mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Μερικα ακουσματα απο τα νιατα μου τελη δεκαετιας '80 αρχες '90.... :D Τους Sacred Reich τους ειχα δει στο Π.Αρεως και ειχα παθει πλακα με το ντραμερ... Τους D.R.I στο Ροδον (α ρε αθανατο Ροδον που εισαι) και πρεπει χωρις πλακα να γινονταν 20 stage diving το λεπτο... :D Κολαση.... :D surf nicaragua ρε φιλε....bay area thrush για παντα... :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Κι εγω τον ειχα δει σ'ενα μαγαζι στη Π.Ραλλη με support τον Eric Sardinas.Απιστευτοι και οι δυο...... B) :D Τον Eric Sardinas τον ειχα δει και σε ενα φεστιβαλ μπλουζ και ηταν ολα τα λεφτα αν και επαιζε στο τελος για 50 ατομα, αφου ολοι οι υπολοιποι ειδαν τα ελληνικα γκρουπ και τη κανανε.Ρε παιδια ο τυπος η για 50 επαιζε η για 5000 εκανε παπαδες.Κατεβηκε στο κοσμο,επαιζε με οτι εβρισκε εκανε σοου...Ωραιος... :D Και εγώ σε live με τον sardinas είδα τον Vai! Απίστευτος! έμεινα μ@λ@κας όσο έπαιζε και έλεγα απο μέσα μου ότι οκ δεν θα προσπαθήσω ποτέ να παίξω Vai...θα το καταστρέψω το κομάτι χεχε :P Αυτός ο κύριος με αυτή την κιθάρα είναι ο κύριος υπεύθυνος που έχω strat. Εχετε ξαναδεί κάποιον να ρίχνει τέτοιες ριπές σε πεντατονική????? :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 βρήκες και συ άνθρωπο τωρα... Steve R.V..... ίσως ο μόνος λευκός που παίζει έτσι Η πεντατονική...πόσο εύκολη δείχνει.....ποσες χιλιαδες χρωματα μπορει να δωσει Ε πάρτε και τον θεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SEPULTURA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 καλημερα!!!σημερα εχει PARADISE LOST στο γκαγκαριν κ πιστευω οτι αξιζει να τους ξαναδω για μια ακομη φορα...αρκει βεβαια να παιξουν ΠΟΛΛΑ απο τα παλια!!!θα παει κανεις αλλος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Λες?Τους εχω ξαναματαδει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 εγω τους ειχα δει στο Draconia times.... Πηγες Rotting???? e? e? Re Sepultura...ti mikros poy ne o kosmos Γεια μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Μαζι πηγαμε εχθες!Ηταν απιστευτοι!Τα σπασανε κανονικα, ηταν και τα γυρισματα του νεου τους ντι βι ντι και γινοταν πανικος!Γιναμε και μουσκεμα στο γυρισμο αλλα οκ, αξιζε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Δεν ξέρω αν τα έχει βάλει κάποιος άλλος πριν από εμένα: Nightwish - Sleeping sun Αυτά... Αν σας αρέσουν, ψάξτε και άλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 (τροποποιήθηκε) παιδες οσοι δεν τους ξερετε να του μαθετεεεεε DARKEST HOUR http://www.youtube.com/watch?v=LiDC1-Ta-7s μελωδικοτατη καφριλα...πώς λέμε καθαρόαιμο τετράχρονο...? Ε κατι τετοιο πάμε πάμεεεε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 από τον jkstigma Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jony 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 βρήκες και συ άνθρωπο τωρα... Steve R.V..... ίσως ο μόνος λευκός που παίζει έτσι Η πεντατονική...πόσο εύκολη δείχνει.....ποσες χιλιαδες χρωματα μπορει να δωσει Ε πάρτε και τον θεο Τι ειπες ρε Γιαννη τωρα....Ο ανθρωπος απλα δε παιζεται....... Rory Gallagher - Bad penny Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 βρήκες και συ άνθρωπο τωρα... Steve R.V..... ίσως ο μόνος λευκός που παίζει έτσι Η πεντατονική...πόσο εύκολη δείχνει.....ποσες χιλιαδες χρωματα μπορει να δωσει Ε πάρτε και τον θεο Ο SRV σίγουρα είναι ο μόνος λευκός που παίζει έτσι!!! Συμφωνώ ο Rory Gallagher είναι αλλού φίλε, μόνος του και αυτός!!!! Αυθεντικός και μελωδικότατος! Όσοι ακούτε blues πάρτε το blues του Jimi Hendrix! born under a bad sign και ONCE I HAD A WOMAN :worthy: :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vampire 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Εχει Paradise Lost σημερα??? Ιδεα δεν ειχα....θα θελα να παω να τους δω αλλα πρωτον δεν παιζουν λεφτα αυτο το καιρο πολλα και δευτερον εχω ακουσει λιγα τους,μονο 2-3 cd που εχω...(Paradise Lost,Symbol of life) Σε αυτα που τους εχω ακουσει μαρεσουν πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SEPULTURA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 πρεπει να οργανωσουμε μια rock-metal καφροσυναντηση... τσιπουρο... μπυρα... κρασι... ρακι... κ καμια 50 κιλα μπριζολες!!! κατα προτιμηση χωρις μηχανες!!!!γιατι βλεπω να γυρναμε σπιτια με διαφορετικα μηχανακια ο καθενας... κ θα μας λενε κ καλοριζικο κι ολας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jony 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 πρεπει να οργανωσουμε μια rock-metal καφροσυναντηση... τσιπουρο... μπυρα... κρασι... ρακι... κ καμια 50 κιλα μπριζολες!!! κατα προτιμηση χωρις μηχανες!!!!γιατι βλεπω να γυρναμε σπιτια με διαφορετικα μηχανακια ο καθενας... κ θα μας λενε κ καλοριζικο κι ολας!!! Μεσα σε ολα......... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SEPULTURA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 κ ενα ακομη τραγουδακι για τους παλιακους λατρεις του THRASH!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SEPULTURA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!!ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 πρεπει να οργανωσουμε μια rock-metal καφροσυναντηση... τσιπουρο... μπυρα... κρασι... ρακι... κ καμια 50 κιλα μπριζολες!!! κατα προτιμηση χωρις μηχανες!!!!γιατι βλεπω να γυρναμε σπιτια με διαφορετικα μηχανακια ο καθενας... κ θα μας λενε κ καλοριζικο κι ολας!!! Χαχαχαχαχαχα!Γεια σου ρε Μιλτο!!!!!Καλα να περασεις αποψε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Εχει Paradise Lost σημερα??? Ιδεα δεν ειχα....θα θελα να παω να τους δω αλλα πρωτον δεν παιζουν λεφτα αυτο το καιρο πολλα και δευτερον εχω ακουσει λιγα τους,μονο 2-3 cd που εχω...(Paradise Lost,Symbol of life) Σε αυτα που τους εχω ακουσει μαρεσουν πολυ! An δεν εχεις ακουσει το ICON τρέχα να το βρεις!!!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SEPULTURA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ACDC... KOMMATI TO ΟΠΟΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΑΞΙΖΕΙ!!! KEEP ON ROCKING... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ACDC... KOMMATI TO ΟΠΟΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΑΞΙΖΕΙ!!! KEEP ON ROCKING... Απόλυτα σωστός ο Μίλτος!!! Τι δε θά δινα να ήμουνα Και εκεί δε θα με χάλαγε καθόλου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Τι ειπες ρε Γιαννη τωρα....Ο ανθρωπος απλα δε παιζεται....... Rory Gallagher - Bad penny πρεπει να οργανωσουμε μια rock-metal καφροσυναντηση... τσιπουρο... μπυρα... κρασι... ρακι... κ καμια 50 κιλα μπριζολες!!! κατα προτιμηση χωρις μηχανες!!!!γιατι βλεπω να γυρναμε σπιτια με διαφορετικα μηχανακια ο καθενας... κ θα μας λενε κ καλοριζικο κι ολας!!! Για πότε λέμε???? :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SEPULTURA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 ΠΩ...ΠΩ...ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΑΘΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΥΤΑ!!!! ΑΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ...ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 ΠΩ...ΠΩ...ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΑΘΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΥΤΑ!!!! ΑΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ...ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!! Άντε γειά μας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SEPULTURA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 ΠΑΛΙ ΞΥΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Ε?ΧΕΧΕ!!! ΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jony 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 ΠΑΛΙ ΞΥΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Ε?ΧΕΧΕ!!! ΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!! :vv: Γεια μας παιδες.... AC/DC - Sin city Motorhead - R.A.M.O.N.E.S. Judas Priest - Painkiller Motorhead - Bomber Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες