Jump to content
anangelos

Πήρα το νέο Hayabusa K8!

Recommended Posts

Δεν θα πω τίποτε πάνω σ΄αυτά που είπες.

Πόσα ZZR 1400 έχουν πουληθεί σ΄αυτά τα 2 χρόνια???Θυμήσου το, του χρόνου τα Hayabusa θα είναι τα διπλά. Και το καλοκαίρι που αναμένεται η έκδοση με το ABS θα ανέβουν κι άλλο.

Δεν με λεει τπτ αυτο . Πόσες φερράρι υπάρχουν στον δρόμο? Μήπως και αυτές δεν αξίζουν? . Δεν το κάνω συγκρισή αν και θα έπρεπε γιατι τα δικά μας είναι σε αυτή την κατηγορία. Η Μπούσα έκανε γκέτο. Εκανε σχολή. Κανεις δεν αμφιβάλει . Αλλα το χρωστάει σε αυτο που έκανε πριν από 8 χρόνια. Όχι με την τωρινη. Μακάρι να γίνουν και 3πλα. Αλλα για το ABS ασε με να εχω τις αμφιβολίες μου όταν θα κοστίζει 14800-15000. Φίλε μου αν μπορέσω θα είμαι στο τρακ ντει . Και μετα τον μικρό μπίστο που γκρατζούνισα τις μαμα εξατμίσεις , θα επισπευσω τις διαδικασιες για νέα. ΑΝ μπορέσω μακάρι να είσαι εκει να τα πούμε και απο κοντά. Για καφεδάκο και ότι προκύψει (χαχαχαχαχχαχα). Και φιλικά στα λέω όλα αυτα .Μην το πάρεις "βαρια καρδιά". Ξες πόσο σε πάω. ;) Αν αλλάξεις και μοτόρι θα είσαι ακόμα πιο καλός χααχαχαχαχαχ :lol: :P

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να και ο χοντάκιας. Ρε συ τι δουλεια εχεις εδω? Εδω μιλάμε για κατηγορία τσαλεντζερ!!!! :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν με λεει τπτ αυτο . Πόσες φερράρι υπάρχουν στον δρόμο? Μήπως και αυτές δεν αξίζουν? . Δεν το κάνω συγκρισή αν και θα έπρεπε γιατι τα δικά μας είναι σε αυτή την κατηγορία. Η Μπούσα έκανε γκέτο. Εκανε σχολή. Κανεις δεν αμφιβάλει . Αλλα το χρωστάει σε αυτο που έκανε πριν από 8 χρόνια. Όχι με την τωρινη. Μακάρι να γίνουν και 3πλα. Αλλα για το ABS ασε με να εχω τις αμφιβολίες μου όταν θα κοστίζει 14800-15000. Φίλε μου αν μπορέσω θα είμαι στο τρακ ντει . Και μετα τον μικρό μπίστο που γκρατζούνισα τις μαμα εξατμίσεις , θα επισπευσω τις διαδικασιες για νέα. ΑΝ μπορέσω μακάρι να είσαι εκει να τα πούμε και απο κοντά. Για καφεδάκο και ότι προκύψει (χαχαχαχαχχαχα). Και φιλικά στα λέω όλα αυτα .Μην το πάρεις "βαρια καρδιά". Ξες πόσο σε πάω. ;) Αν αλλάξεις και μοτόρι θα είσαι ακόμα πιο καλός χααχαχαχαχαχ :lol: :P

Θα έρθεις στο track day???

Ω ρε, χαμός θα γίνει. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να και ο χοντάκιας. Ρε συ τι δουλεια εχεις εδω? Εδω μιλάμε για κατηγορία τσαλεντζερ!!!! :P :P

...και ξέρεις τι έπαθε το τσαλεντζερ επειδή τα'χωνε στα Χόντα, ε;;;; :P

1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα φοράει κινητιρα χονδα τι περιμένεις? Μπουμ . Αντε παντε να φτιάξετε κανα αμαξι τώρα που δεν σκάζει !! χαχαχαχαχαχα

Μπούσα σε εστειλα Π.Μ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
AMAAAAN!!!!Καλοριζικοοοο!!!!Καλα χιλιομετρααα!!!!!! (ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω) :D :D :D

+10000000000

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΦΙΛΕ

ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ

:cheers:

+10000000000000

Δεν θα πω τίποτε πάνω σ΄αυτά που είπες.

Πόσα ZZR 1400 έχουν πουληθεί σ΄αυτά τα 2 χρόνια???Θυμήσου το, του χρόνου τα Hayabusa θα είναι τα διπλά. Και το καλοκαίρι που αναμένεται η έκδοση με το ABS θα ανέβουν κι άλλο.

Σ'αυτο θα διαφωνησω.Θυμηθειτε τα ΖΖR που εχου πουληθει τα δυο τελευταια χρονια....Ε Ειναι και απο τους τελευταιους. :taz: Το ιδιο εγινε με το NINJA 12 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ZZR1200.Δεν δουλευτικαν απο τον κοσμο γιατι αυτα τα μοντελα ειναι φερραρι της μηχανοκινησης??????????????

Οσον αφορα διαφορες αναμεσα σε νεα και παλια μπουσα και τεχνολογια της καινουργιας εχω γραψει και σε topic σχετικο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλοριζικο το μηχανακι σου φιλε. :_thumbsup: :_thumbsup: Και να προσεχεις γιατι ειναι διαολεμενα γρηγορο. :burn:

Χαιρομαι που το ονειρο σου πραγματοποιηθηκε. :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο θα ήθελα να είχα το μοναδικό κομμάτι ZZR1400 στον κόσμο και να μην πουλιότανε κανένα άλλο, να βλέπανε τα πίσω V leds της ουράς οι buses και να απορούσανε τι είναι αυτό που τους πέρασε...

Γουστάρω την μοναδικότητα αλλά έχουν δυστυχώς πουληθεί μερικές χιλιάδες ακόμα ZZR1400...

Δεν μου αρέσει να έχω hypermoto και να πουλιέται εμπορικά σαν τα παπιά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα