Jump to content
Sign in to follow this  
deusXT

Ποδαρικό

Recommended Posts

Εσας ποιος σας έκανε ποδαρικό φέτος?

Εμενα οι καλλικαντζαροι

Γυρνωντας η κοπελια απο τη δουλεια βρηκε την κλειδαρια "ασφαλειας" (ετσι μας την είχε πουλήσει το λαμογιο ο κλειδαρας που είχε ερθει στην πρωτη διαρρηξη "ειναι ειδική φίλε αμα προσπαθησουν να την παραβιασουν εχει ενα πυρο μεσαπου μπλοκαρει την κλειδαρια, θα χρειαστει να γκρεμισουμε την κασα αμα ξαναρθουν") κομμενη στη μεση και την πορτα κλειστη. Με πηρε τηλεφωνο εκανα ρεκορ διαδρομής απο γλυκα νερα σπιτι (προσωπικό και παγκοσμιο) με την ελπιδα αυτα που είχε πει ο κλειδαρας μετά την πρωτη διαρρηξη να ειναι αληθεια.

Δεν ηταν βεβαια. Η εικονα που αντικρυσαμε όταν μπηκαμε μεσα ήταν απελπιστική. Μας σόκαρε πραγματικά. Οτι ήταν σε ντουλάπι, ραφι, συρταρι, κουτι ήταν πεταμενο στο πατωμα. Ρουχα σκορπια παντου. Μας πηρε 3 ώρες να δουμε τι ακριβως πηραν. Κυριως χρυσαφικά της μικρης απο δώρα. Η αξία σχετική. Ηταν πραγματα που της είχαν κανει δώρο οι συγγενεις της.

Μια καμερα δικια μου (οι μαλακες νομισαν ότι ο ογκος είναι αξία, πηραν μια νικον 5ετων 5μπ, και αφησαν την καμερα της μικρης 7 μεγκαπιξελ)

Αστυνομικοι ήρθαν, χαμογελασαν με συμπαθεια, μας ήπαν ότι η περιπτωση να βρεθουν οι κλέφτες είναι μικρή και μας είπαν να φωνακουμε σήμανση.

Ασε ρε φίλε τα ξερω απο την προηγουμεη φορά του λέω.

Ηρθε η σήμανση, πηρε μερικά ωραιότατα αποτυπωματα απο τα μαλλινα γάντια που φοραγε ο ληστης και εφυγε.

Μερικά νουμερα

35.000 στην αθηνα το 2007

2500 εξιχνιασεις το χρονο (1 στις 14)

1.800.000 αποτυπωματα σεσημασμενων κακοποιών!!!!!(απο τους 12.000.000 πες που είμαστε στην Ελλάδα αυτο είναι 1 στους 6)

Αγνωστος αριθμος μη αναγνωρισμενων (ου ουοουου στοιβες ολοκληρες κυριε μου)

Αδυναμια ταυτοποίησης δειγματων DNA (παρανομη η διατηρηση βασης στην ελλάδα - βρηκαμε αποτσιγαρα στην πολυκατοικια)

Το σύστημα AFIS της μοτορολα εχει χωρητικότητα μονο 400.000 αποτυπώματα

Θωρακισμενες πορτες κλπ είναι παπαριες. Διαρρεουν συνδυασμοι κλειδαριων απο όλους τους κατασκευαστες. Σπάνιο βεβαια αλλά χρησιμοποιουν μεχρι και γρύλο για να ριξουν πορτα (μη φανταστειτε ότι περνει και πολύ....διαρρηξη δευτερολεπτων). Εμεις δεν είχαμε αλλά θα βάλουμε το συντομοτερο. Και συναγερμο. Και ασφάλιση για την κλοπή θα κανω (με 60-70 ευρω το χρόνο δεν αξοζει και καλύπτει πολλά περισσότερα απο κλοπες μονο, ζημιες απο τάση ρευματος, ζημιες κλπ)

Θα ηθελα να σας δωσω και καποιες συμβουλες

1) μη λετε πουθενα τι και ποτε αγορασατε. Ειναι πειρασμος το ξερω αλλά αστο να περασει ετσι

2) Μη λετε ποτε φευγεται απο το σπιτι. Ολοι δουλευουμε καπου αλλά δε χρειαζεται να λεμε και ποτε λειπουμε. Ουτε καν για σουπερ μαρκετ

3) Μη δηλώνεται τη διευθυνση σας σε κανεναν και για κανενα λόγο. Και δεν εννοώ στο τυχαίο πρεζακι στο δρόμο αλλά σε σουπερ μαρκετ διαγωνισμους κλπ.

4) Οσοι δεν εχετε βαλτε δευτεροτρίτη κλειδαρια

5) Μιλήστε για το θέμα ασφαλειασ με τους υπόλοιπους στην πολυκατοικία σας. Εμενα μπηκαν απο εξωπορτα την οποία ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Εσεις που μενετε σε μονοκατοικίες παρτε θυρωρο ροτβάιλερ. Κοστιζει πολύ (τρωει σα τρεις ρινοκεροι) αλλά όσοι εχετε δει μανιασμενο ροτβαιλερ ξερετε ότι χρειαζονται 5 δικηγοροι για να αποσπασουν ποδι απο τα σαγόνια του. Και ο ένας να είναι ο κουγιας

6) Οι κλειδαραδες είναι όπως όλοι οι άλλοι επαγγελματίες. Αλλοι καλοι και άλλοι κακοι. Στην πρωτη διαρρηξη είχα βαλει μια "πολύ καλή κλειδαρια" που κότστισε 120-130 ευρω.BKS. την παγωσαν και την εκοψαν σα ΒΟΥΤΥΡΟ.

Ξερει κανενας κανα καλό πορτά για αθήνα? Θελω πορτα χολιγουντιανου τραπεζικου χρηματοκιβωτιου με ανθρωποπαγίδα με κροκοδειλους και εκτοξευομενη μπουνια απο το ματάκι.

Ποδαρικο δε κάνω φέτος. Καλέστε του χρόνου.

Αμα δείτε κανεναν να πουλάει νικονcoolpix 5000 στο δρόμο μπουκετιαστε τον ασυζητητί. Και μετα φωναξτε με να του πω και γω δυο λόγια.

Για τις κοπέλες που σπασουν νυχι στο μπουκετο πλερωνω μανι-πεντι σε σπα επιλογής τους.

Σιχτηρ κερατάδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πριν μερικές μέρες ανοίξανε σπίτι φίλου μου στο Παλαιό Φάληρο μέρα μεσημέρι. Οι μπάτσοι όταν πήρε τηλέφωνο τη σήμανση του είπαν ότι μπορούν να έρθουν σε 6-7 μέρες και μέχρι τότε να μην πειράξει τίποτα στο σπίτι...

και πολλά άλλα τραγελαφικά...

:kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:

Βάλε κλειδαριές ασφαλείας και συναγερμό, και αν υπάρχει δυνατότητα βάλε πόρτα ασφαλείας, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα απ' τα χειρότερα συναισθήματα που δε θα ήθελα να ζήσω ποτέ.

Κρίμα ρε Σάμη.

Περισσότερο άσχημο είναι η απραβίαση της προσωπικής σφαίρας, του προσωπικού σου χώρου, παρά αυτά που θα πάρει ο κλέφτης.

Δυστυχώς η εγκληματικότητα όσο πάει και αυξάνει.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές απ' την Ελληνική Αστυνομία:

# Χρησιμοποιείτε το ματάκι της πόρτας και την αλυσίδα ασφαλείας.

# Βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα είναι καλά ασφαλισμένα.

# Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, κλειδαριά ασφαλείας στην εξώπορτα του σπιτιού σας (τρίαινα), ενισχυμένη λάμα στον παραστάτη της πόρτας και πύρους στα συρόμενα.

# Να μην αφήνετε σημειώματα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή πόσο καιρό θα απουσιάζετε.

# Φροντίστε ώστε το σπίτι ή το διαμέρισμα σας να μην δείχνει "εντελώς κλειστό", υποδηλώνοντας έτσι μακρόχρονη απουσία σας.

# Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, χρονοδιακόπτη αυτόματου φωτισμού και σύστημα συναγερμού.

# Ενημερώστε για την απουσία σας συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα, τους γείτονές σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.

# Μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας.

# Καταγγείλετε το γεγονός στην Αστυνομία.

Τώρα το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει, αλλά σίγουρα απ' το τίποτα καλό είναι και αυτό.

Έστω και για συλλογή στατιστικών.

Περισσότερα εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κριμα ρε φιλε ... ελπιζω να ηταν η τελευταια σου φορα ...Για τους μη εχοντες πορτες ασφαλειας το να βαλεις ΜΟΝΟ καλο αφαλο ειναι σαν να μην εβαλες τιποτα ... θελει <<ντυσιμο>> και το κασωμα εσωτερικα με τα αντιστιχα λαμακια ασφαλειας μιας και η καλη <<γλωσσα>> πρεπει να εχει καλη λαμα για να <<κατσει>> αλλιως απλα σπαει η τρυπα και ανοιγει η πορτουλα μια χαρα...Βασικα αν σε βαλουν στο ματι ...τελιωσες και για αυτο πολυ σωστα οπως λες το καλητερο ειναι να προσπαθησεις να μην δωσεις δικαιωματα να μπεις στο ματι ..Τελος παιδια οσοι βαλεται συναγιαρμο ζητηστε να μην βαλεται το χαρακτηριστικο <<λαμπακι>> που <<ΦΩΝΑΖΕΙ>> οτι το σπιτι εχει συναγερμο ...Δεν τρομαζει τον κλεφτη ... του θυμιζει τι εργαλεια να κουβαλαει μαζι του ...Αν δεν ξερει οτι εχεις συναγερμο ....... μπορει να σταθεις και τυχερος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πατρικό μου, επίσης στο Π.Φάληρο μας το έχουν ανοίξει 4 φορές εκ τωνοποίων τις 2 μπήκαν απο το μπακλόνι!!

Φαντάσου να μήν μέναμε και στον 4ο όροφο !!!!!!!!!!!!!!!

Ίδια κατάσταση >>>>>- μήν πειράξετε τίποτα , η σήμανση θα είναι εκει σε.....4 μέρες!!!! Αφου βέβαια ακούσανε 5-6 γαλλικές κουβέντες του πανεπιστημίου της Σορβώννης :swear::ranting::shit: έσκασαν σε μιάμιση ωρίτσα να πάρουνε λέει αποτυπώματα! :kaaaala:

- Κύριε κύριε αυτά τα αποτσίγαρα στο πάτωμα τα αφήσαν οι ληστές!!! Ηπιαν επίσης απ αυτό το μπουκάλι γάλα! Αυτά δεν μπορειτε να τα πάρετε για εξέταση???? - Μμμμμμμμμ δεν νομίζω απάντησε ο σοβαρός κυριος!!!!!!!! :_zeppelin:

-Γιατι???? Ρωτάω εγώ λόγω της δαιμονισμένης περιέργειας μου!!! :devil:

- Γιατί έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!! :huh:

Τελως πάντων σιγά μην τους βρίσκανε κιόλας........ :wacko:

Για πόρτες ασφαλείας πάντως να ξέρετε οτι είναι ασφαλέιας ΜΟΝΟΝ εάν και εφόσων ΔΕΝ έχετε αφήσει το κλειδί απο μέσα! Να βάζετε σύρτη (ο οποίος είναι τελειως άχρηστος αλλά λέμε τώρα...) κλειδώνετε αλλά να βγάζετε το κλειδί, γιατί οι διαρήκτες χρησιμοποιούνε μαγνητικά αντικλείδια που λειτουργούν μόνο άν καποιος έχει αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα.

Φίλε deusXT εύχομαι περαστικά και ποτέ ξανά!!!! Εχω νιώσει όπως ένιωσες 4 φορές και σε καταλαβαίνω!!!

Βάλε πορτα ασφαλείας , συναγερμό, σκυλιά δράκους ....ότι μπορείς τελως πάντων για να μειώσεις τουλάχιστο (γιατι να την εξαλείψεις ΔΕΝ παιζει λεμε) την πιθανότητα να ξαναγίνει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kρίμα γμτο.

Εγώ επίσης φοβάμαι τους ίδιους τους κλειδαράδες που τοποθετούν τις κλειδαριές και τις πόρτες στις καινούριες πολυκατοικίες.ΌΠως επίσης και αυτούς που δουλευουν εκεί και έχουν τα κλειδιά μέχρι να τελειώσει η πολυκατοικία.Πόσο δύσκολο είναι να πεταχτεί κάποιος από τους εργάτες σε έναν κλειδαρά να βγάλει αντικλείδια για όλη την πολυκατοικία? Καθόλου δύσκολο. Μετά περιμένει να κατοικηθούν τα διαμερίσματα και μπαίνει μια ωραία βραδιά που λείπεις ,χωρίς φεγγάρι σαν κύριος μέσα!

Είπαμε να την αλλάξουμε την κλειδαριά αλλά όταν μας είπαν 130? μας έπεσαν τα αυτιά (κι η ιδιοκτήτρια δεν αναλαμβάνει το κόστος)

Πάντως είναι πόρτα ασφαλείας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα ρε Σάμη, όχι τόσο για τα πράματα, αλλά για το συναίσθημα ότι σου πατήσανε τον ιδιωτικό σου χώρο.

Πάντως, δεν υπάρχει σωτηρία από διαρρήκτες, αν σε βάλουν στο μάτι. Δεν πας να έχεις τον πιο τρελό συναγερμό, τις πιο HighTec κλειδαριές, αυτοί έχουν κάποιο αντίδοτο πάντα.

Εγώ ακολουθώ εντελώς άλλο σύστημα: Δεν έχω τίποτα αξίας στο σπίτι. Όταν φεύγω πάντα παίρνω μαζί μου τα αγαπημένα μου gadgets, και ότι πράγμα αξίας κατέχουμε είναι σε θυρίδα στην τράπεζα. Αν μπούνε θα πάρουν μόνο κουζινικά και κανέναν παλιό υπολογιστή. Για αυτόν τον λόγο, δεν έχω και σοβαρές κλειδαριές στο σπίτι, μην μου χαλάσουν και την πόρτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΌΠως επίσης και αυτούς που δουλευουν εκεί και έχουν τα κλειδιά μέχρι να τελειώσει η πολυκατοικία.Πόσο δύσκολο είναι να πεταχτεί κάποιος από τους εργάτες σε έναν κλειδαρά να βγάλει αντικλείδια για όλη την πολυκατοικία? Καθόλου δύσκολο. Μετά περιμένει να κατοικηθούν τα διαμερίσματα και μπαίνει μια ωραία βραδιά που λείπεις ,χωρίς φεγγάρι σαν κύριος μέσα!

Για αυτο συνηθος εχουν κοινες κλυδαριες πρωτα που ανοιγουν ολλες με ενα κλειδι και οταν μπαινεις μεσα εσυ στην αλλαζουν την κλειδαρια με καινουργια που ΠΡΕΠΕΙ (και να ζυτησεις αν δεν) ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ και φυσικα η τοποθετιση να γινει μπρος τα ματια σου ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι σοβαροί κατασκευαστές? Αυτοί που πάνε να βγάλουν κι από την μύγα ξύγκι σαν αυτόν που έφτιαξε την πολυκατοικία που μένω,ούτε κάγκελα στην πυλωτή δεν έβαλε γιατί λέει ασχημαίνουν την πολυκατοικία (κι όχι για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη του βεβαίως βεβαίως)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα τελευταίο

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ να σηκωσουν μεγαλα και βαρια πραγματα.

Χρυσαφικά και χρήματα σχεδόν αυστηρα.

Οποτε όσοι είσαστε του τυπου κατα απο το στρωμα, μεσα στη ντουλαπα κλπ αρχιστε να το σκεφτεστε καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχω παθει και εγω...και ξενερωσα.....το μονο που μου ειπαν οι μπατσοι ηταν....παλι καλα που λυπατε....!!!διοτι εχουν γινει πολλα...απο βιασμους φονους ξυλοδαρμους...κλπ....

φιλε Σαμη και λοιποι....μονο μετρα μπορουμε να λαβουμε....τιποτε αλλο....ακομα και τα στυλ τσαμπουκα και ας ερθει και θα τον.... δεν....οταν καποιος κανει τετοια ειναι αποφασισμενος για ολα...

προσοχη λοιπον και οσο μπορουμε να ασφαλιζουμε τον χωρο μας..την μοτοσυκλετα μας και το καρο μας....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε morfeas έχε το νού σου γιατί τους τελευταίους 2 μήνες στην Ηλιούπολη ανοίγουν πολλά αμάξια!! Εμένα μου ανοίξανε το δικό μου τέλλη Νοέμβρη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
5) Μιλήστε για το θέμα ασφαλειασ με τους υπόλοιπους στην πολυκατοικία σας. Εμενα μπηκαν απο εξωπορτα την οποία ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Εσεις που μενετε σε μονοκατοικίες παρτε θυρωρο ροτβάιλερ. Κοστιζει πολύ (τρωει σα τρεις ρινοκεροι) αλλά όσοι εχετε δει μανιασμενο ροτβαιλερ ξερετε ότι χρειαζονται 5 δικηγοροι για να αποσπασουν ποδι απο τα σαγόνια του. Και ο ένας να είναι ο κουγιας

Θα ήτανε πολύ ενδιαφέρον να μπουκάρει κάποιος στο δικό μου σπίτι.

Όχι απλά γρύλο, tanks ολόκληρο θα χρειαζότανε για να δώσει μάχη με 5 σκύλους (εντάξει 4 και ένα κουτάβι).

Βεβαίως αυτό που θα έπρεπε να φοβούνται δεν είναι οι σκύλοι...αλλά ο γάτος.

Συλληπητήρια ρε συ DeusXT.Και μένα είχανε διαρρήξει το εξοχικό μου και τα χανε κάνει όλα λίμπα.Μην μπω σε πολλές λεπτομέρειες αλλά τα πράγματα ήτανε άσχημα.

Τελικώς αποδείχτηκε ότι (ω τι έκπληξη) ήτανε Αλβανοί και εμείς τρέχουμε στα δικαστήρια μία φορά τα τρία χρόνια και αυτοί έχουνε εξαφανιστεί.

Ο πατέρας της γυναίκας μου είδε δύο (ω τι έκπληξη) να σκαρφαλώνουνε σε μία μονοκατοικία απο το μπαλκόνι... και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Εγώ πολύ θα γούσταρα να τους γεμίσω τα κωλαράκια σκάγια.Να μην μπορούν να κάτσουνε σε καρέκλα για 2 χρόνια και να υποφέρουνε όταν το Κυρίαρχο Αρσενικό τους επιβάλλεται στο κελό τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ πολύ θα γούσταρα να τους γεμίσω τα κωλαράκια σκάγια.Να μην μπορούν να κάτσουνε σε καρέκλα για 2 χρόνια και να υποφέρουνε όταν το Κυρίαρχο Αρσενικό τους επιβάλλεται στο κελό τους.
η αλήθεια είναι ότι και η δικιά μου φαντασία ξεφευγει όταν το σκέφτομαι.

Αλλά παω περισσότερο στο σκουποξυλο βενζινοκολα και χαλίκι. Τι να κανω. Φταίει η τσόντα στο ιντερνετ. Ή ο ΟΤΕ. Στο δευτερο τείνω. :lol:

Μαλάκες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα