Guest myBike Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2005 Η/Ο topmar εγγράφηκε την Σήμερα - 20:56 Ορίστε το προφίλ της/του για όποιον ενδιαφέρεται: Profile Καλωσορίστε την/τον! (Φίλη/ε topmar, αν θέλεις να μας πεις περισσότερα για σένα, εδώ είναι το μέρος! ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2005 Καλώς τον topmar :) με το DAYTONA DY 50R :) Καλά και πολλά πόστ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2005 Καλως μας ηρθες! Ελπιζω να περασεις καλα εδω μαζι μας!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2005 Καλησπέρα σε όλους! Ξέχασα να αναφέρω ότι το 50άκι είναι 125cc πλέον, καθ'ότι ΔΕΝ "πήγαινε" καθόλου! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2005 χαχα,ωραίος maan... Ελπίζω να βρήκαμε ακόμη ένα ενεργό μέλος.. Βαλε σταν και αραξε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2005 wellcome to our planet!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2005 Καλως τον παποβιο! Και εγω με ενα DAYANG 50s ξεκινησα ;) αλλα η χαρη μου μεχρι 72 το εφτασε... Σου πηγε πολυ το 125 μοτερ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους! Ξέχασα να αναφέρω ότι το 50άκι είναι 125cc πλέον, καθ'ότι ΔΕΝ "πήγαινε" καθόλου! :) <{POST_SNAPBACK}> Άμα δείς και δεν χορταίνεις ΣΤΑΜΑΤΑ! Καλώς όρισες! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2005 από τον stelios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2005 Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν, καθ'ότι δεν διέθετα δίπλωμα - όυτε ακόμα έχω - για μηχανή αλλά μόνο για μοτοποδήλατο, η μετακίνηση στην Θεσ/νίκη ήταν θέμα μοτοποδηλάτου. Η προτροπή του φίλου μου μηχανικού ήταν να πάρω 4χρονο παπί και όχι 2χρονο scooter, για να "κρατήσει" όσο πιό πολύ γίνεται. Έλα μου ντέ που εάν είσαι 1,92cm και 100Κg ΔΕΝ πάει "βήμα" το ρημάδι, πόσο μάλλον εάν θέλεις να πάρεις και άλλον μαζί σου! Η λύση ήταν "πείραγμα", καθ'ότι είχε και μόνο 2000χλμ το μοτέρ και λιγότερο από 8 μήνες χρήση. Επέλεξα ότι πιό μεγάλο υπαρχει σε κυβισμό, και πήρα ένα μοτέρ Lifan 125cc σετ κομπλέ με εξάτμιση μεγαλύτερης διαμέτρου & γρανάζια. Το αποτέλεσμα? Άλλο μηχανάκι, λές και το τούρμπισα! :D Τελική πάνω από 100 με 1 επιβάτη (100 κιλών!) και κοντά 95 με 2!! Τέλεια για τα δικά μου δεδομένα, για μετακίνηση αποκλειστικά εντός Θεσ/νίκης! Κόστος μετατροπής: Κινητήρας=250€ Γρανάζια=20€ Εξάτμιση=60€ Εργασία=70€ Μαζί με το κόστος αγοράς (1500€) έφτασε δηλαδή τα 1900€, όσο κάνει ένα καινούργιο 125cc ΗΟNDA ή KYMCO.......αχ και νάχα τότε δίπλωμα.... Τώρα είμαι στην διαδικασία έκδοσης διπλώματος, την Τρίτη 1/11 δίνω γραπτές εξετάσεις......στα γεράματα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2005 Γκαρντάσι καλώς ήρθες στο my.Bike και καλό posting Όσο για το δίπλωμα....ποτέ δεν είναι αργά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) Γκαρντάσι καλώς ήρθες στο my.Bike και καλό posting Όσο για το δίπλωμα....ποτέ δεν είναι αργά! <{POST_SNAPBACK}> Ευχαριστώ Varadero συντοπίτη! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2005 από τον topmar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2005 Αντε ρε φιλαρακι με το καλο ... Οχι και γεραματα τα 31 ρε!!!! Αντε και καιρος να δηλωσεις και ενα dreambike και με το καλο να το αποκτησεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2005 Kαλημέρα. Πέρασα στις γραπτές εξετάσεις για δίπλωμα μηχανής Α κατηγορίας την Τρίτη 1/11 και αναμένω να ορισθεί ημερ/νία για την οδήγηση. Τί τραβάω ο "παπούς".... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2005 Αντε με το καλο αδερφε και τα πρακτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2005 Αντε με το καλο αδερφε και τα πρακτικα <{POST_SNAPBACK}> Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2005 Kalws hr8es kai apo mena topmar kala posts!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες