Jump to content
mArk0s

50cc

Recommended Posts

Γεια σας..εχουμε καταληξει με τον πατερα οτι η καταλληλη μηχανη για μενα θα ηταν μια aprilia rx 50cc..(ειναι αυτη που εχω βαλει σαν εικονα)...εσεις τι μου προτεινετε σε 50cc???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλαράκι έχω το sx50 που είναι το ίδιο μηχανάκι αλλά σε μοτάρντ... Σαν κατασκευή είναι αψογη... Απο δύναμη βέβαια θα το βαρεθείς γρήγορα και θα θέλεις να το κάνεις 80cc όπως θέλω και εγώ...

Σου προτείνω όταν το παραγγείλεις να τους πεις να σου βγάλουν όλους τους κόφτες πριν το πάρεις γιατί αλλιώς 1ον θα νιώθεις ότι το ποδήλατο είναι πιο γκαζιάρικο και 2ον θα παιδεύεσαι σαν εμένα τον μα**κα να το κάνεις να πηγαίνει...

Είναι τέλειο σαν μηχανή αλλά λίγο θα ζοριστείς με τα ανταλλακτικά ειδικά αν χρειαστεί κάτι κατα τον αύγουστο θα ταλαιπορηθέις πάρα πολύ...

Εγώ τον Αύγουστο χρειαζόμουν μια ντίζα για την αντλία λαδιού και έκανε ενα μήνα να μου έρθει!!! :devil:

Επίσης μου τρίζει λιγάκι η πίσω ανάρτηση απο το πολύ off-road :whistling: και τα σκαλάκια που συχνά κατεβαίνω :P αλλά ακομα δεν έχω δει τι φταίει.... Μάλλον θέλει λαδάκι να μπαινοβγαίνει πιο εύκολα... γκουχ γκουχ.. :_innocent:

Εγω λέω να το πάρεις το εργαλείο... Αν δεν πάς πολύ οφ ροαδ πάρε sx γιατι το rx θα γλιστράει λόγω λαστίχων...

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ... Αντε βρε μεγειές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γεια σας..εχουμε καταληξει με τον πατερα οτι η καταλληλη μηχανη για μενα θα ηταν μια aprilia rx 50cc..(ειναι αυτη που εχω βαλει σαν εικονα)...εσεις τι μου προτεινετε σε 50cc???

Mαρκο, εχω ρωτησει ΠΡΙΝ! απο σενα, ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΔΩ! οπου και μπορεις να διαβασεις πολυ περισσοτερες γνωμες! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε οταν το παρεις αλλαξε του τα αυτοκολλητα καποια ισως ταιριαζουν απο το RXV απο την Blackbird Racing :)

post-2503-1197235724_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντε οταν το παρεις αλλαξε του τα αυτοκολλητα καποια ισως ταιριαζουν απο το RXV απο την Blackbird Racing :)

Θα σε θερμοπαρακαλουσα να μη βαζεις ιδεες!!... Μια χαρα αυτοκολλητα εχει το μηχανακι απο μαμα! :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Marko δες ενα RX50 πως το εχει κανει ενας πιτσιρικας (πρεπει να ειναι μοντελο 2000 καπου εκει)

Hawk οντως εχει ωραια αυτοκολλητα το καινουργιο RX συμφωνω! :)

http://www.youtube.com/watch?v=XZWB4fNCYxQ...feature=related

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ καλη επιλογη το μηχανακι μαν :_thumbsup:

οσο για τα γκαζια του μην σε νοιαζει ... αν διαθετεις τα καταλληλα ''αυτια'' θα σου δειξει ο παπα οτι η κ@υλ@ της μηχανης δεν ειναι μονο στα γκαζια ;)

με γειες και απο μενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.Μεγειες!Θα το χαρεις πολυ το μηχανακι!

Τροποποιήθηκε από τον JohnnyBoy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Kαι ενα "δωρακι"!!! :D

To ειδα το βιντεακι, πολυ καλα παει για τα κυβικα του! θα το ευχαριστηθει ο Μαρκος! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ, ευχαριστω γαι τις γνωμες σας, για πειτε μου τωρα..

Η μηχανη, εχει χωματινα λαστιχα, που δεν ειναι καλα στο δρομο..Επειδη τωρα ξεκιναω, μηπως να τ'αλλαζα, τωρα στην αρχη, και να'βαζα "δρομου" μιας και σε ασφαλτο θα κυκλοφοραω, τουλαχιστον τωρα, στην αρχη??"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εφοσον θα το παρεις καινουργιο δεν υπαρχει εκδοση Super Motard ;

Υπαρχει, αλλα δεν αρεσει! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

file oreo mixanaki fente gia posa lefta milame omos?

by the way brika ena GLX 67 xiliosta mou ipan, klino souita ston ourano me afto i oxi? kseri kapios poso isodinami pano kato se teliki taxitita?

Τροποποιήθηκε από τον sougias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

by the way brika ena GLX 67 xiliosta mou ipan, klino souita ston ourano me afto i oxi? kseri kapios poso isodinami pano kato se teliki taxitita?

Ολοκληρο ξενοδοχειο θα κλεισεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπαρχει, αλλα δεν αρεσει! :grin:

εσύ πατέρα τι πετάγεσαι ... ? βάλε το χέρι στην τσέπη και μη μιλας ! ! ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι λιγο ακριβο.2600 ευρο αλλα εχουμε και εναν black hawk για αυτο το θεμα..!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν το παρεις να το προσεχεις και να μην τρεχεις, εχεις χρονια μπροστα σου να χαρεις πολυ τις μηχανες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ειναι λιγο ακριβο.2600 ευρο αλλα εχουμε και εναν black hawk για αυτο το θεμα..!!!!

"Συν Αθηνα, ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ"!! ;)

:whistling:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορεστη αυτοκολητα για το χτ μου εχει? 500e 2000 σαββατο παω στο μπιλ για καταθεση χεχεχεχε!!!!

Τροποποιήθηκε από τον jpag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα