escape 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2007 Eυχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας! Τώρα στις γιορτούλες που θα έχω ώρα θα πάω να ρίξω καμιά ματιά από κοντά! Καλά Χριστούγενναααααααα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
escape 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 Γειά και πάλι!! Πήγα εχθές και είδα το Zip 50 της Piaggio. Μου φάνηκε πολύ καλό, ένιωθα πολύ άνετα πάνω και ακούστε και το άλλο... έχει μόνο 1100 μετρητά!!! Μου φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία και δεν θα μπλέξω με μεταχειρισμένα. Όποιος έχει αντίρρηση, ας το δηλώσει τώρα ή ας σωπάσει για πάντα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 Γειά και πάλι!! Πήγα εχθές και είδα το Zip 50 της Piaggio. Μου φάνηκε πολύ καλό, ένιωθα πολύ άνετα πάνω και ακούστε και το άλλο... έχει μόνο 1100 μετρητά!!! Μου φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία και δεν θα μπλέξω με μεταχειρισμένα. Όποιος έχει αντίρρηση, ας το δηλώσει τώρα ή ας σωπάσει για πάντα... :D Παρε κατι ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ για αξιοπιστια και με ΜΕΓΑΛΕΣ ροδες για ασφαλεια δηλαδη YAMAHA WHY 50 δηλαδη ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟ.Καλες γιορτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες