black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 ΟΚ,ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ,ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.. ΕΠΕΙΔΗ,ΩΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ-ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ-ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ,ΩΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ,(Ε..ΚΑΛΑ,ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΘΑ'ΠΡΕΠΕ!! :P )ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ"ΠΝΕΥΜΑ" ΜΕ ΤΟ ΑUTO MΑΣ?? EΓΩ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΧΩ ΕΝΑ SAXO VTS 1600 140 PS(ΠΛΕΟΝ! )ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ(APEX EΛATHΡIA ΚΑΙ BILSTEIN AMOΡTIΣΕΡ),"ΣΚΟΥΠA" ME ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ GREEN,SPARCO MΠΑΡΑ ΘΟΛΩΝ,REMUS EΞΑΤΜΙΣΗ ΚΛΠ-ΚΛΠ) ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ HONDA CIVIC TYPE R!! EΛΠΙΖΩ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 To αυτοκίνητο το έχω μόνο για να μην βρέχομαι και για να μεταφέρω 4 άτομα με αποσκευες... Αυτήν την στιγμή έχω VW Polo '99 1000cc 50HP (3πορτο) το οποίο θα αλλάξω σύντομα με το νέο Polo 1.4 100hp (5πορτο)...αυτάάάά.... δεν λέμε για μηχανές καλύτερα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 E...AΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ!!..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙΕΙ! :lol: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ" KAI AUTO!!ΕΞ/ΑΛΛΟΥ, ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ.."ΣΥΓΓΕΝΗ"XΩΡΟ"?? ...KAI, btw,EXEIΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ RALLY ACROPOLIS NA ΔΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ" ΔEN ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 δεν είμαι απολυτος και εννοείται πως μπορούμε να μιλάμε και για αυτοκίνητα... δεν κατέκρινα αυτούς που τους αρέσουν...απλά έτσι το βλέπω εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2005 Eχω ενα Mazda 323F 1.6 του '93 εντελως μα εντελως μαμα. Για τις μετακινησεις με την οικογενεια εντος πολης και για τα ταξιδια και παλι με την οικογενεια. Ααα και για καμμια μεταφορα πραγματων που δεν μεταφερονται με το μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2005 well well well.... έχω ένα punto παλαιάς κοπής, το μικρό και τρίθυρο μονδελάκι(ενομίζω οτι είναι το 55s... αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά μιας και το έχει οικειοποιηθεί ο πατήρ προκειμένου να μη μου μένει από μπαταρία... τόοοοοοοοσο συχνά το οδηγώ) χρώματος πράσινου καμπί! το απέκτησα προ δεκαετίας περίπου, ούσα φοιτήτρια τότες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2005 παιδες εγω ενα twingo εχω,που το παρκαρω και στην τσεπη μου,και εχω κανει και απειρα ταξιδια (ειδικα φανταρος στο Πατρα-Θεσ/νικη) ΜΙα χαρα ειναι !! Πρεπει να εχει να κουνηθει το τελευταιο εξαμηνο......5 φορες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2005 Ένα VW Golf III του 1995 για τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις. Πιο πολύ το χρησιμοποιεί η σύζυγος για τη δουλειά της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2005 Εχω ενα RENAULT SCENIC '00 για γυναικα παιδια και ψωνια απο το σουπερ μαρκετ. Με χαλαει οταν το οδηγω και γινονται τα νευρα μου τσαταλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2005 εχω ενα SEAT IBIZA 2003 καθαρα και μονο για βροχες χιονια και παντως τρελου καιρικου φαινομενου εκτος ζεστης B).Όποτε πρεπει να το χρησιμοποιησω ολο αργοπορημενος ειμαι και οι φιλοι μου με βριζουν.Εχω μαθει να μετραω τον χρονο με το μηχανακι μου και τους λεω "σε 5 ειμαι εκει!!!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 :( εγω απλα δεν εχω... :( Ενω οοολοι οι φιλοι μου εχουν, καθως δεν εχει κανενας μοτο... Βεβαια για να ειμαι 100% ειλικρινης, οταν βγαινουμε με αυτοκινητα, ζηλευω λιγο κυριως επειδη το φοβαμαι .... προβλημα αντιληψης ογκου κτλ ... Αν και βεβαια το προηγουμενο σαββατο κατεβηκαμε για καφεδακι μικρολιμανο, και αφου μας εσπασαν τα νευρα στην κινηση και στην ελλειψη παρκιν, καταληξαμε 5 χλμ πιο κατω μετα απο 1 ωρα και 20 λεπτα οπου και βρηκαμε παρκιν ... Εκεινο το βραδυ τους τσακισα τα νευρα για να παρουν τουλαχιστον απο ενα παπί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PolTuv 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2005 pes ta re themata... mono gi auto einai to amaxi... ego den exo kan. protimo 3 mixanes xexexe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2005 Δεν έχω ούτε δίπλωμα για αμάξι... Πήγα έδωσα εξετάσεις για αμαξάκι πέρασα τα θεωρητικά και την οδήγηση την άφησα για το 2070 :P Μόνο το ΚΤΜ..που και βολτίτσες πάμε,και για ψώνια πάμε,και απο όλα κάνουμε ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΙΚΑΙΡΑΚΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 οταν γερασω και δεν θα μπορω να περπατησω και δεν θα μου σηκωνεται θα αγορασω αμαξι. :D Συην Αθηνα με το παπι και ταξιδια με το αφρικα βρεξει χιονισει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες