deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 στη μετα τζακ ασ εποχη έχουν βγει διαφοροι τετοιοι και κανπυν παρομοια όλο και πιο εξωφρενικά πραματα για το "γελιο", και για λεφτα κ αι για 15 λεπτα διασημοτητας στο ιντερνετ και στην τιβι. Εκτος του ότι πλεον εχουν φτασει σε ενα επιπεδο όπου απειλουνται ακομα και με βαριεσ σωματικές βλαβες αυτοι οι τυποι δε σταματανε με τίποτα. Το ανησυχητικό είναι ότι σα μοδα μας έχει ψιλοφτασει στην ελλάδα (γαμω τα κινητα με βιντεοκαμερες). Πιτσιρικια βιντεοσκοπουν καυγαδες στο σχολειο, σεξ κλπ και τα στελνουν το ενα στο άλλο και στο ιντερνετ. Το να τα σκηνοθετουν είναι πλεον το επομενο βήμα. Περαν αυτων των παρατηρησεων και εχοντας φρεσκο στο μυαλό μου τον καυτό πονο που μετακομιζε βόρεια απο μπαλακι τενισ στα παπαρια (το οποίο έβλεπα να ερχεται με κινηματογραφικό σλοου μοσιον χωρις να μπορω να αντιδρασω), συμπασχω με τον παθοντα....αφου γελάσω λιγάκι (τι να κανω εχω καταβολές σλαπστικ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Καλά, ένα βίντεο αρκεί για να ορμήξετε όλοι εναντίων ενός ολόκληρου λαού. Έχετε βαλθεί να τους βγάλετε φασίστες, ρατσιστές, βλάκες, βρίζετε την κουλτούρα τους... "ΑΑΑΑ τους βλάκες...του είπανε να βάλει πινέζα στον χάρτη στο Ιράκ και την έβαλε στην Αυστραλία..." Για έναν μ@κα που κλωτσάει άλλους στα παπάρια. Εμείς οι Έλληνες ήμαστε περήφανοι για την τηλεόραση μας, την Αννίτα Πάνια, τον Λαζόπουλο, τους συνθέτες μας τον Καρβέλα κτλ. κτλ... Όταν όμως η λαϊκή Πρωτοψάλτη θα πάρει ένα γνήσιο Αμερικάνικο τραγούδι και το βιάσει απο τον πωπό "Σαν κερί που λιώνει η αγάπη αυτή δεν τελειώνει" χύνουμε απο τα αυτιά κάθε φορά που το ακούμε.Και μετά καθόμαστε αυτάρεσκα και συζητάμε μεταξύ μας...ααα τους βλάκες τους Αμερικάνους που ρίξανε τους δίδυμους πύργους τους. Και είμαι σιγουρότατος ότι οι άλλες χώρες έχουνε καλύτερης ποιότητας τηλεόραση...ιδίως οι γιαπωνέζοι (άμα θέλετε να μιλήσουμε για βιντεάκια ας μιλήσουμε). Παρεπιπτώντως, είχαμε ελληνικό Jackass, για δύο εβδομάδες μέχρι που κάποιος απο αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά. Οι Αμερικάνοι δεν είναι μόνο Jackass αλλά είναι και πολύ περισσότερα τα οποία να σας μιλήσω ειλικρινέστατα, δεν περιμένω απο πολλούς εδώ μέσα να αναγνωρίσουνε τι είναι. Οπότε ας καθξίσουμε αναπαυτικά στην πολυθρόνα να παρακολουθήσουμε την κόντρα Λαζόπουλου vs Καρβέλα και να καθόμαστε να λέμε πόσο βλάκες είναι οι Αμερικάνοι. +πάάάάρα πολλά! στη μετα τζακ ασ εποχη έχουν βγει διαφοροι τετοιοι και κανπυν παρομοια όλο και πιο εξωφρενικά πραματα για το "γελιο", και για λεφτα κ αι για 15 λεπτα διασημοτητας στο ιντερνετ και στην τιβι. Εκτος του ότι πλεον εχουν φτασει σε ενα επιπεδο όπου απειλουνται ακομα και με βαριεσ σωματικές βλαβες αυτοι οι τυποι δε σταματανε με τίποτα. Το ανησυχητικό είναι ότι σα μοδα μας έχει ψιλοφτασει στην ελλάδα (γαμω τα κινητα με βιντεοκαμερες). Πιτσιρικια βιντεοσκοπουν καυγαδες στο σχολειο, σεξ κλπ και τα στελνουν το ενα στο άλλο και στο ιντερνετ. Το να τα σκηνοθετουν είναι πλεον το επομενο βήμα. Περαν αυτων των παρατηρησεων και εχοντας φρεσκο στο μυαλό μου τον καυτό πονο που μετακομιζε βόρεια απο μπαλακι τενισ στα παπαρια (το οποίο έβλεπα να ερχεται με κινηματογραφικό σλοου μοσιον χωρις να μπορω να αντιδρασω), συμπασχω με τον παθοντα....αφου γελάσω λιγάκι (τι να κανω εχω καταβολές σλαπστικ) Επίσης.... ....+πάάάάάρα πολλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες