xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Γεια σε ολους.......ειμαι καινουργιος εδω.........εχει εδω και 1 μηνα που εχω παρει xt 660......ειμαι πολυ ευχαριστιμενος......ας μην τα πολυλογο θελω να αλλακσω ε3ατμιση........και θα ηθελα τη βοηθεια σας.......ολοι μ λενε για akrapovic....αλλα πιστευω οτι εχει γινει πολυ διαφημιση......... Απλα θα ηθελα να εχει αποτελεσμα και στιν αποδωση........Ευχαριστω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2008 από τον ALX Διόρθωση τίτλου θέματος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Κι εγώ αυτό πιστεύω για τις Akra. Υπάρχουν πολύ καλές εξατμίσεις στο εμπόριο ίσης ή και καλύτερης ποιότητας που κοστίζουν λιγότερο. Μπορείς να κοιτάξεις σε Remus σε Leovince ή σε Arrow. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 στο χτ παιζουν πολυ και οι termignioni. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Πιστευω, οτι σε τετοιου ειδους μηχανες, πρωτα κοιτας ποσα αλογα δινονται στο στροφαλο και ποσα "χανονται" μεχρι τον τροχο..Βλεπεις ποσο "φιμωμενο ειναι το μηχανακι, και αποφασιζεις.. Για παραδειγμα, στο KLX 650 που ειχα, εδινε 45 στον στροφαλο και 35,7 στον τροχο! Αρκετες απωλειες, για να πειραματιστω! ;) Τελικα, με συνδιασμο ΚΝ, dynojet, και supertrapp, εφτασα τους 41,5 ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ! Αξιζε(και ηταν! αισθητο) αλλα δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 στο χτ παιζουν πολυ και οι termignioni. Ειδικά αν έχεις πάρει τη Γιαμάχα από τη Μοτοδυναμική... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 ...όπως επίσης και οι Remus είναι πολύ ποιοτικές και αποδοτικές... www.remus.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 ...όπως επίσης και οι Remus είναι πολύ ποιοτικές και αποδοτικές... www.remus.gr Για μηχανακια δεν ξερω, αλλα Remus, ειχα βαλει στο αυτοκινητο και εμεινα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ! οσο αναφορα την ποιοτητα.. (Σκουριασε και αλλαχτηκε στο χρονο επανω! Το εχω ξαναναφερει, αλλωστε!) Επαναλαμβανω, για μηχανακια δεν ξερω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 εχει βαλει φιλος σε ΧΤ600 εδω και κανα 3άρι χρόνια και εχει κανει πολλά χλμ...είναι αθικτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Για μηχανακια δεν ξερω, αλλα Remus, ειχα βαλει στο αυτοκινητο και εμεινα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ! οσο αναφορα την ποιοτητα.. (Σκουριασε και αλλαχτηκε στο χρονο επανω! Το εχω ξαναναφερει, αλλωστε!) Επαναλαμβανω, για μηχανακια δεν ξερω.. Tι λες ρε Μαυρογέρακα? :D Τι σχέση έχουν οι εξατμίσεις μοτο και αυτοκινήτου?Μάλλον μια σχέση την έχουν...με τις εξατμίσεις των aprilia pegaso και των Τρανσάλπ.Kι αυτές σκουριάζουν σαν τον αυτοκινήτων :D Οι εξατμίσεις των μοτό (οι άφτερ τουλάχιστον) είναι συνήθως ή από αλουμίνιο,ή από τιτάνιο,ή από κάρμπον(άρα) Τι να πάθουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Tι λες ρε Μαυρογέρακα? :D Τι σχέση έχουν οι εξατμίσεις μοτο και αυτοκινήτου?Μάλλον μια σχέση την έχουν...με τις εξατμίσεις των aprilia pegaso και των Τρανσάλπ.Kι αυτές σκουριάζουν σαν τον αυτοκινήτων :D Οι εξατμίσεις των μοτό (οι άφτερ τουλάχιστον) είναι συνήθως ή από αλουμίνιο,ή από τιτάνιο,ή από κάρμπον(άρα) Τι να πάθουν? αμα αρχισω μια ΠΟΛΥ! "πονεμενη" (και πληρωμενη!) ιστορια, με μια supertrupp, θα καταλαβεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Φίλε xatzako όπως κατάλαβες μην πάρεις supertrapp :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 παιδια για το ybr-125 καμια εξατμισουλα παιζει??? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Φίλε xatzako σε ένα TT-600 που μοιάζουν αρκετά έχω τοποθετήσει μία GIANELLI .Απο ποιότητα κατασκευής και design είναι πολύ ωραία. Απο επιδώσεις δεν μπορώ να σου πω , επειδή το μηχανάκι ποτέ δεν το ανοίγω ούτε με την μαμά αλλά ούτε και με την Gianelli. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις επιδώσεις , ίσως να είναι περισσότερο ψυχολογικό λόγο του θορύβου. Υπόψιν ότι σε ταξίδια ακόμα και μετακινήσεις στην πόλη ο θόρυβος προσωπικά με ενοχλεί. Παρ ΄όλα αυτά δεν την έχω βγάλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Ευχαριστω παιδια για τσ αποψεις σας............αλλα θα το ψαξω κιαλο το θεμα......στ σιτε οι αποδοσεις ειναι σχεδον ολοιδιες....οι αλλαγες ειναι στο ηχο περισσοτερο...τωρα χρειαζομαι αποψεις απο πρωσοπικες εμπειριες πιστευω για να ειμαι ποιο σιγουρος.......γιατι πιστευω το θεμα θελει πσαξιμο λογο λεφτων ποθ θα δωθουν.........αντε να δουμε.......η αναζητηση συνεχιζετε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Παιδια συμφωνω στο ότι μπορει να υπάρχουν και αλλες με τις ίδιες επιδόσεις αλλα δεν ειναι τυχαιο που στα motogp οι περισότερες αν όχιόλες η ιαπωνικες ομάδες φοράνε ακράπες. Αυτες κάτι θα ξέρουν. Εξάλου το ονομα το απόκτισε μέσα απο τις επιτυχίες της σε αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 H yamaha φοράει termignoni στα gp ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες