Jump to content
Sign in to follow this  
MonteXristos

χωματινοι ακουνε

Recommended Posts

Ειλικρινα ειναι απο τα ελαχιστα τοπικ που γινεται ανταλλαγη αποψεων και κατι μπορει να βγει...

Μηπως στα μεγκα ον οφφ και στα βαρια μηχανακια ενδεiκνυται το να οδηγεις ορθιος??Μηπως στα καθαρα και σε μοτοκρος μοτο ειναι διαφορετικα τα πραγματα??

@ducpilot Δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθεις για κατι...Απλη ανταλλαγη αποψεων κανουμε και ειναι πολυτιμη η εμπειρια σου και η συμβουλη σου...

Τροποποιήθηκε από τον stzog

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι ρε φιωκη, δεν διαφωνησα οτι ειναι θεμα στυλ. Σου λεω ομως, πως για μενα τουλαχιστον, ειναι πιο ευκολο να οδηγαω ορθιος, ελεγχω καλυτερα το μηχανακι ετσι, και πως σου λενε αυτοι που εχουν τις σχολες ασφαλους οδηγησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι ρε φιωκη, δεν διαφωνησα οτι ειναι θεμα στυλ. Σου λεω ομως, πως για μενα τουλαχιστον, ειναι πιο ευκολο να οδηγαω ορθιος, ελεγχω καλυτερα το μηχανακι ετσι, και πως σου λενε αυτοι που εχουν τις σχολες ασφαλους οδηγησης.

Ρε συ δεν διαφωνησα μαζι σου

Ειπα ο καθενας οπως βολευεται ....δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σωστο το ενα η το αλλο παντα

Και εγω οδηγω ορθιος οταν το κρινω οτι πρεπει για πολους και διαφορους λογους δεν σημαινει πως εκεινη την στιγμη ειμαι σωστο η ειμαι λαθος….εγω το κρινω εκεινη την ωρα πως θα παω καλυτερα αλλες φορες για να μην καταπονω την μεση μου απο το κροκαλο και για το μηχανακι να μην καταπονειται το ιδιο ….εγω προσωπικα (ισως φταιει που ειμαι και βαρυς) με την ιδια αποτελεσματικοτητα κουμανταρω την μηχανη και καθιστος και ορθιος ….βεβαια λεμε οχι παντα …δεν ολα τα σημεια ιδια …

Τελος παντων εγω πιστευω οπως ειπα και ποιο πανω πως ο καθενας οπως βολευετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΑΠΑΙΧΤΟ το βίντεο..... αν μας έλεγαν και πως οδηγούνται τα μεγαονοφ θα ήταν καλύτερο βέβαια...αλλά τώρα που το είδα θα ανέβω αύριο με το 300 κιλών μηχανάκι μου εκεί στην ανηφορο-κατηφοριά στην πίστα της Ζάστοβας να το δοκιμάσω... και άμα χρειαστεί διόρθωση είτε στο φρένο είτε στο γκάζι θα πατήσω πόδι κάτω για να το σώσω.... Βρε Γιώτη....?

Και καλά εσύ με το drz μπορείς.... δεν βρίσκεις και το βιντεάκι με το HP2 στο έρζμπερκ που μόνο στο σιάδι οδηγά καθιστός (και αυτό για ξεκούραση και για τα 180 που πιάνει) και όλο το υπόλοιπο εκτός από τις φουρκέτες τις πηγαίνει αεροπορία και όρθιος? Εκτός αν στις εντουράδες σας, φτιάνετε πίστα και μετράτε χρόνους. Καλά κάνω που δεν θέλω να έρθω μαζί σας....!

Δεν εχω μονο DRZ ... εχω και Πηγασο... οοκ δεν ειναι μεγα αλλα εχει 200 κιλακια στη πλατη του οποτε ειναι βαρυτερο απο το HP2... Δεν πηγα στον Σπανο να με μαθει να το οδηγω στο χωμα και εμαθα να οδηγω καθιστος στο μεγαλυτερο μερος τον διαδρομων μου... Εμαθα λαθος??? Μπορει... Αλλα δεν εχω φαει ΟΥΤΕ ΜΙΑ τουμπα εν κινηση με τον πηγασο σε χωμα και του εχω γραψει αρκετα χλμ στα βουνα... 3 χρονια γυρναγα με αυτο πριν παρω το DRZ... Και το πλεονεκτημα ξερεις ποιο ειναι... μπορω και ορθιος, μπορω και καθιστος... Εσυ και ολοι της σχολης Σπανου μπορειτε μονο ορθιοι... ^_^

ΥΓ... Αν ειναι να μου απαντησεις θα προτιμουσα ενα λιγοτερο ειρωνικο μηνυμα, αλιως δε μπορω να συνεχισω κουβεντα με ειρωνειες... ΦΙΛΙΚΑ παντα χωρις καμια διαθεση να γινω ζοχαδας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον κουλομαριες σας εχω ολους και οχι επειδη

δεν με βλεπατε μεσα λεγατε ολοι οτι σας κατεβαινε

απο το ξερο σας

οποτε σωστος τροπος οδηγησης ειναι ο δικος μου

ΤΕΛΟς

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΚΑ

οπως μπορει ο καθενας και αναλογα τον δρομο που εχει να παει

αν και νομιζω οτι για μηχανακια σαν τα δικα μας και μιλαω για τα ονοφια

καλο ειναι να εισαι ορθιος βοηθαει στο να κατευθυνεις καλυτερα το μοτορι

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εσυ και ολοι της σχολης Σπανου μπορειτε μονο ορθιοι... ^_^

Με αφορμη αυτο θελω να πω,οπως προσωπικα πιστευω,οτι το μεγαλυτερο ΛΑΘΟΣ σε ενανα ανθρωπο ειναι να επαναπαυεται σε αυτα που του λενε,ακομη κι αν ειναι ο Σπανος ακομα κι αν ειναι ο ταδε... Εχει τυχει,στα βουνα της Αχαϊας,μετα το Level I του Σπανου,να βολταρω πολλακις (και θα συνεχιστει)με "ασημαντους"....στο χωρο του Enduro και MotoCross...ενδεικτικα αναφερω Θανασης Αργυροπουλος,Σακης Δημοπουλος, Χαρης Κορεσης και πολλοι αλλοι "ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ" καποιοι εκ των οποιων "τυχαινει" να ειναι και πολυΠρωταθλητες Ελλαδος.Πρεπει οσοι μιλατε για ορθιο και καθιστο να δειτε πώς πηγαινε το MegaOn-Off στα χερια "καποιων"...και μετα να τα λεγαμε αυτα που λεμε τωρα περι καθιστων και μη.Εχω μαθει ΠΟΛΛΑ και εχω βελτιωσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ που "νομιζα" οτι ηξερα.Προσωπικα σεβομαι απεριοριστα και ορισμενους απο δω μεσα σε θεματα γνωσεων στο χωμα,οπως ο ducpilot αλλά και αλλοι.Γνωμες εχουμε ΟΛΟΙ.Καλο ειναι να τις ανταλλασουμε αλλά καλο ειναι να μαθαινουμε και κατι,χωρις να επιμενουμε,μηπως κανουμε και κανα λαθος στην τελικη και υπαρχει και η σωστη αποψη περα απο την δικη μας.Φιλικα παντα και χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας.Ακουω και ξανακουω αλλά δεν μιλαω πλεον.Λεμε μια γνωμη κι απο κει και μετα οτι και να ξαναπουμε αναμασαμε τα ιδια χωρις λογο...Σαν συμβουλη; Ακουτε και καμμια αλλη αποψη,οπως του Χρηστου ducpilot πχ... ;)

Υ.Γ Το "ορθιος" δεν σημαινει τιποτα παραπανω απο το "μεταφερω βαρος χαμηλοτερα" σε σχεση με το "καθιστος"....Με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την ευσταθεια και το κοντρόλ της μοτοσυκλετας.Δεν ειναι ομως και "κανονας" για ολες τις περιπτωσεις.Ακομα και αν μιλαμε για "καθαρά" των 90+ κιλων εως και τα megaΟνΟφ των 240+...Και αυτα δεν τα λεω εγω...Μου τα εμαθαν άλλοι.Και τα εφαρμοζω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γενικολογα λες ομως...Γινε ποιο σαφης να καταλαβουμε... -_-

Δεν γενικολογώ Σταυρο,μιλαω επι συγκεκριμενου.Αν διαβασεις ΟΛΑ τα ποστ απο την αρχη του τοπικ,σχετικα με το "οδηγηση στο χωμα" θα καταλαβεις.Αλλωστε οτι και να πουμε "δια ζώσης" ειναι τίποτα μπροστα σε αυτα που μαθαινει καποιος στην πράξη.Ετσι νομιζω.Απλα εδω μεσα λεγονται πολλα,αναμασωνται,ξεφευγουν,λεγονται και σωστα που περνανε ντούκου και τελικα δεν θα βγει νοημα... :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη αυτο που διδαχτηκα απο τον "ειδικο" πως σχεδον παντα ορθιοι οδηγουμε ειναι λαθος??Γιατι καπου εκει φαινεται να καταληγουμε...

Ο αντιλογος ποιος ειναι δεν εχω καταλαβει με παραδειγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δηλαδη αυτο που διδαχτηκα απο τον "ειδικο" πως σχεδον παντα ορθιοι οδηγουμε ειναι λαθος??Γιατι καπου εκει φαινεται να καταληγουμε...

Ρε Σταυρο δεν καταληγουμε εκει... ποσεες φορες ειπαμε οτι ειναι θεμα στυλ και προσωπικης προτιμησης - εκτιμησης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ πολυ ωραια και με σαφηνεια εκφραζεις την αποψη πως ειναι το ιδιο πραγμα αναλογα πως βολευει τον καθενα...Κατανοητο! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εγινε ???

το ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ εγινε σχεδον παντα ορθιοι ? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για τους Ελληνες αγωνιζομενους μιλησε... -_-

Μα ακομα και σε αρθρα του που εχω διαβασει παλι παντου και παντα ορθιος εγραφε...Πλην 2 περιπτωσεων που βαριεμαι τωρα να τις γραψω... -_- -_-

-_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεσπα επειδη βαρεθηκα,απο την στιγμη που οι Ελληνες αγωνιζομενοι(αυτοι που αναφερει ο Κωστας συν Σιαφαρικας,Ορφανος κλπ)κατα Σπανο ειναι ψιλοχαλια γιατι δεν παει να τους παρει κανα δυο πρωταθληματα,αλλα ξεχασα απο την στιγμη που δεν ειναι του επιπεδου του δικου του!!!!Ξαναλεω η ενσταση μου ειναι το ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ για μενα και πολλους αλλους δεν υσχυει,ακι εγω εκτος του καθαρου εχω ον φο 193κιλα ειναι το τζι ες ε και παντου το εχω παει.Α και οσο για το βιντεο απο Αυστρια που λεει ο Αλεκος ε ας δει και τα υπολοιπα,στα 180 που παει ο αναβατης καθεται πισω για προσφυση και οχι για ξεκουραση.Το ξαναλεω και δεν ξαναασχολουμε με το θεμα δεν υπαρχει κανονας παντα ορθιος αλλα τι βολευει τον αναβατη και το μοτο του.Τελειωνοντας θα ελεγα αν τελικα το εχει πει αυτο για τους Ελληνες αναβατες τοτε λυπαμε ειχα αλλη γνωμη για τον εν λογο Κυριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
OK ρε συ Αλεκο οτι πει ο Σπανος σορυ που μιλησα.

...ουδεμία σχέση έχω με τον κύριο είτε επαγγελματική είτε διδασκαλική.... Την εμπειρία μου κατέθεσα αλλά δεν είναι ανάγκη να το δεχτεί κανείς. Χρήστο σου έγραψα πως ο Κίρσυ (αν το λέω και καλά) πηγαίνει αεροπορεία και στις φουρκέτες, και στις τελικές κάθεται*... Αυτό, υπάρχει στα γιουτιουμπ βίντεα και μπορεί να τα βρει ο καθένας. Ομως! η άποψή μου ΔΕΝ είναι αυτή. Η άποψή μου είναι πως επειδή αισθάνομαι πως έχω καλύτερο έλεγχο στη μηχανή έτσι, πηγαίνω πάντα όρθιος. Βέβαια είμαι και γυμνασμένος και αντέχω :spiteful: Τους επαγγελματίες, τουλάχιστο εγώ, τους γράφω κανονικότατα.... κυρίως γιατί ενδιαφέρομαι για τουρισμό και όχι για αγώνα. Τώρα, καμιά καγκουριά την κάνουμε που και που αλλά φαντάζομαι πως χαρακτηρίζονται σαν τύπου "λαιτ κοτσάνες" και "ψιλοβλακειούλες" να περνάει ευχάριστα η ώρα....

* Στα 180, Χρήστο, ψάχνει να βρει πρόσφυση στον πίσω τροχό ή στον μπροστά? (όχι κατά την επιτάχυνση, αλλά κοντά και γύρω στην επίτευξή της) Επίσης είναι εύκολο να κρατηθείς όρθιος στα 180? Μήπως είναι προτιμότερο να θυσιάσεις λίγο έλεγχο έναντι των διαθέσιμων δυνάμεών σου?

Ο Γμελες με κάλυψε απόλυτα όταν έγραψε... "Χρηστο, η εμπειρια σου ειναι μεγαλο σχολειο για εμας και προσωπικα προσεχω το καθε τι που λες για να μαθω, αλλα θα σου δωσω το αφρικα στην επομενη μια βολτα να μου πεις και εσυ πως παει πιο ανετα."

Όχι "πιο γρήγορα"...προσοχή... "ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ"!

Τέλος από μένα. Δεν ξαναγράφω.

Ουπς...ξέχασα .... @Γιώτη. Το να μετράμε πόσα μπόια έχει η εμπειρία σου και πόσα η δική μου είναι λιγάκι άπρεπο. Εβαλες τους μοτοκροσάκιδες, έβαλα τους ονοφάκιδες. Υπάρχει κάποιος αντίλογος ως προς αυτό? Βεβαίως και θα απαντήσω. Ολοι αυτοί είναι ε-πα-γγε-λμα-τί-ες!!!!! Εμείς πρέπει την επόμενη μέρα να γυρίσουμε στις οικογένειές μας, στις υποχρεώσεις μας, στα παιδιά μας.... Βέβαια αυτό (ο τρόπος οδήγησης) λέγεται διαχείρηση μια δυναμικής κινητικής κατάστασης. Αμα ξέρεις περισσότερα, θα γλυτώσεις ευκολότερα. Ή, υπάρχει και το άλλο. Να προσέξεις από πριν. (βλ. απάντηση Γμελέ)

Τέλος τα σεντόνια και συγνώμη αν σας έπρηξα. (Τυχερός όποιος δεν το διάβασε!!!!) Τέλος από μένα. Αμα θέτε, τα λέμε σε κανά βουνό. (όχι για αγώνα, αλλά να βρούμε ένα προορισμό και να τον τσακίσουμε. Τον προορισμό. Οχι τα κοκκαλά μας.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...ουδεμία σχέση έχω με τον κύριο είτε επαγγελματική είτε διδασκαλική.... Την εμπειρία μου κατέθεσα αλλά δεν είναι ανάγκη να το δεχτεί κανείς. Χρήστο σου έγραψα πως ο Κίρσυ (αν το λέω και καλά) πηγαίνει αεροπορεία και στις φουρκέτες, και στις τελικές κάθεται*... Αυτό, υπάρχει στα γιουτιουμπ βίντεα και μπορεί να τα βρει ο καθένας. Ομως! η άποψή μου ΔΕΝ είναι αυτή. Η άποψή μου είναι πως επειδή αισθάνομαι πως έχω καλύτερο έλεγχο στη μηχανή έτσι, πηγαίνω πάντα όρθιος. Βέβαια είμαι και γυμνασμένος και αντέχω :spiteful: Τους επαγγελματίες, τουλάχιστο εγώ, τους γράφω κανονικότατα.... κυρίως γιατί ενδιαφέρομαι για τουρισμό και όχι για αγώνα. Τώρα, καμιά καγκουριά την κάνουμε που και που αλλά φαντάζομαι πως χαρακτηρίζονται σαν τύπου "λαιτ κοτσάνες" και "ψιλοβλακειούλες" να περνάει ευχάριστα η ώρα....

* Στα 180, Χρήστο, ψάχνει να βρει πρόσφυση στον πίσω τροχό ή στον μπροστά? (όχι κατά την επιτάχυνση, αλλά κοντά και γύρω στην επίτευξή της) Επίσης είναι εύκολο να κρατηθείς όρθιος στα 180? Μήπως είναι προτιμότερο να θυσιάσεις λίγο έλεγχο έναντι των διαθέσιμων δυνάμεών σου?

Ο Γμελες με κάλυψε απόλυτα όταν έγραψε... "Χρηστο, η εμπειρια σου ειναι μεγαλο σχολειο για εμας και προσωπικα προσεχω το καθε τι που λες για να μαθω, αλλα θα σου δωσω το αφρικα στην επομενη μια βολτα να μου πεις και εσυ πως παει πιο ανετα."

Όχι "πιο γρήγορα"...προσοχή... "ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ"!

Τέλος από μένα. Δεν ξαναγράφω.

Ουπς...ξέχασα .... @Γιώτη. Το να μετράμε πόσα μπόια έχει η εμπειρία σου και πόσα η δική μου είναι λιγάκι άπρεπο. Εβαλες τους μοτοκροσάκιδες, έβαλα τους ονοφάκιδες. Υπάρχει κάποιος αντίλογος ως προς αυτό? Βεβαίως και θα απαντήσω. Ολοι αυτοί είναι ε-πα-γγε-λμα-τί-ες!!!!! Εμείς πρέπει την επόμενη μέρα να γυρίσουμε στις οικογένειές μας, στις υποχρεώσεις μας, στα παιδιά μας.... Βέβαια αυτό (ο τρόπος οδήγησης) λέγεται διαχείρηση μια δυναμικής κινητικής κατάστασης. Αμα ξέρεις περισσότερα, θα γλυτώσεις ευκολότερα. Ή, υπάρχει και το άλλο. Να προσέξεις από πριν. (βλ. απάντηση Γμελέ)

Τέλος τα σεντόνια και συγνώμη αν σας έπρηξα. (Τυχερός όποιος δεν το διάβασε!!!!) Τέλος από μένα. Αμα θέτε, τα λέμε σε κανά βουνό. (όχι για αγώνα, αλλά να βρούμε ένα προορισμό και να τον τσακίσουμε. Τον προορισμό. Οχι τα κοκκαλά μας.)

Δεν θα φαμε? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kατ'αρχας, πριν αλλαξω την ζελατινα, που ειχα την givi, επρεπε να ειμαι ορθιος για εναν ΠΟΛΥ βασικο λογο.....να βλεπω :P :P :P :P

Το συμπερασμα ειναι, οπως βολευεται και αισθανεται ανετα ο καθενας!!

Τα υπολοιπα θα τα λυσουμε στα 1000υψομετρο.....και ειμαι 100% σιγουρος οτι η MDF τρωει γρηγοροτερα απο τους πατρινους :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Kατ'αρχας, πριν αλλαξω την ζελατινα, που ειχα την givi, επρεπε να ειμαι ορθιος για εναν ΠΟΛΥ βασικο λογο.....να βλεπω :P :P :P :P

Το συμπερασμα ειναι, οπως βολευεται και αισθανεται ανετα ο καθενας!!

Τα υπολοιπα θα τα λυσουμε στα 1000υψομετρο.....και ειμαι 100% σιγουρος οτι η MDF τρωει γρηγοροτερα απο τους πατρινους :lol: :lol: :lol:

καλα στο φαι τους εχουμε κανονικα και χαλαρα.....

εμεις ειμαστε παγκοσμιο κυπελο και οι πατρινοι β΄εθνικη

:D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πότε θα σταματήσεις να μιλάς χωρίς να ξέρεις;;;;

κάτι του συναφιού σας αρχίζουν δικαιολογίες περι χοληστερίνης τριγλυλεριδίων κτλ κτλ κτλ μόλις μας φέρουν την πρώτη σαλάτα χοιρινού.... :D

τώρα στα υπόλοιπα, απλά θα πώ πως πολλοί βαράτε χωρίς καν να διαβάσετε, απλά για να βαρέσετε.... :blush:

καβαλάτε τα μοτόρια σας και κάντε ό,τι σας αρέσει, αρκεί να την βρίσκετε με την πάρτη σας....κι εγώ με τη δική μου!!! :rolleyes:

και είμαι σίγουρος πως το να βολτάρουμε θα κάνει καλό σε όλους μας!!!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ττττσσσσσσσσσσ τι να λεμε τωρα.....:P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πότε θα σταματήσεις να μιλάς χωρίς να ξέρεις;;;;

κάτι του συναφιού σας αρχίζουν δικαιολογίες περι χοληστερίνης τριγλυλεριδίων κτλ κτλ κτλ μόλις μας φέρουν την πρώτη σαλάτα χοιρινού.... :D

τώρα στα υπόλοιπα, απλά θα πώ πως πολλοί βαράτε χωρίς καν να διαβάσετε, απλά για να βαρέσετε.... :blush:

καβαλάτε τα μοτόρια σας και κάντε ό,τι σας αρέσει, αρκεί να την βρίσκετε με την πάρτη σας....κι εγώ με τη δική μου!!! :rolleyes:

και είμαι σίγουρος πως το να βολτάρουμε θα κάνει καλό σε όλους μας!!!! ;)

:devil::devil::devil:

αντε ντε καντε καμια βολτα .....

:devil::devil::devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ουπς...ξέχασα .... @Γιώτη. Το να μετράμε πόσα μπόια έχει η εμπειρία σου και πόσα η δική μου είναι λιγάκι άπρεπο.

Αν και ειπα οτι δε θα απαντησω παλι σε ειρωνεια το κανω γιατι νοιοθω οτι προσβαλομαι....

Συγνωμη φιλε μου αλλα ΑΠΡΕΠΗΣ ειναι η προσπαθεια σου να βαλεις λογια στο στομα μου... Εγω δεν μετρηθηκα με κανεναν ααπλα εκρινα την ΔΙΚΗ μου σταση οδηγησης εκ του αποτελεσματος.... Αν εσυ εχεις αναγκη να μετρηθης μαζι μου με γεια σου με χαρα σου αλλα εγω δεν εχω καμια αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης και αυτο το ξερουν καλα ολοι οσοι με γνωριζουν...

Χαιρετισματα λοιπον στην εξουσια και τον Σπανο, εγω κραταω την ουσια και τα λεμε σε κανα βουνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον αφου σας ευχαριστησω για το τοπικ που εφτασε στης

10 σελιδες :yahoo: :yahoo:

απο δω και περα σας εξηγω οτι στο φαει η τεχνικη ειναι μια

ΚΑΘΙΣΤΟΙ

ΟΠΟΤΕ θα βρουμε και εναν τροπο να παμε να φαμε κατι σε κανα βουνο

ειτε καθιμενοι ειτε ορθιοι αυτο που απομενει ειναι να πουμε μια ημερομηνια

και ενα μερος

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΟΥΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΡΙΧΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η ΣΥΜΑΖΟΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα βρηκατε να κανετε εκδρομη,που θα λειπω για το Ντακαρ??? -_-

Τεσπα ελπιζω να σας προλαβω... ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα