Jump to content
Sign in to follow this  
MonteXristos

χωματινοι ακουνε

Recommended Posts

@ Πορθε κατι ξερς εσυ.....ηταν μια ατυχη στιγμη.....καταλαβαινεις ε?

...μην ανυσηχείς....και να μην κατάλαβα κάνω πως κατάλαβα.... :D

Εμένα πάντως μου κάνει πως καθιστός, δεν έχω ούτε μια στο μύρια έλεγχο στο μηχανάκι.... Αλλά πάλι εγώ είμαι και ψιλό φλώρος...οπότε δεν είμαι στατισιτκό αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Επίσης το βρίσκω και διασκεδαστικό το "όρθιο" ακόμη και σε ασφάλτινα κομμάτια αλλά αυτό μάλλον προς άρρωστο φέρνει παρά προς ομαλότητα. Τέλος πάντων, περι ορέξεως που λέει και ο ΠουΓουΑς...

Η αλήθεια πάντως να λέγεται, Αθηναίοι μας έχετε και χαλαρά.... όλα τα κουλάδια (με τα μεγάλα στόματα) μαζεμένα στην Πάτρα είναι...μηδενός (Πατρινού) εξαιρουμένου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σε φλαταδουρες ,στροφες καθιστος της παιρνεις?και σε πολλα αλλα σημεια,παραδειγμα ο Γιωργος Κοινωνας ΚΤΜ 250 κατηγορια Ε2 ασημενιο μεταλιο στο 82 ISDE 2007 οδηγει παντα καθιστος εκτος απο τα αλματα.Ειναι πολλα τα σειμια αν συναντιθουμε καμια φορα θα τα πουμε . :_thumbsup:

Μακαρι να συναντηθουμε να τα κανουμε και στην πραξη!!Στις πολυ κλειστες στροφες ειναι μια απο τισ 2 πριπτωσεις που πρεπει να καθεσαι απο οσα ξερω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε πολυ δε το κουραζουμε....

Για να δουμε τους οδηγους που περνουν μερος στο παγκοσμιο τι κανουν...

Κοιτα Γιωτη ο Σπανος αλλα λεει,αυτοι που ειναι στο βιντεο δεν ξερουν,απλα θελω να ξερω σε στροφη που ντριφταρεις οταν εισαι ορθιος τη μηκος ποδιου πρεπει να εχεις για να πατησεις κατω για διωρθωση.Ερωτηση ηταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλα μαλον ειναι θεμα φιλοσοφιας και σχολης...Η αντρικη-Πατρινη σχολη διδασκει το ορθιο και η μπακαλο-μανιαουρο-φλωρο-Αθηναικη στο καθιστο... -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...εγώ βόλτα με αγνώστους δεν παένω....τέλος!

(κανα τριημεράκι άμα θέτε, που θα είναι ηρεμότατο και κουλαριστό, και να είστε και στην ώρα σας βέβαια, μέσα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλλα μαλον ειναι θεμα φιλοσοφιας και σχολης...Η αντρικη-Πατρινη σχολη διδασκει το ορθιο και η μπακαλο-μανιαουρο-φλωρο-Αθηναικη στο καθιστο... -_-

ελατε εσεις να παμε νετουραδα ( :D καλο ανεκδοτο :D ) και ελατε ορθιοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oποτε οπως ειπα και ποιο πανω οι διαφορες θα λυθουν σε χωμα και ταβερνα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε πολυ δε το κουραζουμε....

Για να δουμε τους οδηγους που περνουν μερος στο παγκοσμιο τι κανουν...

ΑΠΑΙΧΤΟ το βίντεο..... αν μας έλεγαν και πως οδηγούνται τα μεγαονοφ θα ήταν καλύτερο βέβαια...αλλά τώρα που το είδα θα ανέβω αύριο με το 300 κιλών μηχανάκι μου εκεί στην ανηφορο-κατηφοριά στην πίστα της Ζάστοβας να το δοκιμάσω... και άμα χρειαστεί διόρθωση είτε στο φρένο είτε στο γκάζι θα πατήσω πόδι κάτω για να το σώσω.... Βρε Γιώτη....?

Και καλά εσύ με το drz μπορείς.... δεν βρίσκεις και το βιντεάκι με το HP2 στο έρζμπερκ που μόνο στο σιάδι οδηγά καθιστός (και αυτό για ξεκούραση και για τα 180 που πιάνει) και όλο το υπόλοιπο εκτός από τις φουρκέτες τις πηγαίνει αεροπορία και όρθιος? Εκτός αν στις εντουράδες σας, φτιάνετε πίστα και μετράτε χρόνους. Καλά κάνω που δεν θέλω να έρθω μαζί σας....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Oποτε οπως ειπα και ποιο πανω οι διαφορες θα λυθουν σε χωμα και ταβερνα. :D

Μεσαααα!Εχει να γινει.... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ελατε εσεις να παμε νετουραδα ( :D καλο ανεκδοτο :D ) και ελατε ορθιοι

νετ-ουραδα μηπως θες να πεις? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
νετ-ουραδα μηπως θες να πεις? :lol:

ετσι ετσι ....απο διακιολογιες καλα πατε ... :P .

καμια βολτα μαζι ποτε θα παμε δεν ξερω ;)

:tease::tease::tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΑΠΑΙΧΤΟ το βίντεο..... αν μας έλεγαν και πως οδηγούνται τα μεγαονοφ θα ήταν καλύτερο βέβαια...αλλά τώρα που το είδα θα ανέβω αύριο με το 300 κιλών μηχανάκι μου εκεί στην ανηφορο-κατηφοριά στην πίστα της Ζάστοβας να το δοκιμάσω... και άμα χρειαστεί διόρθωση είτε στο φρένο είτε στο γκάζι θα πατήσω πόδι κάτω για να το σώσω.... Βρε Γιώτη....?

Και καλά εσύ με το drz μπορείς.... δεν βρίσκεις και το βιντεάκι με το HP2 στο έρζμπερκ που μόνο στο σιάδι οδηγά καθιστός (και αυτό για ξεκούραση και για τα 180 που πιάνει) και όλο το υπόλοιπο εκτός από τις φουρκέτες τις πηγαίνει αεροπορία και όρθιος? Εκτός αν στις εντουράδες σας, φτιάνετε πίστα και μετράτε χρόνους. Καλά κάνω που δεν θέλω να έρθω μαζί σας....!

Αρα εχει δικιο ο Σπανος...παντα ορθιοι! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμαν αυτοί οι Αθηναίοι....

μας τα έχουν κάνει

Τσουρέκια

Υλικά

* 1 κιλό αλεύρι για τσουρέκι

* 300 γρ. ζάχαρη

* 6 αυγά

* 2 κουταλιές μαγιά

* 300 γρ. γάλα

* 150 γρ. βούτυρο φρέσκο

* 1 χαρτάκι μαστίχα

* 1 χαρτάκι μαχλέπι κοπανισμένο

* Ξύσμα πορτοκαλιού

Ετοιμασία

1. Λιώνουμε τη μαγιά με 2-3 κουταλιές χλιαρό γάλα, προσθέτουμε λίγο αλεύρι (να γίνει ένας χυλός) και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για να φουσκώσει (1 ώρα περίπου).

2. Σε μία λεκάνη χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, την μαστίχα, το μαχλέπι, το γάλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλεύρι λίγο-λίγο ζυμώνοντας συνεχώς μέχρι η ζύμη μας να γίνει μέτρια.

3. Σκεπάζουμε την ζύμη και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσει (τουλάχιστον 2 ώρες).

4. Μόλις φουσκώσει, πλάθουμε τα τσουρέκια, τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα αφήνουμε πάλι σε ζεστό μέρος να φουσκώσουν.

5. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα περίπου.

Αν θέλουμε το τσουρέκι μας να γίνει "βαμβακάτο" το μυστικό είναι καθώς το ζυμώνουμε να απλώνουμε τη ζύμη, να τη διπλώνουμε να ζυμώνουμε, ξανά να την απλώνουμε και να τη διπλώνουμε και ούτω καθ' εξής, όσο περισσότερες φορές αντέχουμε. Λέγεται ότι το καλό αφράτο τσουρέκι το "ξενυχτάμε". Αν το προτιμάμε σφιχτό και στιβαρό τότε είμαστε τυχεροί...

πηγή

Τροποποιήθηκε από τον Π.Γ.Α.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδιά ! όπως βολεύεται ο καθένας !! στο σφικτό κομματι , με πέτρες -λακουβες κλπ , όρθιος , στην φλαταδουρα καθιστός ! Ούτε χρόνους κυνηγάμε , ούτε τρόπαια !

Ψιτ ...... ΠΓΑ .......... σε λάθος σεζόν είσαι ........ B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
είμαι τελικά πολύ μπροστά!!! :victory:

Παναγιωτη εσυ σαν ειδικος επι της μαγειρικης τεχνης

μπορεις να μας πεις το τροπο πως να τηγανιζουμε

τα λουκανικα ΟΡΘΙΑ ????

B)

Τροποποιήθηκε από τον GFiotakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ σωστος!!

Ετσι ή Ετσι ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OK ρε συ Αλεκο οτι πει ο Σπανος σορυ που μιλησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
OK ρε συ Αλεκο οτι πει ο Σπανος σορυ που μιλησα.

Χρηστο, η εμπειρια σου ειναι μεγαλο σχολειο για εμας και προσωπικα προσεχω το καθε τι που λες για να μαθω, αλλα θα σου δωσω το αφρικα στην επομενη μια βολτα να μου πεις και εσυ πως παει πιο ανετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χρηστο, η εμπειρια σου ειναι μεγαλο σχολειο για εμας και προσωπικα προσεχω το καθε τι που λες για να μαθω, αλλα θα σου δωσω το αφρικα στην επομενη μια βολτα να μου πεις και εσυ πως παει πιο ανετα.

ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ

"ΡΕ ΣΥ ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!!!"

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΒΕΡΕΣΕ

B)

ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ* (*ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Π.Γ.Α.)

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα