Jump to content
lykos

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Recommended Posts

Ειμαι σταματημενος σε ενα φαναρι και περιμενω να αναψει το πρασινο...λιγα μετρα πιο περα στο πεζοδρομιο την εχουν πεσει 4-5 σκυλια-σκυλισια ζωη που λενε...-τα οποια με κοιταζουν αδιαφορα....

Μολις ξεκιναω, πιο γρηγορα και απο οτι θα βαρουσε κορνα ενας ταξιτζης σε φαναρι στον προπορευομενο στη θεα του πρασινου, πετιουνται ολα μαζι με απειλητικες διαθεσεις πανω στη μηχανη...

Εχοντας παθει-και ευτυχως μαθει...-σταματαω στην ακρη και τα σκυλια ακινητοποιουνται και περιμενουν την επομενη κινηση μου...

Σταματαω και ξεκιναω κατευθειαν δυο τρεις φορες...καταφερνοντας ετσι να κερδιαω μερικα μετρα...στο τελος εχοντας δημιουργησει μια αποσταση ασφαλειας, σκαω πρωτη, δευτερα και τα αφηνω πισω...τα ξεφυγα!

Απογοητευμενα, γυρνανε πισω, περιμενοντας την επομενη μηχανη...

Δεν ξερω αλλα αυτος ειναι ο τροπος που βλεπω οτι δουλευει οταν εχεις λυσσασμενα σκυλια που περιμενουν να αρπαξουν το ποδι σου...και μου ετυχε δυο φορες για να το μαθω...

Οσο και να προσπαθησα με κολπα του τυπου, θα ανοιξω οταν ερθει διπλα μου, θα κανω ελιγμο την τελευταια στιγμη κτλ δεν ειδα να εχουν αποτελεσμα.

Βεβαια ολα αυτα αναφερονται σε σκυλια της πολης...γιατι φανταζομαι οτι η αληθινη προκληση ειναι να σε περιμενει στην ακρη ενος επαρχιακου δρομου κανενα τσομπανοσκυλο...

Σε ποσους εχει τυχει παρομοια περιπτωση?

Πως εχετε αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις?

Πειτε κανενα κολπακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σήμερα την πέσαν σε ένα παλικάρι με Ζ έριξε μια καλή ξερογκαζιά και έτσι όπως ήταν στην εξάτμιση κοντά διαλύθηκαν κατευθείαν :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε καν σταματαω συνεχιζω την πορεια μου μια γερη ξερογκαζια και τελειωσει.....

Οσο και να φαινονται παλαβα τα σκυλια δεν θα πεσουν μπροστα σου...διπλα συνεχεια πανε και γαυγιζουν...

Πηγαινε με 10 κμ την να δεις που θα σε ακολουθησουν αλλα δεν θα μπουν μπορστα σου να τα πατησεις...

Ειμαι της αποψης οτι αν κανεις ελιγμο ειναι εκει που την γ@μισες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτρεχα μια φίλη μου βραδιάτικα στο "Γ. Γεννηματάς" για εμβόλιο μετά από δάγκωμα σκύλου.

(την Όλγα από το τρικάβαλο που λέμε...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνηθως σταματαω τελειως και δειχνω απειλητικο :shoot: ς προς σε αυτα και δεν ξερω γιατι αλλα αν δεν κινεισαι δεν ερχονται ουτα αυτα και απλα γαβγιζουνε..

Αυτο σε περιπτωση που ξεκιναω απο φαναρι..

Στην αλλη περιπτωση που πηγαινω χαλαρα και μου πεταχτουν(αλλα να τα εχω δει)

Περιμενω την καταληλη στιγμη που θα πλησιασουν και απλωνω την ποδαρα μου για σουτ,

Οχι καθετα το ποδι απλα σαν να θελω να σπρωξω προς τα κατω με μανια με την πατουσα..

Ε!τοτε ξαφνιαζονται και την κανουνε,ενω αμα το απλωσεις το ποδι απο πριν μπορει να στο αρπαξουνε!

Προσοχη θελει μονο την τελευταια στιγμη αλλιως δεν πιανει :hunter:

Και μια τελευται περιπτωση που εχουμε δρομο να γκαζωσουμε μπροστα χωρις να φαμε τα μουτρα μας..απλα γκαζι και φυγαμε :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συνηθως σταματαω τελειως και δειχνω απειλητικο :shoot: ς προς σε αυτα και δεν ξερω γιατι αλλα αν δεν κινεισαι δεν ερχονται ουτα αυτα και απλα γαβγιζουνε..

Περιμενω την καταληλη στιγμη που θα πλησιασουν και απλωνω την ποδαρα μου για σουτ,

Οχι καθετα το ποδι απλα σαν να θελω να σπρωξω προς τα κατω με μανια με την πατουσα..

Ε!τοτε ξαφνιαζονται και την κανουνε,ενω αμα το απλωσεις το ποδι απο πριν μπορει να στο αρπαξουνε!

Και μια τελευται περιπτωση που εχουμε δρομο να γκαζωσουμε μπροστα χωρις να φαμε τα μουτρα μας..απλα γκαζι και φυγαμε :spiteful:

tasoulis ο μπογιας χαχαχα

:D :D :D :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι,κανε εσύ τέτοια κόλπα στα σκυλιά και μετά με το που θα βλέπουν μοτοσυκλέτα θα λύσανε!!! :fool:

Και με το δίκαιο τους ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Nαι,κανε εσύ τέτοια κόλπα στα σκυλιά και μετά με το που θα βλέπουν μοτοσυκλέτα θα λύσανε!!! :fool:

Και με το δίκαιο τους ε?

Ε!Λες να βγαζουν βρωμα τα σκυλια αναμεταξυ τους οτι τους εκανα? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια φορα μου ετυχε και σταματησα την μηχανη. κατεβηκα κατω και τα αρχισα στις κλωτσιες :P

με το που τρωει την πρωτη το πιο κοντινο με την μποτα και αρχισε να πεταει στον αερα και να ουρλιαζει τα υπολοιπα διαλυθηκαν. ε οσες φορες και να εχω περασει απο εκει μετα δεν πλησιαζουν καν την μηχανη ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειμαι σταματημενος σε ενα φαναρι και περιμενω να αναψει το πρασινο...λιγα μετρα πιο περα στο πεζοδρομιο την εχουν πεσει 4-5 σκυλια-σκυλισια ζωη που λενε...-τα οποια με κοιταζουν αδιαφορα....

Μολις ξεκιναω, πιο γρηγορα και απο οτι θα βαρουσε κορνα ενας ταξιτζης σε φαναρι στον προπορευομενο στη θεα του πρασινου, πετιουνται ολα μαζι με απειλητικες διαθεσεις πανω στη μηχανη...

Εχοντας παθει-και ευτυχως μαθει...-σταματαω στην ακρη και τα σκυλια ακινητοποιουνται και περιμενουν την επομενη κινηση μου...

Σταματαω και ξεκιναω κατευθειαν δυο τρεις φορες...καταφερνοντας ετσι να κερδιαω μερικα μετρα...στο τελος εχοντας δημιουργησει μια αποσταση ασφαλειας, σκαω πρωτη, δευτερα και τα αφηνω πισω...τα ξεφυγα!

Απογοητευμενα, γυρνανε πισω, περιμενοντας την επομενη μηχανη...

Δεν ξερω αλλα αυτος ειναι ο τροπος που βλεπω οτι δουλευει οταν εχεις λυσσασμενα σκυλια που περιμενουν να αρπαξουν το ποδι σου...και μου ετυχε δυο φορες για να το μαθω...

Οσο και να προσπαθησα με κολπα του τυπου, θα ανοιξω οταν ερθει διπλα μου, θα κανω ελιγμο την τελευταια στιγμη κτλ δεν ειδα να εχουν αποτελεσμα.

Βεβαια ολα αυτα αναφερονται σε σκυλια της πολης...γιατι φανταζομαι οτι η αληθινη προκληση ειναι να σε περιμενει στην ακρη ενος επαρχιακου δρομου κανενα τσομπανοσκυλο...

Σε ποσους εχει τυχει παρομοια περιπτωση?

Πως εχετε αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις?

Πειτε κανενα κολπακι!

Σωστά έπραξες :_thumbsup:

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αυτός είναι ο σωστός. Μόλις σταματήσεις χάνουν το "ενδιαφέρον" τους. Μου έχει τύχει και εμένα πολλές φορές και αντιδρώ ακριβώς όπως εσύ.

Μια-δυο φορές βέβαια έχω κατέβει και έπιασα "κουβέντα" μαζί τους :grin: Με το που έφυγα πάλι με κοίταξαν αδιάφορα και έψαχναν για άλλο "θύμα" :winking:

Το "κόλπο" το έχω μάθει από το ποδήλατο. Εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να "γλυτώσεις" αν δεν σταματήσεις και ξεκινήσεις δυο-τρεις φορές :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι ντάξει τα κοπρόσκυλα στις πόλεις...ήμουν σε κάτι δρόμους ξεχασμένους απο το σύμπαν που μόνο βοσκοί πάνε τα άτιμα τα τσομπανόσκυλα δε πρόκειται να σε αφήσουν ήσυχο με την καμία... δεν έρχονται για να γαυγίσουν...ορμάνε επάνω σου και είναι και ένα τσούρμο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερετε ποσ ες φορες παρακαλαω να μου τη πεσουν τιποτα σκυλια

διμετρα ξανθα πωπω αυτα ειναι

:lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμενα πριν κανα διμηνο μου το αρπαξε το adidas παντως ενας κοπριτης στην πλαζ... B)

ΚΑΙ ΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΖ

ΑΝΩΜΑΛΕ

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την επόμενη φορά, έτσι για δοκιμή, αρχίστε άφοβα τους ελιγμούς!!! ΔΕΝ παιζει να τα πατήσετε! Όταν ο σκύλος κυνηγάει αμάξι/μηχανή, οι κινήσεις του είναι ακριβείας! ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει πατήσει σκύλο που τον κυνηγούσε!

Η καλύτερη λύση είναι να ανοίξεις το γκάζι! :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την επόμενη φορά, έτσι για δοκιμή, αρχίστε άφοβα τους ελιγμούς!!! ΔΕΝ παιζει να τα πατήσετε! Όταν ο σκύλος κυνηγάει αμάξι/μηχανή, οι κινήσεις του είναι ακριβείας! ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει πατήσει σκύλο που τον κυνηγούσε!

Α ώστε υπάρχει περίπτωση να έχουμε και κλειστό γκάζι????

Φαίνεται γι αυτό δεν αντιμετώπισα ποτέ το συγκεκιρμένο πρόβλημα

Δεν μου έτυχε ποτέ να το έχω κλειστό!

:P :P :P

Τροποποιήθηκε από τον helonaracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Α ώστε υπάρχει περίπτωση να έχουμε και κλειστό γκάζι????

Φαίνεαι γι αυτό δεν αντιμετώπισα ποτέ το συγκεκιρμένο πρόβλημα

Δεν μου έτυχε ποτέ να το έχω κλειστό!

:P :P :P

:D καλή φαση αλλά στο φανάρι τί κάνεις????? Είσαι με συμπλέκτη????? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φανάρι??? :huh:

Τι είναι αυτό???

(γμτ είμαι σίγουρος, κάπου το έχω ξανακούσει αλλά δεν θυμάμαι που, γμτ το αλτσχάιμερ μου μέσα....)

:wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον helonaracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετοιμάζομαι να ανέβω στη μηχανή όταν βλέπω ένα σκύλο να με κοιτάζει περίεργα. Ξέρω από προηγούμενη εμπειρία οτι δεν θα ορμήξει πριν ξεκινήσω αλλά για καλό και για κακό βάζω μπροστά εχοντας την πρωτη στο κιβώτιο και κρατώντας τον συμπλέκτη ετσι ωστε να μπορέσω να φύγω πριν προλάβει να αντιδράσει. Ο σκύλος έχοντας προφανώς κι αυτός προηγούμενη εμπειρία και καλύτερα αντανακλαστικά ορμάει μόλις ακούει το πρώτο βήξιμο της μίζας, πριν πάρει μπροστα ο κινητήρας, και μου μαγκώνει το αριστερό πόδι. Ευτυχώς για μένα το πάνω σαγώνι του έπιασε μπότα και το κάτω μαρσπιέ. Δυστυχώς για τον σκύλο η πρώτη οπως προείπα ήταν ήδη κουμπωμένη :devil: Αναγκάστηκε να με αφήσει αφού το έσυρα καμιά δεκαριά μέτρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ουτε καν σταματαω συνεχιζω την πορεια μου μια γερη ξερογκαζια και τελειωσει.....

Οσο και να φαινονται παλαβα τα σκυλια δεν θα πεσουν μπροστα σου...διπλα συνεχεια πανε και γαυγιζουν...

Πηγαινε με 10 κμ την να δεις που θα σε ακολουθησουν αλλα δεν θα μπουν μπορστα σου να τα πατησεις...

Ειμαι της αποψης οτι αν κανεις ελιγμο ειναι εκει που την γ@μισες

Συμφωνω οτι δεν προκειται να μπουν μπροστα στη ροδα και ουτε προκειται να τα πατησεις.

Και στα αυτοκινητα που πας ευθεια και σε κυνηγανε απο διπλα, πεφτουν πανω στη ροδα, αλλα ουτε εγω ακουσει να πατησε καποιος ετσι σκυλο.

Το προβλημα ειναι οτι στις μηχανες δεν πανε για τη ροδα αλλα για το ποδι σου!

Αν πας διπλα τους, ακομα και με μεγαλη ταχυτητα να εισαι, μπορει να σου το αρπαξουν...

Οταν ειχα το cm 200 τα απεφευγα με γκαζι και ελιγμο ...συνηθως εστω και για λιγο την εκανα αλλα δυο φορες τα καταφεραν...

Βεβαια τι επιταχυνση εχει ενα cm θα μου πειτε....ενω τωρα που εχω το cbf...ποιος με πιανει χαχαχα

Τροποποιήθηκε από τον lykos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ξερετε ποσ ες φορες παρακαλαω να μου τη πεσουν τιποτα σκυλια

διμετρα ξανθα πωπω αυτα ειναι

:lol: :lol: :lol:

Αυτα θελουν πολυ προσοχη...δαγκωνουν ασχημα....και τα "αντιδοτα" τους ειναι ακριβα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν τα φοβάμαι γιατί έχω "boxer" μαζί μου. :rolleyes: Ούτε πόδια απλώνω ούτε τίποτα.Απλά ανοίγω το γκάζι όπως κάνω σε κάθε περίπτωση.Αν κάποιο τολμήσει να βάλει την μούρη του στο διάβα του μπόξερ για να μου αρπάξει το πόδι,θα φάει μπουκετίδι που θα του έρθει ο ουρανός σφοντίλι :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα