Jump to content
Sign in to follow this  
MonteXristos

χωματινοι ακουνε

Recommended Posts

Αν και ειπα οτι δε θα απαντησω παλι σε ειρωνεια το κανω γιατι νοιοθω οτι προσβαλομαι....

Συγνωμη φιλε μου αλλα ΑΠΡΕΠΗΣ ειναι η προσπαθεια σου να βαλεις λογια στο στομα μου... Εγω δεν μετρηθηκα με κανεναν ααπλα εκρινα την ΔΙΚΗ μου σταση οδηγησης εκ του αποτελεσματος.... Αν εσυ εχεις αναγκη να μετρηθης μαζι μου με γεια σου με χαρα σου αλλα εγω δεν εχω καμια αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης και αυτο το ξερουν καλα ολοι οσοι με γνωριζουν...

Χαιρετισματα λοιπον στην εξουσια και τον Σπανο, εγω κραταω την ουσια και τα λεμε σε κανα βουνο...

θα σες πατησω κάτω παλιο κουλάδι που θα πεις και για στάση οδήγησης!!!

Οτι και να πειτε είστε φλώροι!!! Κ ο Σπαν@ς!!!

Α ρε φιωτακης που σας χρειάζετε!!! Να σας δείξει πως στεκοντε στο μοτορι και το μετατρέπουν από 650 σε παπί!!!

Ε φανταστικέ μου endurofiwki?>??? :lol: :lol: :lol:

yotiii μετά την μονοπατάδα με το Οφάμπ το μοτόρι πάει μόνο του δεν θυμάσαι?? :afro::whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ποια η αποψη σου επι του επιμαχου θεματος αδερφε???

ΜΗ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΡΕ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ... :D :D

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΤΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΖΟΡΙΚΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ... :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον..μετα απο όλα αυτά...θα παμε ενα διήμερο..και θα δώσουμε ραντεβού κατα τις 11 σε ένα χωριό....επειδή όμως δεν θα θέλουμε να "ξαναματαπαλιεπαναπεριμένουμε" θα ξεκινήσουμε κατά τις 12 εμείς...έ....πάλι εκεί θα είμαστε και θα περιμένουμε... ;) :_innocent: :_innocent:

όρθιος είσαι πιο άνετα εκεί που χρειάζεται..

όρθιος πάς παντού σε ότι δρόμο και αν είσαι..καθιστός ΔΕΝ πας παντού..

καλη χρονιαααααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπον..μετα απο όλα αυτά...θα παμε ενα διήμερο..και θα δώσουμε ραντεβού κατα τις 11 σε ένα χωριό....επειδή όμως δεν θα θέλουμε να "ξαναματαπαλιεπαναπεριμένουμε" θα ξεκινήσουμε κατά τις 12 εμείς...έ....πάλι εκεί θα είμαστε και θα περιμένουμε... ;) :_innocent: :_innocent:

όρθιος είσαι πιο άνετα εκεί που χρειάζεται..

όρθιος πάς παντού σε ότι δρόμο και αν είσαι..καθιστός ΔΕΝ πας παντού..

καλη χρονιαααααααααα

Ενσταση Γιαννη !!! για το πρώτο σκέλος , μέλος του team ( ονόματα δε λέμε , μηχανάκια δε θιγουμαι ) είχε μηχανικό πρόβλημα , και μας καθυστέρησε πολύ !!!!

Για το δεύτερο σκέλος , συμφωνώ !! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακίτσα Τάσο μου !!! ;)

Εννοείται οτι το μηχανικο προβλημα σας εκοψε τα πόδια..απλα μετα θα έπρεπε να ερχόσασταν απο ασφαλτο να πετυχαίνατε το σουπερ φαγητό.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ποια η αποψη σου επι του επιμαχου θεματος αδερφε???

ΜΗ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΡΕ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙ... :D :D

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΤΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΖΟΡΙΚΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ... :P :P :P

ορθιος ή καθιστός...

τι να σας πω ...

σε μερικά κομμάτια, για enduroδιαδρομή αναφέρομαι εε, προσωπικά πιστευω πως καθιστός δεν βγαίνουν.... ή τουλάχιστον αν βγει θα βγει πιο δύσκολα.

Τώρα σε φλαταδούρες όπως είναι οι περισσότερες ΒΟΛΤΕΣ οκ...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Εγώ κάθομαι πχ για να ξεκουράζω τα πόδια μου. Οταν είναι κακοτραχαλα σηκώνωμαι πάντα για να προστατεύσω την μέση μου και τα νεφρά μου αλλά κ γιατί όπως και να το κάνεις είναι ωραία η αίσθηση

Ε να σας πω την αλήθεια στα δύσκολα, πχ αναβαση μονοπάτι με μεγάλη κλίση που ίσα χωρά η ρόδα σου και στο τελέιωμα του έχει εμπόδιο όπως στιβαγμένες πέτρες ή κάποιον πεσμένο κορμό (πχ εκείνο που είχαμε δει στην ομορφη Παρνηθα την πρωτη φορά που σας είχα δει από κοντά), σηκώνομαι αλλά όχι σαν αγγούρι...σηκώνομαι τόσο ώστε να μην ακουμπάω σέλα...δηλαδή αποφορτίζω σέλα...φορτιζω μασπιέδες χωρίς να σηκώνομαι σαν αγγούρι. Εκτός ότι το μοτόρι πάει μόνο του είναι και πιο εύκολο να πηδήξεις και να αρπαχτεις απο κάνα θάμνο την ώρα που η τουμπα έρχετε.

Σε στροφές ανοιχτές με χιλιόμετρα.... όρθιος γιατί....ώστε αν νιώσω οτι γλυστράω σφύγγεις ντεπόζιτο ανοιγεις γκάζι γυρναει τιμόνι μια χαρα!!! Αποφεύγω να βγάζω πόδι ...δηλαδή οκ να το βγάλεις το πόδι αλλά μόνο για να φορτίσεις τον μπροστινό τροχο με βάρος...όσοι το βγάζουν πλάγια ...ειναι λάθος...και οι χιαστοί πονάνε.

επίσης αν το κομμάτι που πρέπει να διασχίσεις χρειάζετε τεχνική τραμπάλας ,μετατόπιση μπρος πίσω σε γρήγορους ρυθμούς, τότε το όρθιος είναι απαραίτητο. πχ...υπάρχει κανείς εδώ που μπορεί να περάσει πάνω από κορμο δέντρου..καθιστός???? Οταν λέω κορμό δεν εννωω καλαμάκια. Πχ στην αντιπυρικη στη βαρυμπόπη...στο γνωστό μονοπάτι είχε ενα πεσμένο κορμό που εφτανε 30cm....δοκιμάστε να το περάσετε καθιστοι ,εκτός οτι θα κλέτε το πιρούνι σας...θα χρειαστείτε μεταμοσχευση αρχιδ@@ν!! :lol:

σε ποτάμι...πάλι ορθιος μπας και καταφέρεις να δεις που βαθαινει κτλ κτλ

ΥΓ: ρε Υοτι με το ΜΤΒ αρχίζω και την βρίσκω όλο και περισσότερο...πάει παντού δεν καιει βενζίνη και ρε παίδες...η ησυχία στο βουνό ειναι μαγεία.

και βρε παλικαρι

σχετικά με τον αγωγό...ε πως να μην το σβήνω???Αφου μέχρι να τον ανέβεις...θα ανάψει ο TTRas αν δεν τον σβήσω :P :lol:

Αντε πάμε???

πάμεεε πάμεεεεε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:P Φυσικά και εγώ πλάκα κάνω Γιάννη !

όσων αφορά το όρθιος η οχι , το είπα και παραπάνω .... στο δύσκολο κομματι - όταν θέλεις να κινηθείς γρήγορα , καλλίτερα όρθιος , ελέγχεις την μηχανή καλύτερα !! ( όχι ότι καταβαζεις το κέντρο βάρους , αυτό είναι λάθος , στο σύνολο μηχανή-αναβάτης , αν σηκωθεί ο αναβάτης , θα σηκωθεί και το κέντρο βάρους )

Σε μια φλαταδουρα , όταν πας αργά , δεν είναι αναγκαίο να εισε όρθιος ...

δέστε και εδώ http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=9636&st=0 , κυρίως στην συζήτηση που ακολουθεί του ποστ , περί κέντρου βάρους κλπ ...

Τροποποιήθηκε από τον tasos514

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Τασο και εσυ παντου ορθιος περιγραφεις πως πρεπει να ειναι καποιος!!!!Ωραιοοοοςςςς!!!!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σε μια φλαταδουρα , όταν πας αργά , δεν είναι αναγκαίο να εισε όρθιος ...

Σαφώς !!!

Μετά παίζει ο fun factor !!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα εχει δικιο ο ΣΠανος Η οχι????

Οχι τιποτα αλλο αλλα σκοπευω να παω και στο δευτερο λεβελ να παρακολουθησω και κοστιζει 230 ευρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι βρε...Απλα μου εχει προτεινει να παω εκπαιδευτης στο τελευταιο στη σειρα λεβελ.... -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οχι βρε...Απλα μου εχει προτεινει να παω εκπαιδευτης στο τελευταιο στη σειρα λεβελ.... -_-

ΣΑΝ ΓΚΕΣΤ ΝΑ ΠΑς ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΝΤΑΚΑΡ

ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙς ΣΤΟΥς ΚΟΥΛΟΥς ΠΩς ΚΑΙ ΤΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να λοιπον γιατι λεμε οπως βολευαεται ο καθενας και αναλογως το στυλ που οδηγει...

ορθιος ή καθιστός...

τι να σας πω ...

σε μερικά κομμάτια, για enduroδιαδρομή αναφέρομαι εε, προσωπικά πιστευω πως καθιστός δεν βγαίνουν.... ή τουλάχιστον αν βγει θα βγει πιο δύσκολα.

Θα βγει αλλα θα βγει ποιο δυσκολα οπως λες...

Τώρα σε φλαταδούρες όπως είναι οι περισσότερες ΒΟΛΤΕΣ οκ...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Εγώ κάθομαι πχ για να ξεκουράζω τα πόδια μου. Οταν είναι κακοτραχαλα σηκώνωμαι πάντα για να προστατεύσω την μέση μου και τα νεφρά μου αλλά κ γιατί όπως και να το κάνεις είναι ωραία η αίσθηση

Οκ να μαστε παλι αναλογως της περιστασης και της προσωπικης εκτιμησης...

Ε να σας πω την αλήθεια στα δύσκολα, πχ αναβαση μονοπάτι με μεγάλη κλίση που ίσα χωρά η ρόδα σου και στο τελέιωμα του έχει εμπόδιο όπως στιβαγμένες πέτρες ή κάποιον πεσμένο κορμό (πχ εκείνο που είχαμε δει στην ομορφη Παρνηθα την πρωτη φορά που σας είχα δει από κοντά), σηκώνομαι αλλά όχι σαν αγγούρι...σηκώνομαι τόσο ώστε να μην ακουμπάω σέλα...δηλαδή αποφορτίζω σέλα...φορτιζω μασπιέδες χωρίς να σηκώνομαι σαν αγγούρι. Εκτός ότι το μοτόρι πάει μόνο του είναι και πιο εύκολο να πηδήξεις και να αρπαχτεις απο κάνα θάμνο την ώρα που η τουμπα έρχετε.

Σαν αγγουρι ε??? Κατι μου θυμιζει αυτο... Κατι λεγαμε... Για αυτους που σηκονονται αγγουρια... Θα το θυμηθω που θα μου παει...

Σε στροφές ανοιχτές με χιλιόμετρα.... όρθιος γιατί....ώστε αν νιώσω οτι γλυστράω σφύγγεις ντεπόζιτο ανοιγεις γκάζι γυρναει τιμόνι μια χαρα!!! Αποφεύγω να βγάζω πόδι ...δηλαδή οκ να το βγάλεις το πόδι αλλά μόνο για να φορτίσεις τον μπροστινό τροχο με βάρος...όσοι το βγάζουν πλάγια ...ειναι λάθος...και οι χιαστοί πονάνε.

Νατα παλι... Εγω καθιστος αμα θελω να μπω γρηγορα ντριφταροντας...

επίσης αν το κομμάτι που πρέπει να διασχίσεις χρειάζετε τεχνική τραμπάλας ,μετατόπιση μπρος πίσω σε γρήγορους ρυθμούς, τότε το όρθιος είναι απαραίτητο. πχ...υπάρχει κανείς εδώ που μπορεί να περάσει πάνω από κορμο δέντρου..καθιστός???? Οταν λέω κορμό δεν εννωω καλαμάκια. Πχ στην αντιπυρικη στη βαρυμπόπη...στο γνωστό μονοπάτι είχε ενα πεσμένο κορμό που εφτανε 30cm....δοκιμάστε να το περάσετε καθιστοι ,εκτός οτι θα κλέτε το πιρούνι σας...θα χρειαστείτε μεταμοσχευση αρχιδ@@ν!!

Αυτο που λες γινεται ευκολα... Το να περασεις καθιστος δεν ειναι δυσκολο... Να περασεις καθιστος και το μηχανακι να ειναι ακομα κατω απο τα ποδια σου ειναι δυσκολο...

σε ποτάμι...πάλι ορθιος μπας και καταφέρεις να δεις που βαθαινει κτλ κτλ

Δασκαλε που διδασκες... Να βαλω τωρα; τη φωτο που περνας το ποταμι καθιστος? :P :P :P

ΥΓ: ρε Υοτι με το ΜΤΒ αρχίζω και την βρίσκω όλο και περισσότερο...πάει παντού δεν καιει βενζίνη και ρε παίδες...η ησυχία στο βουνό ειναι μαγεία.

και βρε παλικαρι

Οκ... κι εγω μαζι σου ειμαι...

σχετικά με τον αγωγό...ε πως να μην το σβήνω???Αφου μέχρι να τον ανέβεις...θα ανάψει ο TTRas αν δεν τον σβήσω

Αντε πάμε???

<<< :rolleyes::rolleyes::rolleyes: >>>

πάμεεε πάμεεεεε

Και απ'οτι καταλαβατε σιγα μη σας διαφωτισει ο Γιαννης... :P :P :P

...προσωπικά πιστευω πως καθιστός δεν βγαίνουν.... ή τουλάχιστον αν βγει θα βγει πιο δύσκολα...

...σηκώνομαι αλλά όχι σαν αγγούρι...χωρίς να σηκώνομαι σαν αγγούρι...

...όρθιος...οκ να το βγάλεις το πόδι...

Παλικαρε... ΜΤΒ γιατι απο βδομαδα τη κανω για Δ. Ελλαδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.......................................................

Δηλαδή τώρα πρέπει να προσβληθώ? ;) ...σιγά μη δώσω και σημασία..... ... :lol:

Το πιο πιθανό είναι να μην δάβασες....το λιγότερο πιθανό, να μην κατάλαβες όσα έγραψα (γιατί ως γνωστόν γράφω με απόλυτη σαφήνεια).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ λοιπον ΣΚ εχει ΜΤΒ καφριλιτσεςς

Υοτ?? εμεινα ανεργος!!! Με βλέπω να καθιερώνω το ποδηλατο!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οκ λοιπον ΣΚ εχει ΜΤΒ καφριλιτσεςς

Υοτ?? εμεινα ανεργος!!! Με βλέπω να καθιερώνω το ποδηλατο!!! :lol:

Προσλαμβανεσαι... Θα με σπρωχνεις να παιρνει μπροστα το μηχανακι τωρα που δεν εχω ανορθωτη και στις ανηφορες να μη κολαω.. :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντακσσ !!!!

Ολεεεε βρηκα δουλειά την ίδια μερα που εμεινα ανεργοςςς!!!!

χοχοχο

και μετα σου λενε για ανεργεια!!! Ανηφορες ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως κορμους ανω των 50εκ δεν μπορω να τους περασω καθιστος......συνηθως φευγω πανω απο το φερινκ και καθομαι στο γρασιδι με την πλατη....:P :P :P :P

Κουλαδιαααααα, κανονιστε βολταααα!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα