Jump to content
proistamenos21

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!!!

Recommended Posts

και γω τον scorpio 600 εβαλα (298ευρω), ευχαριστημενος ειμαι σε γενικες γραμμες .. αλλα παιδια το αρνητικό του ειναι η σειρήνα..ειναι αρκετα αδυναμη.

Απο θεμα αποστασης για την τηλεειδοποιηση ...χμμ .. ετσι κ ετσι τα πραγματα.. προς το θετικο παντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε εγω εβαλα αυτον εδω με 30 ευρω καπου μαζι με μεταφορικα απο ebay στο CBR...

(CYCLONE MOTORBIKE MOTORCYCLE BIKE ALARM)

Τον εχω 2 χρονια κοντα... πιανει ακομα απο 100 μετρα αποσταση χωρις να εχω αλλαξει μπαταρια με μεταλλικο remote και ακουγετε πολυ πιο δυνατα απο οσους εχω ακουσει...125dB

http://cgi.ebay.co.uk/CYCLONE-MOTORBIKE-MO...93%3A1|294%3A50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά που λες μπορούν να ρυθμιστούν και τα 2 στον Scorpio. Και η ένταση και η ευαισθησία. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος πάνε στο μάστορα να τη ρυθμίσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ οτι εχω δει στο manual μπορεις να ρυθμισεις μονο τον ηχο της σειρηνας ..οχι την ενταση..

Ξερεις καποιο κολπο μηπως ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναί μόνο τύπο σειρήνας ρυθμίζεις, όχι ένταση...

Ξερεις καποιο κολπο μηπως ?

.

.

.

.

Κάνα κόλπο?,...χαχαχα.... ΚΑΛΟ !!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθάβω για να ρωτήσω! :lipssealed:

Τελικά αυτοί οι φθηνοί συναγερμοί αξίζουν τα λεφτά τους? οκ, καταλαβαίνω ότι δεν θα δουλεύουν άψογα, αλλά να μην:

*χτυπάει συνέχεια κουκουρούκου αλλά να χτυπάει όποτε πρέπει

*τελειώνει την μπαταρία

Σκέφτομαι αν αξίζει να βάλω έναν τέτοιο σαν έξτρα μέσο προφύλαξης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω τον scorpio 600 εβαλα (298ευρω), ευχαριστημενος ειμαι σε γενικες γραμμες .. αλλα παιδια το αρνητικό του ειναι η σειρήνα..ειναι αρκετα αδυναμη.

Απο θεμα αποστασης για την τηλεειδοποιηση ...χμμ .. ετσι κ ετσι τα πραγματα.. προς το θετικο παντως.

Κι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που είδα πως είχε εγκατασταθεί τελείως κουκουρούκου (αχ αυτοί οι μάστορες). Πανεύκολα προσβάσιμος με την σειρήνα προς τα πάνω ώστε να μαζεύει νερά/υγρασίες και να μπουκώνει. Συν του οτι η σειρήνα στο σημείο που ήταν έχανε σε απόδοση. Οπότε πρόσφατα τον ξήλωσα και τον ξαναπέρασα με τη σειρήνα από τη σωστή πλευρά, σε δύσκολα προσβάσιμο σημείο κι όχι μπουκωμένη σε κάποια γωνία. Τώρα πλέον όταν χτυπάει και είμαι δίπλα είναι ενοχλητική. Το βράδυ όμως "χτυπάει" σιωπηλά για να μην ξέρει ο κλέφτης οτι υπάρχει συναγερμός παρα μόνο εγώ που κοιμάμαι αγκαλιά με το χειριστήριο! :_thumbsup:

Υ.Γ Αν και παλιό το γράφω προς ενημέρωση για όσους χρησιμοποιούν το search.

Τροποποιήθηκε από τον Revelator

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα το Scorpio sr i900 από http://www.biohazardcycles.com/servlet/the-3156/SCORPIO-SR-dsh-I900-SRI900-ALARM/Detail

Συνολικά μου κόστισε με τα μεταφορικά 274€ και δεν πλήρωσα κανένα τελωνείο. Περιλάμβανε στη συσκευασία τα πάντα του συναγερμου και τη φύσα για τη μηχανή. Φοβόμουνα την εγκατάσταση και ζήτησα βοήθεια από συμφορουμίτη, ο οποίος με βοήθησε και κατάλαβα πόσο εύκολη είναι η τοποθέτηση. Ειδικά με το περιμετρικό ραντάρ κοιμάμαι ήσυχος και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον συναγερμό. Δεν μου προξένησε ποτέ κανένα πρόβλημα γενικά, ούτε στα ηλέκτρικα της μηχανής. Δεν κάνω διαφήμιση, απλά αναφέρω την εμπειρία μου και τα γεγονότα όπως έχουν. Θεωρώ πως είναι αξιόλογος συναγερμός και τον συστήνω! Τον έχω στη μηχανή από τον Φεβρουάριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθάβω για να ρωτήσω! :lipssealed:

Τελικά αυτοί οι φθηνοί συναγερμοί αξίζουν τα λεφτά τους? οκ, καταλαβαίνω ότι δεν θα δουλεύουν άψογα, αλλά να μην:

*χτυπάει συνέχεια κουκουρούκου αλλά να χτυπάει όποτε πρέπει

*τελειώνει την μπαταρία

Σκέφτομαι αν αξίζει να βάλω έναν τέτοιο σαν έξτρα μέσο προφύλαξης.

Φίλε εγώ που έχω τον Scorpio θα αναφέρω ότι έχει τσιμπημένη τιμή αλλά αξίζει τα λεφτά του γιατί μπορείς να κοιμάσαι πιο ήσυχος. Η τηλε-ειδοποίηση ενεργοποιείται προαιρετικά οπότε είναι ιδανική για τη νύχτα και μέρη που δεν είναι φυσιολογικό να πλησιάζει κόσμος τη μοτοσυκλέτα. Για μέρη με πολλή κίνηση παρκάρεις τη μηχανή και έχεις μαζί σου το τηλεχειριστήριο. Εγώ δούλευα στον 2ο όροφο εταιρείας και είχα σήμα δίχως πρόβλημα. Η ευαισθησία ρυθμίζεται οπότε μπορείς να εξασφαλίσεις ότι δε θα χτυπάει άσκοπα, και η κατανάλωση μπαταρίας του είναι μηδαμινή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+650 Απο εμένα για τον Scorpio. Εχω τον i600 full με τον περιμετρικο και το anti hijack module . Πολύ καλός συναγερμός 3 χρόνια τώρα κανένα πρόβλημα. Τοποθέτηση την έκανα μόνος , πολή ευκολη.

highly recommended.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα