Jump to content
themata

Yamaha MT-03

Recommended Posts

Για μένα το μηχανάκι είναι μια από τις πιο δυνατές προσφορές τις αγοράς. Οικονομικό, ευέλικτο, ελαφρύ. Ότι πρέπει για καθημερινό εργαλείο και κοντινές εξορμήσεις. Το ότι δεν έχει ανάποδο πηρούνι με χαλάει μεν, αλλά από την άλλη είναι πάμφθηνο έτσι + είναι πολύ καλά ζυγισμένο μηχανάκι.. αν το καβαλήσεις δεν σου λείπει το USD.

Να σημειωθεί - και ας με διορθώσει αν κάνω λάθος - πως ναι μεν φοράει τον 660 κινητήρα του ΧΤ αλλά όπως και το μικρό Tenere, έχει και αυτό αντικραδασμικό άξονα. Το καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δικύλινδρο μετά τα 140. Επίσης με ένα ζευγάρι τελικών, ακούγεται πραγματικά μάχιμο.

Στην ΜΤΧ αγορά παίζουν αξιόλογες προσφορές από 3000 ως 3500.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κι εμένα μ' αρέσει πολύ το ΜΤ. Ιδίως στα 5300, όταν μαζί με την καινουργίλα αγοράζεις κι ένα μοναδικό μοτοσακό.

Υψηλή λειτουργικότητα απ' ότι ακούμε, διασκέδαση και εξαιρετικό [και αξεπέραστο] design, να προσθέσω.

Και φαντάζομαι οτί υπάρχει ένα κάρο καλούδια για το δημοφιλές αυτό μοτέρ. :vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να χα την σέλα του και την 6η του..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eκτος οτι μπορεις να το κανεις πιο ομορφο/ειναι αξιοπιστο και μπλα μπλα,για τα € του και μονο ειναι μια αριστη επιλογη €5380 (πλεον)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 34.000χλμ που του είχα γράψει δεν παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα.

επίσης η yamaha το υποστηρίζει με μία πληθωρική γκάμα από accessories για να το ομορφήνεις ακόμα περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά μηχανάκι είναι το ΜΤ-03. Το είχα για 2 χρόνια. Ευέλικτο στη κίνηση των δρόμων και είχα σκάσει και φράγκα για όλα τα αξεσουάρ του. Ανέβηκα σήμερα πάλι στο ΜΤ-03 ενός φίλου που το αγόρασε σήμερα και ήταν σαν να οδηγάω πατίνι σε σύγκριση με το ΜΤ-01. Όρθια θέση για τον αναβάτη και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις πάνω στο μηχανάκι. Να προσθέσω ότι η συγκεκριμένη σειρά ΜΤ ξεκίνησε ως concept και για αυτό φάνηκε (ή όχι) ελάχιστα στους Ελληνικούς δρόμους. Δύσκολο να εμπιστευθείς ένα καθημερινό concept μηχανάκι.

Το ψυγειάκι που φέρει μπροστά είναι κατάληλο και για μικρά ταξίδια αλλά όχι για μεγάλες διαδρομές παράλληλα φυσικά με την έλλειψη σοβαρού φέρινγκ. Μετά τα 120 αισθάνεσαι λές και παίρνεις μέρος σε δοκιμαστικά της NASA...

Απο εκεί και πέρα είναι φυσική η εξέλιξη σε ΜΤ-01 μετά απο το ΜΤ-03. Θεωρώ ότι το ΜΤ-03 υπάρχει για τα αξεσουάρ του και μόνο και όποιος τρελαμένος με αυτά, δεν θα χάσει αν δεί τον κατάλογο της Yamaha. Μήν ξεχνάμε ότι, για τα μηχανάκια που οδηγάμε, ομάδες σχεδιαστών και τεχνικών έχουν δουλέψει και ρίξει ιδρώτα για αυτά είτε σας αρέσει είτε όχι και αξίζουν το σεβασμό όλων μας. Το να πηγαίνεις στη μία ρόδα αυτό, έχει ξεκινήσει απο το μολυβάκι του σχεδιαστή της μηχανής σας.

Και εμένα δεν μου αρέσουν πολλά μηχανάκια. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος απο αυτόν που περνάει τη ζωή του πάνω στο σχεδιαστήριο για να θέσει σε λειτουργία τη κ^&*α μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια.

ειμαι νεος στο φορουμ. Ειδα αυτο το θεμα και θελω να κανω μονο μια ερωτηση για την μηχανη (αφου ολες οι αλλες αποριες μου εχουν λη8ει) Οπως βλεπω το κοντερ δεν βλεπω πουθενα να εχει δεικτη για την σταθμη της βενζινης. Σωστα ? αν ναι τοτε πως ξερεις οτι πρεπει να πας για ανεφοδιασμο ? αναβει μονο λαμπακι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια.

ειμαι νεος στο φορουμ. Ειδα αυτο το θεμα και θελω να κανω μονο μια ερωτηση για την μηχανη (αφου ολες οι αλλες αποριες μου εχουν λη8ει) Οπως βλεπω το κοντερ δεν βλεπω πουθενα να εχει δεικτη για την σταθμη της βενζινης. Σωστα ? αν ναι τοτε πως ξερεις οτι πρεπει να πας για ανεφοδιασμο ? αναβει μονο λαμπακι ?

αναβει το λαμπάκι, απο εκει και περα σου βγάζει αναλόγως την οδήγηση

εμενα μου έχει βγάλει μέχρι και 68χλμ. χωρίς να σβήσει, αλλα άναβε σχετικα νωρίς (στα 140-160χλμ.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[...]Μήν ξεχνάμε ότι, για τα μηχανάκια που οδηγάμε, ομάδες σχεδιαστών και τεχνικών έχουν δουλέψει και ρίξει ιδρώτα για αυτά είτε σας αρέσει είτε όχι και αξίζουν το σεβασμό όλων μας. Το να πηγαίνεις στη μία ρόδα αυτό, έχει ξεκινήσει απο το μολυβάκι του σχεδιαστή της μηχανής σας.

Και εμένα δεν μου αρέσουν πολλά μηχανάκια. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος απο αυτόν που περνάει τη ζωή του πάνω στο σχεδιαστήριο για να θέσει σε λειτουργία τη κ^&*α μας.

Πές τα Φρούκου, +1.

Να προσθέσω οτί οι συγκεκριμένοι σχεδιαστές έριξαν πολύ ιδρώτα ωστέ το σχέδιο τους να έχει απόλυτη συνέπεια. Η λεπτομέρεια εκφράζει το σύνολο με άλλα λόγια, κάτι το οποίο είναι εμφανές στο ΜΤ.

Από εκεί και πέρα το γούστο γούστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λύστε μου μία απορία οι κάτοχοι.

Είχε πάρει το μάτι μου μία φωτό ΜΤ-03 με τρακτερωτά λάστιχα, και μου μπήκε το μικρόβιο. Θα μπορούσε κανείς με 1-2 μόντες να το κάνει ένα μοντέρνο Scrambler ? Δηλαδή μηχανάκι που θα πάει χώμα και θα γουστάρεις, αλλά όχι κατσίκι και χωρίς την στάση οδήγησης "πιάνω τον ταύρο από τα κέρατα" που έχουν τα enduro ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι σχεδον ετοιμος για την αγορα του..αλλα μου ειπαν οτι το παντρευεσαι..σκεφτομαι να το αγοτασω καινουργιο!!!Ισχυει κατι τετοιο???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λύστε μου μία απορία οι κάτοχοι.

Είχε πάρει το μάτι μου μία φωτό ΜΤ-03 με τρακτερωτά λάστιχα, και μου μπήκε το μικρόβιο. Θα μπορούσε κανείς με 1-2 μόντες να το κάνει ένα μοντέρνο Scrambler ? Δηλαδή μηχανάκι που θα πάει χώμα και θα γουστάρεις, αλλά όχι κατσίκι και χωρίς την στάση οδήγησης "πιάνω τον ταύρο από τα κέρατα" που έχουν τα enduro ?

Αυτος ειναι και ο προορισμος του ...Urban Scrambler....Βαζουμε στοιχημα πως το Mt-03 μπαινει ΠΙΟ ανετα χωμα απο ΠΟΛΛΑ "On-Off"? π.χ. Vstrom Varadero GS1200 και αλλες αρκουδες?

εχει κεντρο βαρους πολυ καλυτερο , Ground clearance αξιοπρεπεστατο. και τιμονι που το κανει ευχρηστο οσο κανενα αλλο.....

Ειμαι σχεδον ετοιμος για την αγορα του..αλλα μου ειπαν οτι το παντρευεσαι..σκεφτομαι να το αγοτασω καινουργιο!!!Ισχυει κατι τετοιο???

Την εποχη αυτη ...ΟΤΙ και να αγορασεις ...το παντρευεσαι!.....ΟΠΟΤΕ ....μην δισταζεις.... η μεταπωληση πεθανε ....

Τροποποιήθηκε από τον maxxdopa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να το κανεις σκραμπλερ 19 ζαντα χρειαζεται νομιζω

ετσι δεν ειναι;

καινουριο κανει 5400[πριν τρια χρονια εκανε 7.000]

οποτε βγαλε συμπερασμα μονος σου.

και καινουριο να το παρεις παντως ειναι σε πολυ καλη τιμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για καινουριο εχει παρα πολυ δελεαστικη τιμη και γενικα ειναι ενα ευκολο και παιχνιδιαρικο μηχανακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά το είδα πριν λίγες μέρες και μου άρεσε πάρα πολύ...

το χρειάζομαι για μετακινήσεις κυρίως μέσα σε πόλη και με ενδιαφέρει κυρίως η κατανάλωση...κάπου διάβασα για 6,5λ/100...

πολλά δεν είναι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι πολλα, τετοια καταναλωση εχει, ειδικα σε περιβαλλον πολης... Επισης η καταναλωση ειναι θεωρητικη με τελεια ρυθμισμενο ψεκασμο ο οποιος καθε καποια χιλιομετρα θελει καθαρισμα και ρυθμισμα σε ολα τα μηχνακια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλοκαίρι στο νησί για περίπου 1000χλμ που το κοίταγα μου έβγαζε από γεμάτο μέχρι να ανάψει το φωτάκι τις ρεζέρβας σταθερά 200χλμ. Τώρα δεν κοιτάω πια αλλά κάπου εκεί βγαίνει.

Το γεμίζω με 12-14ευρώ (τώρα ίσως και 15 αναλόγως, ξέρεις)

Και σε χώμα πάει αλλά μη φανταστείς για ταρζανιές! Ήρεμα πράγματα στο χώμα.

Αν θες τίποτα άλλο εδώ είμαστε!

Τροποποιήθηκε από τον Lim - Lim

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορειτε να μου προτεινετε καποια προστατευτικα για την θερμοτητα των εξατμησεων?? Δεν βρίσκω κατι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποια μοτό ρωτάς για το ΜΤ -03 δε χρειάζεται, δεν καίνε ακόμα και ύστερα από 2 ώρες οδήγηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορειτε να μου προτεινετε καποια προστατευτικα για την θερμοτητα των εξατμησεων?? Δεν βρίσκω κατι.....

Αναμεσα στα μαυρα "προστατευτικα" και τα τελικα εχει ανα λεπτο "αλουμινοχαρτο" ισως μπορεις να ενισχυσεις αυτη τη μονωση με πιο χοντρο φυλο ...

οι θερμουδραυλικοι του φορουμ ξερουν απο τετοια υλικα... :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν κάτοχοι Yamaha MT-03 στο forum? Έχει ξανασυζητηθεί πουθενά για αυτή τη μηχανή? Έψαξα λίγο αλλά δεν είδα τίποτα.. Θα με ενδιέφερε να ακούσω μερικές γνώμες! Αν και όμορφη μηχανή, με τον ίδιο κινητήρα του ΧΤ660 , δεν κυκλοφορεί πολύ..

εχει ενας φιλος την Yamaha MT-03 αλλα δεν ασχοληται με internet.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε κινηση φιλε μου περναει ζορι ο πισω..... Αν ξερεις κατι για το ΜΤ03 πες μου...

Αλήθεια ρε μαν, εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις εξατμίσεις (αυτές που έχει από τη μαμά του) και με λίγη κίνηση εις τας Αθήνας.

Και βαλιτσούλες του έχω βάλει χωρίς βάση και όλα καλα (εκτός από μία φορά που δεν τις έδεσα καλά και έκαψα λίίίίίίίγο τη μία)

Τώρα, με το συμπάθειο κιόλας, άμα ο πίσω έχει ένα κWλο ΝΑ και ξεχειλίζει αριστερά δεξιά και πίσω από το κάθισμα, ε ναι θα ζεσταθεί λιγάκι.

Αλλά όπως είπα, παράδειγμα, εγώ ύστερα από Ρέθυμνο - Σητεία, 2,5-3 ώρες έπιανα τις εξατμίσεις και δεν καιγόμουν (Το ότι ήταν ζεστές, ήταν αλλά όχι να καίγεσαι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλου ΜΤ-03 επεσε απο τον αερα (3 μηχανακια καραμπολα) και ψαχνει για λεβιε απομονωσης και το μαρσπιε του συνοδηγου, μονο το μαρσπιε οχι την βαση.

Καμμια καλη ιδεα να τον παραπεμψω γιατι δεν εχει και μεγαλη ιδεα απο νετ και μοτο

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της γιαμαχα θα του παραγγειλουν

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα