CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για την αναβαθμιση του διπλώματος Όταν έβγαλα το δίπλωμα ως άσχετος πήρα το ''μικρό'' γιατί νόμιζα ότι δεν θαχρειαστώ το ''μεγάλο'' ποτέ. Ξέρω ότι σε δύο χρόνια μπορώ να έχω το μεγάλο. Έχουν περάσει εδώ και αρκετό καιρό τα δύο χρόνια. Είναι απαραίτητο να κάνω κάποια διαδικασία για την αναβάθμιση του διπλώματος ή αρκεί η ημερομηνία; Θέλω να είμαι τυπικός γιατί σε καμιά στραβή (πχ με ασφαλιστικές) να είμαι καθαρός αλλά δεν θέλω να πιαστώ κορόιδο από σχολές οδηγών που θα ζητήσουν παράβολα και αμοιβή. Όποιος είναι σίγουρος ας απαντήσει, ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Αν έχει βγάλει δίπλωμα 25KW - 0.16KW/Kg (για 125 που λένε....) απο το 2002 και μετά και αφού έχουν περάσει και 2 χρόνια μπορείς να πας να κάνεις μια αναβάθμιση, διαδικασία που αποσο ξέρω απο γνωστούς γίνεται άμεσα (σε 2-5 μέρες έχεις το νεο δίπλωμα). Τώρα για το χρηματικό δεν ξέρω γιατί εδω στο χωριό που είμαστε όλοι γνωστοί αυτό γινεται τσάμπα, οπότε πιστέβω οτι δεν πρέπει να στοιχείζει και πολλά. Αν τώρα είσαι απο τους άτυχους σαν και εμένα και έβγαλες δίπλωμα πρίν το 2002.... Πλερώνεις, δίνεις οδήγηση και παίρνεις το διπλωμα σε 5-10 μέρες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 καλημερα παιδια 3 ευρω στοιχιζει και θελει και 3 φωτογραφιες , φοτοτυπια το διπλομα και ταυτοτητα και σε 1 εβδομαδα θα το εχεισ και εγω πρεπει να το κανω αλλα που?! χρονος οι σχολες οδηγων σου παιρνουν 30-40 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Ευχαριστώ, το δίπλωμα είναι του 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 εμενα στην σχολη τη δικια μου μου ειπανε οτι θα πρεπει να τους επιστρεψω το διπλωμα μαζι με μια προσφατη φωτογραφια και με κοστος 50? θα εχω μεσα σε 5 μερες το αναβαθμιζμενο πλεον διπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 steven αν πας μονος σου στο μηχανολογικο στον πανω οροφο τελεφτεο γραφειο εκει θα σου πουνε 3 ευρω παραβολο φωτογραφια και φωτοτυπιες και ετοιμος μην πας στην σχολη οδηγων τζαμπα 47 ευρω ποιο ακριβα! καλυτερα να τα βάλεις σε καυσιμο παρά να τα πάρουν αυτοί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 θα πάω μόνος άλλωστε δεν βιάζομαι, πάλι ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 steven αν πας μονος σου στο μηχανολογικο στον πανω οροφο τελεφτεο γραφειο εκει θα σου πουνε 3 ευρω παραβολο φωτογραφια και φωτοτυπιες και ετοιμος μην πας στην σχολη οδηγων τζαμπα 47 ευρω ποιο ακριβα! καλυτερα να τα βάλεις σε καυσιμο παρά να τα πάρουν αυτοί ! αυτο θα κανω. Οταν ερθει η ωρα θα το κανω μονος μου αφου υπαρχουν ατομα εδω μεσα που μπορουν να με κατατοπησουν. Και θα τα φαω σε βενζινες τα υπολοιπα. :D Thank's zoudi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Παιδια εγώ πηγα περισυ στο υπουργειο για την επέκταση και το μόνο που μου ζητήσανε ήτυαν 3 φωτό και την παράδωση του διπλόματος μου και πρεπει να πω οτι σου δίνουν και ένα αντιγραφο μια φωτοτυπία για να μπορείσ να οδηγας. Πάντωσ μην πασ στην σχολή οδηγών, δεν αξιζουν τα παραπάνω λεφτά που θα δώσεις. και η όλη δουλεια κρατάει 30 λεπτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-origin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2008 στα ΚΕΠ δεν γινεται?απ'οτι ξ'ερω νομιζω πως γινεται!αλλα δεν ξέρω απο λεφτα τι παιζει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Παιδιά καλημέρα και από μένα! Μήπως έχετε κάποιο τηλ για αυτό το μηχανολογικό και που βρίσκεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) εχει αλλαξει το συστημα !!!!χθες παρελαβα το δικο μου !!! 30 ε παραβολο εθνικης, 10 ε φωτο διαβατηριου, φωτοτυπια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα και 15 μερες αναμονη !!!! και μενα του 05 ηταν Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 από τον Alex11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 ΤΟ δικό μου δίπλωμα για 125 το έβγαλα στις 23/04/2002. Θα μπορέσω να το κάνω αναβάθμιση σε ανεξάρτητα; Αν ναι, που πρέπει να απευθυνθώ Αλέξανδρε; Μπορείς να με βοηθήσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΤΟ δικό μου δίπλωμα για 125 το έβγαλα στις 23/04/2002. Θα μπορέσω να το κάνω αναβάθμιση σε ανεξάρτητα; Αν ναι, που πρέπει να απευθυνθώ Αλέξανδρε; Μπορείς να με βοηθήσεις; εγω πηγα κατ ευθειαν στο υπουργειο μεταφορων,περνεις μετρο και κατεβαινεις εθνικη αμυνα κ ειναι απεναντι !για τη χρονολογια δε ξερω, το δικο μου το κοιταξε και μου ειπε οσα ειπα στο προηγουμενο μυνημα και τους τα πηγα κι ετοιμο !! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 από τον Alex11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 εγω πηγα κατ ευθειαν στο υπουργειο μεταφορων,περνεις μετρο και κατεβαινεις εθνικη αμυνα κ ειναι απεναντι ! Ξέρεις αν με την ημερομηνία που το έβγαλα καλύπτεται η αναβάθμιση σε ανεξάρτητα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 ψεματα θα σου πω, εμενα ηταν του 2005.το στανταρ ειναι οτι μετα απο 2 χρονια απο την παραδοση του πρωτου διπλωματος μπορεις να το κανεις για ανεξαρτητοωχ τωρα ειδα οτι εισαι σαλονικα !!! ακυρο για το μετρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη... Αθήνα είμαι... Οπότε πάω από το μετρό και βλέπουμε. Τι δικαιολογητικά θέλω για να είμαι έτοιμος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 μπερδευτηκα με τον αλλο ! λοιπον,παραβολο απο εθνικη 30 Ε,1 φωτο διαβατηριου (αλλα θα πληρωσεις 4 γιατι τετραδα βγαινουν), αντιγραφο ταυτοτητας (οχι επικυρωμενο)και να εχουν περασει 2 ετη απο το Α1 διπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 μπερδευτηκα με τον αλλο ! λοιπον,παραβολο απο εθνικη 30 Ε,1 φωτο διαβατηριου (αλλα θα πληρωσεις 4 γιατι τετραδα βγαινουν), αντιγραφο ταυτοτητας (οχι επικυρωμενο)και να εχουν περασει 2 ετη απο το Α1 διπλωμα Για αυτό το περιβόητο παράβολο πάω στην Εθνική και τους λέω να πληρώσω 30 ευρώ για αναβάθμιση διπλώματος; Θα ξέρουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Για αυτό το περιβόητο παράβολο πάω στην Εθνική και τους λέω να πληρώσω 30 ευρώ για αναβάθμιση διπλώματος; Θα ξέρουν; ναι ναι πας ταμειο και λες ενα παραβολο 30 ε, οταν το παρεις γραφει επανω διαφορες χρησεις και μεσα σ αυτες και μετατροπη διπλωματος και τετοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos4 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Λοιπόν τρελόπαιδα,ακούστε ακριβώς τι γίνεται!!!το έχω πρόσφατο και μάλιστα έκανα την επέκταση πριν κλείσω τα 21!!!:P εφόσον έχεις το δίπλωμα Α1 για τουλάχιστον 2 χρόνια,μπορείς να το αναβαθμίσεις σε απεριορίστων ως εξής: -30ευρώ παράβολο από εθνική(αυτό γίνεται για την έκδοση του νέου τύπου διπλώματος-κάρτα).απλά ζητάς 1 παράβολο 30 ευρώ,τίποτα παραπάνω. -φωτοτυπία ταυτότας -φωτογραφίες τύπου ταυτότητας,έγχρωμες(η τετράδα 10 ευρώ όπως σωστά υπόθηκε) παραδίδεις στη νομαρχία το παλιό δίπλωμα,σου δίνουν 1 χαρτί για να μπορείς να οδηγάς και μετά από 10 περίπου μέρες πας και το παραλαμβάνεις. Η διαδικασία μπορεί να γίνει κ στο κεπ με ακριβώς τα ίδια χαρτιά αλλά θα το παραλάβεις σε περίπου 1 μήνα μου είπαν. ελπίζω να ξεκαθάρισα το τοπίο. Για τέτοια θέματα πάντως απλά μια ερωτησούλα στο κεπ και είμαστε κομπλέ! όλα αυτά ισχύουν για μετά τον ιούνιο του 2002! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Τελικά τι ισχύει με τις ημερομηνίες; Άλλος λέει Ιούνιος 2002 άλλος Μάιος άλλος αρχές... Τι παίζει τελικά; Κάποιος που να ξέρει στάνταρ από Υπουργείο γιατί οι σχολές μπορεί να λένε ότι να ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 ενδιαφερον εγω ακομα κατι μηνακια θελω και περιμενω ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
isspro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) λοιπον πηγα σημερα στα κεπ και εκανα την αιτηση για αναβαθμιση. μου λεει: "θα σας ερθει sms και μετα θα περασετε απο εδω να παραλαβετε το νεο σας διπλωμα-καρτα, σε 2 μηνες τουλαχιστον". (εκεινη εβαλε ολα τα απαραιτητα χαρτια σε ενα ντοσιε και μετα θα τα εστελνε στο υπουργειο...) τι χρειαζεστε: 1)1παραβολο 30€ απο εθνικη τραπεζα για "αναβαθμιση διπλωματος" θα πειτε 2)1 φωτογραφια διαβατηριου 3)1 φωτοτυπια διπλωματος (το ροζ)(ασπρομαυρη ή εγχρωμη) 4)1 φωτοτυπια ταυτοτητας (ασπρομαυρη ή εγχρωμη) 5)να ξερετε το Α.Φ.Μ. σας (εμενα το εγραφε στο διπλωμα απο πισω. δεν ξερω αν ισχυει γενικα αυτο) 6)1 ντοσιε για να μπουν τα χαρτια!!! κι ομως μου ζητησε, πηγα να παρω αλλα επειδη τεταρτη απογευμα τα βιβλιοπωλεια ειναι κλειστα τα εβαλε σε δικο τους και μου ειπε μεταξυ αστειου και σοβαρου "μου το χρωστας". μετα θα σας δωσει να υπογραψετε 3 χαρτια που εχει τυπωσει με τα στοιχεια σας. τα 2 πανε υπουργειο και το αλλο το κρατατε εσεις σαν διπλωμα μεχρι να ερθει το αλλο για να μπορειτε να κυκλοφορειτε κανονικα κλπ. υγ: εγω ειμαι 24, εχω διπλωμα αυτοκινητου+125cc απο το 2005, οποτε δε χρειαστηκε να δωσω καποιο μαθημα ή τπτ εξετασεις ή να περασω απο γιατρούς ή καποιο αλλο παραβολο. ελπιζω να βοηθησα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2010 από τον isspro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
--Drapetis-- 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 το δίπλωμα μου έχει εκδοθεί στις 9-12-2002. για να το αναβαθμίσω στο ανεξάρτητο,χρειάζεται μόνο η παραπάνω διαδικασία? ή ξανά-μανά σχολη,εξετάσεις,νέο δίπλωμα? δίνω την ακριβή ημερομηνία έκδοσης γιατί πιο πίσω διάβασα οτι από το 2002 και μετά είναι μόνο γραφειοκρατικό το θέμα.Με μένα που είμαι δεκέμβριος του '02 τι γίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες