Jump to content
Sign in to follow this  
xatzakos

Εξατμίσεις

Recommended Posts

Γεια σε ολους.......ειμαι καινουργιος εδω.........εχει εδω και 1 μηνα που εχω παρει xt 660......ειμαι πολυ ευχαριστιμενος......ας μην τα πολυλογο θελω να αλλακσω ε3ατμιση........και θα ηθελα τη βοηθεια σας.......ολοι μ λενε για akrapovic....αλλα πιστευω οτι εχει γινει πολυ διαφημιση.........

Απλα θα ηθελα να εχει αποτελεσμα και στιν αποδωση........Ευχαριστω

Τροποποιήθηκε από τον ALX
Διόρθωση τίτλου θέματος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κι εγώ αυτό πιστεύω για τις Akra. Υπάρχουν πολύ καλές εξατμίσεις στο εμπόριο ίσης ή και καλύτερης ποιότητας που κοστίζουν λιγότερο.

Μπορείς να κοιτάξεις σε Remus σε Leovince ή σε Arrow.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω, οτι σε τετοιου ειδους μηχανες, πρωτα κοιτας ποσα αλογα δινονται στο στροφαλο και ποσα "χανονται" μεχρι τον τροχο..Βλεπεις ποσο "φιμωμενο ειναι το μηχανακι, και αποφασιζεις..

Για παραδειγμα, στο KLX 650 που ειχα, εδινε 45 στον στροφαλο και 35,7 στον τροχο!

Αρκετες απωλειες, για να πειραματιστω! ;)

Τελικα, με συνδιασμο ΚΝ, dynojet, και supertrapp, εφτασα τους 41,5 ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ! :_rock-on:

Αξιζε(και ηταν! αισθητο) αλλα δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα.. :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
στο χτ παιζουν πολυ και οι termignioni.

Ειδικά αν έχεις πάρει τη Γιαμάχα από τη Μοτοδυναμική...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...όπως επίσης και οι Remus είναι πολύ ποιοτικές και αποδοτικές... www.remus.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...όπως επίσης και οι Remus είναι πολύ ποιοτικές και αποδοτικές... www.remus.gr

Για μηχανακια δεν ξερω, αλλα Remus, ειχα βαλει στο αυτοκινητο και εμεινα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ! οσο αναφορα την ποιοτητα.. (Σκουριασε και αλλαχτηκε στο χρονο επανω! Το εχω ξαναναφερει, αλλωστε!)

Επαναλαμβανω, για μηχανακια δεν ξερω.. :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει βαλει φιλος σε ΧΤ600 εδω και κανα 3άρι χρόνια και εχει κανει πολλά χλμ...είναι αθικτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για μηχανακια δεν ξερω, αλλα Remus, ειχα βαλει στο αυτοκινητο και εμεινα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ! οσο αναφορα την ποιοτητα.. (Σκουριασε και αλλαχτηκε στο χρονο επανω! Το εχω ξαναναφερει, αλλωστε!)

Επαναλαμβανω, για μηχανακια δεν ξερω.. :blush:

Tι λες ρε Μαυρογέρακα? :D

Τι σχέση έχουν οι εξατμίσεις μοτο και αυτοκινήτου?Μάλλον μια σχέση την έχουν...με τις εξατμίσεις των aprilia pegaso και των Τρανσάλπ.Kι αυτές σκουριάζουν σαν τον αυτοκινήτων :D

Οι εξατμίσεις των μοτό (οι άφτερ τουλάχιστον) είναι συνήθως ή από αλουμίνιο,ή από τιτάνιο,ή από κάρμπον(άρα)

Τι να πάθουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Tι λες ρε Μαυρογέρακα? :D

Τι σχέση έχουν οι εξατμίσεις μοτο και αυτοκινήτου?Μάλλον μια σχέση την έχουν...με τις εξατμίσεις των aprilia pegaso και των Τρανσάλπ.Kι αυτές σκουριάζουν σαν τον αυτοκινήτων :D

Οι εξατμίσεις των μοτό (οι άφτερ τουλάχιστον) είναι συνήθως ή από αλουμίνιο,ή από τιτάνιο,ή από κάρμπον(άρα)

Τι να πάθουν?

αμα αρχισω μια ΠΟΛΥ! "πονεμενη" (και πληρωμενη!) ιστορια, με μια supertrupp, θα καταλαβεις.. :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε xatzako σε ένα TT-600 που μοιάζουν αρκετά έχω τοποθετήσει μία GIANELLI .Απο ποιότητα κατασκευής και design είναι πολύ ωραία. Απο επιδώσεις δεν μπορώ να σου πω , επειδή το μηχανάκι ποτέ δεν το ανοίγω ούτε με την μαμά αλλά ούτε και με την Gianelli.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις επιδώσεις , ίσως να είναι περισσότερο ψυχολογικό λόγο του θορύβου.

Υπόψιν ότι σε ταξίδια ακόμα και μετακινήσεις στην πόλη ο θόρυβος προσωπικά με ενοχλεί. Παρ ΄όλα αυτά δεν την έχω βγάλει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω παιδια για τσ αποψεις σας............αλλα θα το ψαξω κιαλο το θεμα......στ σιτε οι αποδοσεις ειναι σχεδον ολοιδιες....οι αλλαγες ειναι στο ηχο περισσοτερο...τωρα χρειαζομαι αποψεις απο πρωσοπικες εμπειριες πιστευω για να ειμαι ποιο σιγουρος.......γιατι πιστευω το θεμα θελει πσαξιμο λογο λεφτων ποθ θα δωθουν.........αντε να δουμε.......η αναζητηση συνεχιζετε.... :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια συμφωνω στο ότι μπορει να υπάρχουν και αλλες με τις ίδιες επιδόσεις αλλα δεν ειναι τυχαιο που στα motogp οι περισότερες αν όχιόλες η ιαπωνικες ομάδες φοράνε ακράπες. Αυτες κάτι θα ξέρουν. Εξάλου το ονομα το απόκτισε μέσα απο τις επιτυχίες της σε αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα