DonMitsos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 τελικα ρε παιδια πρεπει να κλεισεις τα 16 η να εισαι 16? Εγω γεννηθηκα 1993 Οκτωβριο αρα θα παω μετα το καλοκαιρι του 2009 η του 2010? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 τελικα ρε παιδια πρεπει να κλεισεις τα 16 η να εισαι 16? Εγω γεννηθηκα 1993 Οκτωβριο αρα θα παω μετα το καλοκαιρι του 2009 η του 2010? Μετα το καλοκαιρι του 2009.. (Μετα τον Οκτωβρη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amartolos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Γεια σας,αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ στο οποιο θελω να σας ρωτησω σε ποια ηλικια μπωρο να βγαλω διπλομα για 50ακι... φερτε μου κ ενα παραδηγμα...εγω ειμαι γεννημενος το 23/01/94 θελω να μου πειτε σε πια ηλικια μπωρο να το βγαλω...] τιν διαδικασια την γνωριζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Οταν γινεις 16 χρονων. Με αλλα λογια την 24/1/2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amartolos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Οταν γινεις 16 χρονων. Με αλλα λογια την 24/1/2010 Σε χιλιο ευχαριστω μεγαλε που με επιβεβεωσες...χιλια ευχαριστο φιλε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Οταν γινεις 16 χρονων. Με αλλα λογια την 24/1/2010 Ουτε 10 μηνες ακομα δηλαδη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amartolos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 ναι...ουτε 10 :P παιδια σας ευχαριστω!! ειμαι πλ χαρουμενος τωρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 ναι...ουτε 10 :P παιδια σας ευχαριστω!! ειμαι πλ χαρουμενος τωρα.. Με την υπογραφη, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ ΣΟΥ! βεβαια, ε? Μην το ξεχνας αυτο! ' :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amartolos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Με την υπογραφη, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ ΣΟΥ! βεβαια, ε? Μην το ξεχνας αυτο! ' :D ναι αυτο ενωειτε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dertelous 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λοιπον μολις εγινα 18 και θελω να βγαλω διπλωμα για 50cc(δε παω σε μεγαλυτερο λογο ελειψης χρονου και διοτι το μηχανακι που με περιμενει ειναι 50cc :D )! Aυτα που με απασχολουν τωρα ειναι τα εξης ωστε αν γινετε και αυριο ακομα να ξεκινησω τη διαδικασια!!! 1)Αυριο απο που ξεκιναω και που παω πρωτα απ'ολα; 2)Τη χρειαζετε να εχω μαζι μου; 3)Τη σηματα δινω εχω αυτη τη διευθηνση(http://kok.artinoi.gr/) αλλα δε καταλαβαινω πια πρεπει να μαθω ''της μηχανης 31-39''; 4)Ποσο θα κοστισει και ποτε θα το εχω αν ξεκινησω απο αυριο; Παιδια βοηθηστε γιατι το χρειαζομαι αμεσα!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2009 από τον dertelous Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ApriliaLover 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Γεια σε όλους και σε όλες. Πρόκειται να πάω να βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι συγκεκριμένα 50cc και έχω μερικές ερώτησεις για την όλη διαδικασία. 1) Γίνεται στην οδήγηση να πάω με το scooter που κατέχω, ή αναγκαστηκα θα πάρω (ή δανειστώ) ένα παπί; 2) Αν ξέρετε πόσο θα κοστίσει πάνω-κάτω; 3) Και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου; Σας ευχαροστώ εκ των προτέρων, περιμένω εν αγονίως της απαντήσεις σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Πρόκειται να πάω να βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι συγκεκριμένα 50cc και έχω μερικές ερώτησεις για την όλη διαδικασία. 1) Γίνεται στην οδήγηση να πάω με το scooter που κατέχω, ή αναγκαστηκα θα πάρω (ή δανειστώ) ένα παπί; 2) Αν ξέρετε πόσο θα κοστίσει πάνω-κάτω; 3) Και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου; Περυσι εδωσε ο γιος μου.. Οσο αναφορα το "1" , μπορεις να δωσεις με το δικο σου Οσο αναφορα τα "2" και "3", δεν θυμαμαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ApriliaLover 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 οκ, σε ευχαριστώ. μάλλον θα πρέπει να πάω στην τροχαία για τα 2, 3 γιατί κανείς δεν θα ξέρει σίγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Εγω φιλε εδωσα 1η Ιουνιου και θυμαμαι! Θα σου κοστισει κατι παραπανω απο 100ευρω ολα μαζι , γιατι υπολογισε 45+45=90 τα παραβολα για τους γιατρους που παιρνεις απο την εθνικη + κατι αλλα ψιλολογια σε παραβολα καπου τοσο θα σου βγει! Τωρα για το τι χρειαζεσαι εχει απαντηθει πολλες φορες αν ψαξεις μεσα στο φορουμ! Αλλιως ψαξε στο site astynomia.gr τα λεει ολα αναλυτικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ApriliaLover 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 σε ευχαριστώ και εσένα cityzen. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas st 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) na sas rwtisw re paides an exeis diploma gia 50cc mporeis na odigiseis 85cc ...enow an eisai nomimos ...... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2010 από τον kostas st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 na sas rwtisw re paides an exeis diploma gia 50cc mporeis na odigiseis 85cc ...enow an eisai nomimos ...... ΟΧΙ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanossf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΜΟΛΛΙΣ ΓΡΑΦΤΙΚΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΟΙ..!!ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΠΛΟΜΑ ΓΙΑ 50CC ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΩ ΠΑΠΑΚΙ 125CC ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ,ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣH Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΧΩ..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΜΟΛΛΙΣ ΓΡΑΦΤΙΚΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΟΙ..!!ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΠΛΟΜΑ ΓΙΑ 50CC ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΩ ΠΑΠΑΚΙ 125CC ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ,ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣH Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΧΩ..? Φυσικά,όποιοι δηλαδή φοράνε κράνος δεν τους σταματάνε? Χέσε τον έλενχο της αστυνομίας,να έυχεσαι να μην εμπλακείς σε ατύχημα,γιατί η ασφάλεια ΔΕΝ σε καλύπτει;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanossf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ CHRISPASSAT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ 50CC ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ..!!ΤΟ 50CC ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΗΡΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Περυσι εδωσε ο γιος μου.. Οσο αναφορα το "1" , μπορεις να δωσεις με το δικο σου Οσο αναφορα τα "2" και "3", δεν θυμαμαι! ο Γιος σου??? ποσο χρονων εισαι εσυ :sweatdrop: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 ο Γιος σου??? ποσο χρονων εισαι εσυ :sweatdrop: Μολις απαντησες σε ενα θεμα το οποιο... Ξεκινησε: * 01 November 2007 - 15:43 * sougias Εικονίδιο προσφατα μπορω να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
k123ostas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 παιδια εγο θα ηθελα να ρωτησο τι γινεται αν σε πιασουν χωρις διπλομα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glx90 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Καταρχιν καλισπερα θελω να βγαλω διπλωμα για 50cc και θα εχω μιχανακι cub90cc αν με σταματισει ι αστθνομια θα με γραψει επειδι ειναι 40 κυβικα παραπανο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 παιδια εγο θα ηθελα να ρωτησο τι γινεται αν σε πιασουν χωρις διπλομα...... Σου κανουν μυνηση γιατι δεν ειχες διπλωμα να εμφανιστεις στο δικαστηριο.Εμενα μου ηρθε το χαρτι μετα απο εναν χρονο ειχα βγαλει και διπλωμα μεχρι τοτε και οταν ηρθε η ωρα πηγα εδειξα απλα το διπλωμα και αθωοθικα.Υπαρχει η περιπτωση να πληρωσεις καποιο ποσο στο δικαστιριο σα προστιμο αλλα σπανια. Καταρχιν καλισπερα θελω να βγαλω διπλωμα για 50cc και θα εχω μιχανακι cub90cc αν με σταματισει ι αστθνομια θα με γραψει επειδι ειναι 40 κυβικα παραπανο? Ναι υπερκυβισμος λεγεται και σε γραφουν ακομη και 1 cc παραπανω αν θελουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες