Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 όντως δεν θα το δει η ασφαλιστική στο δίπλωμα που θα στείλεις? επειδη θα δειξεις το διπλωμα θα εχεις 60% προστιμο...ειναι υποχρεωτικο σε ζημια ευθηνησ σου να το δειξεις...και εκει πεφτουν τα προστιμα!!!! φυσικα επειδη ασφαλιστικες ειναι αυτες!!! δεν πρεπει να το διακυνδινευμουμε..αν πχ πεσω εγω ωσ νεοσ οδηγοσ χωρις να το δηλωσω σε μια σταση και φαω 3 ανθρωπους δηλαδη 1.500.000 € προστιμο στη χειροτερη, δεν ξερω αν θα συμφωνισει η ασφαλιστικη να της δωσς το 60% των ασφαλιστρων και να τη βγαλω καθαρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 θα ηθελα τα φωτα σας! Περι επασφαλιστρου 60% μετα απο ατυχημα ο λογος! Καταρχην να διευκρινησω οτι ειμαι νεος οδηγος. Απο εκει και περα, κατοπιν ατυχηματος που ειχα με πεζο και στο οποιο δεν εφταιγα, ανακαλυψα τα εξης: Ο ασφαλιστης εκανε αιτηση η ασφαλεια της μηχανης να βγει στο ονομα το δικο μου(ιδιοκτητης, κατοχος της αδειας κυκλοφοριας και του διπλωματος)αλλα συμπεριελαβε και το ονομα του πατερα μου για να γλιτωσει οπως λεει επασφαλιστρα κλπ. Κατοπιν του ατυχηματος οπου και δεησα να διαβασω με λεπτομερεια το ασφαλιστηριο διαπιστωσα οτι το ασφαλιστηριο αναφερει το ονομα του πατερα μου μονο! Αυτο εχει σαν αποτελεσμα, παρα την αρνητικη δηλωση που εκανα στα γραφεια της εταιρειας ως οδηγος (το συμβαν δεν καταγραφηκε απο αστυνομια) να φοβαμαι αυτη τη στιγμη οτι αν ο αλλος θελησει να αρχισει τις πονηριες θα βρεθω εκτος ασφαλιστικης καλυψης! Υπαρχει ο ορος του συμβολαιου παρολα αυτα που αναφερει οτι σε περιπτωση πληρωμης του επασφαλιστρου 60% εντος 10 ημερων απο το ατυχημα η ζημια καλυπτεται απο την ασφαλιστικη αλλα ο ασφαλιστης προς το παρον ειναι αρνητικος στο να κανω αυτη την κινηση! Ποια ειναι η γνωμη σας? Εχει βρεθει κανεις σε αντιστοιχη θεση? Αυτα κανουν οι μη επαγγελματιες και χαλανε την πιατσα!!! δεν ειναι ξεκαθαρη η υποθεση σου αλλα αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι αν εχει γινει δηλωση και απο της 2 πλευρες και εχει μπει το ονομα του πατερα σου σαν οδηγου εισαι αρκετα καλυμενος...αν οχι πληρωσετο εχθες το επασφαλιστρο...συνιθως οι πεζοι κερδιζουν... καταραμενοι ημιεπαγγελματιεεεεεεεεες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) να ασφαλιστεισ χςρισ να τουσ πεισ οτι εισαι νεοσ οδιγοσ....και στιν περιπτωσι ποθ διμιουργισεισ υλικεσ ζιμιεσ 'η σωματικεσ βλαβες σε τριτουσ, τοτε τηα πληρωσεισ το 60 % ΤΩΝ ΕΤΙΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ σαν πεναλτι και θα σε καλιψουν Συγνωμη επειδη ακριβως στο προηγουμενο σου ποστ, κράζεις τους ημιεπαγγελματιες. Αυτη ειναι η δικη σου επαγγελματικη συμβουλη? Εσυ δηλαδη ως επαγγελματιας θα ασφάλιζες καποιον που γνωριζεις οτι ειναι νεος οδηγος, αποκρυπτωντας το απο την ασφαλιστικη που συνεργαζεσαι? Δεν μου φαινεται ιδιαιτερα επαγγελματικο αυτο!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2009 από τον taskon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Συγνωμη επειδη ακριβως στο προηγουμενο σου ποστ, κράζεις τους ημιεπαγγελματιες. Αυτη ειναι η δικη σου επαγγελματικη συμβουλη? Εσυ δηλαδη ως επαγγελματιας θα ασφάλιζες καποιον που γνωριζεις οτι ειναι νεος οδηγος, αποκρυπτωντας το απο την ασφαλιστικη που συνεργαζεσαι? Δεν μου φαινεται ιδιαιτερα επαγγελματικο αυτο!!! Επαγγελματισμος ειναι ενημερωση και aftersales. Σημερα κλεινουν οι ασφαλιστικες η μια πισω από την άλλη αφινοντας χιλιαδες ανθρωπους εκτεθιμενους και η νοοτροποια του ασφαλιζομενου ακομα είναι να ασφαλιστουν για να εχουν τιπικα ένα κωλοχαρτο επανω τους. Και όταν τους πεις ότι η ταδε ασφαλιστικη αντιμετοπιζαει προβλιματα ή ότι η ασφαλιστικη σου καληψη δεν είναι επαρκης η απαντηση είναι «τι με νοιαζει!! Αφου δεν θα αποζημιωσουν εμενα !!» Ουγκα ουγκα δηλαδη, αλλα λογια να αγαπιομαστε!!! Φιλε takson εγω ειμαι ‘εμπορος’ και εφοσον ενημερωσω τον πελατη για της επιλογες του και τις τυχον μελλοντικες επιπληξεις και επιβαρινσεις που μπορει να επομιστει ΚΑΙ αυτος παρολαυτα επιλεξει την αυτασφαλιση μονο και μονο για να είναι τυπικα καλυμμένος, θα του τη δωσω ,και πιστεψε με επαγγελματιας θα ειμαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archiebald 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Καλησπέρα σε όλους, Μέσα στο μήνα θα λήξει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου. Επίσης μέσα στο μήνα θα κλείσω ένα χρόνο με το δίπλωμα της μηχανής (μικρή κατηγορία) και είμαι πάνω από 25. Πήρα τον ατζέντη για την ανανέωση και μου είπε ότι τα επασφάλιστρα νέου οδηγού είναι για δύο χρόνια και όχι για ένα που νόμιζα. Υπάρχει κάποιος σύντροφος να ξέρει ντε φάκτο το νόμο ή αυτό εναπόκεινται στο καταστατικό της εκάστοτε εταιρίας?? Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες