Jump to content
Sign in to follow this  
μάθο...

Αντρες...

Αντροτόπικ :)  

46 ψήφοι

1. 1.

• ???????...
      15
    • ???????? ??? ??? ?????????(??? ????????)...
      4
    • ???????????...
      5
    • ??? ??'???(??? ?? ? ??????? ???,??? ??? ?? ??????? ??? ??? ???? "???????" ?? ?????????)
      5
    • ? ?????? ??????? ??? ????????????? ?? ??????
      12

Recommended Posts

Αναμενομενη απαντηση εαν κρινω απο το dreambike σου :D :D :D

Ετσι ετσι !!!1 χαχαχαχαχα :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέτε λέτε αλλά όλοι θα τη φορέσετε στο τέλος τη κουλούρα!

Χα χα χα

Μην καταστρεφεις ρε συ το ονειρο του Εργενη... :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο γάμος η γυναίκα τα παιδία είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε έναν άντρα - φτάνει να μην είμαι εγώ αυτός. Η ευτυχία και η ελευθέρια είναι δυο αδερφές που σπάνια τα πάνε καλά , η μια θέλει να φεύγει και να ταξιδεύει και δεν την συναντάς ποτέ αλλά πάντα την κυνηγάς, και η άλλη σε θέλει πάντα δίπλα της για να μην φύγεις ποτέ

Καλό... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο εργένης είναι ο ονειροπόλος τις ιστορίας . Το Όνειρο του είναι να είναι με μια γυναίκα που τον καταλάβαινε ,και ο εφιάλτης του είναι να βρεθεί με μια γυναίκα χωρίς να το καταλάβει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο αντρας γενικως δεν ευχαριστιεται με τιποτα... Και ας είναι προνόμιο των γυναικών αυτό :P

:_thumbsup:

πιστευω οτι ενας επιτυχημένος γαμος εξαρτατε έμμεσα και απο μια ανέμελη γεματη εργενικη ζωη!!!

:respekt::worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν συζουσα με την πρωην μου για χρονια αναπολουσα την εργενικη ζωη,τωρα που ζω μονος μου λειπει ως & η γκρινια :argue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οταν συζουσα με την πρωην μου για χρονια αναπολουσα την εργενικη ζωη,τωρα που ζω μονος μου λειπει ως & η γκρινια :argue:

Μάλιστα ... ενδιαφέρον!!! :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απο την δικη σου σκοπιά... ;)

Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το θέμα :wacko:

Εγώ θέλω να είμαι με κάποιον που θα περνάω καλά, θα καταλαβαινόμαστε και θα τα βρίσκουμε, αλλιώς προτιμώ να είμαι ελεύθερο πουλί για όσο χρειαστεί! Γιατί πραγματικά είναι ωραίο συναίσθημα το να είσαι ελεύθερος/η :D

κάνεις ότι θέλεις, όποτε το θέλεις, δεν σε ρωτάει κανείς τι και πως και βασικά έχεις ηρεμία και ησυχία ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το θέμα :wacko:

Εγώ θέλω να είμαι με κάποιον που θα περνάω καλά, θα καταλαβαινόμαστε και θα τα βρίσκουμε, αλλιώς προτιμώ να είμαι ελεύθερο πουλί για όσο χρειαστεί! Γιατί πραγματικά είναι ωραίο συναίσθημα το να είσαι ελεύθερος/η :D

κάνεις ότι θέλεις, όποτε το θέλεις, δεν σε ρωτάει κανείς τι και πως και βασικά έχεις ηρεμία και ησυχία ...

+650 B)

Και όπως λέει και ο MEATLOAF Good girls go to heaven bad girls go everywhere :_rock-on::_rock-on::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα