V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 :D ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΜΑΣΤΟΡΑ Η ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΟΝΤΕΡ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΑ ΠΑΝΘΕΟΝ 150 ΤΟ ΨΕΚΑΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 2003. ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Συνηθως τα συνεργεια δεν αναλαμβανουν κοντερ γιατι ειναι ρίσκο,πρεπει να ξερεις απο κοντερ καλα για να ασχοληθεις,καπου εχω ενα τηλ απο συνεργειο για κοντερ θα ψαξω μηπως το βρω,αλλιως θα περασω μεσα στην εβδομαδα απο το συνεργειο μου να μου δωσουν το τηλ του να στο δωσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Τι θα το κανεις το κοντερ για την τελικη :lol: ειναι δουλεια ηλεκτρολογου νομιζω εχω εναν καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Στην Γιαννιτσών έχει 2-3 μάστορες Αρη, απέναντι απο τα 2 βενζινάδικα και πρίν το φανάρι της Κωλέτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Είναι λογικό μέσα σε αυτό το ωραίο θεματάκι να μιλάμε για τέτοια απάισια πράγματα? Να πας σε μαντρά, αυτοί ξέρουν από κοντέρ! Botoxάκια, "αναζωογονήσεις" και τέτοια :lol: Σοβαρά τώρα, τι έπαθε; Είναι ψηφιακό ή αναλογικό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Είναι ψηφιακό ή αναλογικό; Με αναλογικο, δεν νομιζω να ειναι προβλημα.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Με αναλογικο, δεν νομιζω να ειναι προβλημα.. ;) Ούτε με ψηφιακό είναι πρόβλημα. Απλά κοστίζει κάτι παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Λεωφόρος Στρατού και Καυτατζογλείου, σχεδόν. Δηλαδή λίγο παραπάνω (100μέτρα) απ' την Λεωφόρου Στρατού και πάνω στην Καυτατζογλείου. Είναι ένας που φτιάχνει ταξίμετρα και κοντέρ για τους ταξιτζίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Καινουργιο απο e-bay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Μεταχειρισμένο από αντίστοιχα μαγαζιά Άρη! Αν θες έχω να σου στείλω λίστα με εμπόρους τηλ κ΄ διευθύνσεις να τσεκάρεις! Ακόμη και σε Αθήνα να βρείς οι περισσότεροι το στέλνουν αντικαταβολή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες