BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2007 Σκεφτόμουν την τελευταία βόλτα του 2007 να κάνω το μεσημεράκι προς Σούνιο. Συνήθως βγαίνω Λ.Βουλιαγμένης και πάω παραλιακά και γυρίζω μέσω Α.Ο. Αν ο καιρός το επιτρέπει κατά τις 12.00 το μεσημεράκι. Έχει κανείς άλλος όρεξη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2007 Εγω εχω θα εχω βαλει και το POWER COMMANDER. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2007 Οχι ρε γ@μοτο.........το Σαββατο ειναι η τελευταια μου υπηρεσιααααααααααααααα............... θελω και γωωωωω.... :cry: :cry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2007 Οχι ρε γ@μοτο.........το Σαββατο ειναι η τελευταια μου υπηρεσιααααααααααααααα............... θελω και γωωωωω.... Νικο παρε αδεια απο την :greece: και ελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2007 θα δω...μηπως κανω τιποτα με τον φιλο μου τον......ΚΟΦΤΗ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2007 Ο καιρός τι λέει? έχει τσεκάρει κανείς? ψήνομαι άσχημα πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Εγω εχω θα εχω βαλει και το POWER COMMANDER. Αντε ρε Χρηστο να κουμπωνουμε και καμια 5η και μεις οι γΛηγοροι....:P :P :P Εγω για τελευταια, αν το επιτρεψει ο καιρος, θα κανω 100χλμ χωμα και 100ασφαλτο!!!!! Ο Αι Βασιλης ειναι καφε φετος!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 καλα να περασετε ρε παιδες εμεις λεμε μπας και κανουμε καμια χωματινη τελευταια θα δουμε αυριο τι θα φερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Greg61 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Ο καιρός για αύριο προβλέπεται με ηλιοφάνεια, θερμοκρασία 6-9 βαθμοί, άνεμοι βόρειοι 5-6 Β. Χωράω στην παρέα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μάκη και παίδες ..... από όρεξη άλλο τπτ .... άντε να δούμε τις συνθήκες και τις συγκυρίες, εγώ τον σκεπτόμουνα μισό εις διπλούν τον κύκλο .... θα το μιλήσουμε το θέμα PS οι καλοί παντού χωράνε ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 από τον angelthing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rspanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Μεεεεεεεεσα και εγώ άλλωστε ο καιρός δείχνει να έχει ηλιοφάνεια αύριο, που θα δώσουμε ραντεβού και τί ώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Θα ερχόμουνα αλλά έχω υποσχεθεί στα παιδιά μου βόλτα στον Παρνασό. Λέω να κάνω καμιά καλή βόλτα την Κυριακή.Αν ενδιαφέρεται κανείς ας στείλει ΠΜ ΥΣ Η βόλτα θα είναι προς Χαλκίδα-Εύβοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Λοιπόν λέω σημείο συνάντησης στο περίπτερο με την κουτάλα στην παραλιακή πριν τη Βουλιαγμένη. 12.00 ώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Greg61 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Λοιπόν λέω σημείο συνάντησης στο περίπτερο με την κουτάλα στην παραλιακή πριν τη Βουλιαγμένη. 12.00 ώρα ΟΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rspanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Λοιπόν λέω σημείο συνάντησης στο περίπτερο με την κουτάλα στην παραλιακή πριν τη Βουλιαγμένη. 12.00 ώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jony 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Μαλλον κι εγω μεσα γιατι Κυριακη εχει Αθηνα βολτα με γυναικα και ανηψια.............. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Τελικώς χάσατε όσοι δεν τα καταφέρατε καθώς καλή παρέα, καλή βόλτα και έξτρα σπέσιαλ καφές στο Λαύριο .... :P :lol: λίγο παραπάνω αεράκι είχε από ότι θα προτιμούσα και το ψιλοδαγκώσαμε από το κρύο οι της Αττικής Οδού πλευράς .... Συνολική αποτίμηση και προσωπικά χάρηκα που γνώρισα και νέους φίλους ! Ενα μικροφωτορεπορτάζ για να μην ξεχνιώμαστε: Η παρεύς συναθροίζεται (α ρε ήλιε κόντρα) Με τα πιστά άτια και μετά από ολίγας σχετικά περιπέτειας καταφθάνει εις Σούνιον ..... εκεί όμως κακός σερβιτόρος αρνείται να σερβίρει εις εξωτερικόν χώρον και για να μην τον δολοφονήσει ο DucPilot που τα είχε αναλάβει (κοινώς πάρει) την κάναμε για Λαύριο .... Στο περίφημο πέτρινο κατόπιν προτροπής του Γρηγόρη, ιδέα που απεδείχθη εξαιρετική ...... Καθώς ο καφές τάχιστα μετετράπη εις γερό ψαρο-μεζεδάκι ! Καθώς παρατηρείτε αφού εφαγώθησαν αρκετά, κάναμε και ένα μικρό έρανο για το Μάκη που ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με την κατανάλωση της Busa και αναγκάστηκε να έρθει μέχρι Λαύριο με κάτι οικονομικότερο: :lol: :lol: :lol: Παίδες thanx για μια ωραία βολτούλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Ωραια βολτα οπως παντα ωραια παρεα χαρηκα για τα νεα παιδια στην παρεα,α και ο καφες στο Πετρινο καλοςςς.Οπως λεει και ο ομοσταυλος οαερας ειχε ενα θεμα εκτος απο δυνατος ηταν και κρυος μπρρρρ,αντε στην επομενη(εγω θα την παω αυριο εχεχεχ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Greg61 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Όμορφα πήγαμε, ωραία φάγαμε, ωραία περάσαμε, κι όμορφα (γεροντίστικα αφού ήμουν εγώ μπροστά ) γυρίσαμε! Νά'στε καλά παιδιά, πέρασα υπέροχα! Tnx! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Μπραβο ρε παιδες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 μπράβο boys ωραία λιακάδα χεχε ... πάντος αναγνώρισα τον " αρχηγό " της βόλτας ... καθόταν στην κεφαλή του τραπεζιού ! ! ! γμτ τον πυρετό μου γμτ ... next year dudes ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jony 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Ωραιος καιρος (ας οψεται το ισοθερμικο),ωραια παρεα αλλα ενα πραγμα ρε παιδια......ο καφες μου καθησε λιγο....βαρυς.. :lol: :lol: :lol: Η βολτιτσα ηταν σουπερ....αντε να δουμε μηπως τη κανουμε και αυριο........... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 μπράβο boys ωραία λιακάδα χεχε ... πάντος αναγνώρισα τον " αρχηγό " της βόλτας ... καθόταν στην κεφαλή του τραπεζιού ! ! ! γμτ τον πυρετό μου γμτ ... next year dudes ! ! ! Περαστικα και στην επομενη μαζι μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgebas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Παιδια πολύ ωραια βόλτα αν και λογω υποχρεώσεων δεν μπορεσα να ξεκινησω μαζί σας και ήρθα λίγο αργότερα. Υποψιάστικα ότι ο καφες στο Σούνιο θα μεταμορφονόταν σε ουζομεζέ και σας πέτυχα στο Λαύριο. Αντε παιδιά και στην επόμενη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2007 Παιδια πολύ ωραια βόλτα αν και λογω υποχρεώσεων δεν μπορεσα να ξεκινησω μαζί σας και ήρθα λίγο αργότερα. Υποψιάστικα ότι ο καφες στο Σούνιο θα μεταμορφονόταν σε ουζομεζέ και σας πέτυχα στο Λαύριο. Αντε παιδιά και στην επόμενη... Αυτο ειναι αν τα παρεις με την σειρα δεν χανομαστε,σωστος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες