GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2007 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2006 - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2007 Γραμματεία Παραδεισου Διαχείριση Εορτων Τμήμα Διοικησης Τομέας Αγιου Βασιλειου Μετα απο την παραπληροφορηση περι απεργιας των ταρανδων εδοθη εντολη στον Αγιο Βασιλειο να ξεκαθαρισει στο ευρυ κοινο του οπως διαλυθει ο μυθος περι ταρανδων και να ανακοινωση προς αποκατασταση της αληθειας οτι το ελκηθρο του κινειτε απο ενα APRILIA RXV 550 . Κατοπιν εντολης μου προς τον Αγιο Βασιλειο θα δωσει σε οσους ζητησαν για φετος μοτοσικλετες τις αξιοπιστες και μοναδικες κουκλες Ιταλιδες aprilia. Καμια αλλη αιτηση δεν θα γινεται δεκτη και σε οσους επιμενουν θα διδεται πατινι Κινεζικο με σημα τον ελικα. ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ G.Fiotakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2007 Εγω θελω να μου φερει απο την καμινάδα διπλές Acrapo αλλα μου ειπε οτι δεν παιζουν πολλα $ και θα μου πληρωσει το φανοποιείο για να το βαψω, lol :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2007 Γράμμα του spypetr, ή Γατολάτρη, ή κατάσκοπο, στον Άγιο Βασίλη.............. Moscow Friday 30/11 /2007 Дорогой камрад Santa Claus, Iий wan' t для рождества новый флаг СССР. И ZX -10R Kawasaki. Самые лучшие мотоциклы всегда делали. Пошлите мои отношения к Сталин и Marx в мире умерших и пожалуйста дайте прочность и силу к президенту греческий коммунистическаяа партия (K.K.E), Mrs. Aleka Papariga. Мы должны воевать для наших прав, камрадов!!!!! Салют!!!!!! SpyPetr ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :yahoo: (Μετάφραση απο Systran) ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ........... Moscow Friday 30/11 /2007 Dear comrade Santa Claus, I wanʼt for Christmas a new flag of U.S.S.R. And a ZX -10R Kawasaki. The best motorcycles ever have made. Send my regards to Stalin and Marx in the world of dead and please give strength and power to the President of the Greek communist party (K.K.E), Mrs. Aleka Papariga. We must fight for our rights, comrades!!!!! Salute!!!!!! Βέλι είσαι .... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Απο τους τελευταιους "2 Τροχους" ! http://img508.imageshack.us/img508/8973/img012mz2.jpg :lol: :lol: :lol: πολλη καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Black hornet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Αγιε Bill για φέτος σαν ενας μηχανοβιος που σεβετε και αγαπα την μηχανη του θελω να μου φερης αυτα τα λιγα πραγματα που εχω παρακατω.....(σου εχω βαλει και Photο για να μην μου φερεις τιποτα μαιμουδιαρικα) ----- ---- ---- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αγιε Bill για φέτος σαν ενας μηχανοβιος που σεβετε και αγαπα την μηχανη του θελω να μου φερης αυτα τα λιγα πραγματα που εχω παρακατω.....(σου εχω βαλει και Photο για να μην μου φερεις τιποτα μαιμουδιαρικα) ----- ---- ---- Κάπου τα εχω δει όλα αυτα μαζι...................... Ααααααααααααααααα θυμάμαι. Σε ενα κουτι playmobil!!!!! :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες