morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 Κυριοι καλησπέρα....καλημερα ή καληνυχτα.... παιζει να οργανωσουμε καμμια εντουροβολτα το Σαββατο 5 Ιανουαριου....καπου κοντα....πχ. Παρνηθα....Πεντελη.... για ριχτε καμμια ιδεα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos514 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 Για Σαββατο εγω :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 απο 12 του μηνα και μετα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 ωραιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 ωραιοι! και που να πηγαιναμε κιολας :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) να μαστε καλα και γω μεσα κατα 85% χρονια πολλαααααααααα καπου που να μην εχει λιμνες για τον Τασο..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2008 από τον jpag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 Αν εχω ετοιμο το μηχανακι και βρω και χρονο... Δυσκολο παντος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 και εγω παιδες δυσκολο .......αν και ποτε δεν ξερεις τελευταια στιγμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 καλα παλι για παϊδακια θα παω γμτ..... ειπα να χασω κανα κιλο τωρα που εκοψα το τσιγαρο...αλλα....γμτ δεν πειραζει .... μια αλλη φορα..... :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
emix 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2008 Morfea για κυριακη ελεγα να πηγαινα μεχρι Σκουρτα απο Παρνηθα ή απο Αυλωνα. Αν θες στειλε μου pm να κανονισουμε αν θες να παμε μαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2008 ΓΜΤ....Κυριακή εχω κανονίσει να ξεσκονίσω το βεστρομ ...εχει να δουλεψει 2 μηνες.... να σαι καλα Εμιξ.....στην επομενη κατουραδα τα λεμε....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες