το τενερέ... σε τα μας τώρα?! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Και εμένα ο φίλος μου ήθελε να πάρει το BMW και δεν ήθελε να ακούσει για το Yamaha! Του το έδωσα το οδήγησε και την άλλη μέρα παρήγγειλε το Σούπερ. Ήδη εδώ στην Πρέβεζα είναι 3 Σούπερ και λίαν συντόμως θα γίνουν 5 ή 6!!!!!!!!!!! Όπως πάει θα γίνουμε σαν τα χt-tdm-vstrom.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Δεν αντιλέγω, αλλά αφού θα την ρίξουν που θα την ρίξουν την τιμή, δεν κρατιέται όποιος ενδιαφέρεται, να γλυτώσει κάνα 2χίλιαρο? Σκέψου να την πάρεις 16000 και μετά να σου πουν 15 και πιο μετά 14. Τους μαμάς εκεί στη ΥΑΜΑΗΑ μετά ή δεν τους μαμάς? Όλα αυτά τα χάνεις αμέσως αμέσως από τη μεταπώληση!!! Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα νιώθεις και κορόιδο που εσύ έσκασες τόσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Δεν αντιλέγω, αλλά αφού θα την ρίξουν που θα την ρίξουν την τιμή, δεν κρατιέται όποιος ενδιαφέρεται, να γλυτώσει κάνα 2χίλιαρο? Σκέψου να την πάρεις 16000 και μετά να σου πουν 15 και πιο μετά 14. Τους μαμάς εκεί στη ΥΑΜΑΗΑ μετά ή δεν τους μαμάς? Όλα αυτά τα χάνεις αμέσως αμέσως από τη μεταπώληση!!! Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα νιώθεις και κορόιδο που εσύ έσκασες τόσα! Κοίτα Άλεξ, η τιμή σκέτο θα πάει γύρω στο 15άρι εδώ στην Ελλάδα. Στη Γερμανία το ειχαν (first edition) 14600 και τώρα σκέτο το δίνουν 13750 και στην Ολλανδία απο 19000 (first edition) το δίνουν 16000 σκέτο. Όπως γίνεται συνήθως, όχι μόνο στη Γιαμάχα, πάντα τα νέα μοντέλα ειναι ακριβά. Με το χρόνο σίγουρα θα πέσουν οι τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Και τα 15000 πολλά είναι. Όταν λες σκέτο? (σέλα θα έχει? :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Και τα 15000 πολλά είναι. Όταν λες σκέτο? (σέλα θα έχει? :P ) Για σένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Και εμένα ο φίλος μου ήθελε να πάρει το BMW και δεν ήθελε να ακούσει για το Yamaha! Του το έδωσα το οδήγησε και την άλλη μέρα παρήγγειλε το Σούπερ. Κάτσε ρε... τα παραλές μου φαίνεται. Το λες, λες και οδήγησε τίποτα το extreme! Δηλαδή αν καβαλούσε κάνα KTM 990 ή ακόμα καλύτερα κάνα multistrada καινούριο, τι θα έκανε? ...θα πήγαινε την ίδια στιγμή για αγορά στο πλησιέστερο κατάστημα? Για σένα! Για τον καθένα!!! Τα 15000€ είναι 5.000.000δρχ αν θυμάσαι. Τι προσφέρει περισσότερο από τον ανταγωνισμό για να είναι ακριβότερο? Δύναμη, επιδόσεις, τελικές, μικρό βάρος, κορυφαία περιφερειακά, καινοτομίες ή όνομα? Τι απ' όλα? Υπερτιμολογημένο μέχρι τα μπούνια είναι. Εγώ αν έφτανα σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα αβλεπτί το multi (να ξέρω τουλάχιστον ότι πήρα ένα μηχανάκι που είναι κορυφαίο σε γκάζια, οδηγική συμπεριφορά και περιφερειακά στην κατηγορία του και αυτά πληρώνω στην τελική!) Είπαμε... όλοι προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε την επιλογή μας (ακόμα και σε περιπτώσεις που ξέρουμε ότι κάναμε λάθος) αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας! Το μηχανάκι αυτό δεν ξεχωρίζει καθόλου από τον ανταγωνισμό. Είναι μέτριο σε όλα του όπως διαβάζω εδώ κι εκεί και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί τα χρήματα που ξεκίνησε να πωλείται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Κάτσε ρε... τα παραλές μου φαίνεται. Το λες, λες και οδήγησε τίποτα το extreme! Δηλαδή αν καβαλούσε κάνα KTM 990 ή ακόμα καλύτερα κάνα multistrada καινούριο, τι θα έκανε? ...θα πήγαινε την ίδια στιγμή για αγορά στο πλησιέστερο κατάστημα? Για τον καθένα!!! Τα 15000€ είναι 5.000.000δρχ αν θυμάσαι. Τι προσφέρει περισσότερο από τον ανταγωνισμό για να είναι ακριβότερο? Δύναμη, επιδόσεις, τελικές, μικρό βάρος, κορυφαία περιφερειακά, καινοτομίες ή όνομα? Τι απ' όλα? Υπερτιμολογημένο μέχρι τα μπούνια είναι. Εγώ αν έφτανα σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα αβλεπτί το multi (να ξέρω τουλάχιστον ότι πήρα ένα μηχανάκι που είναι κορυφαίο σε γκάζια, οδηγική συμπεριφορά και περιφερειακά στην κατηγορία του και αυτά πληρώνω στην τελική!) Είπαμε... όλοι προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε την επιλογή μας (ακόμα και σε περιπτώσεις που ξέρουμε ότι κάναμε λάθος) αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας! Το μηχανάκι αυτό δεν ξεχωρίζει καθόλου από τον ανταγωνισμό. Είναι μέτριο σε όλα του όπως διαβάζω εδώ κι εκεί και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί τα χρήματα που ξεκίνησε να πωλείται. Δεν τα παραλέω καθόλου, απο το BMW που ήταν η πρώτη επιλογή του, πήγε στο Σούπερ. Ούτε το ΚΤΜ τον ενδιέφερε ούτε το Μούλτι. Οδήγησε το BMW, οδήγησε το Σούπερ και διάλεξε το Σούπερ. Απλά πράγματα. Στα 15000 φυσικά και προσφέρει περισσότερα απο τον ανταγωνισμό, to ΒMW εννοείται γιατί αυτό χτυπάει(μάλλον αυτό ειναι υπερτιμολογημένο για αυτά που προσφέρει). Traction control,ακτινωτές tubless ζάντες,2 χαρτογραφήσεις,στάνταρ dual combined ABS,μαργαρίτες δισκόφρενα,αραιότερα διαστήματα σέρβις,αλουμινένιο υποπλαίσιο. Δύναμη , επιδόσεις είναι παραπλήσιες. Υπερέχει στα φώτα,στα ηλεκτρονικά,στα φρένα, στις αναρτήσεις, στο στήσιμο και στην ομοιογένεια. Απο αξιοπιστία είναι μακράν καλύτερο και δεν καιέι λάδια. Ο κινητήρας είναι φρεσκότατος και έχει άξονα μ' αρ@@@@ια και όχι παπαριές! Τώρα αφού το πήγες προσωπικά λέγοντας πως εσύ θα έπαιρνες KTM η Μούλτι,δεν θα διαφωνήσω για την επιλογή σου. Καλά κάνεις και διαλέγεις τέτοια μηχανάκια, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν τέτοια μηχανάκια ούτε τα άλογά τους,ούτε το ''όνομα''. Πήρα το Σούπερ πρώτα απ' όλα για την αξιοπιστία την ομοιογένειά του και επειδή δεν καίει λάδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Πήρα το Σούπερ πρώτα απ' όλα για την αξιοπιστία την ομοιογένειά του και επειδή δεν καίει λάδια. Ολα καλα αυτα που λες και τα διαβαζω με προσοχη.Ομως αυτα που λες εδω πιο πανω μαλλον ειναι ΥΠΕΡβολικα.Δηλαδη δεν γινεται να μιλας για αξιοπιστια αγοραζοντας μια μοτοσυκλετα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μοντελο.Αν βασιζεσαι στο παλιο καλο Ονομα των Tenere τοτε μαλλον κανεις λαθος(εως συνεχισης της ιστοριας εννοειται φυσικα και μακαρι να γινει ετσι).Διοτι σου θυμιζω οτι το R1200GS για τον αντιστοιχο λογο θα το αγοραζες με κλειστα ματια αφου αντικαθιστουσε το R1150GS που ηταν και παραμενει ΘΡΥΛΙΚΟ αξιοπιστιας.Ομως το 1200 δεν τσουλησε αντιστοιχως κατα γενικη ομολογια... Αν κανω λαθος πες μου να καταλαβω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 αναρωτιεμαι σε επιδοσεις σε σχεση με το gsa πιο ειναι καλυτερο.γιατι ειχα διαβασει το gsa. επισης,ποιος λεει οτι το gs δεν ειναι στημενο μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Είναι μέτριο σε όλα του όπως διαβάζω εδώ κι εκεί και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί τα χρήματα που ξεκίνησε να πωλείται. φανατικέ μπεμβεδάκια, που διαβασες απο εδω και απο εκει ότι ειναι μετριο σε ολα? γιατι στο ΜΟΤΟ ας πουμε λεει οτι μετα το 990 ειναι το καλυτερο σε χωμα στα φρενα εχει μαζι με το Multi (νομιζω) τα καλυτερα στο ταξιδι μετα την μαούνα ειναι το καλυτερο σε προστασια αερα (λογικό) και σε ομαλη λειτουργια κινητηρα. αν τα παραπανω (εν συντομία) σου φαινονται μετριότητες... όσον αφορά στην τιμή του, πες μου, το Multi με επίσης traction control, χαρτες κινητηρα, και γενικα τα καλουδια του, δικαιολογεί τα 20.000? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ...ποιος λεει οτι το gs δεν ειναι στημενο μηχανακι... Αυτος που το κρινει απο την εμφανιση και δεν το εχει οδηγησει τοσο ωστε να ΜΠΟΡΕΙ να εκφερει εμπεριστατωμενη αποψη και οχι "bmwδολογία"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Δεν τα παραλέω καθόλου, απο το BMW που ήταν η πρώτη επιλογή του, πήγε στο Σούπερ. Ούτε το ΚΤΜ τον ενδιέφερε ούτε το Μούλτι. Οδήγησε το BMW, οδήγησε το Σούπερ και διάλεξε το Σούπερ. Απλά πράγματα. Καλά... αυτό δεν λέει ότι ο φίλος σου ξέρει και μπορεί με μια βόλτα να αξιολογήσει δύο διαφορετικές μοτοσυκλέτες! Στα 15000 φυσικά και προσφέρει περισσότερα απο τον ανταγωνισμό, to ΒMW εννοείται γιατί αυτό χτυπάει(μάλλον αυτό ειναι υπερτιμολογημένο για αυτά που προσφέρει). Traction control,ακτινωτές tubless ζάντες,2 χαρτογραφήσεις,στάνταρ dual combined ABS,μαργαρίτες δισκόφρενα,αραιότερα διαστήματα σέρβις,αλουμινένιο υποπλαίσιο. Έλα ρε συ!!!... ανακάλυψε και η ΥΑΜΑΗΑ τις tubeless ακτινωτές ζάντες μετά από 21 χρόνια? Όσο για τα φρένα... το BMW τουλάχιστον δεν χρειάζεται να έχει μαργαρίτες και παπαρούνες! Έχει φρένα που θα ζήλευαν ακόμα και SS μηχανάκια! Μην το κακολογείς λοιπόν σε αυτόν τον τομέα γιατί εκτίθεσαι! Οι χαρτογραφήσεις κτλ ηλεκτρονικά, δεν κοστίζουν τίποτα στον κατασκευαστή. Αραιότερα αλλά ακριβότερα φαντάζομαι διαστήματα σέρβις που δεν θα μπορείς να τα κάνεις αν θελήσεις εύκολα μόνος σου. Το BMW δεν έχει καθόλου πλαίσιο Δύναμη , επιδόσεις είναι παραπλήσιες. Υπερέχει στα φώτα,στα ηλεκτρονικά,στα φρένα(?), στις αναρτήσεις,(?) στο στήσιμο (?) και στην ομοιογένεια.(?) Tι πάει να πει αυτό? Αφού το GS έχει αντιγράψει σχεδιαστικά! Απο αξιοπιστία είναι μακράν καλύτερο (?) Που το ξέρεις? και δεν καιέι λάδια. (!) Τα 1200 δεν καίνε λάδιαΟ κινητήρας είναι φρεσκότατος και έχει άξονα μ' αρ@@@@ια και όχι παπαριές! (?)Αυτό πάλι, πως το διέγνωσες? Τώρα αφού το πήγες προσωπικά λέγοντας πως εσύ θα έπαιρνες KTM η Μούλτι,δεν θα διαφωνήσω για την επιλογή σου. Καλά κάνεις και διαλέγεις τέτοια μηχανάκια, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν τέτοια μηχανάκια ούτε τα άλογά τους,ούτε το ''όνομα''. Πήρα το Σούπερ πρώτα απ' όλα για την αξιοπιστία(?) την ομοιογένειά(?) του και επειδή δεν καίει λάδια. Ρε συ... είσαι μεγάλος άνθρωπος και μιλάς και απαντάς σαν 16χρονος! Μπορείς να μιλήσεις σοβαρά? Ολα καλα αυτα που λες και τα διαβαζω με προσοχη.Ομως αυτα που λες εδω πιο πανω μαλλον ειναι ΥΠΕΡβολικα.Δηλαδη δεν γινεται να μιλας για αξιοπιστια αγοραζοντας μια μοτοσυκλετα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μοντελο.Αν βασιζεσαι στο παλιο καλο Ονομα των Tenere τοτε μαλλον κανεις λαθος(εως συνεχισης της ιστοριας εννοειται φυσικα και μακαρι να γινει ετσι).Διοτι σου θυμιζω οτι το R1200GS για τον αντιστοιχο λογο θα το αγοραζες με κλειστα ματια αφου αντικαθιστουσε το R1150GS που ηταν και παραμενει ΘΡΥΛΙΚΟ αξιοπιστιας.Ομως το 1200 δεν τσουλησε αντιστοιχως κατα γενικη ομολογια... Αν κανω λαθος πες μου να καταλαβω... Έλα μου ντε! Ακόμα δεν τον είδαμε... Γιαννάκη τον βαφτίσαμε! Πρέπει να είσαι πολύ ευκολόπιστος για να πιστεύεις ότι ένα κατακαίνουριο μηχανάκι είναι τέρας αξιοπιστίας! αναρωτιεμαι σε επιδοσεις σε σχεση με το gsa πιο ειναι καλυτερο.γιατι ειχα διαβασει το gsa. επισης,ποιος λεει οτι το gs δεν ειναι στημενο μηχανακι. Ο tdm900r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 και μερικές δοκιμές για να γινεται κουβεντα: > Μοτοτριτη http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/38101.asp "Το Yamaha Tenere, τα καταφέρνει άριστα στην πόλη, σε άσφαλτο, αλλά και στο χώμα. Διαθέτει μετρημένη απόδοση υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς, χωρίς όμως να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάποιον από αυτούς." λίγο χώμα > και πολύ χωμα μαζί με τα BMW 800-1200GS > για τους Γαλλομαθείς, μια συγκριση με το 1200GS > http://www.motorevue.com/site/face-a-face-complet-yamaha-xtz-1200-super-tenere-bmw-r-1200-gs-adventure-55675.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Ρε συ... είσαι μεγάλος άνθρωπος και μιλάς και απαντάς σαν 16χρονος! Μπορείς να μιλήσεις σοβαρά?----Προσπαθώ να κατεβώ στο επίπεδό σου μπάς και συνεννοηθούμε!!!!!!!!! επισης,ποιος λεει οτι το gs δεν ειναι στημενο μηχανακι.------Το Σούπερ είναι πιό στημένο μηχανάκι, μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά γράψε. Ο tdm900r ------------Απο γέλια κι απο λόγια 1ος είσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 όσον αφορά στην τιμή του, πες μου, το Multi με επίσης traction control, χαρτες κινητηρα, και γενικα τα καλουδια του, δικαιολογεί τα 20.000? προς θεου ,οχι.Το συνηθες marketing της DUCATI...και καλα και δηθεν οτι αγοραζεις τεχνολογια και πρασινα αλογα δηθεν 8 traxtion control δηθεν αλουμινενιο πλαισιο δηθεν 4 παραλληλοι εγκεφαλοι...και καλα με διαφορετικα προγραμματα δηθεν magnesium parts παντου για και ...καλα λιγοτερο βαρος δηθεν ακτινικες brembo δηθεν OHLINS με υποβοηθηση σερβομηχανισμου δηθεν μονοδρομο υδραυλικο συμπλεκτη δηθεν δυνατο κινητηρα δηθεν....δηθεν... ενω δινεις μονο 11μιση k και τσιμπας TDM μοντελο 2010 παρακαλω ducati και φρου-φρου και ιταλοπ@παριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Με τα λεγόμενα των περιοδικών μόνο κουβέντα δεν μπορεί να γίνει. Είπαμε... τα περιοδικά δεν λένε ψέματα! Λένε απλά την μισή αλήθεια. Αυτά τα μεσοβέζικα "τα καταφέρνει άριστα στην πόλη, σε άσφαλτο, αλλά και στο χώμα. Διαθέτει μετρημένη απόδοση υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς, χωρίς όμως να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάποιον από αυτούς" είναι για κατανάλωση και για να χρυσώσουν το χάπι. Άκου τώρα μλκίες... τα καταφέρνει άριστα στην πόλη.... στην άσφαλτο....στο χώμα. Οι υπέρ μλκίες... "μετρημένη απόδοση υψηλού επιπέδου" Ποιος φωστήρας είναι αυτός ο δημοσιογράφος? Τι σημαίνει αυτό που είπε??? "σε όλους τους τομείς, χωρίς όμως να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάποιον από αυτούς" Πως γίνεται να συνδυάζεται το άριστα, με τη μετρημένη απόδοση υψηλού επιπέδου, αλλά χωρίς να κλέβει εντυπώσεις? Συγνώμη ρε παιδιά... αλλά όταν διαβάζω τέτοιες παπαριές, δεν αντέχω να μην τις σχολιάσω. Είπαμε... μια χαρά μηχανάκι δείχνει, αλλά ας μην υπερβάλουμε σε αυτά που λέμε!!! (και επιπλέον... ας μην λέμε ασυναρτησίες όπως αυτές που διαβάσαμε παραπάνω (θα μου πεις...πως θα βγάλει το ψωμάκι του κι ο δημοσιογράφος.... δεκτόν ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 προς θεου ,οχι.Το συνηθες marketing της DUCATI...και καλα και δηθεν οτι αγοραζεις τεχνολογια και πρασινα αλογα δηθεν 8 traxtion control δηθεν αλουμινενιο πλαισιο δηθεν 4 παραλληλοι εγκεφαλοι...και καλα με διαφορετικα προγραμματα δηθεν magnesium parts παντου για και ...καλα λιγοτερο βαρος δηθεν ακτινικες brembo δηθεν OHLINS με υποβοηθηση σερβομηχανισμου δηθεν μονοδρομο υδραυλικο συμπλεκτη δηθεν δυνατο κινητηρα δηθεν....δηθεν... ενω δινεις μονο 11μιση k και τσιμπας TDM μοντελο 2010 παρακαλω ducati και φρου-φρου και ιταλοπ@παριες καλή η ειρωνία αλλά το ποστ μου αφορούσε στην έκφραση του ALX ότι ειναι υπερτιμημενο μεχρι τα μπουνια το XTZ. εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι δηθεν η τεχνολογια του Multi, όσο για την άστοχη σύγκριση με το TDM... Με τα λεγόμενα των περιοδικών μόνο κουβέντα δεν μπορεί να γίνει. Είπαμε... τα περιοδικά δεν λένε ψέματα! Λένε απλά την μισή αλήθεια. άρα συμπεραίνω ότι σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν δειχνουμε εμπιστοσυνη, μόνο αν καταφερουμε να τις οδηγησουμε για 5000χλμ την κάθε μία μπορουμε να αποφασίσουμε? να σε ρωτησω όμως και κατι ακομα: εσύ γιατί κατακρίνεις το XTZ ότι δεν αξιζει τα λεφτα του χωρις να το έχεις οδηγήσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες