Greg61 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 Παντρεμένος, και με τρείς κόρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 ανυπαντρος. κατα καποιον τροπο συζω με τη κοπελια μου. θα την κανω γυναικα μου (με την καθολικη εννοια), οταν καταλαβει οτι θελω τουλαχιστον 3 μηχανες στο γκαραζ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fosmaniak 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 τι φωτο ηταν αυτη ρε παιδια.πανοραμικη!!! θεος free to go (με κοπελα μεν αλλα ελευθερος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 ελευθερος κ ησυχος... οταν βρεθει κατι αξιολογο θα δωσω την αναλογη σημασια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 παντρεμενος με ενα κοριτσι μοντελο(κυριολεκτω),κοιτα αβαταρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 Δυστηχως προσπαθω να αλλαξω το αβαταρ με το καινουργιο που εχει φωτο την κορη μου αλλα δεν μπορω. Δεν το καταφερνω,βαζω την νεα φωτογραφια αλλα βγαινει η παλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 ανυπαντρος. κατα καποιον τροπο συζω με τη κοπελια μου. θα την κανω γυναικα μου (με την καθολικη εννοια), οταν καταλαβει οτι θελω τουλαχιστον 3 μηχανες στο γκαραζ.. βρε μηπως γραφεις για μενα? για πες πως λενε τιν κοπελα σου? δεν πιστευω να εχουμε την ιδια :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 Λοιπόν έχουμε και λέμε... 1 χρόνο μέχρι να ξεχρεώσω τη μηχανή 2,5 χρόνια μέχρι να τελειώσω τη σχολή (τη δέυτερη) 1 χρόνο μέχρι να βρω τη δουλειά τη σωστή 1 χρόνο μέχρι να φτιάξω το σπίτι ...ε, σε καμιά 7ετία βλέπουμε... προς ώρας έχω βάλει στο μάτι μια yoshimura Όσο για τα παιδιά....δε μου έδωσε ο Θεός παιδιά, μου έδωσε ο διάολος ανήψια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 Όσο για τα παιδιά....δε μου έδωσε ο Θεός παιδιά, μου έδωσε ο διάολος ανήψια :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 Eίμαι μεγάλος φαν της οικογένειας αλλά για να πάει καλά η οικογένεια πρέπει να έχεις μαζέψει αρκετα εφόδεια. Απο εμπειρεία μέχρι κάποια οικονομικη άνεση.. Οπότε βλέπουμε με ορίζοντα 5ετοίας για γάμους/παιδιά :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v-stromas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 Παντρεμενος και με 1 κορουλα σκετη τρελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregKozani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 Λοιπόν παντρεμένος και εγώ δυο φορές με την ίδια γυναίκα (πολιτικό και μετά από κάποια χρονιά θρησκευτικό) παιδάκια όχι ακόμη αν και λέμε φέτος να βάλουμε μπρος Υ.γ προς όλους τους παντρεμένους ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Παντρεμενος με 2 παιδια και μπορει να παω και για το τριτο.Τα παιδια ειναι ευτυχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosioa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Παντρεμένος και έχουμε μια κορούλα 2 ετών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες