GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Τί να ζηλέψω ωρέ κοντοσείρι; 'Αντε κανά κοψίδι το πολύ πολύ! Γουρούνα γαρ... τωρα μιλας σωστα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2007 Μπα, τεράστιο είναι. Αυτό είναι πραγματικά μικρό αυτοκίνητο! http://www.youtube.com/watch?v=iN0LQJLabqA :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_athens 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 και μενα ο τροπος του πατερα και του υιου Ιαβερη δε μου αρεσε καθολου. Κριμα που ο πατερας ηταν και οδηγος αγωνων..μαλιστα ειπε και την εκφραση με τις δυο κατηγοριες μοτοσυκλετιστων..αυτοι που πεσανε και αυτοι που θα πεσουν...αυτο λεγεται κινδυνολογια..τρομαξε κοσμο,μαναδες και πατεραδες που εβλεπαν και ακουγαν...ας μας ελεγε και τα στοιχεια ποσοι κουτακηδες σκοτωθηκαν η σακατευτηκαν με τα κουτακια...δεν πρεπει δηλαδη να οδηγαμε και κουτακια τωρα? καλυτερα να μιλα για αυτους που φτιαχνουν ερειπια αυτοκινητα χωρις προδιαγραφες και τα κανουν με τεραστιες ιπποδυναμεις επικινδυνα..και ολους αυτους που κανουν τετοια πραγματα στο δρομο που μονο για ψυχολογικα αρρωστους τους υπολογιζεις..οσο αφορα για το οχημα που μας πλασαρε....δεν ειναι κατα τη γνωμη μου πρωτοποριακη ιδεα πχ σαν το smart...εχει αν συμβατικο κινητηρα diesel και φανταζομαι μαλλον δεν εχει και κιβωτιο αφου εχει μια μπρος και μια πισω ελεω της μεγαλης ροπης του diesel.μονο αν ηταν ηλεκτροκινητο αμιγως θα μου ελεγε κατι...απλα τωρα ειναι μια πατεντα να μπορεσουν και οι ανιληκοι να οδηγησουν κατι με 4 τροχους.φυσικα ειναι και επικινδυνο αφου δεν εχει μια αξιοπρεπη τελικη...και φανταστειτε αφου ειναι και οχημα πολης τι θα γινεται το καλοκαιρι χωρις κλιματισμο. το κοστος του ειναι τεραστιο για αυτο που προσφερει εστω και να γλιτωνεις απο μεγαλα τελη και κοστος καυσιμου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 παντως εγω για μικρο αυτοκινητακι θα εδινα οσο κι οσο για κολιες κολιες κολιες κολιες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lena 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Μπα, τεράστιο είναι. Αυτό είναι πραγματικά μικρό αυτοκίνητο! http://www.youtube.com/watch?v=iN0LQJLabqA :D Sorry αν βγαίνω εκτός θέματος αλλά το video ήταν τέλειο! :lol: Και το αμαξάκι…. Το θέλω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Kαι είναι και άσχημο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TERAS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ... ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ 4 ΕVER!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες