veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2008 Αναμενομενη απαντηση εαν κρινω απο το dreambike σου :D :D :D Ετσι ετσι !!!1 χαχαχαχαχα :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2008 Λέτε λέτε αλλά όλοι θα τη φορέσετε στο τέλος τη κουλούρα! Χα χα χα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2008 Λέτε λέτε αλλά όλοι θα τη φορέσετε στο τέλος τη κουλούρα! Χα χα χα Μην καταστρεφεις ρε συ το ονειρο του Εργενη... :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2008 Ο γάμος η γυναίκα τα παιδία είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε έναν άντρα - φτάνει να μην είμαι εγώ αυτός. Η ευτυχία και η ελευθέρια είναι δυο αδερφές που σπάνια τα πάνε καλά , η μια θέλει να φεύγει και να ταξιδεύει και δεν την συναντάς ποτέ αλλά πάντα την κυνηγάς, και η άλλη σε θέλει πάντα δίπλα της για να μην φύγεις ποτέ Καλό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SKIA 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2008 Ο εργένης είναι ο ονειροπόλος τις ιστορίας . Το Όνειρο του είναι να είναι με μια γυναίκα που τον καταλάβαινε ,και ο εφιάλτης του είναι να βρεθεί με μια γυναίκα χωρίς να το καταλάβει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Ο αντρας γενικως δεν ευχαριστιεται με τιποτα... Και ας είναι προνόμιο των γυναικών αυτό :P πιστευω οτι ενας επιτυχημένος γαμος εξαρτατε έμμεσα και απο μια ανέμελη γεματη εργενικη ζωη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stistis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Οταν συζουσα με την πρωην μου για χρονια αναπολουσα την εργενικη ζωη,τωρα που ζω μονος μου λειπει ως & η γκρινια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Οταν συζουσα με την πρωην μου για χρονια αναπολουσα την εργενικη ζωη,τωρα που ζω μονος μου λειπει ως & η γκρινια Μάλιστα ... ενδιαφέρον!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Μάλιστα ... ενδιαφέρον!!! Ποια η δικη σου αποψη στο θεμα;... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Παντρεμένος 2 χρόνια! Μεχρι τώρα περνάω καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Ποια η δικη σου αποψη στο θεμα;... B) Όσον αφορά τους άνδρες ή τις γυναίκες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Όσον αφορά τους άνδρες ή τις γυναίκες? Απο την δικη σου σκοπιά... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Απο την δικη σου σκοπιά... ;) Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το θέμα Εγώ θέλω να είμαι με κάποιον που θα περνάω καλά, θα καταλαβαινόμαστε και θα τα βρίσκουμε, αλλιώς προτιμώ να είμαι ελεύθερο πουλί για όσο χρειαστεί! Γιατί πραγματικά είναι ωραίο συναίσθημα το να είσαι ελεύθερος/η :D κάνεις ότι θέλεις, όποτε το θέλεις, δεν σε ρωτάει κανείς τι και πως και βασικά έχεις ηρεμία και ησυχία ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το θέμα Εγώ θέλω να είμαι με κάποιον που θα περνάω καλά, θα καταλαβαινόμαστε και θα τα βρίσκουμε, αλλιώς προτιμώ να είμαι ελεύθερο πουλί για όσο χρειαστεί! Γιατί πραγματικά είναι ωραίο συναίσθημα το να είσαι ελεύθερος/η :D κάνεις ότι θέλεις, όποτε το θέλεις, δεν σε ρωτάει κανείς τι και πως και βασικά έχεις ηρεμία και ησυχία ... +650 B) Και όπως λέει και ο MEATLOAF Good girls go to heaven bad girls go everywhere Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες